Kategori: You Are My Everything
Datum:

Kapitel 53 - I Hate You

Jag fnissade till och slingrade mina ben runt Nialls midja. Han kysste mig  samtidigt som han satte ner mig på köksön. "Om Olly frågar dig om du vill ut på dejt, vad svarar du då?" undrade Niall och ställde sig upp. "Nej, såklart" Han log mot mig och började sedan kyssa mig "Bra"

 
 Bild 1: I Hate You
Bild 2: En av bilderna i tidningen
"Sweetie..." började Niall "Ja?" undrade jag och tittade när han gick mot mig "...du svarade aldrig..." han lutade axeln mot väggen och satte ena benet korstade över det andra "...vad sa Harry till dig ute i vattnet på touren i  Paris?" Jag stelnade till en aning. Niall skulle bli arg på Harry. Jag pressade ihop  läpparna till ett sträck. Niall höjde ögonbrynen "Vad sa han?" Jag tittade ner i marken "Att... Han frågade om jag skulle..." "Om du skulle...?" Jag drog en suck och lät bara orden falla ut munnen på mig "Om jag någon gång skulle ta av mig kläderna framför honom" Orden blev tystare än dom egentligen skulle varit. Nialls ögon vidgades "Va!?" Jag suckade ännu en gång "Jag måste prata med honom" muttrade Niall och tog hemtelefonen. "Nej!" utbrast  jag och tog den ifrån honom "Det är pinsamt som det är, Niall. Gör det inte värre" Niall tog telefonen "Han kysser dig och frågar sånna saker, vad kommer här näst? Jag måste få prata med honom, sweetie" Jag gav upp och lät honom ringa. Han pussade mig i pannan innan han började slå in Harrys nummer. Han tryckter på högtalaren och två sgnaler hann gå fram 
"Harry" hörde jag Harrys mörka röst
"Det är Niall" sa Niall och satte sig i soffan
"Hej Niall!" 
"Varför sa du det till Nella?" undrade Niall. Det blev tyst ett tag
"Sa vad?"
"Att hon skulle klä av sig" Harry fnös
"Hon ville det, så jag frågade bara när"
"Harry, sluta. Jag vet att hon inte vill det"
"Hon är kär i mig, Niall, det är bara att acceptera"
"Är det hon som är i dig, eller du som är kär i henne" Niall fick det att låta som en fråga
"Hon är kär i mig. Hon älskar mig, hon hånglade ju till och med med mig, hejdå" sa Harry surt och la sedan på. Niall tittade upp på mig med en suck 
"Du är inte kär i honom..." sa Niall, som att understryka sanningen. "...eller?" Jag skakade på huvudet "Självklart inte, du är den enda" sa jag och kysste honom. I samma sekund såg jag att postbilen åkte förbi utanför. "Jag hämtar posten" sa jag, gladare än jag kanske borde vara över post, som innehåller räkningar. "Okej, fröken glad för allt" log Niall och jag pussade honom lätt på munnen. "Ses om en halv minut" "Kommer  sakna dig" skojade Niall och jag himlade med ögonen. Jag gick ut igenom dörren och raka vägen till brevlådan. Hoppas det kommit något förutom reklam och räkningar. Jag öppnade brevlådan och hämtade ut posten. Räkningar addreserat till ´Niall James Horan´, reklam om supermarket och tidningen. Inte så spännande. Jag gick mot dörren igen och läste igenom tidningen. 
 
Jag stannade tvärt när jag såg i ett hörn av framsidan på tidningen, en bild på när Niall kysste Demi. En knut bildades i magen och jag läste texten ´ Niall Horan och Demi Lovato tillsammans!´ Jag kastade upp tidningen och bläddrade tvrigt fram till sidan det stod om. En massa bilder på Niall och Demi var över allt på sidan.
 
"Niall Horan och Demi Lovato har setts utanför One Directions konsert i Paris. Men dom möttes bara inte, dom kysstes. Kärleksparet har erkännt att dom har en crush på varandra. "Jag älskar Niall, han är så gullig" sa Demi i en intervju en gång." Jag brydde mig inte ens om att läsa resten. Jag rusade in till Niall, som satt på soffan "Vad fan är det här?" undrade jag. Niall tittade upp från TVn. "Va?" sa han. "Vad fan är det här?" upprepade jag fast högre. Det blev tyst en stund. Niall rynkade pannan. "Vad pratar du om?" Jag slängde tidningen i ansiktet på honom "Tidningen?" undrade han. "Undrar du vad tidningen är?" Jag skakade på huvudet "Titta på framsidan" Niall vände huvudet mot tidningen "Hund räddar ägare i brand" läste han högt. "I hörnet" Hans blick svepte till bilden på han och Demi. "Åh..." sa Niall, som nu kanske fattat varför jag är sur. "Nella, det är inte som du tror" började Niall och ställde sig upp och gick mot mig. "Vad är det då?" frågade jag argt. "Sweetie, vi sätter oss ner någonstans och pratar så kan jag berätta" Jag skakade på huvudet snabbt "Kalla mig inte sweetie" Niall såg ledsamt på mig. "Du är otrogen" berättade jag, som om han inte redan visste det. 
"Som om inte du har varit det" sa han surt. "Det har jag inte" Niall tittade surt på mig "Inte? Harry, Olly?" Jag suckade "Niall, du vet att Harry kysste mig, jag kysste inte honom, och Olly insidenten var fejkad" sa jag surt. "Ja, det kanske var Demi som kysste mig och inte jag som kysste henne?" "Niall, titta ordenkligt, du håller dina händer på Demis midja!" utbrast jag och pekade upprört på tidningen "Vänta här nu lite..." mumlade jag när jag insåg en sak. "...du har varit otrogen mot mig, ända sen jag spelade det där sprattet på dig, så du blev helt blöt med  vatten hinken och allt. Men du har inte hjärta att berätta det?" Niall suckade "Det var inte såhär det var meningen att du skulle få reda på det, jag skulle sagt det innan de kom ut i tidningen" Jag tittade argt på honom "Du har kysst en annan tjej medan du var tillsammans med mig!" "Du kysste Harry, jag vet det!" "NEJ DET GJORDE JAG INTE!" Skrek jag ut "JO!" skrek han tillbaks. "NEJ! DET ÄR DU SOM KYSSER DEMI, DU SKA INTE FÖRSÖKA FÅ MIG ATT GLÖMMA BORT ATT DU KYSST DEMI IGENOM ATT ANKLAGA MIG FÖR ATT HA KYSST HARRY!" "DET FÖRSÖKER JAG INTE ELLER..." Niall harklade sig "...Nella, vi bara sätter oss någonstans och pratar om det här" Jag skakade på huvudet "ÄCKEL" fick jag otroligt nog ur mig och gick till hallen. "OM INTE HELA DET HÄR BRÅKET HAR GJORT DET KLART FÖR DIG, SÅ BERÄTTAR JAG DET FÖR DIG NU, DET ÄR SLUT MELLAN OSS" Det såg ut som att Niall tappade ut allt luft inom sig "Slut?" ekade han. Jag svarade inte "VISST, OKEJ, DÅ KAN JAG GÅ TILL DEMI" Skrek han åt mig "GÖR DET DU, JAG BRYR MIG INTE, JAG GÅR TILL OLLY!" Niall spännde käken "VISST" "JAG HATAR DIG!" Skrek jag. Nialls ansiktsuttryk ändrades från argt till ledsamt, men ändrades snabbt tillbaka till arg. "JAG HATAR DIG!" Skrek han tillbaks Med en viss betoning på ordet dig. Utan att ha fått ett svar av varandra sprang jag ut igenom dörren. Jag störtade ut på gatan och sprang bara. Jag visste inte vart jag skulle, bara det är långt härifrån.

"The BIG break-up"? Ledsen för att det inte kommit ett kapitel på ganska länge, och när ni får ett kapitel är det såhär kort, inte det schystaste, men det är i alla fall ett kapitel.
//Hilda
Kommentera för mer!!

Kategori: You Are My Everything
Datum:

Kapitel 52 - Sing Me To Sleep

"Hur kan du vara så söt?"  mumlade Niall och pussade mig sedan up huvudet. Jag kunde inte låta bli att le och blunda när han pussade mer. "Hur kan du vara så gullig, snäll och trevlig" sa jag tyst. Niall kysste mig försiktigt på munnen. "Du är verkligen perfekt" sa Niall och jag log större.

 
Bild 1: Sing Me To Sleep
Bild 2: Niall
Jag hade legat vaken jätte länge, jag är inte ens trött. Jag hade försökt räkna lamm, tänka på allt möjligt, men det gick bara inte. Jag bytte position föör kanske tjugofemte gången bara för den här minuten. Allt jag hörde var Nialls djupa andningar, han snarkade lite, vilket är jätte sött. "Niall" viskade jag och hoppades att han skulle vakna så att jag inte behövde viska det igen "Niall?" upprepade jag och Niall satte sig halft upp. "Vad är det, sweetie?" undrade Niall med en mjuk röst. Jag kände mig så dum, väcka honom för att berätta att jag inte kan sova, vad skulle han göra åt det? "Jag... kan inte somna" berättade jag en aning tyst. Niall hoppade närmre mig och gav mig en lätt puss på munnen. "Ska jag sjunga för dig?" Att jag väckte honom mitt i natten för att sedan tvinga honom att sjunga för mig kändes inte bra. Men just nu ville jag inte mer än att höra hans vackra sångröst. Jag nickade svagt och Niall hoppade ytterligen närmare mig, så att han låg så nära mig som det gick. Han började nynna på någon melodi, troligen någon vaggvisa. Han fattade tag i min hand och började sedan stryka min hand lätt med sin tumme, medan hans andra hand höll på att massera lungt i mitt hår. Jag slöt ögonen och kände hur jag blev allt sömnigare. Tillslut somnade jag.
 
*
 
Jag vaknade av ingenting. Utvilat sträckte jag på mig och upptäckte då att Niall inte hade något täckte på sig. Allt täcke var på mig. Jag log åt Niall som sov med munnen halft öppen medan väldigt diskreta snarkningar lämnade hans mun. Jag fnissade till och det väckte tydligen Niall, för han gav ifrån sig ett trött morgon stön, när han insåg att han var vaken och han välte ner mig i sin famn med två händer på min midja. "God morgon" log jag och tittade på honom. Hans ögon var stängda, som om han inte ville vakna. Han pussade mig på kinden och jag log "God morgon" Prövande öppnade han ögonen, men stängde dom direkt. "För mycket solljus?" log jag. Han nickade och jag pussade honom lätt på munnen. Han började kyssa mig och jag kysste tillbaka. "Niall, det du  gjorde för mig i natt var jätte sött" log jag, han öppnade långsamt ögonen och mötte sedan min blick "Du är den enda som faktiskt orkat bry sig att hjälpa mig att somna" Han pussade mig i pannan "Sweetie, du är det viktigaste som finns för mig. Såklart jag inte vill att du ska ligga vaken på natten när du egentligen vill somna" Jag rodnade en aning. Det viktigaste som finns för mig "Vad var det du sjöng på då?" undrade jag och han pussade mig i pannan innan han svarade "En vaggvisa som min mamma brukade sjunga för mig när jag var liten" Jag log "Just det, när vi ändå pratar om min mamma, du och min familj måste ju träffa varandra" sa Niall och lutade sig bekvämt tillbaka i sängen. Jag bet mig i läppen av ren nervositet, tänk om dom inte gillar mig? "Vad är det, sweetie?" undrade Niall "Tänk om... dom inte gillar mig" Niall log säkert mot mig "Såklart dom kommer göra, sweetie, dom kommer älska dig. Dom är mina föreldrar, eller hur? Det jag älskar , det älskar dom" Jag log smått mott honom "Ska vi ligga och slöa i sängen hela dagen?" undrade jag, som för att prata bort ämnet. "Såklart vi inte ska" Jag ställde mig upp och gick till garderoben. Jag tog ut mina favorit jeans tillsammans med tröjan som var köpt på forever21, på toren. Jag drog snabbt av mig mina pyjamas-byxor och drog istället på mig mina jeans.
   
