Kategori: You Are My Everything
Datum:

Kapitel 44 - Signing

If only you saw what I can see
You'll understand why I want you so desperately
Right now I'm looking at you and I can't believe
You don't know
Oh oh
You don't know you're beautiful
Oh oh
That what makes you beautiful
 
 
 Bild 1: Magtröjan
Bild 2: Gallerian dom signerar i
Bild 3: När dom sitter där dom signerar
 Jag vaknade av det vanliga, Nialls kyss. "Godmorgon, sweetie" log Niall när jag fått upp ögonen "Godmorgon" mumlade jag trött medan jag tittade in i hans vackra ögon. "Du har sovit länge nu..." sa han med sina läppar lätt trycka mot mina "Hur länge?" sa jag och började kyssa honom. "Halv tio" svarade han och jag slutade kyssa honom och tog upp min mobil, för att försäkra mig om att klockan verkligen var halv tio eller om Niall bara skojade för att få mig att vakna. Men han skojade inte, 09:30 visade min mobil. "Oj" sa jag när jag insåg att jag faktiskt hade sovit i 13 timmar. "Oj var ordet, ja" sa Niall med ett leende. "Frukosten är undan dukad, men jag tog med mig in hit" "Varför kunde du inte  bara väcka mig?" sa jag med ögonen på frukosten som låg på en bricka i sängen. "Det finns ju ett rykte om att om man väcker en sovande skönhet för att det är frukost och man är på en buss, så får man olycka" Jag skrattade till "Ett falskt rykte dårå" sa jag och satte mig upp i sängen. "Din mamma ringde förresten" sa han medan han sköt fram brickan mot mig. "När?" frågade jag och började äta. "För..ehum... kanske bara fem minuter sen" Jag tog upp min mobil igen ´Missat samtal från Mamma´ stod det i aktivitetsfältet. "Jaha..." mumlade jag för mig "Ska jag ringa henne?" frågade jag Niall "Det avgör du" sa Niall. Jag gav honom en blick innan jag tryckte på knappen ´ring upp´. 
"Hej, Nella!" utbrast hon när andra signalen gått fram.
"Hej, mamma" sa jag, fortfarande trött och ställde mig upp från sängen.
"Jag är hemma hos dig och Sarah, fast ingen öppnar"
"Ehumn..." mumlade jag och tog handen för pannan när jag insåg att jag inte berättat nåt för henne om allt. "Sarah har flyttat tillbaka till Sverige, hon ska jobba på hennes gamla dagis" berättade jag.
"Va? När?" sa mamma förvånat. 
"För kanske.. en månad sen. Jag är ledsen att jag inte sagt något, men jag glömde liksom bort dig lite..."
"Okej, men öppna dörren. Jag har inte sett dig på 2 månader väl?" 
"Det är det... jag bor inte kvar där" sa jag med en suck.
"Va? Vart bor du nu då?" 
"Lédernvägen 14" svarade jag 
"Jaha, jag kommer dit då" sa mamma, som redan verkade ha fattat allt och smält det.
"Det är en sak till..." sa jag med ett skratt och stannade framför spegeln och tittade på mig själv medan jag pratade.
"Du har flyttat därifrån?" gissade mamma.
"Nej, men jag är inte där just nu. Jag och Niall är på tour"
"Tour?" sa mamma förvånat
"Du vet? Han är med i ett  band?" påminde jag
"Ja, just det... Men, hur har du det då?"
"Super bra"
"Har det hänt något roligt?" 
"Tja..." jag tänkte efter. Hon visste ju inte att jag och Niall är tillsammans. "Jag och Niall är ju tillsammans" sa jag och hörde då hur Niall började röra sig.
"Är ni? Vad roligt att höra! Pappa och jag har redan godtjänt honom!" Hon påpekade det jag redan visste.
"Ja, jag vet" sa jag med ett leende. 
"Gör han dig lycklig?" sa mamma och man kunde höra hennes leende.
"Ja" sa jag. Jag såg Niall i spegeln som gick sakta mot mig.
"Ah, vad roligt. När jag och pappa träffades så..." jag avbröt henne.
"Jag vill inte höra den historien, men..." jag mötte Nialls blick i spegeln. 
"Jag måste lägga på"
"Aa, okej. Ses snart då!" Niall var kanske två meter ifrån mig.
"Aa, hejdå" sa jag
"Hejdå" sa hon och man kunde sedan höra ett klick, hon hade lagt på. 
Jag vände mig om mot Niall så jag kunde se honom direkt i ögonen. Han sa inget, utan bara la armarna runt min midja. Jag drog armarna runt hans hals. Han började långsamt kyssa mig, Jag besvarade såklart kyssen. "Jag hörde vad ni pratade om" mumlade Niall med sina läppar tryckta mot mina. "Vad?" "Vart du bor nu, att vi är på tour och om vårt förhållande" Jag log "Ja, rätt" "Du gör mig lycklig med" sa han och började därefter kyssa mig igen.
 
 
 
"Vi börjar med att gå i affärer, sen äter vi lunch" föreslog Perrie. Vi var framme vid gallerian där killarna signerar. Dom satt redan där inne och skrev för  fullt. Alla tjejer hade bestämt sig för att shoppa massor. Eleanor var tyvärr med, men ho gick lite avsides. "Det blir bra" sa Danielle "Eller vad tycker du, Nella?" sa hon sedan. "Toppen" svarade jag. "VI GÅR IN DÄR!" Skrek Perrie och pekade på någon slags utav prylaffär. "ja!" urbrast jag och Danielle på samma gång. Man kan verkligen hitta fynd i sånna där affärer.
 
*
 
Jag stod och tittade på en magtröja. Den var ju jättefin, och i min storlek. Jag kännde plötsligt hur två armar som la sig runt min midja. Jag kände sedan några läppar som pussade min kind. Jag vände på huvudet och fick se Niall stå och le mot mig. "Hej" log han "Hej" svarade jag med ett leende och gav honom en kort kyss innan jag vände tillbaka huvudet till det vackra klädesplagget. "Snyggt" sa Niall och gjorde någon slags utav gest mot tröjan. "Ja, jag tycker också det" sa jag och tittade på den. "Testa den" sa han och tog min hand. "Ja, jag ska nog det..." mumlade jag. Utan att säga ett ord till hade Niall tagit mina påsar som jag fått när jag köpt alla saker och vi gick mot provrummen. "Där är ett ledigt" sa jag och och började gå med tröjan i handen mot det. Jag drog igen skynket innan jag snabbt bytte tröja. Jag tittade mig i spegeln, även fast man ser magen så passar den bra, jag ser inte så tjock ut i den. Jag drog upp skynket och fick se Niall som tittade ner i mina påsar, när han märkte att jag var klar tittade han upp på mig med et leende. "Du har köpt en ny bh" konstaterade Niall och log stort "Rotar du i min påsar, Niall?" sa jag med ett skratt "Kanske lite..." mumlade han medan han granskade tröjan "Den satt ju bra"Jag nickade knappt omärktbart och tittade ner på tröjan "Jag kan inte fatta att du tycker att du är tjock, du är ju jätte smal, Nella, nästan för smal" Niall klappade till mig lätt på magen och jag skrattade till och kysste honom "Byt om till dina vanliga kläder, och den här gången kan jag ta mig friheten att titta på och hjälpa till om det blir för krångligt..." Jag skrattade åt Nialls babbel och gick istället in i provhytten själv och bytte om. När jag kom ut från provhytten med tröjan i handen snappade Niall snabbt åt sig den. "Jag betalar den" Jag suckade "Nej, Niall, min tröja, mina peng..." "Nella, vi lovade varandra" Faktumet fick mig att stöna ett sånt där jobbigt oh nej stön. Niall tog min  hand och log. "Sweetie, jag vill kunna skämma bort dig med pengar" han gav tröjan till tjejen bakom disken. "Men inte jag" berättade jag. "Nu har vi i alla fall lovat varandra" Sa han och tog upp så mycket tröjan kostade och gav det till tjejen "Och det kan man inte göra om" Han tog emot påsen som tjejen gav honom "Trevlig dag" önskade tjejen. "Tack detsamma" log Niall och tog min hand igen och vi gick ut från affären.

Vad tycker ni om kapitlet? Tycker ni magtröjan var snygg?
//Nellie
Kommentera för mer!!

Kategori: You Are My Everything
Datum:

Kapitel 43 - What Makes You Beautiful

"Är du sur på henne?" frågade Niall. Jag stannade upp "Hörde du vad jag sa?" Niall skakade på huvudet "Nej, men jag såg att du var sur, och jag hörde mitt namn, vad sa du?" "Ehumn..." Jag letade efter ord "...en sak" Niall tittade på mig och tog min hand "En sak?" Jag nickade. "Ja ja..." mumlade han och tittade bort på dom andra.

 Bild 1: What Makes You Beautiful
Bild 2: McDonalds

Alla satt vid bordet och åt och pratade. Niall hade betalat åt mig, vilket jag såklart inte tycker om. Han ska inte behöva lägga ner pengar på mig. Jag hade tagit fyra stycken chicken nuggets och en liten pomfrit. Mest nog för att pizzan var väldigt stor och jag är inte så hungrig, dels för att Niall hade betalat, som sagt, så jag ville inte att det skulle kosta så mycket. "Vet ni vad pappan sa till sonen?" sa Louis och tittade runt på alla som satt vid bordet. "Nej..." mumlade alla på samma gång och fortsatte äta. "´Mjölken går ut imorgon´ vet ni vad sonen svarade?" "Nej..." upprepade alla igen. "´Lås dörren då´!!" Nästan skrek Louis ut och började skratta hejdlöst efteråt medan alla andra satt och betraktade honom, utan att skratta. Jag skrattade till smått eftersom det såg så roligt ut. "Mm, roligt skämt" mumlade Liam ironiskt. "Jag vet!" skrattade Louis fram, som trodde att Liam menade allvar. Det konstiga med Louis är att man aldrig vet när han skojar eller är allvarlig. "Eleanor, varför äter inte du McDonalds maten?" sa Perrie till Eleanor, som satt utan någon mat framför sig. "Man vill ju inte bli tjock..." sa Eleanor med ett falskt leende. Hon tittade sedan på mig, ner på min mage och sedan snabbt upp i mina ögon, som att signalera att jag var tjock. Jag tittade ner i maten för att dölja min ledsna min. Jag tittade sedan diskret på Niall, för att titta om han märkt vad Eleanor gjorde, men han bara tittade ner i maten och åt. Jag tror inte ens han vad medveten om att vi hade pratat. Han tittade upp på mig, han måste ha märkt att jag tittat på honom. Han rynkade pannan, troligen över min ledsna min och han fångade upp min hand under bordet. Jag tittade ner i maten "Jag är mätt" sa jag, även fast jag bara hade ätit hälften och var inte mätt alls. "Är det säkert?" Jag nickade "Okej" sa han. "Tack" mumlade jag, som ett tack för maten och ställde mig upp, och tittade på Eleanor en sista gång. Hon log mot mig, ett sånt där kaxigt leende. Jag gick snabbt in i mitt och Nialls rum och slängde igen dörren efter mig. Jag sprang in på toaletten och stängde dörren där med. Jag satte mig på toalettlocket.Jag kunde verkligen inte hejda dom få tårar som lyckats ta sig igenom mina ögon som kämpade att hålla som tillbaka dom. Det gjorde bara så ont. "Jag visste att det var något fel" hörde jag Nialls mjuka röst. Han öppnade dörren helt och gick och satte sig på huk framför mig. "Vad är det?" sa han och tog både mina  händer. Han smekte min hand med hans tumme medan han tittade djupt in i mina ögon. "Nej, det är inget..." mumlade jag "Nella..." började han, och släppte min ena hand för att smeka bort tårarna och han tog sedan min hand igen. "...jag ser att det är något, sweetie, du kan säga till mig" "Nej, men...inget..." sa jag och strök bort ännu en tår "Var det Eleanor?" sa Niall. Jag tittade upp på honom, hur kan han veta det? "Vad sa Eleanor?" sa han, antagligen för att han såg i min blick att han hade rätt. "Hon sa inget..." mumlade jag. "Är det något med resan?"Jag skakade på huvudet. "Var maten inte god?" Jag skakade återigen på huvudet och tittade upp i hans ögon. "Är det någon med dig själv?" Jag höll kvar min blick i hans några sekunder innan jag snabbt tittade ner i marken. Han verkade förstå vad det var, för han rätade upp  mitt huvud så att jag kollade på honom. "Nella, du är jätte vacker, har en jätte bra och fin personlighet och är en fantsstisk människa" Jag tittade tvekandes på honom. Helt plötsligt började han sjunga på Whats Make You Beautiful.

Lyssna gärna medan ni läser!

 
You're insecure
Don't know what for
You're turning heads when you walk through the do-o-or

Hans röst ekade i badrummet och jag kunde inget annat än att le. Hans röst är verkligen fantastisk. Och han sjöng för mig, bara mig. 
 
Don't need make up
To cover up
Being the way that you are is enough

Everyone else in the room can see it
Everyone else but you
 
Han ställde sig upp samtidigt som han sjöng och räckte ut sin ena hand mot mig. Jag tog tag i den och han drog upp mig från toalettstolen. Han började dansa med mig och jag skrattade till.
 

Baby you light up my world like nobody else
The way that you flip your hair gets me overwhelmed
But when you smile at the ground it aint hard to tell
You don't know
Oh Oh
You don't know you're beautiful

If only you saw what I can see
You'll understand why I want you so desperately
Right now I'm looking at you and I can't believe
You don't know
Oh oh
You don't know you're beautiful
Oh oh
That what makes you beautiful

NIALL SJÖNG FÖR HENNE, SWEET ISNT IT!?
Ledsen för ett ganska kort kapitel!!
//Hilda
Kommentera för mer!
 

Kategori: You Are My Everything
Datum:

Kapitel 42 - Time To Put An End

 "Jag älskar dig" sa jag. Han fick ett bredare smile på läpparna. "Jag älskar dig mer, sweetie" sa han och böjde sig ner mot mig och kysste mig. Det var verkligen fjärlar i min mage. Jag älskar honom så mycket så att det nästan gjorde ont. Jag har aldrig någonsin kännt såhär förut, och kommer aldrig känna såhär för någon förutom Niall, det vet jag. Kyssen avslutades och vi både log mot varandra.


 
 
 
 Jag och Niall hade gått tillbaka till bussen, vi hade då fått syn på alla, som var ute och spelade fotboll. Alla var med till en början, förutom Eleanor då som säger att det är en 

killsport. Men killarna blev för tävlings inriktade och började köra sin egen match. Så alla tjejer stod och tittade på bara helt enkelt. Jag stod och försökte få upp värmen
igenom att stampa med fötterna i marken. Det hade varit varmt fram till kanske tre men sedan hade det blivit mulet. Min blick var för tillfället riktad mot dom gråa  molnen längre bort. "Fryser du?" Nialls plötsliga röst fick mig att hoppa till. "Du har gåshud" sa Niall som en förklaring varför han frågat. Jag trodde först han stod framför
mig, men förstod sedan att han stod bakom mig när han tog sin hand på min arm "Ja, lite grann" svarade jag. "Här..." Niall började ta av sig sin hoodie, som jag suttit på när  vi åt lunch. Jag skulle precis öppna munnen och berätta att det var okej, även fast jag inte skulle vilja göra något annat än att gosa in mig i hans hoodie som såklart doftar Niall. Han satte på mig den på min axlar och drog sedan upp dragkedjan. Han drog upp luvan, la sedan armmarna på min midja och jag vände mig om. Jag räknade inte  med att Niall skulle stått så pass nära så att våra näsor snuddade när jag vände mig om. Jag tittade in i hans ögon och han började närma sig för att kyssa mig. När hans läppar var så nära mina så att dom nuddade fick jag en spark på benet. Eleanor förstod jag direkt. "Niall, jag gillar inte att kyssas när alla ser" mumlade jag "Okej" mumlade han tillbaka. "Får jag krama dig då?" Jag nickade och han omfamnade mig i en stor härlig kram "Vad varm du är" sa jag tyst till honomo. "Det är du som är kall" Jag hörde hur killarna började sucka "NIALL!" Han vände sitt huvud mot dom men hade kvar omfamningen ruunt mig "vad?" "DET DÄR GILLS INTE! VI FÖRLORADE JU EN SPELARE" tjöt Louis "Varför slutade du spela?" sa Harry "Hon fryser ju" sa Niall "Men kom, du ska skjuta straffskott" sa Zayn. "Okej" svarade Niall, innan han pussade mig i pannan och gick mot killarna. Jag följde han med blicken, men blev avbruten av en fot som sparkade mig i knäväcket så mina ben vek sig. "Oj, förlåt, såg dig inte" sa
Eleanor bitchigt. Jag suckade och tittade tillbaka på Niall. Jag fick en till spark och tittade på Eleanor "Men stå inte direkt framför mig då, idiot" fräste hon. Jag suckade igen och tittade mig omkring efter någon annan stans att stå. Lite längre bort var det sol, och ingen Eleanor. Jag började gå dit "Vänta, Nella, vart ska du? Jag följer med!" hörde jag Niall utropa och lite senare hörde jag killarna sucka när han började springa av planen mot mig. "Jag ska bara ställa mig i solen" sa jag till honom. "Aha..." mumlade han "Vill du ha sällskap?" Jag ryckte på axlarna, med tanke på att jag ville att Niall skulle vara här, men jag visste ändå att killarna ville ha honom på plan. "Ska du inte spela fotboll?" Niall skakade på huvudet "Dom är alldeles för tävlingsinriktade. Ska vi gå in?" Jag nickade och vi började sakta gå in.

