Kategori: You Are My Everything
Datum:

Kapitel 37 - Interview

"Nella..." sa han tyst när kyssen tagigt slut. "Mmm?" mumlade jag. "...Jag älskar dig" Jag log stort. Han hade aldrig sagt det förut, han hade sagt saker som ´Jag är kär i dig´och vad han tyckte om mig och allt, men aldrig någonsin ´jag älskar dig´ "Jag älskar dig med" Niall log lyckligt innan han trycte sina läppar mot mina igen i en fantastigt kyss.

 

Bild 1: Harry

Bild 2: Kakan

Bild 3: Fotograferna som fotar Nella

Klockan var runt tre och vi var på konserten. När vi kom in där konserten skulle hållas så var det väldigt pratigt. Killarna skulle upp på scen när vi gick hit. Vi var backstage med killarna alltså. Niall hade köpt popcorn till mig, även fast jag protesterade att jag skulle göra det själv. Han hade även fixar en tröja med hans ansikte på. Jag och Danielle satte oss ner på våra platser. Jag svepte med blicken mot Perrie och Eleanors hål. Det fanns fem platser kvar som vi hade kunnat sitta på, två bredvid varandra på ett ställe, två på ett, och sedan en enskild någonstans. Perrie fick sitta bredvid Eleanor, stackarn. Helt plötsligt började publiken skrika och jag gissadde att killarna kom upp på scenen. Jag vred huvudet för att titta, och jag hade rätt. Mina ögon hamnade på Niall, som tittade runt i publiken, det såg ut som att han letade efter någon. Han uppfattade ögon kontakt med mig och log. Jag log tillbaka. Liam började sjunga och jag började äta av mina popcorn.

*

"You don´t know you´re beautiful!" sjöng Harry och avslutade därmed konserten. Alla log och tittade ut på publiken när dom applåderade och skrek. Killarna började gå av scenen och personer började ställa sig upp, dom som satt på stolar. Niall hade tittat på mig under många låtar och hade då gett mig ett vackert leende. Jag kunde då alltså inget annat än att le tillbaka. Alla pressade sig ut igenom utgången och jag och Danielle hängde på. Utanför stod det massa anntal med kamera team och papparazis. Vad gör dom här? Dom såg sig om och verkade lete efter någon. Jag fortsatte gå ut, men han knappt öppna dörren som ledde ut förren det blixtrade till massa vitt. Det blev vitt för mina ögon och när jag blinkade såg jag fortfarande det starka ljuset. De vita blixtrarna fortsatte och det tog en lång stund för mig att inse att det var massa papparazzis som footade... mig? Varför då?
Jag skyndade mig ut i friska luften och fick blinka flera gånger för att smälta det vita ljuset. "Ursäkta, vad heter du?" frågade en dam med en microfon i handen med ett kamera team bakom sig som filmade mig. Fotograferna fotade fortfarande massor och det blev svårt för mig att ens se kvinnans hårfärg. "Nella" sa jag förvirrat "Nella...?" fortsatte damen "...Roach" sa jag osäkert. "Nella Roach, stämmer det att Niall Horan från One Direction och du dejtar?" Det bildades en knut i magen. Hur visste hon det? "Nej" svarade jag, eftersom jag visste hur många gånger Niall hade sagt att det var dåligt att folk visste det. "Varför gav han massa blickar till dig under konserten, och log." Jag förblev tyst, mest nog för att papparazzin fortsatte fotografera och det vitnade för mina ögon. "Du har besvarat leendet occh blickarna" fortsatte damen "Det stämmer inte, han måste tittat på någon annan. Gå nu, jag får ont i ögonen" När dom inte gick så knuffade jag alla ur vägen och började gå. Dom hann ikapp och bildade som någon slags vägg framför mig. "Låt mig gå, jag har svarat" "Men jag..." Damen avbröt sig när jag gick där ifrån snabbt. Man hörde hennes klackar från skorna slå i marken i några raska steg innan hon var bredvid mig. "Men jag tror att du inte berättade sanningen, Nella" Jag sprang det snabbaste jag kunde därifrån. När jag förstod att dom var borta öppnade jag dörren till killarnas lodge och träffadesav ett stort blixtrande vitt ljus. Fotografen som tagit fotot smet sedan ut förbi mig. Jag var helt blind. Jag såg bara vitt framför mig. "Nella" hörde jag Nialls glada röst. Jag chansade på att han stod framför mig och gick fram och gav honom en kram. "Ehh..." hörde jag en röst. Jag hörde även att personen log åt mitt misstag. "Oj, vem är det?" "Harry" skrattade personen som troligtvis var Harry. "Oj förlåt, jag är typ blind. Vart är Niall?" Jag blinkade några gånger och fick syn på Nialls blonda hår. "Niall!" utbrast jag och gick fram och kramade honom. Jag hörde hur han skrattade "Varför är du ´typ blind´?" "En fotograf" Niall skrattade lite "Varför fotade han dig?" Jag öppnade munnen för att berätta, men avbröt mig och började säga något annat "Vi pratar om det sen..." 