Jag vände ryggen mot Niall, som stirrade väldigt odiskret, och drog av mig tröjan och utbytte den snabbt mot tröjan jag skulle leva i idag. Jag vände mig sedan om till Niall, som låg med händerna bakom huvudet och lyfte nu ena handen för att sedan vinka till sig mig med pekfingret. Jag himlade med ögonen, men gick ändå till honom. Han la direkt händerna på min midja och drog mig intill honom. Jag fnissade till och kysste honom. Han slingrade armarna runt min midja, vilket gjorde det omöjligt att komma ut hans grepp. Jag log mot honom  och försökte komma ur hans grepp, men det gick liksom inte. "Niall, loss" beordrade jag. "Jag är ingen hund, sweetie" sa Niall och pussade mig på munnen lätt. "Fy, Niall. Loss" sa jag med ett leende. "Vad gör man med hundar som är olydiga?"  Niall log "Man kysser dom" Jag skakade på huvudet "Man sprejar vatten på dom" Niall skrattade "Här finns inget vatten" Jag suckade "En kyss och jag släpper dig" föreslog Niall. Jag nickade och kysste honom. Han släppte mig direkt och jag avslutade kyssen och ställde mig upp. Niall suckade och satte sig upp i sängen "Vilket kort kyss" Jag nickade och log stort  Niall suckade  "Klä på dig nu, så fixar jag frukost. Vad vill du ha på mackan?" undrade jag medan jag långsamt gick baklänges mot köket. "Det vanliga" sa han medan han tog på sig en vit tröja. "Okej" sa jag och bytte riktning så att jag gick normalt. Jag gick in i köket och tog allt som behövdes för att göra Nialls favorit macka. Min favorit macka också, för den delen. 
 
När jag var klar med hela frukosten ställde jag ner dom två rykande kaffekopparna på bordet tillsammans med macka och fil. Jag kände två händer runt min midja och jag vände mig om och träffades av världens mjukaste läppar. Vi började kyssas och Niall lyfte upp mig 
Láska - Naj meme
Jag fnissade till och slingrade mina ben runt Nialls midja. Han kysste mig  samtidigt som han satte ner mig på köksön. "Om Olly frågar dig om du vill ut på dejt, vad svarar du då?" undrade Niall och ställde sig upp. "Nej, såklart" Han log mot mig och började sedan kyssa mig "Bra"

Vad tycker ni om kapitlet? :-) Drama i nästa kapitel! Ledsen för att detta kapitel var så kort!
Här är statistiken igen! :-) Efterfrågat av Mikaela. Det är något fel på vår statestik, så såhär ser den ut.
//Nellie
Kommentera för mer!!

Kategori: You Are My Everything
Datum:

Kapitel 51 - Nandos Time

"Hej söta lilla katt"  sa jag och satte mig ner på huk. Katten gav ifrån sig ett "Meaw" och började gå mot mig. Den strök sig mot mitt ben och jag klappade den. Vilken vacker katt. Katten började gå fram och jag följde efter den. Den gick långsamt med svansen uppåt som viftade en aning.
Jag stannade när jag insåg att jag inte hade någon aning om vart jag var. Husen var okända och namnet på vägen hade jag aldrig hört talas om. Jag vände och började gå tillbaka i snabb  takt, men hittade fortfarande inte. Jag började springa , men kom fram till en återvänds gränd. Det var då jag insåg, att jag var helt vilse.

 
Bild 1: Glassen
Bild :  Nandos
Bild 3: Nella
Jag hade varit vilse länge nu, jag hittar ingenting. Jag såg en tjej längre bort på gatan som gick med hörlurar och lyssnade på musik. Jag tog mot till mig och gick fram till henne "Ursäkta?" sa jag. Hon tog av sig hörlurarna "Va?" "Vet du vart Nandos ligger?" "Om du går upp där, sedan svänger du  till höger, fast inte den första höger, utan den andra höger...Eller jag kan följa med och visa, det är så krångligt att beskriva" skrattade hon och började gå. Jag skrattade också lite och fortsatte gå efter henne. "Vad heter du?" undrade hon. "Nella" svarade jag.Hon log "Jag heter Bella, nästan samma sak" Jag log och nickade. "Här är Nandos" sa Bella och pekade bort mot en byggnad. Niall stod utanför och tittade oroligt omkring. "Oh My God!" Tjöt Bella, men hon sa inget mer. Niall såg mig och hans bekymmrade ansikte försvann och ersattes av en lättat min. Han sprang mot mig och kramade om mig. "Nella, herregud vad jag var orolig, vad som helst kunde ha hänt. Det har gått nio minuter" Jag suckade till och pussade honom på kinden "Förlåt, jag var vilse, men Bella..." jag gjorde en gest mot Bella som nu tagit händerna för munnen och tittade storögt på Niall.  "...hjälpte mig och hitta hit" "Tusen tack" log Niall och tittade på Bella. "D-d-d..." Bella började stamma "d-du är Nia-all... Horan från One D-direction, får jag ta  en bild?" flämtade Bella. Niall log "Självklart" Bella tog snabt fram sin mobil ut fickan "Jag kan ta fottot" sa jag. Bella gav mig sin mobil och hon sställde sig sedan bredvid Niall och både log mot kameran. Jag tog ett antal foton iinnan jag gav tilbaka den till Bella. "Tack så hemskt mycket!" sa hon, en aning chockad över hela situationen. "Det är jag som ska tacka dig" sa Niall med ett leende. Bella log "Hejdå" Vi sa hejdå till varandra innan jag och Niall började gå in mot Nandos "Nella, du får aldrig mer försvinna sådär. Jag var så himla orolig" Niall tog min hand och höll i den hårt "Förlåt" "Nej säg inte förlåt, det var mitt fel. Jag låter hellre fotograferna fota oss än att tappa bort dig igen" Niall tog ett hårdare tag om min hand och vi ställde oss i kön som bestådde av en tjej som höll på att vänta på sin beställning. "Jag tappar bort mig överallt" suckade jag. Tjejen framför oss gick iväg med sin mat och vi gick fram och beställde "En nummer 7 med en cola..." Niall vände sig om mot mig "Vad ska du ha, sweetie?" Han strök med tummen på min hand som var ihop flätad med min. "Jag tar också en nummer 7 med cola" sa jag som svar på Nialls fråga, fast sa den till killen i kassan. "Det blir 259 kr" sa killen i kassan. Niall hade börjat ta fram plånboken "Niall, jag betalar"  sa jag. "Sweetie, vi lovade varandra. Jag fick betala det jag ville,åt dig,  mot att jag försöker att inte vara svartsjuk" Jag gav ifrån mig en suck när Niall räckte fram pengarna "Äter ni här?" Niall tittade på miig, som om han ville att jag skulle svara "Okej" sa jag tyst. "Vi äter här" berättade Niall och vände sig mot killen. "Då kommer er mat snart" sa killen och gick in igenom en dörr. Niall satte  sig ner vid ett bord och jag satte mig mitt emot. Maten kom  nästan direkt och jag tog upp kniven och gaffeln. "Varför sitter du mitt emot mig när du kan sitta bredvid mig?" undrade Niall och klappade lätt på platsen bredvid sig. Jag log mot honom och satte mig bredvid honom och sköt min tallrik till den nya platsen. Han log och pussade mig på kinden. "Mycket bättre"sa Niall och la sin hand på mitt knä. Jag la min hand på Nialls hand medan jag tog upp gaffeln med min ena hand. Niall gjorde likadant och vi började äta. 
 "Det var en jätte söt katt som satt på gatan" berättade jag samtidigt som jag  "Den kan inte varit sötare än dig" sa Niall och strök lungt med sin hand på mitt ben. Jag rodnade en aning och tittade snabbt ner i maten. Jag tog upp min hand och började äta med både händerna..
 
*
 
 "Visste du att vi har glass i frysen?" När Niall hörde ordet glass störtade han upp ur soffan och sprang fram till kylskåpet i köket. "Vad är det för glass?" sa Niall och ställde sig bakom mig medan han la armarna runt min midja. "Eh..." började jag och lyfte upp den "...vanilj med kolasås" Niall gjorde ifrån sig ett "Mums" innan han tog den i sin egen hand. "Bäst föredatum, 1 januari 2014" läste han högt. "Då kan vi äta den" sa Niall glatt. Jag skrattade till "Jag tar skedar" sa Niall. "Vart ska vi äta?" frågade jag. "I soffan tycker jag vore bäst, vad tycker du?" undrade Niall. "Det låter bra" mumlade jag och gick och satte mig i soffan. Niall kom efter mig och satte sig bredvid mig. Jag slet av locket och Niall satte i en sked. "Den andra?" undrade jag "Vi klarar oss bra med en sked" mumlade han som svar. "Jaha, hur?" sa jag med ett skratt. "Såhär" Niall tog upp skeden och skopade upp en sked glass. Han satte den framför mig "Gapa" jag gjorde som han sa och han förde in skeden i munnen på mig och jag svalde. Niall tog sedan en skopa till sig själv och svalde. Han gav  varannan skopa till mig, varannan till honom. "God" berömde jag åt glassen. Niall nickade instämmande och jag vilade mitt huvud mot hans bröstkorg. Han la sitt huvud lätt mot mitt och jag kramade om honom. "Hur kan du vara så söt?"  mumlade Niall och pussade mig sedan up huvudet. Jag kunde inte låta bli att le och blunda när han pussade mer. "Hur kan du vara så gullig, snäll och trevlig" sa jag tyst. Niall kysste mig försiktigt på munnen. "Du är verkligen perfekt" sa Niall och jag log större.

 NELLA + NIALL= FOREVER!!
Eller? Nellies drama som hon kom på kommer antagligen snart, två, tre, kanske fyra kapitel fram. Kan bara säga en sakom det: Big Break-Up!
 
//Hilda
Kommentera för mer!!

Kategori: You Are My Everything
Datum:

Kapitel 50 - Home Sweet Home

"Jag går och lägger mig" sa jag. "Okej" mumlade Niall. Jag gick och tog ut Nialls tröja ur garderoben "Kan jag ta den här?" Jag höll upp en grå "Självklart" Jag bytte snabbt om till den innan jag la mig ner i sängen och drog upp täcket till munnen. "Godnatt" viskade Niall, och gav mig en puss på pannan som jag log av. "Godnatt" viskade jag tillbaka.
 

 Bild 1: Home Sweet Home
Bild 2: Niall
Bild 3: Katten
Jag vaknade av Niall som kysste mig. När jag började le avslutade han kyssen "God  morgon, Sweetie" viskade Niall och jag log mot honom "God morgon, sötnos" svarade jag och han log större. "Jag har tänkt på en sak..." mumlade jag tyst och satte mig upp med ryggen mot väggen. Niall hoppade närmre mig "Vad?" undrade han, samtidigt som han han höll på med topparna av mitt hår. "...varför är det alltid du som vaknar först?" Niall ryckte på axlarna medan han försiktigt  pressade sina  läppar mot mina "Kanske för att jag är äldre än dig?" Jag log "Du är ett år äldre än mig, Niall, gör det inte till en stor grej" Han log stort,  och gav mig en puss på munnen. "Jag tycker..." Niall blev avbruten "Nella, Niall, vi är framme!" hörde vi Louis, han försökte öppna dörren, men den var låst. Jag gick och öppnade och Louis huvud dök upp. "Vi är framme" upprepade han, log sedan och stängde dörren. 
 