 

 

När vi kommit in i vårt rum slängde sig Niall direkt ner i sängen. Jag skrattade till medan jag stängde dörren.Han vände sig om så att han låg på rygg och tittade på mig, som om han väntade på något "Vad väntar du på?" log jag. "Att du ska komma hit" sa Niall. Jag log större och började krypa mot honom och la mig sedan på honom, som han brukar göra på mig. Han började direkt kyssa mig och jag besvarade kyssen. "Såhär brukar du göra" mumlade jag mot hans läppar. "Vad?" "Ligga på mig såhär" berättade jag. "Väger jag lika lite som du också? Eller blir det för tungt för dig då?" Jag skakade på huvudet "För att vara så lång och så är du inte tung alls" sa jag "För att vara så snygg så är du inte så tung alls" Jag kände hur jag rodnade, men valde att inte titta bort för att jag antar att han inte ser "Du tittar inte bort när du rodnar nu" sa Niall med ett leende. Jag tittade snabbt ner, eftersom han såg "Nella, du är söt när du rodnar du ska inte gömma ansiktet" Jag rodnade mera och Niall styrde upp mitt huvud och granskade mitt ansikte. "När ska ni signera?" sa jag för att prata bort ämnet. "Imorgon klockan tolv" Berättade Niall. "Får jag följa med?" "Såklart, du kan stå med Paul om du vill, det kommer Eleanor, Danielle och Perrie göra" "Mm, jag gör det också" sa jag. Niall rullade över mig, s att det var jag som låg underst isstället för han. Han började kyssa mig och jag besvarade kyssen. 

*

Alla var vid biljardbordet. Niall satt bredvid mig och diskuterade något med Louis. Jag kunde intee koncentrera mig för Eleanor gav mig bitch blickar hela tiden. Niall höll i min hand. och jag tror det var det Eleanor reagerade på. "Hörni, klockan är snart sju, ska vi inte äta?" frågade Liam "Hungrig?" sa Zayn och Liam nickade smått. "Vi kör på McDonalds" sa Harry. Alla gav ifrån sig läten som lät som ett okej. "Bra, då går vi!" sa Harry nöjt och ställde sig upp. Alla började sega sig upp från sofferna medan Harry piggt och snabbt redan hade hunnit till dörren. Jag ställde mig upp och gick bort dit snabbt. Jag ville undvika Eleanor så gott som möjligt. "JAG OCH NELLA ÄR REDAN KLARA ATT GÅ" Utropade Harry som om han ville stressa på dom andra. Niall dök snabbt upp bakom mig och tog min hand. Jag drog bort den när Eleanor gav mig en mördarblick. Niall rynkade pannan mot mig, troligen för att jag tog bort handen. När Harry hade öppnat dörren gick jag snabbt ut och väntade sedan på Niall. "Får jag inte hålla din hand?" sa han. Jag tittade snabbt på Eleanor, och sen på Niall. "Jo" Niall tog min hand och tittade osäkert på mig. "Är du, ledsen över något?" Jag skakade på huvudet "Nej" svarade jag kort. Han tittade bekymmrat på mig medan jag följde efter alla, som alltså började gå mot McDonalds. Vi gick för det mesta i tystnad, jag och Niall medan alla andra flamsade. Jag tänkte för det mesta på Eleanor, kan hon verkligen inte hitta någon annan? Jag är fast för Niall och kommer inte släppa honom. Jag fick plötsligt en spark i knäväcket och min ben vek sig. "Nella, vad är det, hur mår du?" sa Niall och tittade på mig. "Inget, jag mår bra" sa jag medan jag vände på huvudet och fick syn på Eleanor som log mot mig. Sånt där Kent-leende som Kent hade när han slog mig. "Vänta lite, du kan fortsätta gå, jag kommer snart" sa jag och började gå mot Eleanor.

   

"Eleanor, varför sparkade du mig?" "För att gå går runt med MIN pojkvän" Jag suckade och skakade på huvudet "Niall, är min, och du har ingen rätt att slå mig för det. Du anar inte vad jag har gått igenom, hur många slag jag har tagit emot och jag tänker inte gå in i det igen!" Det var problemet med Kent. Jag var för svag för att säga emot. "Vad fan ska det betyda?" sa Eleanor. "Du behöver inte bry dig om det, men sluta upp med att slå mig, och sluta att försöka ta Niall ifrån mig, du kommer aldrig klara att få mig ifrån honom. Om du får honom ifrån mig, då gissar jag att du har tur. Men mig kommer du aldrig att få bort från honom. Du anar inte vilket skit liv jag levde innan Niall kom, du kan väl helt enkelt kalla mig vad du vill, men slå mig, det gör du inte om, okej?" sa jag, och utan ett svar på mitt okej gick jag därifrån med bestämda steg mot Niall. Han hade gått med alla andra en bit bort. "Är du sur på henne?" frågade Niall. Jag stannade upp "Hörde du vad jag sa?" Niall skakade på huvudet "Nej, men jag såg att du var sur, och jag hörde mitt namn, vad sa du?" "Ehumn..." Jag letade efter ord "...en sak" Niall tittade på mig och tog min hand "En sak?" Jag nickade. "okej..." mumlade han och tittade bort på dom andra.


 Sa Nella rätt sak att säga till Eleanor, eller tror ni hon bara blir argare? Ledsen för ett kort kapitel Och ledsen för sen uppdatering!

//Nellie

Kommentera för mer!!


Kategori: You Are My Everything
Datum:

Kapitel 41 - Pizza

"Då ljuger inte mina ögon" sa jag. Niall började skratta "Det är det konstigaste jag någonsin hört" skrattade han. Jag skrattade med honom "Sweetie, vi gör något, så att vi glömmer allt det här. Pizza, bio, vad som helst" "Det är ganska svårt att glömma. Jag menar det var ett bråk" Han nickade och kysste mig "Vi får göra vårt bästa, och det kommer nog inga mer bråk än det här" sa han när kyssen var slut. Jag nickade "Vi hoppas på det bästa"

Bild 1: Pizzan
Bild 2: Kullen
Bild 3: Pizza resturangen
 
Vi satt i soffan bredvid dörren och väntade på att bussen skulle stanna. Alla väntade, eftersom nog alla plannerade att göra något. Jag menar, vi skulle ju ändå stanna där över natten, och det är typ lunchtid nu. Alla stod och pratade med varandra, och jag satt med Niall och försökte göra vårt samtal till en normal konversation, men förr eller senare kommer någon aav oss med konstiga och annorlunda kommentarer. Det som jag inte gillade var att Eleanor och Harry satt i soffan bredvid med ögonen spända i oss. Men jag glömmer alltid bort det ändå, så det är inget stort. "Så det ska bli pizza?" sa Niall "Jag tycker i alla fall det låter bra" "Vi skulle lika gärna övernatta på en soptipp med en filt, det är för orginellt" Jag höjde ena ögonbrnet "Så det du sitter här och säger nu är att det är vanligt att tälta med en filt på en soptipp?" Niall log "Nej, men jag menar pizza, det är så himla vanligt. Kan vi inte köpa med pizzan och sitta någon stans i så fall" "Den idén gillar jag" sa jag. "Bra, då gör vi det" sa Niall med ett leende. "Ehum, ursäkta?" hörde vi eleanor och både vred på huvudet "Var inte ni osams nyss?" harklade hon sig. "Jo, men vi gissar att allt var ett missförstånd" "Mhm, misssförstånd" sa Eleanor ironiskt och tittade ovänligt på mig. Jag tittade ner i marken för att undvika hennes blick. Niall hade nog sätt vilken sorts utav blick Eleanor gav mig, för han la armarna runt mig, som ett skydd för att ingen skulle komma åt mig. "Det var inte Nellas fel alls" Jag döljde mitt  ansikte i Nialls axel. "När stannar bussen?" viskade jag. Jag står verkligen inte ut med Eleanor. "Om några minuter, sweetie" viskade Niall tillbaka och grävde ner sitt huvud i  mitt hår. Jag hörde aatt han luktade på mitt hår och jag kunde inte låta bli att le en aning. "Jag har inte tvättat mitt hår på en månad" skoj viskade jag till Niall. "konstigt,  förr det luktar så gott så man bara vill lägga sig på ett rosa moln och sväva iväg" Jag skrattade åt Niallls konnstiga beskrivningen om hur mitt hår luktade. Bussen krängde till och alla samlades direkt vid utgången "Nu stannade den" Niall ställde sig upp, och utan att veta varför så bar han upp mig i sin famn och började ställa sig i kön eller rättare sagt klumpen ssom var påväg ut igenom dörren. "Niall, jag har egna ben" sa jag med ett leende. "Ja, jag vet. Men om en tjej är så vacker som en sjöjungfru så får man väl låtsas lite att personen är det" Jag kännde hur en lätt rodnad tog plats på mina kinder, rodnar jag för vad som helst eller? "En kille som tror på utomjordingar och sjöjungfrun?" skrattade jag medan jag skrek till lite av att ett trappsteg plötsligt gick neråt. "Jag ska betala pizzan" sa Niall bestämt plötsligt. "Varför måste du betala allting?" Han stannade upp när han var påväg att gå någonstans "För att jag vill skämma bort min lilla prinsessa" Han placerade en puss i min panna innan han fortsatte gå "Prinsessa?" sa jag med ett skratt "Japp" "Niall, jag gillar inte när du viftar med pengar frramför mig sådär" "Älskling, vi gör såhär, jag får betala det jag vill åt dig, så får du välja en sak som du vill" sa han och svängde in på en gata. Alla människors uppmärksamhet drogs såklart till oss. "Att du inte gör det" Niall gav mig en menande blick.  "Okej, ehum... Att du försöker att inte vara svartsjuk" "Okej, vi lovar varandra det. Jag lovar, lovar du?" "Ja" svarade jag "Bra" sa han och ställde ner mig på en bänk. Jag tänkte gå ner, en Niall hejdade mig "Kliv upp här" sa han och vände sig med ryggen mot mig "Eh... jag vet inte" "Kom igen, lita på mig" sa Niall. Jag gjorde som han sa och han tog sina armar runt min ben. När han började gå slängde jaag snabbt armarna runt hans hals "Framåt, Pegasus!" skojade jag och Niall skrattade, Tänk personerna i parken soom såg mig rida på Nialls rygg och skrika ´Framåt, Pegasus´ som Harkules. Han började springa, vilket gjorde mig  väldigt rädd "Varför måste vi göra det här?" sa jag till Niall "Du får inte nudda marken" sa han "Vad är det för sjuka idéer du kommer på" Niall stannade hastigt, försökte titta bak på mig "Du kallar det sjuka idéer, jag kallar dom geniala, genomtänka, smarta och kloka idéer som kommer från ingenstans" Jag skrattade till, men skrattandes ersattes av skrik när Niall började springa igen."Niall, det här är ju jätte läskigt!" "Älskling, det är bara att hålla i sig så går allt bra" "Är det inte svårt att springa med mig på ryggen?" "Nej, inte alls, du väger jätte lite" Niall stannade när vi kom fram till en väg. Han tittade sig omkring snabbt innan han gick över gatan. "Här är pizzerian" sa Niall. Jag gissade att det var den stora byggnaden där det stod ´Pizza´ på som han menade. Det satt jätte många personer där inne. "Niall, släpp ner mig nu" "Ledsen, sweetie" Ska det där vara ett nej? Han gick in i byggnaden och jag höll på att skämmas ihjäl när alla som satt och åt tittade på oss. "Hej" sa Niall till killen i kassan och tittade upp på menyn. "Eh...Hej" sa killen tillbaka och tittade på mig. "Jag tar en hawaii pizza tack, vad vill du ha, Nella?" Han försökte titta bak på mig "Jag tar en visuvio, tack" sa jag och fick anstränga mig för att inte börja skratta åt hur alla kollade på oss. "Dricka till det?" sa killen i kassan till Niall "Ja, en cola" "och tjejen på din rygg?" Jag skrattade till "Jag tar en cola också" "Okej, det blir 175" Jag hade redan börjat försöka få ner handen i min ficka för att ta fram pengar, "Nella, håll i dig, jag kommer släppa dina ben" "Va!? Nej, jag går ner" "Nej, inte alls, bara håll i hårt" Han släppte mina ben och tog snabbt fram sin plånbok innan han satte tillbaka händerna "Så" Han rotade fram summan och gav det till killen i kassan

  

Niall hade tagit pizzan och jag colan. Jag var fortfarande på hans rygg medan han gick. "Vart ska vi sätta oss?" sa Niall. "I solen" sa jag. Det var mitt enda krav. "Där kanske?" Han pekade upp mot en kulle. "Ja perfekt" svarade jag när jag såg att det var sol. Han började gå mot kullen och jag tittade runt i omgivningen. Det såg inte ut som i England, det såg så annorlunda ut. När vi kommit upp för backen la Niall ner pizza kartongerna på marken och satte sig ner på sina knän. Han tog cola burkarna och höll i och satte ner dom på marken. På något skumt sätt på fick han ner mig i sitt knä, medan han satt i skräddarställning. "Hur ska jag kunna äta om vi sitter såhär?" undrade jag. Jag var tvungen att ha både mina armar runt Nialls hals för att inte ramla bakåt och Niall hade sin ena arm runt min rygg som ett rygg stöd.
"Såhär" sa Niall som om det vore det självklaraste i världen. Han öppnade min pizza kartong och tog en bit pizza med hans lediga hand. Han höll den i luften framför min mun "Ta en tugga" Jag log osäkert mot honom. När han inte gjorde något, så gav jag upp och tog en tugga av pizzan. "Jätte god" tyckte jag medan jag följde hans hand rörelse när han la tillbaka pizzan i kartongen. "Den här då?" Han tog upp sin hawaii pizza. "Jag gillar inte ananas" kontrade jag. "Då gör vi såhär..." mumlade Niall och skrapade bort annanasbiten. "Smaka nu" jag tog ett bett "Super god" Niall tog en tugga av biten också "Håller med dig" "Niall, jag kan inte sitta i ditt knä. Jag måste sitta bredvid dig" Han drog en kort suck "Men det är så mysigt att ha dig i mitt knä" Jag kramade om honom. Det är så sött att han säger att det är mysigt. "Men okej, här sätt dig bredvid" Han drog av sig sin hoodie som han haft iträdd bara armarna och la den bredvid sig. Han lyfte av mig från sitt knä och satte försiktigt ner mig på tröjan. "Niall, jag hade kunnat sitta direkt på marken" "Nej, då får du gräsfläckar på dina fina byxor" Jag tittade ner på mina ´fina byxor´ som var helt vanliga jeans. "Här" Jag tittade upp på Niall och han gav mig min pizza och cola. Jag tog emot det och ställde ner det framför mig. "Får jag smaka din pizza?" sa Niall. Jag nickade och räckte honom en bit för att han skulle ta den i handen. Men istället tog han en tugga direkt och jag skrattade. Jag lutade mittt huvud mot Nialls axel, den platsen som det kändes attt den var gjord för mig. Niall vände på huvudet och gav mig en puss på huvudet. Jag kände hur Niall satte något på mitt huvud. Jag tog av det för att titta vad det var och såg att det var Nialls röda keps. Jag kunde inte undgå att lukta på den, doftade precis som Nialls hår, alltså jätte gott. "Varför luktar du i min keps?" skrattade han "Den doftar som ditt hår..." mumlade jag och satte på mig den. "Okej" skrattade Niall."Varför blev jag så trött helt plötslig" "Tiden, du borde nog antagligen legat och sovit nu hemma i England" sa Niall. Just det, vi är ju i Danmark, glömde det för tio minuter. "Just det..." mumlade jag. Det blev tyst en stund. "Niall, jag har en fråga" mumlade jag och tog ännu en till pizzabit. "Vad?" sa han. "När vi kysser varandra...?" började jag "Aa?" sa han som att han ville att jag skulle fortsätta "...tittar du då? Eller stänger du ögonen?" Han tittade på mig "Stängda" svarade han "Du med" sa han och åt en bit av sin pizza "Hur vet du det?" "För du skulle ha tittat hade du inte frågat, du hade du ju sett" Det tog en tid för mig att fatta vad han sa, sega jag. "Jaha, ja" sa jag. Jag la mitt huvud ner i Nialls knä och tittade upp på honom. Han måste vara den vackraste jag någonsin dejtat. Vackraste jag någonsin sett över huvudtaget. Han tittade ner på mig och log. Jag log tillbaka "Jag älskar dig" sa jag. Han fick ett bredare smile på läpparna. "Jag älskar dig mer, sweetie" sa han och böjde sig ner mot mig och kysste mig. Jag älskar honom så mycket så att det nästan gjorde ont. 