"Var det en fotograf?" hörde jag Pauls röst "Ja" berättade jag "Här, kom, jag vet hur man får bort det vita ljuset"
Han förde in mig i något rum, som jag tror var toaletten. Innan jag hunnit fråga vad han skulle göra fick jag något i ögat "Blinka många gånger" Jag gjorde som han sa och hela världen dök upp framför mig igen. "Åh, tack" sa jag till Paul, som jag nu kunde se utan att kisa. Jag gick ut ur toaletten och fick nu syn på alla killarna. Niall sträckte ut armarna mot mig. Jag gick in i hans famn och han virade armarna runt mig i en till kram "Ska vi gå och ta någon kaffe?" sa han. Jag nickade stort, eftesom jag behövde något att pigga upp mig med. "Kom" han släppte kramen runt mig och tog min hand istället.

Vi satte oss på något mysigt fik med varsin kopp kaffe i handen och varsin kaka. Den här gången hade jag i alla fall övertalat honom att jag skulle betala, och det fick jag, vilket jag är nöjd med. "Varför fotade dom dig?" sa Niall och tog en slurk av sitt kaffe. "Ehm..." jag ville verkligen inte ta det här, inte nu. "Kan vi prata om det sen?" sa jag medan jag rörde runt i kaffet. Mina ögon var placerade nere i kaffet. "Okej" sa han. "Men vad tyckte du om din första One Dirction konsert då?" "Fantastisk" jag drack lite utav mitt kaffe "Ni var jätte duktiga" "Tack" sa Niall med ett leende. Jag tog upp min kaka och bet av en del "Den här var också fantastisk" sa jag med riktningen mot kakan. "Får jag smaka på din kaka?" Jag skrattade till medan jag räckte honom kakan, "Det rimmade" "Tänkte inte på det" sa han medan han snurrade på kakan. Han bet av en tugga exakt där jag hade bitigt. "Mm, den var god" han räckte tillbaka den till mig. "Varför tog du en tugga exakt där?" Han ryckte på axlarna. "Har du bacillskräck?" sa han "Nej, jag menade du hade en hel kaka framför dig och du valde att äta just där" Han ryckte återigen på axlarna. "Måste väl få kontakt med din mun på nått sätt om jag inte får kyssa dig" "Du får visst kyssa mig" Hans uppmärksamhet fördes mot mig "Får jag?" Jag nickade "Ja" Han ställde sig upp och var antagligen påväg att luta sig över bordet att kyssa mig, men jag avbröt honom i hans rörelser "Fast inte nu bara" Han drog en suck och satte sig ner igen. "Självklart" sa han och tog sin kaka och tog ett bett.