 
*
*
 
"Hem ljuva hem" citerade Niall när vi klev genom dörren. Jag drog in hemma-doften i min lungor, "Borta bra men hemma bäst" fortsatte jag. Niall ena armen om min midja och samlade upp allt mitt hår till en tofs med den andra. Han lyfte sedan på tofsen och pussade mig i nacken. Jag log och lutade mig tillbaka i hans famn. Han släppte ner mitt hår igen och la andra armen runt mi midja med. "Nu gäller det bara att packa upp" sa jag med en suck "Jag gör det, sweetie, så kan du se på TV eller liknande" Jag skakade på huvudet "Nej, vi hjälps åt" "Älskling, snälla låt mig" Jag tittade in i hans klara kristallblå ögon och kunde inte låta bli att le stort. "Du har så vackra ögon" Han rodnade en aning och log "Nu rodnar du" mumlade jag. Han kysste mig mjukt och långsamt. Jag avbröt kyssten för att ställa mig på tå och norraade in mitt ansikte i Nialls hår och luktade "Vad gör du?" skrattade Niiall "Jag luktar på ditt hår, vad tror du jag gör?" Niall skrattade lgen och pussade mig lätt på munnen "Finns det ens någon sötare än dig?" Jag nickade "Du...och typ alla andra i den här världen" Domåtta sista orden sa jag som en tyst viiskning till mig själv, och hoppades att Niall inte hört, vilket han inte gjort eller. Niall släppte omfamningen runt mig för att ta resväskorna och rulla in dom i vårt rum. Jag gick efter honom och jag öppnade en resväska för att börja packa upp, men blev genasrt ner puttad i sänngen bakom mig av Niall och sedan  la sig Niall på mig och började kyssa  mig. Kyssljuden ekade i rummet och jag avslutade kyssenn för att det  lät så skumt. Niall tillät mig inte ens ta ett litet  andetag utan bara tryckte sina läppar mot mina. Jag avbrröt dig igen "Du är oemotståndlig, ddu vet det, va?" undrade Niall och tittade in  i mina ögon "Jag hoppas att jag en dag komer avbryta kyssen sådär näär du verkligen vill kyssa mig, så får du se hur det känns. Fast varje gång du kysser mmig vill jag kyssa tillbaka, för som sagt så är du oemotståndlig. Det är ssom att ha en jätte god choklad kaka framförr sig, men får inte äta den" Jag skrattade "Du jämför mig med mat, Niall" Niall log "Fast du är mycket sötare, trevligare, snällare, vackrare, smartare  och snyggare än mat" ag log och den här gången kysste jag tillbaka när Niall kysste mig.
Dance With Me Tonight av Olly började spelas och jag avslutade kyssen och jag hörde Nialls suck för att jag avslutade den. Jag skrattade "Olly ringer, jag har honom som ringsingnal när han ringer" berättade jag och drog upp mobilen. 
"Hej, Nella!" hörde jag Ollys röst i mobilen, som jag inte hört på länge ."Hej, Olly!" svarade jag likadant.
"Du är hemma från touren gissar jag nu?""Ja, vi kom hem nyss" "Hur var det då?"
"Roligt" berättade jag och Niall satte på högtalaren "Roligt att det var roligt" Jag skrattade till medan Niall himlade med ögonen "Ja, hur mår du då?" "Super bra, nu när jag får höra din underbara röst, du?"  Niall tittade surt på telefonen
"Jag mår bra"
"Skönt att höra. Kan du skickaa en bild? Jag vill se ditt vackra ansikte" Jag tittade på Niall, som tittade argt på telefonen. "Hon skickar ingen bild, Olly, gå vidare, hon är min!" fräste Niall i telefonen "Nella, du kanske skulle sagt att åsnan lyssnade?" "Förlåt, Olly" "Ah, det gör inget! Men hoppas vi syns så jag kan se ditt ansikte dårå!"
"Aa... Hejdå"
"Hejdå"
 Jag la på och vände mig mot Niall, som nu verkade vara sur på Olly "Niall, vänner kan säga sånt" mumlade jag "Ja, men inte på sättet,hörde du inte på hans röst att han var kärleksfull?" Jag skakade på huvudet "Men Niall, var inte sur eller något. Du vet att du är den enda så varför  ta upp så onödiga saker" Niall log mot mig och pussade mig på kinden "Jag är hungrig" sa jag tvärt och Niall skrattade åt det snabba bytandet av samtalsämne "Just det, vi åt ingen frukost" "Då blir det Nandos, snälla!?" bad jag "Ja!" utbrast Niall med ett leende. "Yes!" log jag och tog snabbt på mig mina skor. Niall log och tog  på sig skorna. "Jag är glad att du älskar Nandos lika mycket som mig" sa han innan han öppnade dörren och gick ut. Vi gick nerför uppfarten och styrde stegen mot Nandos. "Nialldos borde den heta" sa jag med ett leende. Niall  skrattade "Håller med" "Eller Nellados. Nej, Nialldos passar bättre" Niall pussade mig på kinden och tog min hand. Helt plötsligt möttes vi av en grupp papparazziz och jag och Niall släppte snabbt händerna om varandra och tog ett skutt från varandra "Ses utanför Nandos om 2" viskade Niall medan han började gå i snabb takt någonstans. Hela gruppen med papparazziz följde efter honom. Jag tittade  efter dom och började sakta gå mot Nandos när dom försvann bakom en husknut. Stackars Niall, som får ha det här till vardags, massa galna papparazzis. Det var nästan inga folk alls på gatan, bara en katt som satt utanför ett hus. Jag log mot katten "Hej söta lilla katt"  sa jag och satte mig ner på huk. Katten gav ifrån sig ett "Meaw" och började gå mot mig. Den strök sig mot mitt ben och jag klappade den. Vilken vacker katt. Katten började gå fram och jag följde efter den. Den gick långsamt med svansen uppåt som viftade en aning.
Jag stannade när jag insåg att jag inte hade någon aning om vart jag var. Husen var okända och namnet på vägen hade jag aldrig hört talas om. Jag vände och började gå tillbaka i snabb  takt, men hittade fortfarande inte. Jag började springa , men kom fram till en återvänds gränd. Det var då jag insåg, att jag var helt vilse.

Vad tycker ni om kapitlet? Jag tycker att det var förövrigt ganska kort
//Nellie
Kommentera för mer!!

Kategori: You Are My Everything
Datum:

Kapitel 49 - Prank

"Jag hörde vad ni sa" berättade Niall "Så du bara stod och lyssnade?" frågade jag och la mig intll honom. Han la sin ena hand omkrring mig "Ja, men jag kom ju direkt in när du sa sluta, för då behövde du hjälp" Jag tittade upp på hoom "Det första jag hörde var ´ Jag är kär i Niall, jag älskar honom jag skulle hellre bryta mitt ben än att kyssa dig´" Han log mot mig "Är du verkligen så kär i mig som du beskrev?" Jag nickade "Varenda ord jag sa är sant" sa jag och började kyssa honom.

Bild 1: Prank
Bild 2: Nella
 
 "Får jag en lång kyss när jag kommer tillbaka då?" Jag log mot Niall "Självklart" Niall log större och pussade mig lätt på munnen innan han blev ut puttad av Louis. Jag log efter honom och vände mig sedan om. Alla killarna skulle ha konsert och den enda tjejen som följde med var Eleanor. "Nella, kom och sätt dig" utropade Danielle. Jag gjorde som hon sa och Perrie öppnade munnen "Hur länge har du och Niall varit ihop?" "Sex månader snart" Berättade jag snabbt "Ett halvår!" utbrast Danielle "Hur seriösa är ni?" Jag rynkade pannan "Vad menar du?" "Jag menar, ni verkar gå fort. Ni måste verkligen älska varandra" Jag nickade "Jag älskar honom jätte mycket" berättade jag. "Ni passar så bra tillsammans" log Perrie "Du och Zayn med, och Danielle och Liam" Både två log "Just det, Perrie! Berätta din geniala idée!" utbrast Danielle "Jaha, eh... Jag tänkte att vi kunde busa med killarna. Alltså våra pojkvänner, riggar rummen med bus och fällor" Jag log "Jättebra idée!" "Jag vet!" utbrast Danielle "Du är ett geni, Perrie!" Perrie skrattade till. "Vi börjar med det samma!"
Alla sprang åt varsitt håll. Jag sprang in i mitt och Nialls rum och tittade mig omkring efter inspiration till ett bus. Jag log när jag kom på idéen att sätta upp en hink med vatten ovavnför dörren så att när Niall öppnade dörren skulle det komma ner vatten på honom.  Jag gick ut ur dörren och fick syn på Danielle och Perrie som stod och pratade "Vet ni om det finns en hink?" undrade jag och dom tittade på mig "Jag vet inte" sa Danielle "Det finns ju massor  med hinkar där dom gör maten" Jag tackade för hjälpen och gick in i köksrummet. Jag såg direkt tre gråa hinkar stå vid diskbänken och gick snabbt fram och tog en och gick sedan tillbaka och stängde dörren. Jag gick klumpigt in i rummet med hinken i handen och försökte få ner den i handfatet, för att  fylla den, men gav upp tillslut och fyllde den i duschen.
 
 
*
 
 
Jag stod och väntade utanför bussen på Niall. Han borde vara här nu, konserten var slut 18.00, klockan sex, och nu är klockan kvart över. Det borde ta fem minuter att gå hit från arenan. Jag såg fem killar längre bort, en av dom var blondin. Jag förstod nästan direkt att det var killarna och blondinen var min Niall. Niall började gå snabbare än killarna, och jag började jogga. Det slutade med att vi sprang mot varandra och Niall fångade mig och kramade mig  , sådär lyckligt. Han pussade mig sedan på pannan och jag skrattade till "Ni har varit ifrån varandra tre timmar, inte tre månader, ta det lungt" sa Louis. "Jag har saknat dig" berättade jag "Jag  har saknat dig med, sweetie" Han strök handen igenom mitt hår. "Du lovade mig en lång kyss" sa Niall lungt. "Och jag håller alltid vad jag lovar" mumlade jag och tryckte mina läppar mot hans. Han började ivrigt kyssa mig och la sina armar runt min midja och tryckte mig närmre   honom. Jag log i kyssen medan jag la armarna runt Nialls hals. Efter en lång stund avslutades kyssen och vi log mot varandra "Du är så vacker" bereättade han och jag rodnade en aning. "Nu går vi in" sa jag, som var ivrig att vatten tricket skulle bli av. "Okej" sa Niall och tog min hand. Vi gick in i korridoren och jag fick bita mig hårt i läppen för att inte börja fnissa som besatt när Niall stod framför dörren. Han öppnade dörren, gick in ett steg och splash! Hela hinken med vatten tömdes över honom och jag började skratta hejdlöst. Niall vände sig mot  mig "Gjorde du det här, Nella!?" skrek han. Jag svarade inte, utan bara fortsatte skratta. Niall satte fart och började springa mot mig. Jag skrek till högt och sprang iväg medan jag skrattade. Jag sprang ut igenom glasdörren med Niall någon meter bakom mig. Jag sprang för mitt liv längs trottoaren och var tvungen att stanna och ge upp, eftersom jag skrattade så mycket. Nialls blöta armar slöt sig runt min midja och han bärde upp mig. Han kramade om mig , vilket fick mig att bli blöt och snurrade sedan runt mig i luften.
  
  
Vet att det inte är Niall...
  