 DOM SA JAG ÄLSKAR DIG FÖR ANDRA GÅNGEN!!

Måste dela med mig av ett Hilda Misstag:

Jag var hemma hos Nellie idag, tills nu, eftersom dom ska åka till Gröna Lund (lyllos) När jag kom hem, märkte jag att jag "glömde" nycklarna hos Nellie. Jag ringde till Adam (min bror) och hans sommar jobb avslutade inte förren om 3 timmar. Mamma och pappa är i glasgow, så jag fick vänta, inte 3 sekunder, inte 3 minuter, utan 3 TIMMAR! När Adam kom hem låste han upp och vi gick in. När jag tog av mig huvtröjan så såg jag, i innerfacket, nyckeln -.- Det är ett typisk Hilda misstag, men jag och Adam fick oss i alla fall ett gott skratt...

//Hilda

Kommentera för mer!!


Kategori: You Are My Everything
Datum:

Kapitel 40 - Hope On The Best

Jag somnade inte förren kannske två timmar efter kändes det som, jag var fullt upptagen med att tänka på killen jag älskade från djupet av mitt hjärta. Men vi hade idag bråkar, han hade för första gången skrikigt åt mig och svärt åt mig. Han hade gjort så att jag fick en klump i magen. Tänk om Harry hade fel? Tänk om det här var slutet för vårt förhållande? Nej, jag kommer allltid älska honom. även hur mycket han avskyr mig om han nu kommer att göra det. Jag älskar honom, men inte den här sidan av honom. Jag älskade hans sida som var... ja, han. Inte den här sidan. För helt ärligtt talat, betedde sig den här sidan lite mer som skit.

 
Bild 1: Niall
Bild 2: BBC
 

Jag vaknade av "Vaaaaaaaknaaaaaaaaaa Neeeeeeeeeeeeellaaaaaaaaaa" Jag slog upp ögonen och fick syn på Harry framför mig. "Morning" log han. "God morgon" sa jag tillbaka, men log där emot inte. Det var inte det här sättet jag ville bli väckt på. Jag skulle hellre vilja ha lite Niall-style då. "Vi ska äta frukost nu" sa han. Han bestämde när vi skulle äta frukost? Inte ska vi? Ingen fråga? "Jag är inte hungrig" sa jag trött "Såklart du är, kom nu" Han som hade bettet sig så snällt igår? Han var i alla fall ett bra stöd då. Jag suckade och ställde mig upp. "Byt om" sa han. Och jag skulle göra det här, exakt mitt framför honom? "Jag går in på toaletten och gör det..."mumlade jag "Tråkmåns" mumlade Harry när jag gick in på toaletten. Väl inne på toaletten bytte jag snabbt om och gick sedan ut. Rakt förbi Harry som stod och väntade på mig och gick raka vägen ut till bordet. Niall satt där, och tuggade i sig mackan. Alla dom andra var ju också där, men mina ögon fördes till just Niall. Jag satte mig bredvid Niall, eftersom jag inte hade sån stor lust att sitta bredvid Harry. Det var en pinsam tystnad över alla idag. En sån där tystnad man helst ville slippa. Louis brukar vara den som tar insiativet till fånga och börja prata, men det gjorde han inte idag. Alla satt bara tysta. Harry kom efter mig och satte sig på sin vanliga plats mellan Louis och Danielle. Jag tittade på Niall. Man såg på honom att han hade gråtit idag med, och det var nog därför han tittade ner, för att dölja det. "Niall..." viskade jag, så att ingen annan skulle höra. Han tittade upp på mig med sina blodsprängda, efter alla tårar, men samtidigt vackra ögon "....du kan väl snälla berätta varför du är sur i alla fall" Han tvekaade inte att säga det, utan sa det bara rarkt ut "För att du kysste Harry" han sa det som tur va lika tyst som jag, så ingen annan hörde och han tryckte sedan i sig resten av den återstående mackan och ställde sig upp för att gå iväg. Jag hade inte någon ork eller knappast lust att stopppa honom. ´Kysste Harry? Jag? Aldrig någonsin. Blä!´ var det ända jag kunde tänka om det. Jag tuggade så snabbt som det gick mackan och drack upp juicen innan jag gick in till Harry, hämtade mitt kudde och täckte. Sedan gick jag in till mig och Niall. Återigen hörde jag snyftningar från badrummet när jag gick in. Jag lämnade alla mina saker och satte mig sedan på sängkanten. Vadå kysste Harry? Det har jag aldrig gjort? Niall kom ut ur badrummet och stannade upp när han såg mig. "Nella, vad gör du här?" sa han och torkade snabbt bort tårarna från sina kinder. "Det här är mitt rum också, om du kommer ihåg det" sa jag långsamt och tyst. Niall svarade inte, utan bara satte sig på hans del av sängen. Det blev tyst en lång stund. Jag gissar att både tänkte på varandra. "Niall, jag har inte kysst Harry" Jag hörde hur Niall suckade "Jag såg det till och med" "Det var han som kysste mig" Niall skakade på huvudet "Bara... tyst" sa han. "Niall, jag saknar dina kyssar" sa jag med tårarna i ögonen. Det gjorde jag verkligen, jag saknade hans omfamning, hela hans snällhet saknade jag. "Vad tror du jag gör?" mumlade han väldigt tyst. "Snälla, kan vi inte bli sams?" Niall tittade upp på mig och en tår var på hans kind. "Nej" sa han med skakig röst, som om han skulle kunna gråta när som helst. "Gå ut" sa han sedan lika skakigt. "Det är ditt och mitt rum, jag bestämmer också..." "Snälla..." han gjorde en paus för att svälja hårt "...det var tillräckligt svårt att säga nej, jag tänker inte tvinga dig gå nu också" "Bra, för jag tänker inte gå. Jag har inte kysst Harry, varför tror du det? " Nu hade jag börjat gråta. Det var svårt för mig att se att den jag älskar mest i hela världen vill att jag ska gå. "För att jag såg filmen Eleanor hade spelat in" "Vilken film" "Gå och fråga henne" Han tittade på mig, han hade röda ögon nu, och två tårar var placerade på hans ena kind. "Kan..." jag tvekade att säga det, men gjorde det ändå"...jag bara få en kram, snälla?" Han gav mig en ödmjuk blick innan han ställde sig upp ur sängen och gick trött mot mig. Han omfamnade mig i en stor, varm och härlig kram. Jag drog in hans doft, den underbara Niall-doften som bara han kunde få till utan någon parfym eller tvål. När kramen avslutades gjorde jag inget annat än att ha en stark vilja att ge en till, men jag kramade aldrig honom en andra gång, utan gick bara ut igenom dörren och stängde den efter mig.

 

 

Nu ville jag få tag i Eleanor, och se den där filmen. Jag hittade Eleanor stå med Louis vid fotbollsbordet. Jag gick raka vägen fram till henne "Eleanor, får jag prata med dig?" "Självklart" sa hon glatt och gick en bit ifrån Louis. "Vad är det, pucko?" fräste hon sedan "Vad sa du till Niall?" Hon sprang upp i ett leende. "Jag visade filmen när du kysste Harry" "Han kysste mig" fräste jag till henne "Jag vet, men det syns inte på filmen, eller hur?" log hon. "Jag vet inte vad det är för idiotisk sak du gör, men sluta" sa jag, som om hon skulle ta order från mig. "Du tror att du kan bara säga till, och sedan är Niall och du sams, ni har löst alla problem och allt är som förut? Nej, det funkar inte så, lilla miss perfekt, jag kommer vinna Niall, och du kommer få ta över min plats. Tvingas vara med Louis för att han ska köpa nya mobiler, bilar, betala massa saker till dig, du kommer få en helt ny garderob och massa saker. Det är därför jag är ihop med honom" sa hon med ett leende "Du bara...utnyttjar Louis för att han är Louis Tomlinson från One Direcction? Du älskar honom inte för den han är?" "Där slog du huvudet på spik lilla missfoster, är det inte det du gör också?" Jag skakade på huvudet "Jag älskar Niall för den han är" Hon fnös "Man är ju tillsammans med killar för att få saker och berömelse" Jag skakade på huvudet "Ja, jag måste gå nu. Jag ska försöka tjata till mig en klänning för tre tusenlappar sådär, hejdå" Hon skuttade iväg till Louis. "Jo, Louis, du vet den där klänningen jag ville ha i butiken..." Jag ville inte ens lyssna på Eleanor. Hon var en sån himla player och utnyttjare. Jag tittade runt i korridoren. Vart ska jag ta vägen då? Niall vill inte att jag ska vara där, jag tänker INTE gå tillbaka till Harry och jag vill inte eller gå till dom andra. Dom vet vad jag skrek åt honom igår, det skulle bara bli en pinsam stämning. Nej, Niall kan inte tvinga bort mig från mitt eget rum.

*

Jag hade fått komma in, såklart. Jag halv låg i sängen och tittade på TVn medan Niall satt en bit ifrån mig i en fotölj. Jag kände mig iaktagen och gissade att det var Niall. Jag tittade diskret på honom, och ja, han satt och stirrade. Det såg lite läskigt ut, som att han inte blinkar. Jag rös till innan min blick vändes åter till TVn. Men jag kunde inte koncentrera mig, när Niall bara stirrade "Niall, sluta stirra på mig" Jag såg i ögonvrån hur han vände bort blicken från mig snabbt "Jag stirrar inte på dig" sa han så tyst så att man nästan inte kunde höra. "Okej..." mumlade jag. Jag fortsatte titta på TVn, men känslan kom tillbaka. Jag vände huvudet mot Niall och han tittade snabbt bort. Jag ville inombords sucka, men istället försökte jag strunta i iaktagelsen och koncentrerade mig så mycket som det gick när det kom upp om One Direction konserten.

"One Direction hade ju konsert i Danmark idag, och Niall Horans uppmärksamhet riktades väldigt mycket till en tjej som satt på rad 3 plats 27. Danmarks reportrar intervjuade henne och det är det här är vad hon har att säga" Killen i studion försvann och en video där man såg mitt förvirrade ansikte dök upp istället.
"Nella Roach, stämmer det att Niall Horan från One Direction och du dejtar?" frågade damen som hade intervjuat mig igår. "Nej" hörde jag mig själv säga medan jag travade med händerna framför mig, troligen för det vita ljuset som fotograferna orsakat. "Varför gav han massa blickar till dig under konserten, och log" Jag svarade inte damen utan bara försökte slingra mig ifrån den stora folkmassan. "Du har besvarat leendet occh blickarna" sa damen "Det stämmer inte, han måste tittat på någon annan. Gå nu, jag får ont i ögonen" Jag kunde se att jag hade ont i ögonen, eftersom jag blinkade hela tiden. "Låt mig gå, jag har svarat" sa jag och gick därifrån "Men jag..." började damen, men fick avbryta sig för att hinna ikapp mig "Men jag tror att du inte berättade sanningen, Nella" Jag svarade inte, utan bara började springa därifrån och killen i studion dök upp igen "Vi har fått ut att tjejen heter Nella Roach, och enligt några fans så har dom varit på dejt på ett nöjesfält i London. Vi väntar på bekfäftelse från tivolit" Killen bläddrade på ett papper "Det har blivit mer vanligt att folk äter..."

Jag lyssnade inte på tvn mer. Nu vet hela världen vad jag heter? Jag lutade mig paff tillbaka i sängen. Tänk om Sarah såg det? Sänds det i sverige? Tänk om Kent såg det!? Han kommer ju veta att jag bor kvar i London, och... att jag har Niall!? "Nella!" utbrast Niall och jag tiittade på honom "När sa du det där?" Jag drog ett djupt andetag "Efter konserten, det var därför jag inte kunde se" sa jag med tårarna tillbaka hållna i ögonen. "Men gumman..." började Nial och gick mot mig. Han satte sig i sängen och kramade om mig. "Nu kommer Kent att se det" sa jag och en tår rann ner från min kind. "Han kanske kommer se det, men han kommer inte hitta dig, det ska jag se till" Niall pussadde mig på huvudet. Var han inte sur längre? "Men han kommer hitta dig" Han rynkade pannan "Mig?" "Ja, det är det jag är så rädd för. Du anar inte hur konstig och galen han är, om han får tag i dig så..." Jag avbröt mig själv då tårarna var lite överallt på mitt ansikte. "Nella, jag lovar, om han hittar mig kommer jag vinna fighten, jag menar titta" sa han och spände upp sin arm, så att hans muskler syntes "Tita på vad?" skojade jag. Niall skratttade och puttade till mig löst. Jag skrattade till jag med "Du är inte sur längre" log jag "Få mig inte att skratta, jag försöker ju vara sur på dig!" Jag log "Du lyckas inte så bra" "Jag gissar väl att det inte går att vara sur på en skönhet. Men det värsta av allt, det var att även fast du kysste Harry..." "Han kysste mig" avbrör jag honom "...och även fast vårt bråk, så älskade jag dig ändå" Jag höjde ena ögonbrynet "Älskade?" "Älskade, älskar och kommer alltid älska för att vara mer exakt" sa han och tänkte kyssa mig, meen jag avbröt honom "Jag kysste inte Harry, Harry kysste mig" Han drog en suck "Jag tror inte på dig så värst mycket, men någon i dina ögon säger att du inte ljuger" sa han och tittade rakt in i mina ögon "Då ljuger inte mina ögon" sa jag. Niall började skratta "Det är det konstigaste jag någonsin hört" skrattade han. Jag skrattade med honom "Sweetie, vi gör något, så att vi glömmer allt det här. Pizza, bio, vad som helst" "Det är ganska svårt att glömma. Jag menar det var ett bråk" Han nickade och kysste mig "Vi får göra vårt bästa, och det kommer nog inga mer bråk än det här" sa han när kyssen var slut. Jag nickade "Vi hoppas på det bästa"


Dom är sams igen, bra eller dåligt?

//Nellie

Kommentera för mer!!


Kategori: You Are My Everything
Datum:

Kapitel 39 - First Fight

Jag satt kvar een stund och bara tittade ner i mobilen. Vad var det jag hade sätt? Eleanor tog mobilen från mig "Jag ville bara visa det..."sa hon tyst innan hon gick därrifrån. Jag tittade fortfarande ner på min hand, där jag haft mobilen. Det var nästan overkligt. Jag tittade upp på Nella, som nu låg nere på golvet medan Harry satt på henne och kittlade henne. Jag reste mig direkt upp från stolen och gick in på mitt och Nellas rum. När jag kom
in i rummet slängde jag mig i soffan och lät tårarna falla fritt.


 Bild 1: Glassen
Bild 2: Your First Fight
 
 
 
 


Jag gick runt i korridoren och letade efter Niall. Harry dök upp runt hörnet "Harry, har du sett Niall?" sa jag en aning oroligt. "Ja, han gick väl in till er?" sa Harry.. "jaha, tack" sa jag och svängde in mot oss. Harry hade ju kysst mig, men man måste väll ha lite hjärta och förlåta. Dessutom tror jag han var full, för det verkar som att han inte minns det. Jag gick in på mitt och Nialls rum och fann Nialls hår i kudden. "Hej" sa jag till Niall. "Hej" hörde jag han säga tyst in i kudden. Han vände sig om och jag såg att han grät "Gråter du?" "Nej, varför skulle jag?" sa han. Han lät arg. "Jag vet inte, men det såg ut så..." sa jag tyst "Hade du roligt med Harry då?" Han lät argare "Ja, fast det var ju lite läskigt" erkände jag och satte mig ner bredvid honom. "Mmm..." mumlade han. Bussen stannade plötsligt, vilket fick oss att hoppa till. Vi struntade i det och fortsatte prata. Han såg väldigt arg ut "Är du arg?" "Nej" sa han surt. "ska vi göra något?" undrade jag. "inte på humör" Han hade en iskall blick spänd i mig. "Niall, jag känner obehag när du tittar på mig sådär" sa jag och hoppades att han skulle sluta, men han fortsatte. Jag drog en suck "Jag går ut om du fortsätter titta på mig sådär" sa jag. Han svarade inte, utan bara fortsatte stirra. Utan ett ord, reste jag mig och gick ut. Vad var det med Niall nu? "Var han där?" sa Harry när jag hade gått ut "Ja" sa jag. "Varför gick du så snabbt?" Jag drog en suck "Han verkade vara sur" "Varför?" sa Harry "Jag har ingen aning" "Ska vi göra något?" Kom det från Harry "Vaa?" sa jag "Ja, men ska vi hitta på något? Verkar som att både har tråkigt" "Visst" sa jag "Vi har ju stannat, så vi kanske kan gå ut?" "Visst" nickade jag.


"Bra, kom! Förra gången vi var här hade dom ett maaagggiiiissskkktttt glass ställe!" utropade han glatt. Jag skrattade åt hans reaktion. "Okej" Han tog min hand och släpade ut mig igenom dörren. Han var påväg ut, men det hördes ett dunk och någon sekund därpå låg han på golvet. "Glasdörr..." sa han medan han ställde sig upp. Jag kunde inte hindra det skratt som bubblade inom mig och jag började skratta högt. "Påminner mig om en sak, jag gick in i en glasvägg en gång..." "Du gör det väldigt ofta" sa jag med ett skratt. "...Niall skrattade jätte mycket och berättade hur osmart och dumt det var, och senare gick han in i en själv" Jag skrattade "Karma gissar jag" Harry nickade. Han gick mot dörren "vänta!" utropade jag. Jag öppnade dörren och började skratta därpå. "Säg inte att du tänkte gå in i den igen" "Neaaee..." mumlade Harry och började gå ut. Jag gick efter honom "Säker at vi går rätt? Känner du igen dig i Danmark?" Han skakade på huvudet "Nepp, jag har ingen aning om vart vi är..." När jag började flippa ur skrattade han "...jag skojade" Jag slog till honom lätt på armen. "taskis" "Taskis? Är det ens ett ord?" "Ingen aning..." mumlade jag medan jag gick bredvid honom.

 

 

Vi kom tillbaka till bussen efter att ha köpt glass. Jag hade reedan ätit upp min, men Harry åt fortfarande på sin. Vi hade ätit middag ute eftersom vi vissste att vi inte ksulle hinna gå tillbaka tills middagen var kvar på bordet. "Jag ska gå och kolla om Niall har slutat varit sur" kontrade jag "Okej" sa han. "Herrå" sa han och gav mig en puss på kinden, innan han gick bort med glass i handen. Jag stannade upp, tog han det här som någon slags utav dejt? Jag skakade på huvudet. Nej, absolut inte. Han vet att jag är tillsammans med Niall.
Jag gick mott korridoren, men blev stoppad av...Eleanor?
"Hur var dejten med Harry?" sa hon med ett bitchigt leende. "Det var ingen dejt" sa jag surt till henne "Breven, som Harry lämnade till dig, säger något annat" log hon. Hon gjorde kaninöron med fingrarna när hon sa Harry. "Du och Niall är såhär nära på att göra slut" hon visade ett litet avstånd mellan henne tumme och pekfinger. "Hejdå" sa hon sedan glatt occh skuttade iväg in på hennes och Louis rum. Jag suckade och gick in på mitt och Nialls rum. Niall satt på sängen med fyra lappar i handen och läste på ett. "Hej" sa jag. Ingen reaktion, han tittade inte ens upp, bara fortsatte läsa. Jag gick till honom och tänkte ge honom en kyss, fast han ryggade undan. "Låt mig vara" sa han surt med ansiktet nere i pappret. "Vad är det som gjort dig så himla arg?" sa jag, surt nu. "Gissa" sa han surt. "Vad?"
"Jag tror du vet exakt vad fan jag pratar om" Han svärde mot mig. "Varför svär du åt mig?" sa jag en aning sårat "Varför gör du det här, Nella? Du låtsas som att du verkligen är kär i mig men håller sedan på med massa olika killar hit och dit." Han haade höjt rösten en aning "Säg vad du pratar om, för jag har helt ärligt talat ingen aning" sa jag "Nehe, inte? Jag tror du ljuger, du vet exakt varför jag är arg, Nella!" skrek han rakt ut på mig "Niall, jag har ingen aning!" skrek jag tillbaka "DU VET EXAKT VAD JAG PRATAR OM!" skrek han högt, jag tror vi väckt halva bussen." "JAG HAR INGEN JÄVLA ANING!" "DU OCH DIN JÄVLA LILLA ROMANS! DU TROR ATT DU KAN VAR MED MIG, STANNA NÅGON GÅNG OCH KYSSA EN ELLER TVÅ KILLAR, OCH SEDAN GÅ TILLBAKA TILL MIG, MEN JAG VET EXAKT VILKEN KILLE DU HAR KYSST. OM DU INTE KAN HÅLLA DIG TILL EN, ELLER ÅTMINSTONDE BERÄTTA ATT DU HAR TAPPAT KÄNSLORNA FÖR MIG SÅ KAN DU DRA!" Skrek han. Den sved ´Så kan du dra´?. "DET ÄR DU SOM HAR ETT STORT PROBLEM MED ATT INTE KAN BERÄTTA VAD DET ÄR SOM DU STÅR OCH SKRIKER PÅ MIG OCH JAG HAR INGEN JÄVLA ANING OM VARFÖR!" Det hade blivigt många svärrord i luften. "DU ÄR OTROGEN MOT MIG, DET VET JAG OCH SÄG INTE ETT JÄVLA ORD, FÖR JAG VET MYCKET VÄL VAD NI GJORDE"
"HUR FAN SKA JAG KUNNA VETA DET, DET ÄR DU SOM HAR ETT STORT JÄVLA PROBLEM!" Det blev tyst ett tag mellan oss. Vi hade bråkat, för första gången. Vi hade svärt, skrikigt och skällt på varandra. "Stäng dörren efter dig" sa Niall tyst och pekade mot dörren, både hade fått tårer i ögonen. "Vill du att jag ska gå ut från mitt eget rum?" sa jag tyst. Det upstådde en tystnad, som att han intet riktigt ville säga svaret. "Visst..." sa jag en aning högre. "...jag drar härifrån, som du ville att jag skulle" Jag stannade och tittade in i hans ögon ett tag, innan jag rusade ut och smällde igen dörren riktigt hårt efter mig. Jag började gå snabbt mot toaletten, det ända stället jag kunde gå till och gråta ut. Jag hade skrikigt så mycket så att mina stämband verkade ssluta fungera. Jag kände mig förjävlig. Jag hade aldrig svärt mot honom någon gång, aldrig skrikigt och vi hade aldrig bråkat. Han känns som någon annan person. Han känns inte som den där trevliga, mysiga, roliga, glada, goa och absolut underbara Niall. Han var som en annan person, en dåligare version av honom. En version som fick mig att börja gråta och tappa lusten för hela den här resan.
Jag låste in mig på toaletten och tårarna forsade ner för mina kinder. Jag behövde smälta allt det här, ta in vad som har hänt och komma på en lösning. Varför var han arg? Jag hade nyss bråkat med honom utan att veta varför. Faktumet fick tårarna att bli fler. Jag hörde en knackning på dörren, och slutade genast snyfta. "Nella?" hörde jag Harrys mörka röst. Jag strök bort en tår som smitigt förbi mina stängda ögon, "Ja?" sa jag "Öppna dörren" Jag gav tårarna en chans att lugna ner sig, när dom inte gjorde det öppnade jag dörren. Harry stod där, med ett medlidande litet leende på läpparna. "Kom här" Han öppnade sin famn och jag gick in i den utan att tveka. Tårarna började komma igen. "Såja, du kan gråta ut, det är okej, baby" viskade Harry lungt. Tårarna löd honom och forsade ner, det var som om jag kunde gråta en hel sjö. "Jag sa att han hade ett stort jävla problem" snyftade jag fram. "Det är exakt det är har om han får dig att gråta såhär mycket" viskade Harry. "Hur visste du att vi har bråkat?" sa jag och tog en paus för kramen för att titta in i hans ögon "Jag hörde" sa han. Jag började gråta igen och kramade om honom "Nu kommer det vara jätte jobbigt att visas för alla när alla vet vad jag skrek för hemskt till min älskade Niall" grät jag fram "Han skrek ju en hel del till dig också, va?" När jag fortsatte gråta lyfte han plötsligt upp mig i sin famn. "Baby, vi gör såhär, du och jag hänger ihop som ett, vi bryr oss inte om vad dom andra säger eller tycker, och sen när du och Niall är sams igen så återgår allt till det normala, för baby, jag vet att ni kommer bli sams" Jag tittade upp i hans ögon "Lovar du?" han pussade mig i pannan "Jag lovar, baby. Nu går vi till mig så ska jag bädda ner dig med massor med mjuka kuddar så ska du få sova med mig som vaktar över dig" Han gjorde så att det lät så skönt. Han började gå med mig i sin famn och jag lutade huvudet mot hans axel. Han pussade mig på huvudet med blicken framåt. På något sätt sparkade han lätt upp sin dörr eftersom händerna var upptagna med att bära mig. Han la mig ner i sängen, inte så försiktigt som Niall brukar göra, men inte eller så att han slängde ner mig. "Harry, hämta min täckte och kudde" sa jag "Ledsen, baby, jag har inte tillåtelse att gå in dit" "Du har min tillåtelse" Han pussade mig på pannan "Men inte hans, baby, du måste hämta dem själv" Jag suckade och ställde mig upp och gick mot mitt och Nialls rum "Kom tillbaka hit sen, baby!" ropade han efter mig "Jadå" sa jag tillbaka. Harry säger baby väldigt mycket... Jag öppnade dörren och gick in. Det första ljudet jag träffades av var snyftningar från toaletten. Niall grät. Det gjorde ont i mig att höra honom gråta, men jag fick inte trösta honom. Jag gick och hämtade mitt kudde och täckte, och passade på att hämta några kläder till nästa dag. "Jag älskar dig otroligt mycket" viskade jag till Niall, även fast han inte kunde höra och jag gick sedan ut från vårt rum. Jag gick tillbaka till Harrys rum "Bra, baby. Nu sover vi, eller vad säger duu?" Jag nickade "Sova blir bra" Jag la mig ner i sängen med mitt täcke och kudde. "Godnatt baby" viskade Harry och gav mig en puss... på munnen? Han släckte sedan lampan.
Jag somnade inte förren kannske två timmar efter kändes det som, jag var fullt upptagen med att tänka på killen jag älskade från djupet av mitt hjärta. Men vi hade idag bråkar, han hade för första gången skrikigt åt mig och svärt åt mig. Han hade gjort så att jag fick en klump i magen. Tänk om Harry hade fel? Tänk om det här var slutet för vårt förhållande? Nej, jag kommer allltid älska honom. även hur mycket han avskyr mig om han nu kommer att göra det. Jag älskar honom, men inte den här sidan av honom. Jag älskade hans sida som var... ja, han. Inte den här sidan. För helt ärligtt talat, betedde sig den här sidan lite mer som skit.


 Kan ni FATTA att NIALL skrek åt NELLA!? För det kan nästan inte jag...

Jag vet att det inte var deras första bråk, men första allvarliga bråk? Kom på det när jag hade skrivit klart och har ingne lust att ändra hela...

//Hilda

Kommentera för mer!!


Kategori: You Are My Everything
Datum:

Kapitel 38 - Tears Free Falling

Jag kände någons andetag mot mina läppar. Det var för mörktför att riktigt se vem det var, men jag kunde känna hur personen tog en hand på min höft. Jag travade efter lampan som jag visste höngde på väggen, och fick tillslut tag om lysknappen och tände lampan.

Det var Harry.


 
Bild 1: Eleanor

Bild 2: Harry

"Harry, gud vad du skräms" suckade jag och tänkte gå, men han tröck mig tillbaka till den position jag var innan jag började röra på mig. "Kyss mig" sa Harry bestämt "Va?" sa jag, även fast jag hörde klart och tydligt vad han sa "Kyss mig nu" Jag gjorde inget, bara tittade chokat på honom. Exakt vad menade han med det? Det måste vara ett skämt. Harry, vad håller han på med? "Vad är det du pratar o..." Harry avbröt mig igenom att hyscha långsamt och la ett finger på mina läppar för att göra tyst-tecknet. Hans hand som satt på min höft flyttades till min midja och han tryckte sig närmre mig "Håll käft" sa han. "Harry, vad är det för fel på dig?"
"Babe, jag sa åt sig att hålla käft, eller gjorde jag det?" hans läppar var nu väldigt nära mina läppar. För nära. "Harry, sluta" sa jag bestämt "Håll tyst" sa Harry lungt. "du kan väcka dom andra" "HARRY VAD FAN HÅLLER DU PÅ MED!?!?" Skrek jag rakt ut "Håll käft" sa han med en högre ton. Hans händer flyttades ner till min rumpa "Rör mig inte" fräste jag, men han gjorde motsatsen. Han började hångla med mig, trots mina varningar. Hann tryckte sig väldigt nära mig, vilket äcklade mig. Han började sedan slicka på mina läppar. Det äcklade mig ännu mer. "Harry, vad tror du att du håller på med!?" sa jag, och puttade undan honom. Han tittade djupt in i mina ögon "Babe, bara kyss mig tillbaka, så kommer allt gå bra" sa han. Allt gå bra? "Vad snackar du om? Låt mig vara!" Hans  hönder flyttades till min rygg och han tryckte mig så nära honom att jag kunde känna av hela hans kropp, vilket äcklade mig. "HARRY, SLU..." Han la handen för min mun "Nu håller du käft" viskadde han aargt och började där på grovhångla med ig igen. "Harry, snälla sluta!" bad jag  "Älskling, det är snart över, bara blunda och kyss tillbaka" "Nej! låt mig  vara!" Hary skakade på huvudet och tog några steg inåt. "Harry, jag varnar dig!" sa jag. Han bara fortsatte gå mot mig "Harry, en till varning, backa" Han började kyssa mig igen, ochh jag gjorde det jag varnade för. Jag slog upp min fot melllan hans ben. Han skrev till, men gansska tyst och landade på knän på marken "Förlåt! Men jag varnade dig" sa jag tyst. Jag sprang snabbt igenom korridoren, men stoppades av  två händer på min midja, smo drog mig in i hans famn. "Det där ska du få betala för, Nella" viskade Harry. "Vadå, ska du slå mig tillbaka?" sa jag, sur för  att han kysst mig. "Nej, jag slår inte tjejer, men du ska få betala med det här" Han tryckte mig hårt mot väggeen och började kyssa mig igen.  Jag knackade på närmaste dörr i hopp om att Harry skulle sluta om någon öppnade dörren och såg. Dörren gled upp och Harry stack snabbt därifrån. "Nella?" hörde jag en trött Liam. "Uh...Hej... jag tänkte bara fråga.... om jag skulle kunna få toalett papper, det är slut hos mig och Niall" försökte jag mig på "Den där då?" Liam pekade på toalett rullen i min hand..

 

   

 

Utan att säga ett ord drog jag min hand långsamt bakom ryggen. "Vilken?" sa jag sedan. "Du är konstig du" suckade Liam. "Danielle, ge mig en toalettrulle" sa Liam trött.
Han hann inte reagera förren han hade fått en toalettrulle slängd i ansiktet. "Här" sa han och gav mig den "Tack" sa jag och log lite. Han log ett matt leende, innan han stängde dörren. Jag började bege mig tillbaka till mitt och Nialls sovrum. Vad höll Harry på med?

 
När jag kom in i rummet så halv sov Nialll med ansiktet nere i kudden. Jag log mot honom, även fast han inte kunde se det. Jag gick snabbt in och lämnadee toalettrullarna på toaletten, innan jag kröp ner bredvid honom "Godnatt" visskade jag och kysste honom på kinden, innan jag släckte lampan.