Jag skrattade fortfarande när Niall satte ner mig på marken "Din busiga lilla solstråle" sa Niall med ett leende och jag kunde inget annat än att kyssa honom en lång stund som förlåtelse. Kyssen tog slut och han log mot mig "Jag är ju helt blöt nu" skrattade  jag fram "Vad tror du jag är!?" skrattade Niall och jag skrattade och gick in i hans famn och han kramade om mig. "Världens bästa bus" log jag och Niall himlade med ögonen.
"Vad gör ni?" Jag vände mig om och såg Louis. "Inget" sa Niall "Det är mat" ropade han. "Vi kommer" ropade jag tillbaks. Niall gav mig en sista kyss innan vi började gå in. "Eh... Niall, varför är du helt blöt?" undrade Liam. "Den här lilla busiga skönheten..." Niall pekade på mig "...är anledningen" Jag fnissade till och pussade honom på kinden. "Asså, wow, Nella, när vi sa bus menade vi liksom sätta tejp iför kranen till handfatet, inte kasta pojkvännen i sjön" sa Perrie och jag log medan jag satte mig ner "Hon kastade mig inte  i sjön, hon kastade mig i havet" skojade Niall och satte sig bredvid mig. Alla skrattade.
  
  
Jag stod framför spegeln och borstade tänderna. Vi hade packat, eftersom vi beräknades vara hemma imorgon i London. Niall kom in i badrummet och ställde sig bakom mig. Han mötte min blick i spegeln och la armarna runt min midja. Han begravde sitt ansikte i min hals och stod så ett bra tag. "Trött?" skrattade jag och Niall skakade på huvudet. "Vill bara ha en till kyss" Han tittade upp på mig, som om han trodde jag skulle kyssa honom när han sa det "Jag borstar tänderna, om du inte ser det" Niall suckade och hans ansikte begravdes i min hals igen.  Jag log mot honom, även fast han inte kunde se det. Jag borstade tänderna klart snabbt och började sedan gå ut. Niall kom strax efter mig och ställde sig bakom mig och la armarna runt min midja igen. Niall pussade mig på kinden. Jag gäspade en aning "Jag går och lägger mig" sa jag. "Okej" mumlade Niall. Jag gick och tog ut Nialls tröja ur garderoben "Kan jag ta den här?" Jag höll upp en grå "Självklart" Jag bytte snabbt om till den innan jag la mig ner i sängen och drog upp täcket till munnen. "Godnatt" viskade Niall, och gav mig en puss på pannan som jag log av. "Godnatt" viskade jag tillbaka.


Kort kapitel, i know that... Men vad tycker ni om buset? I nästa kapitel ska dom hem !
//Hilda
Kommentera för mer!!!

Kategori: You Are My Everything
Datum:

Kapitel 48 - Beach

"När hände det här?" undrade Danielle och tittade fängslande upp på oss. "För... fyra timmar sen ungefär" sa jag "Men det var gulligt att ni stod upp för varandra" sa Perrie "Ja, jättegulligt" ekade Danielle med ett leende. Jag tittade på Eleanor, som gav mig en blick som jag visste vad den betydde ´Gå bitch, ingen vill ha dig här ´ Jag kunde läsa av hennes minar nu förtiden. Jag hade liksom vant mig vid dom, hemskt egentligen. 
 
 Bild 1: Niall, Louis och Harry
Bild 2: Harry
Bild 3: Stranden
  
"Stönar han när du kysser honom?" undrade Louis. Jag, Niall, Louis och Harry satt vid fotbollsbordet. Jag och Niall satt i soffan medan Harry och Louis satt på bordet. "Nej, varje gång jag drar i hans läpp" Louis skrattade till "Konstigt" Jag skakade på huvudet. "Det är sött" tyckte jag och Nial la sin hans på mitt ben och log mot mig. "Visa när du gör det" sa Louis. Jag vände mig mot Niall med en blick som sa ´Får jag?´  Niall nickade ivrigt och jag kysste honom normalt, innan jag drog i hans underläpp. Hans vanliga mörka, höga och långa stön kom ut ur hans mun. Jag log, medan Louis skrattade, Harry hade ett uttryckslöst ansikte. "Det låter skumt" Jag skakade på huvudet "Tycker inte jag" berättade jag medan jag la mitt huvud på Nialls axel. "Niall, varför stönar du då?" undrade Louis. Harry satt nästan bara tyst och tittade på mig. "Jag har ingen aning!" sa Niall "Kan inte alla vi fyra göra något?" förslog Louis. "Som vad?" sa Harry, som äntligen öppnat munnen. "Vi kan..." Louis knäppde med fingret, som om han kommit på världens bästa idée. "...bada i havet!" Harry tittade på Niall "Vad tycker du, Niall?" frågade han. "Det är väl okej" sa Niall och tittade på mig. "Du då, baby?" Jag tittade på Harry "Okej"  Niall drog bort sin hand, som var placerad på mitt ben och tog istället tag i min hand. "Ska vi gå nudå?" sa Louis och alla nickade instämmande. "Fast vi kanske borde packa handdukar och sånt  först?" sa Niall "Bra idée, då kan jag passa på att fråga om Eleanor vill med" Jag nickade när jag inombords skrek ´NEEEJ!!!´. Jag gick in i mitt och Nialls rum och började riva bland alla badgrejer. Jag tog ut en påse och började packa i den. "Vilka badbyxor ska du ha med dig, Niall?" frågade jag "Dom svarta med vit rand på sidan" svarade han och pussade mig på nacken. "Dom är snygga" mumlade jag,  jag skulle säga till Niall, men det blev mer som en mumling till mig själv. "Vilken bikini ska  du ha?" Jag ryckte på axlarna "Får jag bestämma?" Jag nickade "Visst" Han rotade runt ett tag i badpåsen och hittade tillslut en gul. "Okej" sa jag, ganska tyst och packade ner den. Någon knackade på dörren. "Babe?" hörde jag Harry röst "Ja?" svarade jag, som tod förgivet att han medade mig. "Kom ut" Jag tittade på Niall och han tittade nästan lite surt bort mot dörren. "Packa klart, kommer snart" sa jag och rufsade till Niall i håret innan jag gick ut till Harry. "Smakråd" sa Harry direkt när jag kommit ut. "Dom här?" sa han och höll upp ett grått par badbyxor "Eller dom här?" sa han och höll upp mlitärfärgade, fast med blått istället för grönt. "Dom" sa jag och pekade på dom militärfärgade "Harry, jag har en fråga" Han tittade på mig "Varför kallar du mig baby och babe?" undrade jag. "För att du  är en" sa han och pussade mig på kinden innan han gick någonstans. Jag rynkade pannan och strök på min kind, som att jag försökte få bort Harrys såkallade baciller. Jag gick sedan in igen "Vad ville han?" mumlade Niall medan han packade. "Smakråd" sa jag och satte mig ner bredvid honom. Han pussade mig på kinden "Lovar du, att du aldrig kommer bli tillsammans med Harry?" Jag nickade och pussade honom tillbaka på kinden. "Jag lovar". 
 
*
 
På stranden var det inte folk alls. Kan bero på att det är slutet av maj. Jag stod där med bikini och tvekade mellan att stå kvar på stranden eller gå  i. Harry solade tillsammans med Louis och Eleanor medan Niall stod bakom mig. "Vi går i tillsammans" uppmanade han och jag nickade. Han tog min hand och vi började gå i sakta. Jag gjorde ifrån mig ett pip, vilket betydde att jag tyckte det var kallt. Vi fortsatte gå i och jag gjorde ifrån migg skumma läten som lät lite mer som en säl än jag. När det nådde min knän tvärstannade jag. Niall fortsatte gå ut en bit, innan han dök ner under  vattenytan. Jag letade nästintill oroligt efter honom när han inte kommit upp på ett tag "Niall?" sa jag försiktigt. Jag blev väldigt lättad när jag såg Niall komma gåendes mot mig. Han log ett lurigt leende medan han tittade in i mina ögon. Det rann vatten från hela honom medan han gick. Han sträckte ut armarna som om han skulle krama mig, och jag fattade snart att han skulle det. Jag skrek till och backade ifrån honom, eftersom han var helt blöt. Niall skrattade och stannade "Jag lovar att inte krama dig eller skvätta eller något, kom hit" sa han och höll ut sin hand mot mig. Jag gick osäkert och försiktigt fram till honom och tog tag i hans hand, som var kall av vattnet. Louis kom helt plötsligt springande ner för stranden och i vattnet och sprang så att det skvette på mig. "Louis!!" utbrast jag. "Ja?" sa han. Han gav mig ingen chans att berätta varför jag skrek hans namn, utan bara hoppade i vattnet och kom inte upp på ett bra tag. Eleanor kom långsamt gående efter Louis och tittade surt på mig. "Nella jag lovar att det är jätte varmt i vattnet bara du doppar dig" sa Niall. Jag tittade osäkert på honom med rynkad näsa. Jag drog sedan handen igenom mitt hår medan jag tittade ut på vattnet. Jag gick långsamt i och vattnet nådde till min midja. "Oh my god, oh my god, oh my god..." upprepade jag medan jag gick längre och längre i. Jag började sedan simma, men ställde mig upp snabbt och la armarna runt mig, som om det skulle  hjälpa mig att  bli varmare. "Visst är det varmt?" sa Niall och la armarna runt min midja. "Ganska" sa jag tyst och tittade upp på honom. Han började kyssa mig och jag besvarade kyssen. "Snälla, inte här!" utropade Louis och skvätte vatten på oss. "Harry, ska inte du bada!?" Skrek Louis och ala blickar vändes mot Harry som satt bekvämt i sin solstol. Han började ställa sig upp och gick försiktigt i, lika dant som jag gjort. "Vilken äcklig botten" mumlade jag med huvudet nere. "Massa sjögräs och alier" Niall log mot mig och pussade mig på kinden "Ska jag bära dig?" Jag log och nickade och han lyfte upp mig. "Ge henne till mig!" skrek Louis. "Om du tar hand om henne" sa Niall. "Jag ska bära henne, inte vara med henne i en månad" mumlade Louis medan han tog mig. Han tittade in i mina ögon och log "Tre..." log han. "Va?" sa jag "...två..." "Vad räknar du ner till!?" "...ett..." "Louis!"utbrast jag "...noll, håll andan!" Skrek han. Jag tog snabbt mycket luft och höll andan, och stängde ögonen och blev senare helt omfamnad av vattnet. Vi var helt under vattnet och Louis bärde mig fortfarande. Han hoppade upp och log mot mig när jag öppnade ögonen "Jag får aldrig göra så med Eleanor, hon litar inte på mig" Jag tittade på Louis med en aning konstig blick. Man måste väl ändå lita på sin pojkvän? "Harry, vill du ta henne?" Jag skrattade "Louis, jag är inget obejekt som man bollar fram och tillbaka" skrattade jag"Det vet jag väl. Om jag inte visste det skulle jag sagt ´vill du ta det´ istället för ´ vill du ta henne ´ "Jag kan ta henne" sa Harry "Fånga henne!" sa Louis snabbt "Nej!" skrek jag ut och blundade och när jag öppnade ögonen var jag plötsligt hos Harry "Oj, hej" skrattade jag "Oj, hej" härmades Harry med ett leende. Hans blick var tyvärr inte placerad på mina ögon, utan på mina läppar. Jag tittade bort mot Louis, som log "Kasta henne till mig" sa Louis "Okej" sa Harry "Nej!" skrek jag. "Baby, det kommer snart vara över, och det kommer vara roligt. Om du inte vill titta, så blunda babe" sa Harry och pussade mig i pannan. Jag titttade bort mot Niall som tittade på mig med rynkad panna och kisade ögon. "Ett skepp kommer lastat med Nella!" Utropade Harry och kastade mig till Louis så jag fick en flygresa igenom luften. Louis tog emot mig och gav ifrån sig en belåten suck. "Jag är bra på att fånga" Jag skrattade till utan att riktigt veta varför. "Jag är bra på att flyga" Louis skrattade "Va?" "När ni kastar mig" berättade jag som om det vore det självklaraste i världen. Louis skrattade igen. "Okej..." Jag tittade bort mot Niall som stod lite avsides. "Louis, kan du ge mig till Niall" Han nickade "Ta emot din tjej, Niall" Niall vaknade upp och tog emot mig när Louis kastade. Niall log mot mig "Jag trivs bäst i din famn" viskade jag i hans öra och han log större. "Jag trivs att ha dig i min famn" viskade Niall tillbaka och pussade mig lätt på munnen. "Kan jag ta henne?" sa Harry. Niall tittade på mig med en blick som sa ´ Är det okej?´ Jag nickade småt och han gav mig försiktigt och tvekandes till Harry. "Hej, babe" sa Harry och pussade mig i pannan. Jag tittade osäkert på Niall, som tittade en aning surt på Harry. "Vad lite du väger" sa han och började gå utåt. "Lägg dina armar runt min hals, baby" sa Harry och jag gjorde som han sa, och gav Niall en blick. "Det är mysigt att bära på dig" berättade Harry medans hans blick var nere på min kropp "Och en modellkropp har du" Orden kom från ingenstans och jag tittade upp i hans ögon, på ett konstigt sätt. "tack... antar jag" sa jag med ett nervöst skratt. "Det är kostigt, Eleanor är modell men du är fan snyggare än henne" Harry satte försiktigt, tack och lov, ner mig på botten. Jag tänkte börja gå längre in, eftersom vi  var kanske tio meter ifrån dom andra, men han avbröt mig igenom att lägga sina händer på mina höfter "Visst är det varmt i vattnet" sa Harry och gick ett steg närmre mig. "mmm" mumlade jag och tittade besvärat på Louis och Niall som stod och tittade, eller snarade stirrade på oss.  "Jag..." Harrys mörka röst fick mig att titta upp i hans ögon, som just nu bara lös. "...tycker om ditt hår" Jag fick en orolig känsla i magen och ville inget annat än att simma härifrån in i Nialls famn. "Vi kanske borde gå tillbaka till dom andra..." försökte jag "Jag gillar dina ögon" Jag tittade ner i vattnet istället för i hans ögon och försökte dra mig ur hans grepp "Jag gillar dina rosenröda läppar, som ser så mjuka ut. Jag har alltid undrat hur det är att kyssa dom..." Knuten i magen växte sig större. "Du har ju gjort det en gång" sa jag uppriktigt och mötte hans blick "Ja, men du kysste inte tillbaka" "Harry, varför kysste du mig? De var oerhört onödigt" Han verkade ignorera min fråga och fortsätta på sitt lilla tal "Jag gillar din kropp, som är så fin formad. Du ser bra ut i bikini, Nella. Du borde ha på dig det oftare" "Harry, låt mig gå" sa jag och började gå, men han drog sig närmre mig. Så nära att jag kunde känna hans andedräkt mot min mun. "Vad gör ni där ute?!" hörde jag Louis ropa. Jag slet mig ur Harrys grepp och gick mot Niall. Harry stoppade mig igenom att ta tag i min handled. "Nella, kan du någon gång ta av dig helt framför mig?" Jag öppnade min mun över orden som lämnade Harrys mun och gav honom sedan en hård örfil. Han släppte min handled och tog sedan sig för kinden där jag slått till honom.  Jag gick med bestämda steg  mot Niall och gick sedan rakt in i hans famn. Han kramade om mig och pussade mig i pannan "Vad sa Harry?" undrade han. Dom måste nog ha sätt att jag gav honom en örfil. "Inget..." mumlade jag "Vad sa han!?" undrade  han igen "Inget" upprepade jag. "Nella, jag vill veta vad han sa som var tillräckligt osmart att du gav honom en örfil" "Jag kan berätta sen, jag lovar. Just nu vill jag bara upp" mumlade jag mot Nialls hud. Han nickade "Okej, sweetie" Han tog min hand och vi började snabbt gå upp. Eleanor gick fram till Niall "Hon kysste Harry, Niall, så att du vet" Jag tittade argt på Eleano"Vad gjorde Harry?" undrade Louis som gick upp ur badet med Harry bredvid sig. Jag svarade inte, så han tittade på Harry "Vad gjorde du?" Han skakade på huvudet "Inget som du behöver bry dig om" sa Harry tyst "Men hon slog ju till dig, det måste varit något" "Inget sa jag  ju" fräste Harry innan han gick och satte sig i sin solstol igen. Han satt där i sin stol, och tittade på mig, som att han väntar att jag ska göra något. Jag vände mig om till Niall och gick så nära honom jag kunde. Han pussade mig i håret medan han kramade om mig och gav Harry en kall blick. "Du behöver inte bli så himla sur" muttrade Louis i riktning mot Harry och satte sig ner på sin handduk. "Jag går och byter om" viskade jag till Niall, mest för  att jag kände Harry, och om han hörde det skulle han bara gått efter mig och tjuvtittat eller liknande. "Okej" sa Niall. Jag tog mina kläder och letade efter ett bra ställe att byta om på. Jag hittade två granar som var väldigt bra, och bytte snabbt om där.
 