Jag väcktes nästa morgon av det normalaa, som jag älskade. Nialls kyss. "Godmorgon" log han när jag började le mot honom "Morgon" svarade ja, och insåg då att han låg över mig. Då började minnen komma tillbaka. Harry hade kysst mig igår. Han kan inte menat allvar, han var nog full eller liknande. Men jag hade ändå en klump i magen. Min pojkväns bästa vän hade kysst mig. Eller ja, en av hans bästa vänner. "Vad är det, sweetie? vad tänker du på" sa Niall, fullt upp med att ge mig små pussar i ansktet. "Nej, jag bara..." Jag orkade inte avsluta meningen jag hade börjat "Vart är vi nu?" "Kvar i Danmark" sa Niall och rullade av mig så jag kunde sätta mig upp. "Köpenhamn" Jag nickade. "Jag är hungrig" mumlade jag "Ja, dom serverar frukost nu" svarade Niall. Jag nickade och ställde mig upp. Jag hittade några gråa mjukisbyxor i garderoben och tog på mig dom. "Nella, dom där är mina" sa Niall med ett skratt. "Kan jag låna dom?" sa jag och strök bort et hårslinga från mitt öga. Niall tog några steg in och la sina armar runt min midja. Han pussade mig fjäderlättt på munnen "Självklart" sa han sedan. "Tack". Jag virade mig bort från hans grepp och öppnade dörren och vände mig sedan till honom. "Jag går och äter" Han nickade "Jag kommer såfort jag har klätt på mig" Jag nickade och gick ut igenom dörren. När jag kom ut fick jag syn på alla en bit bort som satt vid matbordet. Jag skyndade mig dit och satte mig ner "Hej, vad sen du är" sa Louis "Vart är Niall?" sa Eleanor. "Niall är snart klar, jag gick i förväg" sa jag och började lägga upp maten som stod framme på bordet på min tallrik "Är det Nialls mjukisar du har på dig?" sa Zayn "Ja" sa jag enkelt och började äta. Det var som att alla stannade upp och tittade på mig. "Vad?" sa jag med ett halft leeende. "Inget..."mumlade alla på en gång och vände sina blickar bort från mig. Jag kunde inte undgå att titta upp på Harry, han tittade på mig och log. Jag log tillbaka i kanske en halv sekund innan jag tittade ner i maten igen. Harry kan verkligen inte menat kyssen. Han måste varit omedveten om det hela. Jag hörde hur en dörr smälldes igen och vände mig om. Niall kom gående och stannade framför mig. Han pussade mig på munnen snabbt innan han satte sig ner. Jag tittade upp på Eleanor, som gav mig en mördar blick. Jag tittade snabbt ner igen.Varför är hon egentligen arg på mig? Det är inte så att jag ber honom att pussa mig framför henne.

 

 

 
 
EFTER LUNCHEN


Nella och Harry gjorde något, ärligt talat har jag ingen aning om vad. Harry jagade henne medan Nella skrek och sprang runt hela bussen. Harry bara skrattade, medan Nella verkade ta det på fullaste allvar. Alla andra satt och tittade roat på dom. Jag satt i soffan vid fotbollsbordet med Eleanor. Hon hade suttit sig bredvid mig. "Är du inte..." började Eleanor "...avundsjuk på att det är Harry som jagar henne och inte du?" Jag skakade på huvudet och tittade upp på Nella och Harry, Nella hade ställt sig på ena sidan matbordet och Harry på andra sidan, och Nella försökte fly. "nehe..." sa hon och tittade upp på dom innan hon började prata igen "Niall, jag är ledsen för missförståndet mellan Olly och Nella. Jag visste inte att ni var tillsammans, jag hittade bilden på nätet och... ja trodde på det, exakt som du" "Det gör inget, vi är ju tillsammans nu" sa jag "Jag och Nella alltså" sa jag hastigt när hon tittade upp på mig. "Just det, det var det jag skulle säga" Hon drog en suck, en sån där suck som när man tycker något är jobbigt. "Vad?" sa jag "Hon är otrogen, på riktigt" Det tror jag verkligen inte på "Eleanor, om du har hittat någon bild så är den säker ph..." "Nej... Jag såg Harry och Nella igår... kysstes" Orden påverkade mig fortfarande inte på något sätt. Jag tror inte på henne. "Jag tänkte att du inte skulle tro mig..." sa hon, som om hon läst mina tankar, och drog upp sin mobil ut fickan "...så jag filmade när dom gjorde det..." "Ny mobil?" avbröt jag henne och pekade på hennes mobil. När hon visade bilden på Olly och Nella hade hon en iPhone 4S. "Ja, Louis köpte den till mig, det är en iPhone 5, gulligt, va?" sa hon "Ja" sa jag. Louis hade knappt råd med en iPhone till sig själv, efter hyran på huset och allt, varför köpte han det till henne? "Men i alla fall, titta" Hon öppnade en film. Det var för mörkt för att se något. "Tryck på play"uppmanade Eleanor "Aha" sa jag med ett skratt. Eleanor skrattade med ett tag, men tystnade när filmen börrjade spelas. Det blev lite ljusare i filmen efter ett tag, och man kunde sedan se att det var Harry som stod med någon tjej mot väggen... När ljuset tändes såg man att det var Nella. En knut bildades i min mage. Man hörde kyssljudd, vilket fick mig att bli tårögd. Dom kysstes? Nella mumlade något, som om hon försökte säga något till Harry, fast han kysste henne mer. Så som jag hade gjort med Nella när hon skulle avboka ´dejten´ med Olly. "Harry.." hörde man sedan Nella börja prata i filmen, men då tog filmen slut. Jag satt kvar en stund och bara tittade ner i mobilen. Vad var det jag hade sätt? Eleanor tog mobilen från mig "Jag ville bara visa det..."sa hon tyst innan hon gick därifrån. Jag tittade fortfarande ner på min hand, där jag haft mobilen. Det var nästan overkligt. Jag tittade upp på Nella, som nu låg nere på golvet medan Harry satt på henne och kittlade henne. Jag reste mig direkt upp från stolen och gick in på mitt och Nellas rum. När jag kom in i rummet slängde jag mig i soffan och lät tårarna falla fritt.


 

Stackars Niall. Det blir antagligen ganska många små break up, men jag kom på en storr break up som kommer komma någon gång längre fram, kanske tio, elva kapitel fram?

Varför tror ni Harry gjorde det?

//Nellie

Kommentera för mer!!


Kategori: You Are My Everything
Datum:

Kapitel 37 - Interview

"Nella..." sa han tyst när kyssen tagigt slut. "Mmm?" mumlade jag. "...Jag älskar dig" Jag log stort. Han hade aldrig sagt det förut, han hade sagt saker som ´Jag är kär i dig´och vad han tyckte om mig och allt, men aldrig någonsin ´jag älskar dig´ "Jag älskar dig med" Niall log lyckligt innan han trycte sina läppar mot mina igen i en fantastigt kyss.

 

Bild 1: Harry

Bild 2: Kakan

Bild 3: Fotograferna som fotar Nella

Klockan var runt tre och vi var på konserten. När vi kom in där konserten skulle hållas så var det väldigt pratigt. Killarna skulle upp på scen när vi gick hit. Vi var backstage med killarna alltså. Niall hade köpt popcorn till mig, även fast jag protesterade att jag skulle göra det själv. Han hade även fixar en tröja med hans ansikte på. Jag och Danielle satte oss ner på våra platser. Jag svepte med blicken mot Perrie och Eleanors hål. Det fanns fem platser kvar som vi hade kunnat sitta på, två bredvid varandra på ett ställe, två på ett, och sedan en enskild någonstans. Perrie fick sitta bredvid Eleanor, stackarn. Helt plötsligt började publiken skrika och jag gissadde att killarna kom upp på scenen. Jag vred huvudet för att titta, och jag hade rätt. Mina ögon hamnade på Niall, som tittade runt i publiken, det såg ut som att han letade efter någon. Han uppfattade ögon kontakt med mig och log. Jag log tillbaka. Liam började sjunga och jag började äta av mina popcorn.

*

"You don´t know you´re beautiful!" sjöng Harry och avslutade därmed konserten. Alla log och tittade ut på publiken när dom applåderade och skrek. Killarna började gå av scenen och personer började ställa sig upp, dom som satt på stolar. Niall hade tittat på mig under många låtar och hade då gett mig ett vackert leende. Jag kunde då alltså inget annat än att le tillbaka. Alla pressade sig ut igenom utgången och jag och Danielle hängde på. Utanför stod det massa anntal med kamera team och papparazis. Vad gör dom här? Dom såg sig om och verkade lete efter någon. Jag fortsatte gå ut, men han knappt öppna dörren som ledde ut förren det blixtrade till massa vitt. Det blev vitt för mina ögon och när jag blinkade såg jag fortfarande det starka ljuset. De vita blixtrarna fortsatte och det tog en lång stund för mig att inse att det var massa papparazzis som footade... mig? Varför då?
Jag skyndade mig ut i friska luften och fick blinka flera gånger för att smälta det vita ljuset. "Ursäkta, vad heter du?" frågade en dam med en microfon i handen med ett kamera team bakom sig som filmade mig. Fotograferna fotade fortfarande massor och det blev svårt för mig att ens se kvinnans hårfärg. "Nella" sa jag förvirrat "Nella...?" fortsatte damen "...Roach" sa jag osäkert. "Nella Roach, stämmer det att Niall Horan från One Direction och du dejtar?" Det bildades en knut i magen. Hur visste hon det? "Nej" svarade jag, eftersom jag visste hur många gånger Niall hade sagt att det var dåligt att folk visste det. "Varför gav han massa blickar till dig under konserten, och log." Jag förblev tyst, mest nog för att papparazzin fortsatte fotografera och det vitnade för mina ögon. "Du har besvarat leendet occh blickarna" fortsatte damen "Det stämmer inte, han måste tittat på någon annan. Gå nu, jag får ont i ögonen" När dom inte gick så knuffade jag alla ur vägen och började gå. Dom hann ikapp och bildade som någon slags vägg framför mig. "Låt mig gå, jag har svarat" "Men jag..." Damen avbröt sig när jag gick där ifrån snabbt. Man hörde hennes klackar från skorna slå i marken i några raska steg innan hon var bredvid mig. "Men jag tror att du inte berättade sanningen, Nella" Jag sprang det snabbaste jag kunde därifrån. När jag förstod att dom var borta öppnade jag dörren till killarnas lodge och träffadesav ett stort blixtrande vitt ljus. Fotografen som tagit fotot smet sedan ut förbi mig. Jag var helt blind. Jag såg bara vitt framför mig. "Nella" hörde jag Nialls glada röst. Jag chansade på att han stod framför mig och gick fram och gav honom en kram. "Ehh..." hörde jag en röst. Jag hörde även att personen log åt mitt misstag. "Oj, vem är det?" "Harry" skrattade personen som troligtvis var Harry. "Oj förlåt, jag är typ blind. Vart är Niall?" Jag blinkade några gånger och fick syn på Nialls blonda hår. "Niall!" utbrast jag och gick fram och kramade honom. Jag hörde hur han skrattade "Varför är du ´typ blind´?" "En fotograf" Niall skrattade lite "Varför fotade han dig?" Jag öppnade munnen för att berätta, men avbröt mig och började säga något annat "Vi pratar om det sen..." 

"Var det en fotograf?" hörde jag Pauls röst "Ja" berättade jag "Här, kom, jag vet hur man får bort det vita ljuset"
Han förde in mig i något rum, som jag tror var toaletten. Innan jag hunnit fråga vad han skulle göra fick jag något i ögat "Blinka många gånger" Jag gjorde som han sa och hela världen dök upp framför mig igen. "Åh, tack" sa jag till Paul, som jag nu kunde se utan att kisa. Jag gick ut ur toaletten och fick nu syn på alla killarna. Niall sträckte ut armarna mot mig. Jag gick in i hans famn och han virade armarna runt mig i en till kram "Ska vi gå och ta någon kaffe?" sa han. Jag nickade stort, eftesom jag behövde något att pigga upp mig med. "Kom" han släppte kramen runt mig och tog min hand istället.

Vi satte oss på något mysigt fik med varsin kopp kaffe i handen och varsin kaka. Den här gången hade jag i alla fall övertalat honom att jag skulle betala, och det fick jag, vilket jag är nöjd med. "Varför fotade dom dig?" sa Niall och tog en slurk av sitt kaffe. "Ehm..." jag ville verkligen inte ta det här, inte nu. "Kan vi prata om det sen?" sa jag medan jag rörde runt i kaffet. Mina ögon var placerade nere i kaffet. "Okej" sa han. "Men vad tyckte du om din första One Dirction konsert då?" "Fantastisk" jag drack lite utav mitt kaffe "Ni var jätte duktiga" "Tack" sa Niall med ett leende. Jag tog upp min kaka och bet av en del "Den här var också fantastisk" sa jag med riktningen mot kakan. "Får jag smaka på din kaka?" Jag skrattade till medan jag räckte honom kakan, "Det rimmade" "Tänkte inte på det" sa han medan han snurrade på kakan. Han bet av en tugga exakt där jag hade bitigt. "Mm, den var god" han räckte tillbaka den till mig. "Varför tog du en tugga exakt där?" Han ryckte på axlarna. "Har du bacillskräck?" sa han "Nej, jag menade du hade en hel kaka framför dig och du valde att äta just där" Han ryckte återigen på axlarna. "Måste väl få kontakt med din mun på nått sätt om jag inte får kyssa dig" "Du får visst kyssa mig" Hans uppmärksamhet fördes mot mig "Får jag?" Jag nickade "Ja" Han ställde sig upp och var antagligen påväg att luta sig över bordet att kyssa mig, men jag avbröt honom i hans rörelser "Fast inte nu bara" Han drog en suck och satte sig ner igen. "Självklart" sa han och tog sin kaka och tog ett bett.

*

Vi hade precis ätit lunch och jag och Niall var på vårt rum. Jag hade ingen aning om vad Niall gjorde, men han var på toaletten. Själv låg jag i sängen och var nästan påväg att somna. Kaffe hade hjälpt då, men nu är jag väldigt trött "Niall, har du något bra svar till varför jag är så trött?" mumlade jag med huvudet ner i min kudde. "Va?" hörde jag Niall inne från toaletten. "Varför är jag så trött" sa jag högre och tog bort mitt huvud från kudden. "Jag hör inte, du får komma in hit" Jag drog en suck och ställde mig upp. Jag gick in på toaletten och öppnade munnen för tredje gången. Jag märkte då att Niall hade duschat och stod nu med en handduk inlindad runt ´höften
Min blick kunde inte undgå att åka ner till hans mage. "Du hade en fråga" sa Niall "Just det, eh..." Jag försökte titta upp i hans ögon, men det gick bara inte. "Nella...?" sa Niall. Jag var helt borta, stirrandes på hans 6-pack. Det är egentligen konstigt; Hur kan en kille vara så snygg i ansiktet, så vackert hår, såå underbara ögon. Så himla snäll, rolig och trevlig, med en jätte vacker personlighet. Och samtadigt ha en så himla snygg kropp. Jag hade inte märkt att Niall hade kommit fram och la nu en hand under min haka och styrde mitt huvud uppåt. Jag tittade in i hans ögon. "Vad var frågan?" sa han "eh..." sa jag "Jag kommer inte ihåg" sa jag. För ärligt tagat gör jag inte det. "Du får sluta stirra sådär, det gör så att du glömmer bort saker" sa han och kysste mig en lång stund. "Verkar så" mumlade jag mot hans läppar. "Niall, kommer det någonsin vara så att jag kan ta på din mage utan att du blir helt stel?" "Möjligtvis, om jag vänjer mig med det" mumlade han. "Men det betyder inte att du får göra det nu" sa Niall snabbt efter. Jag suckade "Vet du hur svårt det är attt egentligen hejda sig?" Han nickade stort " Jag får göra det varje dag för att inte kyssa dig" "Men Niall, det är ju bara att kyssa mig" "Är det?" sa han nästan förvånat "Ja, såklart" Han log stort. Jag tänkte säga en sak till, men han avbröt mig igenom att trycka sina fantastisska läppar mot mina i en kyss. Jag besvarade kyssen och satte mina armar runt hans nacke. Han satte ena handen på min midja. När kyssen avslutades sa jag, "Du fåt torka upp här" "Ja, jag ska" "Niall, man duschar inuti duschen vet du? Det ser ut som att du duschat utanför" "Ja, jag vet" sa han med en suck "Men ja, jag finns där ute" sa jag och gick ut från toaletten och stängde dörren efter mig. Jag tog av mig mina kläder så att jag bara hade underkläder och tog ut Nialls tröja ur garderoben. Det var inte dags att lägga sig på länge, men det vore skönt ändå. Jag la tröjan ner på bordet. Helt plötsligt kom Niall ut, med bara kalsonger på sig. Han sa inget, utan bara började kyssa mig och jag, som inte var så berädd på det, backa bakåt några steg tills mina ben slog i sängen och vek sig så att jag landade i sängen och Niall på mig. "Aj" skrattade jag "Väger jag så mycket?" sa han med ett skratt och la sig bredvid mig istället "Nej, inte alls, men nästa gång, säg att sängen ärr precis bakom mig"Jag log mot honom och gav honom en puss på kinden. Han började kyssa mig "Nella, jag har tänkt på en sak..." mumlade Niall. "Ja?" undrade jag "Du vet... Nolly" sa han. "Ja...?" sa jag osäkert "Hur blir det om man mixar våra namn?" Jag var i alla fall glad att han inte frågat någon om mig och Olly. "Nella och Niall..." mumlade jag för mig sjäng "Nialla" sa jag sedan "Efternamnen då?" sa Niall och pussade mig på kinden "Roach och Horan..." sa jag likadant. "Horoach?" Niall log stort " Nialla Horoach" Jag skrattade till "Det låter konstigt" "Nej, jag gillar det faktiskt" sa han och kysste mig på halsen "Nialla Horoach" upprepade han. Jag log "Nialla Horoach" sa jag sedan. "Svårt att uttala bara" sa han.