 Jag gick med min blöta bikini i handen dom två återstående stegen som behövdes för att nå fram till väskan. Jag böjde mig ner och la ner dom. "Nella, du är medveten om att man ser in igenom din tröja när du böjer dig ner sådär" Jag tittade upp på Harry, som hade sagt det. Om det var Niall som hade sagt det hade jag bara skrattat och så, men eftersom det var Harry... "Så jag tror du vill att jag ska se in, på din kropp" Harry log , och jag gav honom en sur blick och ställde mig upp. Jag såg Louis och Niall stå längre bort och började gå dit. Jag fick en smäll på rumpan och vände mig om till Harry, som hade gjort det och han log. "Ska jag slå dig igen eller?" sa jag argt. Harry skakade leendes på huvudet. "Nej, så sluta då" fräste jag innan jag gick till Niall. Jag ställde mig bredvid Niall och viskade till honom "Jag går till bussen" Niall vände sig mot mig "Jag följer med" Han virrade armarna runt min midja och jag skakade på huvudet och la armarna runt hans hals. "Jag behöver vara ensam en stund" berättade jag. "Men tänk om något händer?" sa han oroligt. "Tänk om dom där killarna kommer tillbaka? Du har ju ingen mobil" Jag skakade på huvudet. "Men lita på mig, Niall" "Jag litar på dig, jag litar bara inte på alla killar  i hela världen som skulle kunna gå över gränsen" "Niall, det är bara en liten bit, inget kommer hända" berättade  jag och kysste honom en lång stund. "Säker att jag inte ska följa med?" Jag nickade. Han kysste mig igen och när kyssen tog slut tog jag bort hans armar från min midja och började gå. "Oh, nej, Harry! Du stannar här!" Utropade Niall och jag vände mig om medan  jag gick. Harry hade ställt sig upp och tänkte gå efter mig. "Jag får väl gå vart fan jag vill" sa Harry "Du håller dig borta från henne, om du nu ska gå får du gå när det har gått en stund" Jag vände mig om igen och började små springa mot bussen. Jag förstår inte vad Harry vill egentligen. Han kysser mig, säger obekväma saker och tafsar och allt nu. Vad har hänt med honom? Jag gick in i bussen och rakt in på mitt och Nialls rum. Jag la mig ner i sängen och slöt ögonen.
Dörren öppnades och stängdes sekunden därpå igen. Jag tittade trött upp, och vaknade till när jag fick syn på Harry "Harry, du har  inte rätt att klampa in hit hur som helst" sa jag, en aning skrämt för att bussen var helt tom, och den enda som var här var jag och Harry. "Du svarade aldrig på frågan ute i vattnet" konstaterade Harry med ett leende. "Jag trodde örfilen räckte som svar" Sa jag surt. "Men det gjorde den inte" sa Harry och satte sig ner mitt emot mig "Jag vet att du vill ha mig, Nella. Jag vet att du vill hångla med mig lika mycket som jag vill hångla med dig" Jag skakade på huvudet "Nella..." han flyttadee sig närmre mig, så att hans mun var kanske bara två centimeter från min mun. "Jag vet det, Nella. Säg inte emot. Du vill ha det som vi hade när du och Niall bråkade, du vet att jag gillar tjejer som är svårfångade, som låtsas att dom inte är intresserade, så du blir en sån tjej" Jag skakade på huvudet och log åt hans stora fel. "Jag är kär i Niall, jag älskar honom. Jag skulle hellre bryta mitt ben än att kyssa dig, Harry" fräste jag. "Du är inte kär i Niall, du bara låtsas" "Jaha? Så du menar att fjärilarna i magen och pirret jag får när jag kysser honom, ser honom, rör honom eller hör honom, bara är fejk? Att jag inte är kär i honom på riktigt?" Han tittade surt på mig. "Det är mig du vill ha, Nella" sa han argt, som om han kunde övertala mig det. "Jag vill inte ha någon annan  än Niall, Harry" "Du kommer ändra dig, baby, en dag kommer du till mig och ber och bönar att du hångla med mig" Jag skrattade "Du är en idiot, Harry. Den dagen kommer bara finnas i dina drömmar, ut från mitt och Niall rum." Han bet ihop tänderna, som om han blev arg över sanningen. "Du vill ha mig, Nella! Du skulle göra vad som helst för att få hångla med mig, du vill sticka in din  tunga i min mun, gro..." "Harry, sluta, jag kräks. Du får gå ut härifrån nu, annars ringer jag... någon" Harry skrattade "Någon? Vem?" "Någon bara!" skrek jag "Ut" Harry började hångla med mig och han tog  tag i mina händer så att jag inte kunde göra  något motstånd. Jag sparkade då istället bort honom med min fot "Sluta!" Skrek jag. Niall kom då instormande "Harry, ut! Låt Nella vara, hon är min!" skrek han "Tvinga mig" sa Harry och tittade på Niall. Jag knuffade Harry så att han blev tvungen att ställa sig upp, Niall drog sedan ut honom igenom dörren och låste sedan dörren. Niall suckade occh la sig bredvid mig. "Harry är sjuk" mumlade  jag. "Jag hörde vad ni sa" berättade Niall "Så du bara stod och lyssnade?" frågade jag och la mig intll honom. Han la sin ena hand omkrring mig "Ja, men jag kom ju direkt in när du sa sluta, för då behövde du hjälp" Jag tittade upp på hoom "Det första jag hörde var ´ Jag är kär i Niall, jag älskar honom jag skulle hellre bryta mitt ben än att kyssa dig´" Han log mot mig "Är du verkligen så kär i mig som du beskrev?" Jag nickade "Varenda ord jag sa är sant" sa jag och började kyssa honom.
 
 Vad tycker ni om det Harry gjorde?
//Nellie
Kommentera för mer!!
 

Kategori: You Are My Everything
Datum:

Kapitel 47 - Deep

 
"Look at her ass" Jag vände mig kvickt om och placerade en smäll i  killenns tinning. Killen skrek till, och dom andra rusade fram till honom "Kom" mumlade jag till Nella medan jag blinkade med ena ögat, som gjorde ont. Så ont att jag lika gärna kunde hoppat ner från ett stup. 

 

 Bild 1: Lasange
Bild 2: Paul
Bild 3: Louis
Bild 4: Korridoren i bussen

"Är du okej, sweetie?" frågade Niall när bussen var inom synhåll. "Är det okej med dig!? Du är röd runt ögat!" Jag fick kämpa för att hålla tillbaka tårarna, inte för att killarna hade gjort så mot mig, utan för två andra andledningar. För att det gjorde ont i mig att se Niall med ett helt svullet öga, och dels, för att ingen någonsin har ställt upp så för mig. Att ens ta mod till sig och våga gå fram till massa killar, som inte bara är obehagliga och äckliga, utan såg också väldigt obekväma ut. "Jag klarar mig, men ska jag ringa till polisen? Ska jag hämta Paul och be honom spöa upp killarna?" Jag skakade på huvudet "Nej" Niall pussade mig fösiktgt i håret "Hur mår du?" undrade han "Jag mår bra, har du ont i ögat?" Jag frågade det bara som en snäll gest, jag visste redan svaret och hade igentligen inte behövt fråga, jag såg väldigt noga att han hade jätte ont i ögat, det är därför jag skyndar mig till bussen, så att Paul kan titta. Han blinkade hårt med ena ögat "Mmmm, lite" Jag suckade "Niall, jag kan se att du har mer ont" Han ryckte på axlarna "Bara du mår bra, så är allt okej" Jag fullkomligt struntade i det han sa, även fast det var hur sött som helst. Just nu ville jag få tag på Paul. Vi klev in igenom dörren till bussen "Paul" skrek jag, så att det utan tvekan skulle höras igenom hela bussen. "Ja?" hörde jag Pauls röst "Kom!" skrek jag tillbaka "Varför ropar du på Paul?" undrade Niall "Jag vill att han tittar på ditt öga" sa jag "Sweetie, det behövs inte" "Jo, det gör du Niall, du är helt röd"
"Vad är det, Nel..." Paul avbröt sig sjäv i sin mening när han såg Nialls öga, och han verkade inte han någon lust att fortsätta meninen han nyss börjat "Niall, vad har hänt!?" Han suckade "Killarna slog mig" Paul höjde på ögonbrynen i en förvånad min "Killarna, Louis, Liam, Zayn och Harry!?" "Nej, några killar på gatan, som var oförskämda mot Nella. Men jag började kan man säga" Paul suckade "Sitt, jag kommer snart" Han gick in i köksrummet och var där inne ett ganska långt tag. Niall satte sig lydigt ner och jag tittade på Nialls öga och suckade. Varför just Niall? "Lägg det här på ögat" sa Paul och gav Niall en ispåse. Niall tryckte påsen lätt mot ögat och grimaserade av smärtan. "Det ser inte så bra ut, det kan bli en blåtira"Jag flämtade "En blåtira!?" ekade jag sedan, jag kände hur återigen en tår kom när Niall försiktigt tog min hand "Sweetie, gråt inte" sa Niall lugnande. Jag satte mig en aning pafft ner i soffan bredvid Niall och lutade huvudet mot Niall. Han la sin enda lediga arm runt mig "Lite konstigt igentligen, Niall har gjort illa sig, och det är Nella som gråter" Niall och jag gav ifrån oss ett skratt. "Jag är ledsen, Niall" mumlade jag mot Nialls axel "Varför är du ledsen?" frågade Niall och pussade mig på kinden "För att jag inte slog till dom själv" "Han tafsade på dig, vad kunde du göra? Han förtjänade det där blåmärket han antagligen fick" mumlade Niall. Jag log mot honom "Tack för att du tar hand om mig, Niall. Men, om det händer igen, ta mig bara därifrån." Han nickade "Jag lovar"

 
*
  
 
 
Jag låg i sängen och tittade på Niall medan han smetade ut salvan på ögat. Paul hade gett Niall salvan direkt när det böjade bli en blå tira. När han var klar att smörja in salvan läste han en kort stund på baksida av salvan, och la den sedan ifrån sig. Typiskt Niall att ta salvan och sedan läsa på baksidan. Ungefär som att laga mat och sedan läsa receptret. Han vände sig om mot mig och fick direkt ögonkontakt. Niall log och kröp mot mig och la sig sedan bredvid mig. Jag kunde inte ungå att titta på Nialls öga, det var en blåtira, men den var inte blå, utan lite mer gul lila. Jag tog upp min hand och strök försiktigt med tummen på det lila, stackars min lilla Niall. Han log större mot mig, det borde varit jag som fick det där slaget. Niall rullade över mig så att jag låg under honom. Han började kyssa mig och jag besvarade kyssen. Kyssen blev lång och härlig, när kyssen var slut så låg vi bara med ansiktet nära varandra. Han lyfte ansiktet och pussade mig lätt på nästipen innan hans ansikte vände sig tillbaka till så det varit innan.
Untitled
Vet att det inte var likt Nella eller Niall över huvudtaget, men den enda vi hittade.
 
 

Jag log större och pussade honom lätt på munnen "Du är så söt" viskade jag, vårt första ord till varandra på en kvart. "Du är ändå sötast" mumlade han och kysste mig igen. Någon bankade på dörren "Nella, Niall, mat!" skrek Louis. Niall slutade inte kyssa mig, men jag slutade kyssa honom. "Kyss tillbaka då" mumlade han med sina läppar tryckta mot mina. "Hörde du inte vad Louis ropade?" Niall log och pussade mig i pannan, innan han ställde sig upp. Jag ställde mig upp också och gick ut. "Niall! Vad har hänt!?" utbrast Louis när han såg Nialls öga. "Vad har Nella gjort!?" sa han sedan. "Såklart det inte var Nella, Louis!" utbrast Niall och drog mig intill sig. "Nej, det vet jag väll. Men vem var det?" undrade Louis medan han granskade Nialls blåtira."Några killar på gatan" sa Niall medan han strök med sina läppar på min kind, som att han byggde upp stämmningen innan han pussade mig på kinden. "Så dom gick bara fram till dig och slog dig, eller?" Louis verkade förvånat "Nej, dom tafsade på Nella och..." Louis avbröt honom "Tafsade?" sa Louis undrande som om han inte visste vad ordet betydde "Tog henne på ställen dom inte borde" förklarade Niall "Nella, stackars dig!"Utbrast Louis och la som en tröstande hand på min axel. "Hallå! Kille med en blåtira bredvid dig!?" sa Niall och slog ut med armarna. Jag skrattade, detsamma Louis. Jag vände mig och och placerade en fjäderlätt puss på hans öga som han hade ont i. Han log, och blundade fortfarande även om jag hade slutat pussa. "Du pussar bort smärtan, Nella" Jag log mot honom "Det är..." "Jaa!? Dom tafsade på henne!?" Sa Louis, som uppenbarligen ville att Niall skulle fortsätta. "Och jag... slog till en av dom i magen" Louis avbröt honom igen "Slog!? Niall, det är inte likt dig att slåss!" "Nej, men om man  gör det mot min Nella är det klart" sa Niall och gav mig en puss i håret "Sen slog han mig tillbaka, på ögat" Jag la mina händer på hans händer som alltså var runt min midja. "Oj..." sa Louis åt Nialls lilla historia. Niall böjde sig ner mot mig och började kyssa mig. "Nej, sluta!" utbrast Louis och tröck oss ifrån varandra "Vad har du emot kärlek?" sa Niall till Louis. "Jag avskyr sånadär par som ni" Louis pekade på oss. "Tack?" sa Niall och rynkade pannan "Du borde vara glad att din vän har hittat sin livs kärlek" Jag rodnade och tittade ner på mina föttter. "Jag menar inte ni, ni är jätte vackra tillsammans. Jag menar sånadär par som hittar kärlek vid första ögonkastet, hänger med varandra hela tiden, är allmänt kärleksfulla hela tiden och jätte romantiska!" Niall log åt det Louis sa "Det där var en exakt beskrivning av oss, men du glömde att vi är djupt kära, närmare förälskade i varandra. Eller i alla fall jag till henne" sa Niall och jag rodnade mer "Nej, Niall, du får inte glömma att jag känner likadant för dig" Niall log och började kyssa mig igen, men vi blev bortförda från varandra av Louis. "Det är mat" påminde han. Niall suckade "Nu gör alla som Nella brukar göra, avbryter när jag kysser henne för att säga att det är mat" sa Niall och jag skrattade medan vi började gå till maten. "Hela tiden gör jag ju inte det" "Jo, nästan" sa Niall. "NIALL VAD HAR HÄNT MED DITT ÖGA!?" Utropade Danielle när vi kom fram till bordet och alla andra tittade upp på honom och undrade samma sak. "Jo, det var såhär..." sa Louis och ställde sig framför alla. "...några super spioner hade kidnappat Nella, och då blev Niall ledsen, såklart. Så han plockade på sig massa vapen och åkte efter den svarta skåpbilen som hade tagit Nella. Sen kom dom en fram till en byggnad, då tog Niall Nella från dom och sköt dom. Sen stack dom därifrån, och sen så råkade Niall få en gren som stack ut från ett träd i ögat" Alla skrattade åt Louis, förutom Eleanor som är så trist och torr så hon inte skrattar åt något. "Nej, men allvarligt" sa Liam med ett leende. "Det var några killar på gatan, som...tafsade på Nella" sa Niall och drog ut stolen till mig. Jag satte mig och han satte sig bredvid "Men, baby!" utbrast Harry och jag tittade upp på honom "Tafsade!?" Jag nickade "Vart!?" "Överallt" svarade jag samtidigt som jag lastade upp lasagnen på min tallrik. "Vad äckligt" medgav Perrie med en äcklad min "Att det finns så äckliga människor" sa Liam. "...då slog jag till dom..." fortsatte Niall "Det gjorde du rätt i" muttrade Zayn. "...och då fick jag det här slaget tillbaka" sa han. "Stackars er två" sa Harry "När hände det här?" undrade Danielle och tittade fängslande upp på oss. "För... fyra timmar sen ungefär" sa jag "Men det var gulligt att ni stod upp för varandra" sa Perrie "Ja, jättegulligt" ekade Danielle med ett leende. Jag tittade på Eleanor, som gav mig en blick som jag visste vad den betydde ´Gå bitch, ingen vill ha dig här ´ Jag kunde läsa av hennes minar nu förtiden. Jag hade liksom vant mig vid dom, hemskt egentligen. 

Namnet på kapitlet var tråkigt ´Deep´ -.- 
Men vad tkr ni om kapitlet? :) 
//Hilda
Kommentera för mer!!

Kategori: You Are My Everything
Datum:

Kapitel 46 - Street Gangsters

"Nella!" skällde han. "Förlåt, sötnos" log jag. "Det är två saker du inte får göra utan mitt tillstånd, ett, röra min mage, två, göra sådär så jag börjar stöna!" "Men du kysser ju mig utan att jag sagt okej" "Du med" skrattade han. Jag log mot honom "Okej, både kanske är regelbrytare då..." Han log mot mig. "Verkar så..."

 Bild 1: Niall
Bild 2: Nella
Bild 3: Parken
Jag vaknade av  ingenting, inte Nialls kyss. Jag vände mig om mot Niall och fick se den söta blondinen med halvöppen mun och han andades tungt. Jag log mot honom, och började sedan kyssa honom. Jag tänkte väcka honom så som han brukar väcka mig. Jag trodde först att han inte skulle vakna på ett bra tag, och blev faktisskt väldigt rädd när två händer på min rygg tryckte mig närmre honom. Jag förstod att det var Niall då han började kyssa tillbaka. Jag avbröt kyssen och tittade in i hans ögon. "Godmorgon, sötnos" sa jag med ett leende "Godmorgon, solstråle" log han. "Så brukar du väcka mig" sa jag och syftade på kyssen. "Mm, jag hade ingen aning om att det var så mysigt att bli väckt så" Jag log mot honom "Visst är det" Jag kysste honom en lång stund igen innan jag ställde mig upp och började rota i min garderob "Niall, kan jag få låna kläder av dig?" undrade jag. Niall skrattade "Varför vill du alltid göra det?" "Dina kläder är så mysiga och sköna" sa jag och log mot honom "Såklart du får låna dom, du är ju ändå så söt i dom" Jag pussade honom på munnen innan jag rev ut gråa mjukisbyxor och en grå huvtröja, utan dragkedja "Ska du inte ha någon tröja till?" "Jag kan ta en tröja från min garderob" berättade jag medan jag plockade ut ett grått linne. Jag la kläderna i fotöljen "Jag duschar" sa jag och Niall kom snabbt upp på fötter "Jag duschar med dig?" "nej tack" skrattade jag "Snälla sweetiee?" sa Niall. Jag skakade på huvudet "Snäällaaaa" upprepade Niall "Niall, det är för liten dusch, möjligtvis när vi kommit hem någon gång" sa jag. Han log "Så vi ska göra det hemma?" Jag ryckte på axlarna "Kanske, nu vill jag duscha" sa jag och gick in på toaletten och låste dörren. "Lås inte!" utropade Niall "Jag öppnar om du lovar att inte  gå in" "Okej" sa Niall direkt. Jag låste upp, men lät den vara stängd innan jag började duscha. 
 