Våran konversation avbröts av en hög knackning som kom från dörren. "Öppna" sa jag direkt. Niall gav ifrån sig en suck, men ställde sig lydigt upp. Han svepte in sig i handduken igen och öppnade dörren. Harry stod där. Hans ögon åkte först till Niall, sedan till mig och den stökiga sängen. "Eh...Vad gjorde ni innan jag kom?" sa harry "Myste" sa Niall och jag slog handen mot pannan. Niall ser mys som ett sett, och Harry ett annat "Oj, förlåt, jag är ledsen att jag störde..." sa Harry långsamt "Ja, det borde du verkligen vara" sa Niall och stängde dörren. "Niall!" sa jag med ett skratt "Harry ser ju mysa som..." sa jag medan jag snabbt hoppade upp urr sängen och öppnade dörren. "Harry!" jag ropade tillbaka honom. Han hade inte hunnit så långt, men fick gå tillbaka den lilla biten. När han stod vid dörröppningen öppnade jag munnen "Vi gjorde inte det, Harry. Niall såg mysa som en annan sak" förklarade jag och tittade in i Harrys ögon. Harry tittade inte in i mina ögon, utan bara ner på min kropp. "Vadå?" sa jag och tittade ner. Onej, jag glömde ta på mig tröjan. Jag stod nu i bara underkläder inför en av min pojkväns bästa vänner... "Oj, jag glömde..." börrjade jag, men Harry avbröt mig igenom att busvissla medan hans ögon sökte upp och ner på min kropp. Jag gick bara rakt ner i sängen och la täcket över mig "Oh my godness, var det där Nella?" sa Harry förvånat "Japp" hörde jag Niall "Men gud så snygg..." "Jag vet" man kunde höra Nialls leende "Om ni gör slut någon gång paxar jag för att få henne. Hon har ju världens snyggaste kropp alltså, för att inte tala om hennes ..." jag kunde känna hur Niall blängde på honom. "...det var inget" sa han sedan "Du skojade verkligen inte när du sa att hon var snygg under kläderna..." "SSSSSSSCCCCHCHHHHHHH!!" hyschade Niall åt honom "Oj, sorry, glömde att hon fortfarande var kvar" "Okej, hejdå, och håll dig borta från henne" jag hörde hur Niall stängde dörren. Han lyfte täcket och tittade på mig "Vad gör du här under? Har du byggt en koja" Jag skrattade tilll "Ja, jag hade tänkt bo här i resten av mitt liv" log jag. Niall kröp under täcket och la sig bredvid mig. "Ja, det var väl ändå mysigt om man tänker bort att det inte finns någon luft" sa han. Jag började kyssa honom utan att riktigt veta varför. Han besvarade kyssen och tryckte sig så nära mig som det gick. Jag kunde känna hans mage mot min mage, viket var ganska mycket bättre än att känna på den. Jag avbröt kyssen och kröp fram ut täcket.

"Niall, vad menade Harry med ´snygg under kläderna´?" sa jag efter en stunds tystnad. Niall började rodna stort och tittade ner mot sina fötter. "Inget..." försökte han övertala mig. Jag gav ifrån mig en suck "Okej, om du inte vill säga det så..." mumlade jag. "Jag kom på en sak nu" sa Niall och försökte prata bort ämnet "jag skulle undersöka dig" sa han och vände sig om mot mig. "Va?" skrattade jag "Titta vad som får dig att stöna" förklarade han "Just det..." mumlade jag. "Vi får göra det sen..." sa jag och ställde mig upp "Vart ska du?" "Hämta toalett papper, det är slut här" sa jag "Just det" sa han nu. Jag satte snabbt på mig shorts och ett linne innan jag gick ut och stängde dörren efter mig.
Jag gick med snabb takt mot det allmänna toaletten för att hämta. Jag gick förbi fotbollsborrdet och kom fram till toaletten. Jag gick in och tog en toalettpappersrulle som låg i skåpet. Det fanns inga fler verkade det som. Jag gick med toalettrullen i handen och tittade ner i golvet. Varför skulle Niall överhuvud taget ´ undersöka´ mig?
Jag han inte tänka mer förren jag blev uppslängd mot väggen i en hastig takt som fick det att komma ut ett skärt litet skrik igenom min mun. Jag kände någons andetag mot mina läppar. Det var för mörkt att riktigt se vem det var, men jag kunde känna hur personen tog en hand på min höft. Jag travade efter lampan som jag visste höngde på väggen, och fick tillslut tag om lysknappen och tände lampan.

Det var Harry.


Långt kapitel! WOOOHOO! Lämnar över vad Harry gjorde till nästa kapitel...

Brorsan har ju haft en moppe, men har nu köpt sig en ny, vilket betyder att en fin svart moppe står oandvändbar i vårt garage. Jag håller ju på att skaffa moppekort, så den blir snart min... Vet att det inte har något med novellbloggen att göra, men ville bara säga det för att jag är så glad :D 

//Hilda

Kommentera för mer!

 


Kategori: You Are My Everything
Datum:

Kapitel 36 - I Love You

"SVARA PÅ FRÅGAN OM HON ÄR SNYGG UNDER KL..." Skrek Harry, alla killarna kastade sig frammåt för att lägga handen för mmunnen, eftersom alla tjejer tittade konstiga på oss. "Snygg under vad?" sa Danielle när Harry tystnat. Alla verkade ignorera Danielles fråga "Jag kommer skrika det högt om du inte svarar, Niall" envisades Harry "Men ja, det är hon" nästn skrek jag ut till irriterande Harry. Han räknade nog inte med att få en kudde i huvudet av mig, för när han fick det ramlade han ner på golvet med en duns. Alla började skratta, Harry med.
 

 
 Bild 1: I love you
Bild 2: Kupén
 
 
 

Klockan var kanske sex och jag satt själv i någon sorts utav kupé. Jag tittade ut igenom fönstret medan bilen åkte och bara tänkte. Det regnade ute och regnet smattrade på rutan. Jag hörde hur dörren öppnades till kupén, och stängdes därefter. Någon satte sig mitt emot mig. Jag vände på huvudet och fick syn på Eleanor som tittade på mig med kalla ögon. "Jag trodde jag hade varnat dig" sa hon med någon slags utav hotfull blick. "Du kan inte få iväg mig från Niall, Eleanor" sa jag oberörd och fortsatte titta ut igenom fönstret. "Inte?" hon lät på någon sätt glad och hennes tonfall fick mig att titta på henne. "Jag ska se till så att ni glider isär, Niall är min. Bara min, fattar du det? Jag kommer hota dig med kniv, Nella" Att hon tilltalade mig med namn betydde att hon var helt seriös. "Jag kommer inte bry mig" sa jag, helt oberörd och min blick gled över ut igenom fönstret. "Ja, exakt, du bryr dig inte. Du tycker att Niall är, ful, äcklig, konstig..." Jag avbröt henne. Jag hörde hur någon var påväg mot kupén dör vi satt, men fortsatte ändå prata. "Niall!? Ful? Äcklig? Konstig!? Dä..." jag tänkte fortsätta med `Där har du helt fel, han är fantastisk, vacker och absolut inte äcklig! Vad fick du det ifrån, Eleanor?´ Men en lätt knackning på dörren distraherade mig. Dörren gled upp och Niall stod där och tittade på Eleanor, sen mig.  "Hej, Niallis, vi bara diskuterar lite här, förresten, snygg tröja" Hon la handen på Nialls bröst och drog handen neråt. Jag la märket till extra mycket att hon även drog handen ner till hans mage. Han stod där, oberörd. Hon började sedan gå "Eleanor!" ropade han. "Vad är det?" svarade hon och gick tillbaka "Rör mig inte på magen, det är mitt känsliga ställe och om någon rör mig där käns det obehagligt, och så..." Eleanor nickade "Okej, jag förstår" hon började sedan gå igen och Niall gick in och satte sig där Eleanor hade suttit. "När Eleanor rör säger du till, när jag rör så ligger du och stirrar på någon som bara verkar finnas i din egen värld? Hur kommer det sig?" sa jag med ett skratt. Niall log och la sina händer på mina." Det är för att jag är kär i dig, Nella" Jag kunde inte låta bli att le jätte stort. Otroligt att en person kunde få en att känna såhär bara igenom några ord.
Han böjde sig fram och gav mig en riktigt stort kyss på munnen. När kyssen tog slut så gick vi ut från kupén och det jag fick se utanför var Eleanor som stod och stirrade på mig med mord i blicken. Jag försökte ge henne en likadan blick, men bara en äkta bitch kunde få den blicken. "Ska vi gå till vårt rum och mysa lite innan maten?" undrade Niall. Flera blickar vändes mot oss. "Niall, mysa kan missuppfattas" viskade jag och han höll för munnen "Asså, jag menar..." han verkade inte hitta ord, så vi bara gick snabbt igenom rummet till vårt rum.

Nör vi kom in i rummet slängde jag mig direkt i sängen. "Vad jag blev trött" sa jag. Niall nickade och la sig enrbredvid mig. "Vi ska ha konsert imorgon, tänker du stanna i bussen, eller följa med?" "Följa med dig "sa jag och vände huvudet mot honom. Utan någon slags utav bekräftelse att han uppfattat vad jag nyss sa tryckte han sina mjuka läppar rmot mina. Jag besvarade kyssten, då kom jag på tanken. Magen... Jag stoppade in handen under Nialls tröja och la handen på hand mage. Han slutade kyssa mig och stirrade tomt framför sig, som han brukar göra. Jag log stort och drog upp tröjan en aning till, och fick syn på hans
6-pack. Jag började kyssa honom, men det blev lite svårt eftersom han inte kysste tillbaka. "Niall...?" Mumlade jag mot hans läppar occh drog en hand igenom hans hår. Inget svar. Jag drog med handen längs hans mage och tog sedan bort handen och drog ner tröjan helt. Han stirrade fortfarande tomt framför sig. "Niall, vakna?" sa jag osäkert och puttade till honom Han började röra ögonen igen och vände huvudet mot mig det såg ut som att det tog en stund för honom att fatta att han var medveten om allt. "Nella!" han försökte se sur ut, men det gick inte så bra eftersom han började le. "Du får inte göra så, jag förbjuder dig!" Hans hesa röst var tillbaka "Gör det ont?" Jag letade mig upp till hans läppar "Nej" svarade han "Då får jag göra det" "Då kittlar jag dig" "Då gör jag såhär!" Jag drog i hans läpp och ett högt stön lämnade hans mun. Jag skrattade till och gav sen ifrån mig ett "Sschh!"

"Vadå? Jag kan inte hjälpa att jag gör det högt" skrattade han. "Men det måste finnas nåt som får sig att stöna. Jag får undersöka det..." Jag skrattade till "Du får undersöka det senare, nu är det mat " Jag ställde mig upp, men Niall välte ner mig i sängen igen och började kyssa mig "Niall, det är mat" upprepade jag "Just nu bryr jag mig inte om det" sa han och fortsatte sedan kyssa mig, fast nu nere på halsen. "Men jag gör" Han slutade kyssa mig. "Okej, vi går till maten" jag log mot honom innan vi gick ut från rummet och in i stora rummet där maten finns.

 *


Vi låg i sängen och bara pratade. Middagen hade varit jättegod, kött med potatissgratäng och bearneasås. Vårt ämne att prata om var inget specieellt, vi pratade om det första som kom upp.
"Imorgon på konserten får du stå med en tröja med mitt ansikte på, och en flagga som det står Niall på och en bild på mig, sen ska jag göra så att det står målat Niall med stora bokstäver i ditt ansikte och den irländska flaggan" Jag skrattade till "Det räcker gott och väl att ha en tröja med ditt ansikte på" skrattade jag "Jag kan fixa en sån" han pussade mig i pannan. Jag log mot honom "Det är väl orättvist mot dom andra killarna, om jag kommer med bara ditt ansikte" "Men du är ju inte ihop med dom andra killarna, eller?" Han fick det att låta som en fråga och jag skrattade till "Nej" jag gav honom en lång kyss på munnen. "Men vi är ju vänner" "Okej, jag fixar det. Fast då får resten av killarna sitta på insidan av tröjan och jag på utsidan" Jag skrattade och vände mig om så att jag låg med ryggen mot honom. "Jag vill se ditt vackra ansikte" sa han "Vänd dig om" Jag gjorde som jag blev tillsagd och han kysste mig en lång stund. "Ska vi göra i ordning osss för att gå och lägga oss?" Viskade niall. Jag har ingern aning och varför han viskade, men jag hängde på "Okej" viskade jag tillbaka. Jag ställde mig upp i sängen och gick med långa steg mot garderoben. Jag letade i garderoben efter mitt linne, som jag brukar ha på natten. "Niall, vart la du linnet som det står ´Always Sleep In Pink´ på?" "Jag packade inte mednågon sån sa Niall med rynkad panna "Niall!" suckade jag "Det var mitt nattlinne, vad ska jag sova i nu då?!" Niall log ett busigt leende och gick fram till mig "Du kan ju alltid sova näck" Jag skakade stort på huvudet och skrattade "Nej, aldrig någonsin" Niall räckte upp händerna i luften som om jag hotade honom med en pistol. "Det var bara ett förslag" "Men jag får väl sova med bara underkläder" jag gav ifrån mig en suck, och hörde sedan Niall "Yesss!" viskade han. "Va?" sa jag och tittade på honom "Inget" sa han snabbt och tittade oskyldigt på mig. "Men det kommer kännas obekvämt att sova i bara underkläder" suckade jag "Men jag sover alltid i bara underkläder, kanske någon t-shirt då och då?" jag suckade "Kan jag inte låna någon t-shirt av dig?" Han la huvudet på sne "Okej" Jag log mot honom "Tack, du är bäst" Jag gick till hans garderob och hittade direkt en fin vit t-shirt. "Perfekt" log jag och höl upp tröjan "Få se hur du ser ut i den då" sa Niall och gick närmre mig Han tog tröjan "Armarna uppåt sträck" befallade han. Jag log och kastade armarna uppåt. Han drog av mig tröjan jag hade på mig och satte på mig hans tröja. Jag tittade mig i spegeln. Den bara hängde som ett stort lakan på sidan. Jag skrattade till "Jag skulle föredra någon aning tajtare men okej" skrattade jag. Niall log och drog armarna runt min midja, och jag tog armarna runt hans hals. Han började sedan kyssa mig och jag besvarade kyssen. Hela jag pirrade och fjärilarna i min mage var som vilda. "Nella..." sa han tyst när kyssen tagigt slut. "Mmm?" mumlade jag. "...Jag älskar dig" Jag log stort. Han hade aldrig sagt det förut, han hade sagt saker som ´Jag är kär i dig´och vad han tyckte om mig och allt, men aldrig någonsin ´jag älskar dig´ "Jag älskar dig med" Niall log lyckligt innan han trycte sina läppar mot mina igen i en fantastigt kyss.

 
 Sött eller vad? Dom sa "Jag älskar dig" för första gången. Därav namnet på kapitlet I Love You vilket betyder alltså jag älskar dig på engelska :)
//Nellie
Kommentera för mer!
 

Kategori: You Are My Everything
Datum:

Kapitel 35 - Just Asking

 "Ska vi packa upp?" "Snart..." mumlade Niall och började kyssa min hals. Han kysste längre och längre upp, och när han kom till käken gick jag ur hans grepp och vände mig om mot honom. "Jag packar upp" han gav mig en puss i pannan "Jag också" 
Vi började packa upp allt och inom kanske en halvtimme mer eller mindre var vi klara.

 

Bild 1: Nialls hår när Nella höll på med det

Bild 2: Fotbollsbordet

Vi kom ut i det stora rummet, alla satt vid ett stort bord och åt. Bussen hade börjat åka för kanske en kvart sen. "Vart har ni varit?" Sa Louis med munnen full med mat. "I vårt rum" svarade Niall och drog ut en stol, men satte sig inte på det, utan tittade bara på mig. Jag kände mig så himla efterbliven och dum när jag förstod att han höll ut stolen till mig. Jag satte mig och gav ifrån mig ett litet "tack" som skulle varit högre än det blev. "Ingen orsak" sa han bara och satte sig ner på stolen bredvid mig. "Vad gjorde ni i rummet då?" "Packade upp" svarade Niall. Jag tittade på maten. Spagetti och köttfärssås, mums!
Jag tog för mig medan jag lyssnade på Niall och Louis konversation. "Packade upp vad?" Det märktes att Louis sa det bara för att vara irriterande. "Våra saker" "Exakt vilka saker" Niall rullade sina ögon och Louis skrattade till. Jag vet inte varför, men helt plötsligt blev jag lite blyg. Jag antar att det var för att jag är rädd att Eleanor skulle säga något till mig. "Nella..." jag tittade upp på Harry. "...kan du skicka ketchupen?" Jag gav honom ketchupen "Tack" sa han. "Några som vet vart vi ska först?" sa Niall. Alla tittade upp på honom. "Vi fick ju ett schema?" Niall tittade upp och jag kunde inte låta bli att skratta till åt hans kladdiga ansikte. "Jag fick inget"
"Nella och Niall gick ju in i rummet då" Liam reste sig upp och gick bort någonstans. Efter ett tag kom han tillbaka med ett papper och gav den till Niall innan han satte sig ner igen. "Nu ska vi alltså till..." han letade med ögonen och pekfingret på pappret. "...Danmark" "Vi ska ha en konsert och signering i Köpenhamn" sa Zayn. "Aa..." sa Niall och tittade mer på pappret.
Jag drog upp Nialls servett och började torka av runt hans mun. Han tittade in i mina ögon, jag mötte hans blick innan jag fortsatte ta bort ketchup kladdet. "Du har ätit i kanske två minuter och är redan smutsig" skrattade jag. Det var riktat mot Niall, men ändå började alla skratta. "Är det inte lite pinsamt att Nella tar hand om dig som att du vore en bebis?" skrattade Louis och resten av killarna stämmde in. "Nej, inte alls. Vi tar hand om varandra, det är så vi funkar" log Niall och tittade in i mina ögon.

Danielle och Perrie ´Naaaawww´ade medan killarna fnös.

Efter maten så var det lite freetime, alla killar spelade bordsfotboll medan jag och tjejerna satt ner och pratade. Dom pratade om någon som jag inte riktigt hörde, min bllick var helt fokuserad på Niall. Han tittade upp på mig och log, innan han blinkade med ena ögat mot mig. Jag kunde inget annat än att le större och blinka tillbaka. Niall formade ett hjärta med hans händer ´Love you´mimade han.Jag formade ett hjärta med mina händer och pekade sedan på honom. Han log större. "Niall, din tur" Niall verkade inte höra dom. "Niall!?" dom följde hans blick och den landade på mig. Killarna började knuffa till Niall medan hälften av dom busvissslade och hälften ´Oooohhhh´ade. Niall rodnade lätt, och likaså jag. "O la la" sa Perrie, jag vände mig om och Perrie vickade på ögonbrynen. Jag gav ifrån mig ett skratt . "Ni har blivit väldigt seriösa i ert förhållande tycker jag" sa Danielle "Kanske dags att köpa förlovningsring?" Jag rynkade pannan åt Perrie kommentar. "Håll käften, snälla?" sa Eleanor och blickarna vändes mot henne. "Det är illa nog att jag måste vara med er på den här redan, nu måste jag även höra massa pladder om att Nella ska gifta sig med min kille!" utropade Eleanor och gick surt iväg till killarna. ´Det här håller inte...´ tänkte jag "Jag måste gå på toaletten, kommer snart" sa jag bara och tassade iväg. Jag valde att inte gå på toaletten hos mig och Niall, utan gick istället på den närmaste toaletten jag hittade.
Jag låste snabbt dörren och såg mig själv i spegeln. Eleanor är bara för mycket, hon är sjuk i huvudet. Det knackade på på toalett dörren. "Nella...?" hörde jag en mjuk och vänlig stämma som tillhörde Niall. "Ja?" "Kan du öppna?" Jag gick dit, och låste upp och träffades senare av några mjuka läppar som trycktes mot mina. Jag kysste tillbakka, men abslutade den några sekunder för att låsa dörren, men började sedan igen. "Varför gick du iväg?" mumlade Niall mot mina läppar. "Jag vet inte "mumlade jag tillbaks fast jag egentligen visste svaret. Niall tryckte upp mig mot väggen, men inte hårt, utan mer för att kunna kyssa mig med lite mer kraft. "Du såg lite ledsen ut" Jag la händerna i hans hår. "Nej" han avslutade kyssen och tittade in i mina gon "Säkert?" Nu var det ombytta roller, Niall som gjorde mig galen för att han pratade och avbröt kyssen när jag ville kyssa hoom. "Ja" sa jag och tryckte mina läppar mot hans igen. Han besvarade ivrigt kussen och tryckte sig mot mig igen. Jag bytte placering mede händerna så att dom istället låg runt Nialls hals. Hans händer åkte upp i mitt hår och tryckte mitt huvud lätt närmre sitt. Nu var det min tur att avbryta kyssen "Vi kanske borrde gå tillbaka" Han kysste mig på kinden "Jag vill inte gå tillbaks" Hans röst hade blivit hes. "Men vi måste" Han drog en suck. "Okej" Jag gick och låste upp, innan jag gick ut med Niall efter mig. Alla blickar vändes mot oss och jag kände mig en aning obekväm av det. "Vart och vad har ni gjort?" sa Zayn långsamt. Jag och Niall tittade på vararandra och det första jag såg av honom var haans frisyr. Den stod åt alla håll, det måste ha varit jag när jag höll på med hans hår "Förlåt sweetie, jag har sabbat din frisyr" sa Niall och tog ett steg inåt. Han börjadde hålla på medmitt hår, troligtvis för att få till ´frisyren´igen. "Jag har förstört din frisyr med" sa jag med ett leende och började lägga hans frisyr till rätta. Ingen tittade på oss längre, så jag tog tillfället i akt och placerade en stor kyss på hans läppar.

 

Jag gick till killarna igen och Nella gick tillbaka till tjejerna. "Ey, vad gjorde ni på toaletten?" sa Zayn. "Inget" svarade jag bara med ett halft flin på läpparna. "Man kan se när du ljuger, Niall" sa Liam. "Vad gjorde ni?" "Inget, vi bara pratade lite..." mumlade jag och satte mig ner i soffan bredvid fotbollsbordet. "Jaja..." sa Liam. "Är hon trevlig?" sa Liam och jag nickade. "Är hon bra på att ha sex?" sa Harry.. Jag tog det första jag fick tag i, vilket var en soffkudde, och kastade den rakt på Harry så att han, som satt på kanten till fotbollsbordet, ramlade ner med ryggen på bordet. Killarna skrattade till och Harry satte sig upp igen. "Du svarade inte på frågan" sa han och kastade tillbaka kudden på mig. "Den frågan kommer du aldrig få svaret på" Jag visste faktiskt inte eller svaret, eftersom vi aldrig gjort det. "Jo, på något sätt" Jag skakade på huvudet "Jag kommer aldrig svara" Harry vickade på ögonbrynen "Då får jag göra det med henne och sen får jag veta svaret". "Du ger fan i henne" Jag kastade en kudde på honom, vi brukar skoja såhär. "Woow, känsligt ämne" skrattade Louis "En mildare fråga, är hon bra på att kyssas?" fortsatte Harry. "varför tror du jag vill kyssa henne hela tiden?" sa jag men ögonen på henne, när hon var inne i ett samtal med Perrie och Danielle. "Var det ett ja eller nej?" "Ett ja, ett tydligt och klart ja" sa jag, så självklart var det. Harry sträckte up armarna i luften "Bara frågade..." "Är hon snygg då?" sa Harry "Ja, titta på henne, har du inte att det" "Jo, men jag menar..." Harry log, troligen för att han visste att det skulle göra mig sur "...under kläderna" "Är det allt du tänkerpå, eller?" sa jag till Harry. Han nickade och jag skrattade till av hans konstiga slags utav erkännande. "SVARA PÅ FRÅGAN OM HON ÄR SNYGG UNDER KL..." Skrek Harry, alla killarna kastade sig frammåt för att lägga handen för munnen, eftersom alla tjejer tittade konstiga på oss. "Snygg under vad?" sa Danielle när Harry tystnat. Alla verkade ignorera Danielles fråga "Jag kommer skrika det högt om du inte svarar, Niall" envisades Harry "Men ja, det är hon" nästn skrek jag ut till irriterande Harry. Han räknade nog inte med att få en kudde i huvudet av mig, för när han fick det ramlade han ner på golvet med en duns. Alla började skratta, Harry med.


Harry börjar bli lite flummig... hahah :)

//Hilda

Kommentera för mer! :)


Kategori: You Are My Everything
Datum:

Kapitel 34 - Go On Tour

 "Nella, lämna mig inte i mitten av en diskution, vi kan j..." Jag avbröt honom med en kyss på munnen, som han genast besvarade och drog händernna runt min midja. Jag ville visa att jag inte var arg på honom. Jag avslutade kyssen för att säga en sak, men Niall visade att han inte ville sluta kyssas när han försökte kyssas mig igen när jag sllutade kyssa honom. "Jag har med mobil, kommer hem snart" Med dom orden slingrade jag mig ur hans repp och gick ut, och stängde dörren efter mig.

 
 
Jag stod utanför Danielles hus. Mina fötter verkade ta mig till någon plats utan att jag visste det. Jag hade gått och tänkt hela vägen, och ja, helt plötsligt är jag här!
Jag gick in på tomten och tvekade en sekund, men ringde sedan på ringklockan. Klockan är fyra, så jag tror inte dom är upptagna eller något. Dörren öppnades och Liam stod i dörröppningen "Hej, Nella" log han och gav mig en kram "Hej Liam" log jag tillbaks och besvarade kramen "Hur mår du?" "Bra" sa jag och vi avslutade kramen. "Jag skulle vilja prata med Danielle" sa jag när det blev en liten tystnad. "Ja, kom in" han öppnade dörren lite mer och jag gick in och tog av mig skorna "Hon packar, du vet det är ju dags för tour snart" han log mot mig och gick sedan in i ett rummet"Danielle, Nella är här" sa han "Åh!" hörde jag Danielle och såg sedan hon hon gick ut framför mig. "Hej" log hon och kramade om mig. Jag kramade tillbaks "Hejsan" Vi gick in och satte oss i soffan. "Har du packat till touren? Vi är ju borta i en hel månad" Jag tänkte precis berätta om det, då Liam skrke till "DANIELLE!? Ska du ha med det blåa linnet?!" Danielle rynkade pannan "Blåa linnet? Jag har inget blått linne" Hon reste sig upp och gick det "Det är grönt, och ja, jag ska ha med det" Hon gick och satte sig i soffan igen. "Förlåt, vad sa du?" "Asso, han har inte bjudigt med mig dit" Det blev lite tyst "Va?" hördes sedan både Liam och Danielle och Liam kom ut ur rummet "Har han inte?" Både Liam och Danielle hade rynkade pannor "Han sa att han skulle göra det" Liam satte sig ner i soffan bredvid Danielle. "Gjorde han?" sa jag "Ja, han sa att han skulle göra det ehum..." Han tänkte efter "Vid Harry och Louis poolparty" "Han har inte gjort det" "Det måste ju finnas en andledning..." sa Danielle. Han kanske ville hitta sig en ny flickvän på resan? "Han sa att han skulle fråga" berättade Liam. "Jag är rädd att... han ville gå utan mig och sa därför inget"
 
"Det kan inte vara sant" snappade Danielle på en gång. "Nej, Niall sa till och med att han inte tänkte gå utan dig" Liam tittade allvarligt på mig "Gjorde han?" sa jag en aning förvirrad "Ja, han sa att han skulle fråga dig. Vi har redan skrivit in dig och allt till och med, han sa att du hade sagt ja" Nu blev jag ännu mer förvirrad. Dom hade räknat att jag skulle komma in, Niall hade sagt att jag sa ja, och jag hade ingen aning om att vi ens skulle iväg? "Niall berättade det för mig idag" min röst hade tagits till en lite förvirrande ton. "Vad konstigt. När Perrie, Liam, Zayn och jag möttes visste alla att du skulle följa med, men du visste inte det själv?" Nu lät Danielle också förvirrad. "Ja" "Vi kanske borde fråga honom hur han tänkte där" sa Liam. 
"Men jag ska inte störa er mer med ert packande, jag går hem och frågar honom..."
 
*
 
Jag hade kommit hem och stod nu i hallen och tog av mig skorna. Jag hörde rörelser från sovrummet och gick mot ljudet. Niall stod och packade massa saker. Jag gick in i rummet. Han tittade upp från väskan, men tittade ner igen såfort han mötte min blick och fortsatte sedan packa. Jag gick och satte mig på Nialls del av sängen, eftersom han andvände min del för massor av utspridda kläder och fyra väskor. "Det är väl bara två väskor  per person på flyget?" Niall tittade upp på mig och nickade, innan han tittade ner igen. "Varför pratar du inte?" sa jag. "Jag vet inte" mumlade  han och gick mot garderoberna för att ta ut mer kläder. Jag la mig ner på Nialls sida och följde varse rörelse han gjorde. På något sätt fick det mig att bli trött, och helt plötsligt hade jag somnat.
 
 
Jag vaknade igen aav känslan som att någon tittar på mig. Jag hade inte öppnat ögonen helt, men igenom ögonen kunde jag se en gestalt, men blont hår och grå tröja, Niall. Han satt på huk framför mig och kysste mig i pannan. "Niall..."mumlade jag "Vad är det, sweetie?" han kysste min kind."Varför har du inte frågat om jag vill följa med på touren, men ändå bokat in mig?" Han slutade kyssa mig och tittade in i mina ögon. Jag satte mig upp i sängen med ögonen på Niall. "Det..." han kliade sig i nacken och det såg ut som att han tänkte "...skulle bli en överraskning. Jag skulle sagt till dig klockan tolv att packa några extra saker förutom några kläder och... ja, sen skule vi åkt" Plötsligt verkade det så självklart, att han skulle ta med mig. Jag drog in ett andetag för att säga en sak, men drog ut det igen när jag mötte Nialls blick "Det kanske låter konstigt...men det var så jag hade planerat" Jag nickade halft "Så du hade planerat att ta med mig?" Han nickade "Jag trodde du ville åka utan mig..." jag tittade ner på mina hönder som vilade i mitt knä.  Jag såg Nialls hand som placerades på mitt ben och han böjde sig fram för att kyssa mig. Det blev en lång och härlig kyss och när kyssen var slut sa han "Jag skulle aldrig kunat göra det utan dig"

"Vet du vad jag gillar med att vi ska åka bort?" "Nej" jag tittade in i Nialls fantastiska ögon. "Vi kommer bort från Olly" jag skrattade till "Det är bara därför du vill att jag ska följa med" Han skakade på huvudet "Nej, jag skulle inte klarat en månad utan dig" Orden fick mig att spricka upp i ett stort leende. "Jag skulle inte klarat en månad utan dig" Han log och böjde sig fram och kysste mig. Jag kunde inget annat än att besvara kyssen. "Just det" mumlade jag och avbröt kyssen "Olly, vi skulle ju ses idag" Niall log stort "Yes! Så ni ska inte ut på dejt?" Jag suckade "Sluta kalla det dejt. Jag får ringa och berätta" jag tog mobilen, men hann inte slå in numret förren Niall började kyssa mig, jag besvarade kyssen snabbt innan jag avbröt kyssen för att slå in numret. Niall tillät mig att göra det, och började sedan kyssa mig igen när singnalerna börjat gå fram och jag hade tryckt på högtalare. Jag kysste tillbaka och fjärilarna i magen var tillbaka. "Hallå" hörde jag Olly i telefonen. Jag slutade kyssa Niall för att svara Olly, men Niall tillät mig inte. Han kysste mig istället så att jag inte kunde svara "Hallå?" hörde jag Olly igen. Jag puttade bort Niall igenom en hand på hans bröst. "Hej, det är Nella" sa jag. Niall försökte komma närmre för att kyssa mig, men jag gick längre mot väggen. "Hej, Nella" sa Olly och man kunde höra hans leende "Hur mår du?" "Jag mår bar..."Niall började kyssa mig och orden jag började på blev som när man trycker handen mot munnen och försöker prata. "Va?" sa Olly "Bjarah bjrah" Det blev tyst en lång stund från Ollys mun, jag tror han hörde kyss-ljjuden. ´Niall, vi tar det sen´mimade jag och gick tilbaka till telefonen efter att ha puttat bort honom. "Förlåt, jag mår bara bra" Jag hörde Ollys skratt "Okej" "Men grejen är den att du vet att du skulle träffas idag" "Ja?" han lät osäker "Jo, det var det att..." Niall började kyssa mig igen "...jah shkja ihjäg phå thouir ojchk khan..." Olly avbröt mig "Jag hör inte vad du säger, Nella" Jag var tvungen att putta bort Niall igen och ett leende tog plats på min läppar för att det måste ha låtit väldigt konstigt "Jag ska iväg på tour med Niall och... ja, vi åker idag. Jag fick reda på det igår..." "Fick du reda på att du skulle åka iväg igår kväll?" Jag nickade, men kände mig väldigt dum när jag ffattade att han inte såg "Niall hade tänkt det som en överraskning" "Aha..." hörde jag Olly "...men ha så roligt då" "Ja, detsamma" "Hejdå" "Hejdå" jag la snabbt på och tänkte titta hur långt samtalet blev, men Niall började kyssa mig igen. Jag struntade i att titta hur långt samtalet blev och började istället kyssa tillbaks.