*
 
Jag gick ut från badrummet när jag hade duschat klart och möttes av kall luft. Ångan från duschen i badrummet hade gjort så att det blivit varmt. Niall log mot mig och jag log tillbaks en aning "Ska vi gå och äta frukost då?" sa jag, eftersom både verkade vara färdiga. "Mina mjukisbyxor ser bra ut på dig" log han. "Jag ställde en fråga" skrattade jag "Ja, eh.. ja, det gör vi" Han tog min hand och vi började gå ut igenom dörren. När vi kom fram till matbordet satt alla och små skrattade. Alla verkade tystna när vi satte oss "Hade ni roligt igår då?" sa Louis och alla började skratta igen, förutom Eleanor som tittade surt på mig. "Va?" sa Niall och började ta, vilket jag också gjorde. "På ert rum igår, hade ni kul?" Alla skrattade mer. "Ja, det  var väl mysigt" sa Niall och tittade på mig. Alla skrattade till kort och jag tittade konstigt på dom. "Ja, man kunde höra hur mysigt ni hade" sa Louis. "Hörde man när vi kysstes eller va?" sa Niall  och titade upp på Louis. "Ja, och mer" Niall rynkade pannan "Ni gjorde det!" Niall suckade "Nu börjas det igen, vi har inte gjort det" "Niall, kära... lilla, Niall! Hela bussen hörde vad ni hade för er" Jag rynkade pannan jag  med. "Kysstes?" sa jag."Och mer!" upprepade Louis och tittade på mig. "Nej" sa jag och skakade på huvudet och började äta. "Först sa Niall ´vi går till vårt rum Nella´ sen så hör man massa stön" Alla andra började skratta "Jaha, nej, jag bara kysste honom" sa jag enkelt och tittade ner, han stönade ju för att jag gjorde det där. "Och när du kysser honom stönar han?" sa Louis och alla skrattade mer. "Nej, men han gör det om jag gör en annan sak" "Gör du du vet vad?"sa Louis. Jag suckade "Nej!" "Vad då rå?" Jag vände mig åt Niall för att visa, men kom på mig med att Eleanor kommer döda mig. " Jag kan inte visa vad som får honom att stöna" "Nej, för att ni kan inte ta av er kläderna mitt framför oss!" "Håll käften!" utropade Niall och kastade knäckebröd på honom som bröts i två delar. "Det var ju det ni gjorde" sa Harry "Neeh!" sa jag. "Jo!" sa alla andra. "Vad kan det annars vara?" "hon kysste mig!" utropade Niall "Neej, ni gjorde det!" envissades Louis "Nej!" sa jag. "Visa vad det var då!" Jag gav ifrån mig en suck, och vände mig om till Niall och började kyssa honom. Såfort jag börjat kyssa honom la han armarna runt min midja som en ren vana. Jag drog i hans läpp och han stönade högt. Jag avbröt därmed kyssen, men Niall försökte börja kyssa mig igen, men  jag vände mig bort "Jag tror fortfarande att ni gjorde det!" utropade Louis "Tro vad du vill"mumlade jag med ansiktet nere i maten "Gör han så varje gång du gör så?" undrade Harry "Ja, visst är det gulligt?" log jag "Konstigt" rättade Harry "Skumt" sa Zayn "Skumt" ekade Liam. "Nej, det är sött" mumlade jag. "Jag tycket också det är sött" sa Daniellle.  "Niall vill ge Nella en till kyss" skrattade Louis. Jag vände mig mot Niall och han bara stirrade på mig med händerna kvar på min midja. Han närmade sig för att kyssa mig, men jag tittade ner i maten igen. Louis skrattade igen "Nella gav Niall nobben" "Gjorde jag inte" sa jag. Jag kände en hand på min kind som riktade mitt huvud mot Niall och Niall började därefter kyssa mig. Jag kunde verkligen inget annat än att kyssa tillbaka. Killarna började busvissla och det räckte gott och väl för mig att sluta då. 
  *
Bussen krängde till och alla samlades snabbt vid utgången, som vanligt då. "Vi är i Paris nu" påpekade Niall, och jag log. Han tog min hand och tillsammans gick vi ut igenom dörren och klev ner på marken. "Det ser annotlunda ut här" tyckte jag. "Håller med" sa han. "Ska vi gå en promenad och upptäcka lite?" Jag  nickade  stort. Vi gick tillsammans vid en liten stig som ledde in i skogen. Några killar stod lite avsides bland några träd och rökte. När vi gick förbi pekade en av killarna på oss och resten av killarna nickade. Jag kände obehag och tog ett hårdare tag om Nialls hand. Han tittade på mig och log, och jag log tillbaka.
"Vart tycker du vi ska gå? Fortsätta på den här vägen eller vika av till parken?" 
"Spelar ingen roll, men helst den här vägen, den är mysig" Niall log "Okej, då blir det den här vägen" Jag log mot honom och pussade honom på kinden. Jag kände hur någon smiskade till min rumpa. Jag vet att Niall aldrig skulle göra det, så jag vände mig om och hoppades få syn på personen som gjorde det. En kille från det där gänget log mot mig. Jag tittade äcklat på honom innan jag vände mig mot Niall "Niall, kan vi gå fortare" viskade jag i hans öra. "Ja visst, sweetie" viskade han tillbaks, och vi joggade sedan längre bort. Jag stannade sedan och Niall stannade också. "Det var några killar där som taffsade på mig" berättade jag för Niall "Va!?" utbrast han och tittade bakåt "Niall, det är okej, det var nog bara olyckshändelse"sa jag, även fast killen liksom hade visat att det var han igenom att le. Han suckade "Om dom gör det igen så..." mumlade Niall för sig själv. "Så ska vi gå till något speciellt eller bara gå och se vart vi kommer?" "Ser vart vi kommer, eller hittar du här?" undrade Niall . "Nej, har aldrig varit här förut" berättade jag. "Jag har varit i Paris, men inte här" Jag kännde plötsligt hur någon nöp tag i min rumpa och jag skrek till. "Vad är det?" sa Niall "inget..." mumlade jag och tittade bak. Det var samma gäng som stod där och alla log. Jag tittade surt på dom innan jag vände mig om igen. "Är det första gången du är på tour?" Jag skrattade till "Ja, jag är ju inte med i något band direkt" skrattade jag. "Nej" log Niall och tittade på mig. Jag släppte Nialls hand och la ner den i Nialls gråa huvtröja som jag hade på mig. "Den här tröjan doftar Niall" log jag. "Och exakt hur luktar jag då" "Säg doftar, inte luktar. Luktar är när något luktar illa och dofta är när det doftar gott" "Det var det jag menade" skrattade Niall "Du doftar gott, inte illa, Niall" sa jag. "Som timotej, eller typ blommor, tänk dig en blomäng, så doftar du" Niall skrattade "Hur ska jag kunna tänka en doft?" Jag ryckte på axlarna. Jag blev plötsligt indragen i någons famn, och såfort jag kände lukten av rök och cigaretter förstod jag att det  var en av killarna. Killen som hade dragit bak mig till sig stod nu framför mig och tittade in i mina ögon, medan dom andra stod runt mig. "Tjejer som du ska inte gå runt med vilka killar som helst, dom ska vara med mig" sa killen och tittade in  i mina ögon. En kille smiskade till mig på rumpan igen. Jag fick inte fram ett ord, utan bara stirrade skräckslaget på killen. En kille nöp  till mig i rumpan igen och jag slog bort hans hand. "Wow, den tjejen kan slåss" sa killen skrattandes och tog sig för armen där jag hade slått honom. En kille la plötsligt handen på min mage och närmade sig uppåt, men jag slog bort den med. "Sluta!" sa jag. Alla killar verkade börja skratta och bara fortsatte ta på mig på ställen dom inte borde.
 

"Som timotej, eller typ blommor, tänk dig en blomäng, så doftar du" sa Nella. "Hur ska jag kunna tänka en doft?" skrattade jag fram. Hon förblev tyst, ett långt tag. Jag tittade bredvid mig, men hon stod inte där. Jag tittade mig oroligt omkring i hopp om att få se henne, men det enda jag såg var en klump längre bort och verkade gå in mot mitten. "Nella?" ropade jag ut. "Nia..." Nella började på mitt namn, men ljudet blev sedadn kvävt. Som om någon la handen för munnen. Jag förstod nästan direkt sekunden därpå att det var min Nella som dom hade i mitten.  Jag sprang mot klumpen och kikade försiktigt in, för att jag inte skulle missta Nella för någon annan. Men det var Nella, som stod där. Var det nu jag skulle ta ett långt snack med killarna, eller slå till dom? Jag puttade bort alla soom var i min väg för Nella och tog hennes hand och drog ut henne "Niall, dom..." Hennes röst blev kvävd av några hulkningar och hon lutade sin panna mot mitt bröst. Jag strök henne lugnande på ryggen medan jag tittade upp på killarna "Vad fan håller ni på med!?" Killarna utbytte massa blickar  och tittade sedan på mig. "Hon är het" sa en kille och dom andra skrattade. Det här är inget man skämtar bort med något jävligt dåligt skämt "Så bara för att hon är het, så tar ni henne!?" Nella kramade om mig och jag la armarna runt i henne i  en försvarande gest "Hennes brorsa kaxar emot, huh?" skrattade en utav killarna. Min bröstkorg lyftes upp och ner i tunga andetag, jag hoppades att min ilska skulle försvinna igenom mina andetag, men det hjälpte inte, tvärtom. "Jag är hennes pojkvän" fräste jag. "Well, kan pojkvännen slåss? Lösa bråk som en riktig man" Jag hörde Nellas gråt, vilket påminde mig om vad dom gjort mot henne. Det är äckligt, sjukt.  Jag tog ett utmanande steg mot dom "Vi bröt inte precis någon regel" Ilskan rev inom mig, inte brutit någon regel? "Det står i lagen idiot" Utan att jag riktigt visste hur det hade gått till hade jag slagit till killen i magen, hårt. Killen gav ifrån sig ett "Huh" och backade och tog handen för magen. "Så du vill slåss, huh?" skrattade killen som tagit slaget. Han stapplade fram några steg innan han tog sats med knytnäven och jag fattade inte riktigt vad som hände, men ögat började verka, och det blev svartvitt på det ögat.  Jag blundade hårt och blinkade prövande några gånger innan jag började gå mot dom för att slå till dom på riktigt. Men en hand på mitt bröst stoppade mig. "Niall, kom" Nella drog sedan långsamt bort handen efter att hon sagt orden. Jag tittade in i hennes vackra ögon, innan jag tittade argt upp på killarna. Långsamt tog jag ner knytnäven, som hade varit hundra procent klar för att slå till dom. Jag tog tag i Nellas hand, innan jag gav dom en sista arg blick innan Nella började dra i min hand för att gestikulera att vi skulle gå. Jag följde med henne medan vi gick bortåt "Tänker du låta flickvännen bestämma över dig?" Ja, det tänker jag. Jag vill lyssna på min flickvän, jag tycker synd om tjejerna som tvingas vara med dom jävlarna. "Va en man, kom igen" fnös en röst bakom mig. Jag ville inte lyssna på dom, varför skulle jag någonsin? Samtidigt bubblade känslan över att slå någon av dom i min mage, att få slå dom som gjort så min älskling har börjat gråta. "Look at her ass" Jag vände mig kvickt om och placerade en smäll i  killenns tinning. Killen skrek till, och dom andra rusade fram till honom "Kom" mumlade jag till Nella medan jag blinkade med ena ögat, som gjorde ont. Så ont att jag lika gärna kunde hoppat ner från ett stup. 