*

Jag och Niall stod utanför bussen och tittade på den. Den var väldigt bred, och jätte lång. Jag såg Danielle stå en bit bort tillsammans med Eleanor. Danielle såg väldigt uttråkad ut och tittade runt. Hon fick syn på mig och vinkade att jag skulle komma ´Rädda mig!´mimade hon och jag skrattade till och tittade på Niall, som var upptagen med att prata med Liam. Jag släppte hans hand, men han hindrade mig att gå och drog in mig i hans famn. "Vart ska du?" han slingrade armarna runt min midja. "Danielle. Eleanor uttråkar henne" Han drog mig närmre honom och viskade till mig, "Om du ger mig en stor och lång kyss på munnen" Jag log och tittade upp honom. Han tittade ner på mig och jag gav honom en lång kyss på munnen. Han besvarade den snabbt och la sina händer på mina kinder. Kyssen avslutades och han log "En till" "Du sa en" kontrade jag "Men jag menade två" mumlade han, påväg att ge mig en kyss till, men jag drog mig ur hans grepp och gav honom ett leende innan jag vände mig om till Danielle och började gå. Eleanor, som stod bredvid Danielle glodde nu på mig med en äkta bitch blick. Jag gick snabbt mot Danielle "Varför sa inte Niall det då?" sa Danielle när jag kommit fram till henne. "Han ville att det skulle vara en överraskning" sa jag med ett stort leende "Naaaw, vad gulligt!" log Danielle och la huvudet på sne. "Ja, jätte gulligt" sa Eleanor med ett leende, riktat mot Danielle. Hon tittade sedan på mig och hennes leende dog ut "Jag skojade, jävla sopor som tycker att det är gulligt. Gulligt är att någon köper en bil till ens tjej" Jag och Danielle gav varandra en blick. "Och förresten, så passar inte du och Niall. Du kysser säkert jätte dåligt, Niall kysser som en gud" spottade hon i mitt ansikte och vände sig snabbt om och gick. "Strunta i henne, du och Niall passar visst, jättebra. Som pusselbitar" Danielle gav mig ett leende innan hon vände sig om till Paul, som skrikigt åt alla att ge honom uppmärksamhet.
"NU ÄR DET SÅHÄR, ATT ALLA HÄR HAR VARIT HÄR VARJE TOUR, DANIELLE, PERRIE OCH ELEANOR HAR VARIT HÄR. MEN INTE NELLA..." Paul riktade handen mot mig "...SÅ JAG KOMMER ATT VISA ER ERA RUM, OCH SÅ ATT ALLA VET, SÅ HAR VI INTE TILLRÄCKLIGT MÅNGA RUM FÖR VARJE, SÅ DET BLIR TVÅ I VARJE RUM! FÖLJ MED HÄR!" Han gick in och alla följde efter. Paul började prata igen, med en lägre röst "Här inne bor Zayn och Perrie. Alla har rätt att byta rum om man vill" Zayn och Perrie gick in i deras rum och tittade runt. "Vi kommer även köra bussen på natten, så om ni vaknar av något hopp, är det bara att somna om" Han gick vidare och pekade in bland massa rum i någon sorts av korridor. "Liam och Danielle..." han pekade in i ett rum "...Nella och Niall..." han pekade in i rummet mitt emot "...Eleanor och Louis..." jag hörde inte så mycket, jag var upptagen med att gå in i mitt och Nialls rum. Det var väldigt trångt på höjden, men gott om utrymme på bredden. Dörren stängdes och jag tittade bak. Niall stod där och log mot mig och gick sedan in. Han la armarna runt min midja. "Vi har till och med vårt eget badrum" Jag tittade på honom "Va?" Han pekade bort mot en dörr. Jag gick dit och öppnade och fick se ett fräsch badrum. "Vad fräscht" sa jag och tittade runt. Niall omfamnade mig runt midjan och kysste mig på kinden. "Niall, vi gick ifrån dom andra" jag tittade på honom "Mhm..." sa han som att det inte spelade någon roll, och började kyssa mig på munnen. Jag besvarade kyssen till en början men slutade sedan. "Ska vi packa upp?" "Snart..." mumlade Niall och började kyssa min hals. Han kysste längre och längre upp, och när han kom till käken gick jag ur hans grepp och vände mig om mot honom. "Jag packar upp" han gav mig en puss i pannan "Jag också"
Vi började packa upp allt och inom kanske en halvtimme mer eller mindre var vi klara.


Långt kapitel blev det nu. Bra, eller hur?

//Nellie
Kommentera för mer!!
 
 

Kategori: You Are My Everything
Datum:

Kapitel 33 - He Don´t Want Me To Go With Him

Kyssen avslutades och jag log stort. "Värst vad du var flirtig idag då" Niall skrattade till och jag vände huvudet ännu en gång åt choklaad asken. "Vill du ha" frågade jag Niall. "Jaa"sa han snabbt och tog en choklad bit.
 
 
 
 
 

Jag och Niall låg i soffan, så som vi brukar ligga. Vi hade en film rullande framför oss, men jag tror att ingen egentligen tittade. Niall höll på med min ena hand, jag vet inte varför, men det var på något sett lungnande. Då och då kom han närmre min mun för att få någon kyss och jag hade gett honom det alla gånger han gjort så. För övrigt satt vi helt tysta och bara njöt av varandras närhet. Jag låg och tänkte på mig och Niall. Det kändes lite konstigt att ingen visste att vi var ihop. Liam och Danielle visste ju, men ingen annan. Då tror ju folk att han är ledig, att han inte är tillsammans med någon. "Niall..." började jag "Ja?" "...har vi något snacks?" Jag  kände hur han ryckte på axlarna "Jag vet inte"  "Jag kollar..." jag tänkte ställa mig upp, när Niall drog tillbaka mig ner i soffan. "Nej, snälla lämna mig inte här helt ensam" jag  skratade till "jag ska bara gå och hämta något ätbart" skrattade jag. "Nej, stanna hos mig" mumlade han mot mitt hår. Första gången Niall väljer någon framför mat... "Bara på ett villkor..." jag vände mig mot Niall och märkte dåå att mitt ansikte kom väldigt nära varandras när jag gjorde det.
Våra näsor nuddade ttill och med varandra "vad?" mumlade Niall och böjde sig mot mig mer för att kunna kyssa mig. "Att nästa  gång du är på stan ska du sjunga ´jag är en liten potatis´ Niall log "Varför just potatis och inte morot?" Niall var nära på att kyssa  mig, men jag lutade mig bakåt. "För att det låter så roligt och sött när du säger potatis" "Potatis" ekade Niall med ett leende. Jag log  och vände på huvudet och hörde Nialls utdragna suck eftersom hann aldrig hann kyssa mig "Kyss mig annars kittlar jag dig"Jag Vände på huvudet "Det där kallar jag personliga hot!" skrattade jag "Personliga ho..." Plingplong. Både mig och Nialls uppmärksamhet fördes mot dörren. "Du får öppna" sa jag direkt. "Nej, du" "Du,jag orkaar inte ställa mig" "Inte jag  eller" sa Niall "Var en man" "Var en kvinna!" utropade Niall med ett skratt och det plingade på igen. Jag suckade högt när jag ställde  mig upp och tittade bak på Niall, som log, när jag gick mot dörren.

 

Jag öppnade och fick syn på Olly. "Hej" log han och tittade ner på  min klädsel, som var pösiga mjukisbyxor och en kort magtröja. "Hej Olly" När Niall hörde namnet Olly blev det fart på honom. Man  hörde ett ´duns´av Niall som ramlade ur soffan när han tänkte ställa sig upp och lite senare dök han upp bakom mig. "Jag tänkte ta det via sms men..." han hade iskalla ögon på Niall, som nu slingrade händerna runt min midja, som tyvärr syntes, eftersom  magtröjan var väldigt kort. Det var alltså hud mot hud, som fick fjärliarna i min mage att reagera starkt. "...det känns mer personligt  såhär..." han tittade in i mina ögon "...ska vi göra något hos mig kanske typ i övermorgon?" Jag öppnade munnen för att svara, men  Niall öppnade munnen innan "Hon går inte på några dejter" sa Niall snabbt. Jag skrattade till ´dejt?` Jag ser det som allt annat än  dejt. Jag tog bort Nialls händer, eftersom fjärilarna blev vildare. "Ja, okej" Han log mot mig "Bra, och förresten tack för fika stunden,  glömde säga det" Han log mkot mig och blinkade med ena ögat innan han vände sig om och började gå. Jag stängde dörren och  vände mig sedan till Niall.  Jag kunde se att han var svartsjuk i hans ögon. Jag gick helt enkelt fram till honom, drog mina händer runt  hans nacke och kysste honom.

Large

 

Han tog tag om mina ben och liksom lyfte uppmig. Jag slingrade mina ben runt hans midja och fortsatte kyssa honom. Han började försiktigt gå någonstans, jag har ingen aning om vart, men jag littar på Niall så jag tror inte kan kommer slänga ut mig igenom ett  fönster eller något. Han la mig försiktigt ner i soffan, ochh slutade inte att kyssa mig, förren han hade suttit sig ner rakt framför mig."Du är världens bästa kyssare" sa han. Jag rodnade och tittade på TVn . Det handlade om några poliser som var ute och stoppade bilar. Det här gillade jag att se på.
*

När avsnittet av poliserna var slut, så vände jag mig mot Niall, som låg och tittade på mig intresserat, men armbågen på armstödet och handen som var knyten och balanserade upp huvudet. Han låg och bara stirrade in i mina ögon, utan att röra sig.  Det såg till och med ut som han inte andades, men jag kunde höra hans andetag. "Undrar hur våra barn kommer se ut"Jag trodde han i form av skojade, men när han såg helt allvarlig ut i ansiktet, började jag rodna så mycket så hela mittt ansikte var rött, jag  tittade ut igenom fönstret, för att Niall inte skulle se mitt röda ansikte. Jag kände hur Niall kröp fram och la två fingrar på min kind,  och styrde mitt ansikte mot hans, som han brukar göra och tittade in i mina ögon. "Jag tror att dom kommer vara en mix av din  skönhet, och min fantastiska bra smak för mode" Jag log stort. Niall har inte jättebra koll på mode. "Jag hoppas attt dom kommer få dina ögon. Dom är så vackra så man kan drunkna i dom" Orden jag nyss sa kändes det som att det inte kom från mig. Jag  tänkte liksom högt. En röd rosa färg spred sig lätt över Nialls kinder och han pussade mig lätt på munnen. "Det får vi se då" Vänta, har han nyss sagt att vi skulle få barn i framtiden? Jag kunde inte låta bli att skratta lite åt vår patetiska planering över att skaffa barn i  framtiden när vi bara har varit ihop i inte ens tre månader. "Kan vi prata om något jag inte rodnar av?" Han log och kysste mig på  kinden, fortfarande två fingrar på min kind, och stod på alla fyra, minus en hand, över mig. "Vi kan ju diskutera om varför du har magtröja och inte ingen tröja alls" Jag himlade med ögonen "Den här tröjan är bekväm, jag gillar den" sa jag och drog lite i den.  "Fast jag blev lite obekväm om hur Olly kollade dig" Sa Niall och tittade på den. Om han inte tittade på...? "Niall, mina ögon är här  uppe" jag styrde upp hans ansikte och han rodnade lite grann. "Men vad menar på med at Olly tittade på mig?" "Ja, men han tittade  ju på dig med kärlek i ögonen och..." Nialls ögon hade åkt ner i riktning mot min mage igen och jag var tvungen att styra upp huvudet  igen, vilket fick honom att skratta till "...han liksom kysste dig med blicken" nu tittade Niall in i mina ögon "Kysste mig med blicken?  Det låter ju patetiskt. Och nej, det gjorde han inte" Niialls huvud var riktat mot mig, men ögonen var placerade längre ner. "Niall,  om du inte slutar titta sätter jag på mig en annan tröja" Han tittadde upp i mina ögon. "Förresten, vem var du med på fiket?" sa Niall som att han inte hörde vad jag saa "Olly" svarade jag osäkert. Niall släppte inte blicken från mina ögon "Fick du en kyss, då?"  Svartsjukan i hans ögon var tydligt, "Nej självklart inte" Nialls ansiktsuttryck var till och med surt. "Varför gick du på dejt med honom,  då?" Jag suckade "Det var ingen dejt, Niall. Snälla" Han suckade lite "Är jag så irriterande?" "Ja, när du frågar saker som du redan  vet aldrig kommer bli eller inte är sant" Niall kysste mig "Jag är i alla fall glad att du står ut med min svartsjuka" jag nickade "Vad  som helst bara för att få tillbringa en minut med dig" Han log stort mot mig "Vet du vad jag älskar med dig?" Jag skakade på huvudet  "Vad?" "Att du ser mig som Niall Horan från Irland och inte Niall Horan från One Direction" han kysste mig ännu en gång. Han hade  rätt, jag älskar honom för den han är. Inte för vad han gör. "Men Niall, en kort fråga, varför har vi varit på så många dejter nu helt plötsligt? Vi brukar ju bara ta det lungt i soffan, som vi gör nu" Niall suckade och satte sig "Jag..." han verkade tappa bort sig. "...vi måste..." Jag höjde på ena ögonbrynet  "...jag måste åka iväg, på tour, i en hel månad" Jag trodde först att han skojade, men när jag såg hans seriösa ansiktsuttryck visade att det var sant. "Va?" "Vi ska åka imorgon klockan tre" "Va?!" utropade jag igen. Han tittade på mig. "Varför har du inte sagt något?" "Jag har varit...rädd. Jag vet inte, men killarna berättade det för mig för tre månader sen, till och med innan oss, och sedan berättade dom det igen igår, och jag visste ju inte att det var nu. Och jag antar att... jag inte vågade" "Så du har vetat det här i hela vårt föörhållande utan att berätta det för mig?" Han suckade "Du får mig att låta som en jättedålig person" "Det är d..." jag hindrade mig själv i sista sekund för att inte skrika ut en lögn. Niall tittade upp på mig "Skulle du precis säga ´det är du´?" Jag svarade inte, utan försökte komma tillbaka till samtalsämnet "Om jag inte hade frågat dig det nu, hade du aldrig berättat det!" "Jo, såklart! Jag tänkte berätta det" Jag hade stor lust att utropa ´Jaså, för  det verkar inte så!´men ville inte sätta i gång ett bråk. "Är det hela One Direction - teamet som ska med eller?" frågade jag "Ja, alla, killarna, Paul, Josh, plus Danielle, Perrie och Eleanor" Va? Danielle, Perrie och Eleanor? "Varför ska Dani, Perrie och Eleanor med?" "Liam ville inte åka utan Danielle, Zayn ville inte åka utan Perrie och Louis ville inte åka utan El"

Vadå, så han vill åka utan mig? Jag tittade ner i golvet. "Nella, vi kan fixa en månad, skype varje kväll, jag ringer varje ledig tid, vi kan höras via t..." Jag avbröt honom tvärt och ställde mig upp. "Jag måste gå en promenad" jag tog snabba steg till hallen och satte mig i den lilla soffan vi har och satte mig på skorna. Niall ställde sig upp, och gick mot mig "Nella, lämna mig inte i mitten av en diskution, vi kan j..." Jag avbröt honom med en kyss på munnen, som han genast besvarade och drog händernna runt min midja. Jag ville visa att jag inte var arg på honom. Jag avslutade kyssen för att säga en sak, men Niall visade att han inte ville sluta kyssas när han försökte kyssas mig igen när jag sllutade kyssa honom. "Jag har med mobil, kommer hem snart" Med dom orden slingrade jag mig ur hans repp och gick ut, och stängde dörren efter mig.


Varför tror ni Niall inte sa något? Vart tror ni Nella ska? 

//Hilda

Kommmentera för mer!!