Vad tycker ni om kapitelet? mikaela frågade efter statestiken pch här är den! Ledsen för dålig kvalité på bilden!
 
 Tycker ni att Niall gjorde rätt som slog killarna?
//Nellie
Kommentera!!

Kategori: You Are My Everything
Datum:

Kapitel 45 - They Did It

"Sweetie, jag vill kunna skämma bort dig med pengar" han gav tröjan till tjejen bakom disken. "Men inte jag" berättade jag. "Nu har vi i alla fall lovat varandra" Sa han och tog upp så mycket tröjan kostade och gav det till tjejen "Och det kan man inte göra om" Han tog emot påsen som tjejen gav honom "Trevlig dag" önskade tjejen. "Tack detsamma" log Niall och tog min hand igen och vi gick ut från affären.

 Bild 1: Harry
Bild 2: Bussen
Bild 3: Niall
Bild 4: Louis
Niall och jag låg i soffan vid fotbollsbordet. Alla verkade vara inne i sina rum. "Vi ska till Frankrike, Paris
vid nästa stopp..." började Niall. "...Paris, kärlekens stad som den kallas" Jag log och kände hur jag
rodnade lätt. Niall kröp fram mot mig, och la sig på mig som vanligt och började kyssa mig.
Jag besvarade kyssen och utan att jag visste varför så hade jag dragit lätt i hans tröja, som om jag ville markera att jag ville att den skulle åka av. Han började dra likadant i min tröja, och började till och med dra den lite uppåt, så att min mage blev synlig en aning. "Oh my god" Både Niall och jag tittade snabbt mot rösten. Louis stod där och log. "Vad håller ni på med?" Niall drog snabbt ner min tröja "Inget" Louis höjde ena ögonbrynet. "Inget? Det såg ut soom att ni var påväg att göra en sak man normalt gör i sängen"  Louis vickade på ögonbrynen. "Sova?" Louis skakade på huvudet. "Nej" sa Niall när han förstått vad han menade "Det var vi inte" "Jo, det var ni, ni var påväg att göra det" Niall skakade på huvudet "Om vi nu skulle göra det skulle vi  ju inte göra det på bussen och..." Han avbröt sig själv "...eller jo, vi hade ju kunnat göra det på bussen..." Jag rodnade stort och fick titta åt sidan för att dölja det. "...men inte på en offentlig soffa" "Jag står för min åsikt, ni var påväg att göra det" tjatade Louis. "HÖÖRNII!! GISSA VAD NIALL OCH NELLA TÄNKTE GÖRA!!!" Skrek han och rusade igenom den såkallade korridoren. Jag tittade på Niall och han ryckte på axlarna. "Rodnar du?" sa Niall "Du är jätte röd på kinderna" Han smekte min ena kind. "Ja, jag vet" sa jag "Varför rodnar du?" frågade Niall med sina läppar lätt tryckta mot mina.  "Det du sa" Han log en aning större "Fick jag dig att rodna så stort?" Jag nickade och han log större och började kyssa mig. "Niall, tänk om Louis säger till alla att vi ´tänkte göra det´ och alla tror på det?" "Tänkte vi göra det ens?" sa Niall. Jag rodnade en aning och ryckte på axlarna "Naaw, du rodnar" log han och gav mig en mjuk puss på munnen. "Men jag tror inte någon kommer tro på Louis"
 "ÄR DET SANT? GÖR DOM DET NU!?" Hörde vi Harry skrika "JA, DOM GJORDE DET OCH JAG AVBRÖT DOM!" Hörde vi sedan Louis. Jag suckade och tittade på Niall. Han log mot mig. "Jag hade väl fel..." jag skrattade till. "Kan du kliva av mig?" sa jag. Han rullade av mig och jag ställde mig upp "Jag går in i vårt rum" meddelade jag honom innan jag gick i korridoren. "Nella, vad gjorde ni!?" sa Harry som stod nästan utanför vårt rum "Alltså,  vi gjorde det inte" "Joo!" tjöt Louis. "Nej, inte alls" sa jag "Nej, vi gjorde det inte" intygade Niall och jag lämnade över diskutionen till honom och gick in. Jag satte mig på sängkanten och efter ett tag kom Niall in. "Sweetie, du rodnar fortfarande" sa Niall med ett leende. "Det är ditt fel" log jag mot honom "MITT FEL?" ekade Niall och gick närmre mig "Ja, det var du som sa det" "Vad sa jag då?" undrade Niall och satte sig bredvid mig. "Men du vet..." jag viftade med handen, som om det skulle hjälpa honom att komma ihåg. "Att vi inte gjorde det?" "Står Louis och Harry kvar här utanför?" Jag försökte prata bort ämnet, men Niall släppte inte ämnet. "Att vi kunde gjort det?" Jag kände åter igen en rodnad och vände ansiktet neråt. "Nella, du rodnar såfort vi pratar om det" Jag nickade "Så kan vi prata om något annat?" "Men du är så söt när du rodnar" log Niall och jag rodnade såklart igen. "Det är inget till skillnad från dig, Niall, du är ju jätte söt då,synd  att du inte gör det så ofta" sa jag. "Nella, ledsen men nu har du faktiskt fel, titta dig i en spegel när du rodnar så får du se" mumlade Niall och började därefter kyssa mig långsamt. Jag besvarade den långsamma kyssen. Vi avbröts av en hög knackning som kom från dörren. "NELLA OCH NIALL, VAD GÖR NI!?" Utropade Louis "Pratar" svarade Niall med en hes röst, och var tvungen att harkla sig en aning. "DET TROR JAG INTE PÅ!" Niall suckade och öppnade dörren. "Tror du mig nu då?" frågade Niall. Louis ögon sökte efter något. "Aja, det är mat" sa han "Vi kommer" sa Niall och stängde dörren i  ansiktet på honom. Jag skrattade "Vad taskig du är" Niall log mot mig medan han gick och satte sig bredvid mig. "Det är han som är taskig och avbryter när jag kysser dig" mumlade han och började därefter kyssa mig. Jag kysste tillbaka i någon sekund innan jag ställde mig upp "Jag går och äter" sa jag och började gå ut, men Niall tillät mig inte igenom att trycka mig försiktigt mot väggen medan han kysste mig. Jag avbröt kyssenn "Niall, mat" upprepade jag. Niall nickade och jag öppnade dörren och gick ut.  Niall tryckte mig åter igen mot väggen och började kyssa mig. Hans armar var placerade runt min midja. "Mat" "En kyss innan" bad Niall och gjorde sitt valp ansikte som jag inte kunde stå emot. Jag log "En kyss" Niall log och började kyssa mig igen, och jag la snabbt armarna runt hans hals. "NELLA, NIALL, SLUTA KYSSAS OCH KOM!" Vi brydde oss inte om den som skrek det för tillfället, vi bara fortsatte kyssas "NELLA OCH NIALL!" Ropade något, och både fortsatte kyssas. "HÖRNI!" Vi både slutade kyssas och började gå dit. "Äntligen" suckade Louis medan vi satte oss bredvid varandra. 
 
 
 
 
Efter maten satt alla och snackade. "Dom gjorde det!" Inygade Louis. "Niall tog av Nellas tröja och Nella började ta av Nialls!" "Jag kan erkänna att jag tog av Nellas tröja lite, och hon drog lite i min" Alla började bussvissla oh ´Ohhh...´:a. Jag rodnade och tittade ner i mitt knä, och Niall la sin hand på insidan av mitt lår. "Varför tittar Nella ner?" undrade Harry "Hon ville dölja det här" sa Niall och riktade upp mitt ansikte mot dom "Hon rodnar!" utbrast Louis såfort han såg det. Jag tittade genast ner "Naaww..." sa Harry. "Niall, vart har du handen på Nella?`"sa Louis och följde Nialls hand som ledde ner i mitt knä. Niall drog snabbt bort handen, som som sagt var på insidan av mitt lår. "Ingenstans" sa han snabbt. Louis höjde ena ögonbrynet och titade menande på Niall. 

"Okej..." sa Louis långsamt. "Har ni hört Gangnam Style?" Sa Danielle med blicken nere i
sin mobil. "Pff, ja såklart" sa Zayn. "Kan någon dansen?" Nästan alla, förutom Eleanor,
Danielle, Niall och jag ställde sig upp och försökte få till dansen. Jag tittade på Niall och
han log mot mig. Hans hand letade sig tillbaka till insidan av mitt lår. Jag skrattade till
"Varför har du handen där?" "Jag vet inte, bekvämt antar jag? Är det okej?" Jag nickade
och log en aning mot honom. "Behövde du ens fråga?" Niall log mot migg och tänkte precis
kyssa mig, men jag lutade mig bakåt eftersom Eleanor stirrade. Han tittade ner på mina
läppar och svalde hårt, som för att anstränga sig för att inte kyssa mig. "Nu har Niall
handen där igen, titta!" sa Louis som hade slutat att dansa. Niall verkade inte bry sig om
vad Louis sa, eftersom han hade kvar både handen på låret och blicken på min mun.
"Nella, ska vi gå in till oss?" sa Niall. Jag visste at det var för at han ville kyssa mig,
eftersom han tyvärr inte fick göra det när dom andra såg. "Gärna" sa jag tillbaka. "Ola, la!
Vad ska ni göra på ert rum?" Utbrast Louis, men vi ignorerade hans fråga och Niall tog
min hand och började gå mot vårt rum. Såfort vi kommit innanför dörren stängde Niall snabbt dörren och började kyssa mig. Jag besvarade kyssen och råkade välta ner mig själv i sängen, med Niall över mig "Ojsan" sa jag med ett skratt. Niall log medan jag satte mig med ryggen mot väggen. Niall satte sig med varsitt ben på verje sida framför mig och slinggrade armarna runt min midja och kysste mig sedan igen. Jag besvarade ivrigt kyssen och strök honom över håret. Han liksom pressade sig mot mig, hårt, fast inte så hårt att det gjorde ont. När kyssen tog slut bet jag löst tag i hans läpp. Ett långt och väldigt högt stön lämnade hans mun. Jag log "Nella, du får sluta göra så" log han. "Varför?" undrade jag "För att..." Han hann inte mer förren jag hade gjort det igen och han stönade, men högre den här gången. Jag skrattade och pussade honom på munnen "Nella du får sluta" sa han med ett leende. "Men det är så sött" log jag. "Jaså? För jag tycker det låter konstigt" "Du menar sött" intygade jag "Nej, jag menad..." Jag gjorde det igen, fast långsammare den här gången och han stönade högt,  och  nu menar jag så högt så  att hela bussen måste hört det, och han gjorde det så längge jag gjorde det, vilket var i typ 10 sekunder. Jag skrattade. "Nella!" skällde han. "Förlåt, sötnos" log jag. "Det är två saker du inte får göra utan mitt tillstånd, ett, röra min mage, två, göra sådär så jag börjar stöna!" "Men du kysser ju mig utan att jag sagt okej" "Du med" skrattade han. Jag log mot honom "Okej, både kanske är regelbrytare då..." Han log mot mig. "Verkar så..."


 Oj oj... Little to much love in the air? Uppdateringen på bloggisen har varit dålig, men vad ska man göra? It is summer, for gud´s sake! What tycker ni?? 

//Hilda

Kommentera för mer!!