*

Vi hade precis ätit lunch och jag och Niall var på vårt rum. Jag hade ingen aning om vad Niall gjorde, men han var på toaletten. Själv låg jag i sängen och var nästan påväg att somna. Kaffe hade hjälpt då, men nu är jag väldigt trött "Niall, har du något bra svar till varför jag är så trött?" mumlade jag med huvudet ner i min kudde. "Va?" hörde jag Niall inne från toaletten. "Varför är jag så trött" sa jag högre och tog bort mitt huvud från kudden. "Jag hör inte, du får komma in hit" Jag drog en suck och ställde mig upp. Jag gick in på toaletten och öppnade munnen för tredje gången. Jag märkte då att Niall hade duschat och stod nu med en handduk inlindad runt ´höften
Min blick kunde inte undgå att åka ner till hans mage. "Du hade en fråga" sa Niall "Just det, eh..." Jag försökte titta upp i hans ögon, men det gick bara inte. "Nella...?" sa Niall. Jag var helt borta, stirrandes på hans 6-pack. Det är egentligen konstigt; Hur kan en kille vara så snygg i ansiktet, så vackert hår, såå underbara ögon. Så himla snäll, rolig och trevlig, med en jätte vacker personlighet. Och samtadigt ha en så himla snygg kropp. Jag hade inte märkt att Niall hade kommit fram och la nu en hand under min haka och styrde mitt huvud uppåt. Jag tittade in i hans ögon. "Vad var frågan?" sa han "eh..." sa jag "Jag kommer inte ihåg" sa jag. För ärligt tagat gör jag inte det. "Du får sluta stirra sådär, det gör så att du glömmer bort saker" sa han och kysste mig en lång stund. "Verkar så" mumlade jag mot hans läppar. "Niall, kommer det någonsin vara så att jag kan ta på din mage utan att du blir helt stel?" "Möjligtvis, om jag vänjer mig med det" mumlade han. "Men det betyder inte att du får göra det nu" sa Niall snabbt efter. Jag suckade "Vet du hur svårt det är attt egentligen hejda sig?" Han nickade stort " Jag får göra det varje dag för att inte kyssa dig" "Men Niall, det är ju bara att kyssa mig" "Är det?" sa han nästan förvånat "Ja, såklart" Han log stort. Jag tänkte säga en sak till, men han avbröt mig igenom att trycka sina fantastisska läppar mot mina i en kyss. Jag besvarade kyssen och satte mina armar runt hans nacke. Han satte ena handen på min midja. När kyssen avslutades sa jag, "Du fåt torka upp här" "Ja, jag ska" "Niall, man duschar inuti duschen vet du? Det ser ut som att du duschat utanför" "Ja, jag vet" sa han med en suck "Men ja, jag finns där ute" sa jag och gick ut från toaletten och stängde dörren efter mig. Jag tog av mig mina kläder så att jag bara hade underkläder och tog ut Nialls tröja ur garderoben. Det var inte dags att lägga sig på länge, men det vore skönt ändå. Jag la tröjan ner på bordet. Helt plötsligt kom Niall ut, med bara kalsonger på sig. Han sa inget, utan bara började kyssa mig och jag, som inte var så berädd på det, backa bakåt några steg tills mina ben slog i sängen och vek sig så att jag landade i sängen och Niall på mig. "Aj" skrattade jag "Väger jag så mycket?" sa han med ett skratt och la sig bredvid mig istället "Nej, inte alls, men nästa gång, säg att sängen ärr precis bakom mig"Jag log mot honom och gav honom en puss på kinden. Han började kyssa mig "Nella, jag har tänkt på en sak..." mumlade Niall. "Ja?" undrade jag "Du vet... Nolly" sa han. "Ja...?" sa jag osäkert "Hur blir det om man mixar våra namn?" Jag var i alla fall glad att han inte frågat någon om mig och Olly. "Nella och Niall..." mumlade jag för mig sjäng "Nialla" sa jag sedan "Efternamnen då?" sa Niall och pussade mig på kinden "Roach och Horan..." sa jag likadant. "Horoach?" Niall log stort " Nialla Horoach" Jag skrattade till "Det låter konstigt" "Nej, jag gillar det faktiskt" sa han och kysste mig på halsen "Nialla Horoach" upprepade han. Jag log "Nialla Horoach" sa jag sedan. "Svårt att uttala bara" sa han.

Våran konversation avbröts av en hög knackning som kom från dörren. "Öppna" sa jag direkt. Niall gav ifrån sig en suck, men ställde sig lydigt upp. Han svepte in sig i handduken igen och öppnade dörren. Harry stod där. Hans ögon åkte först till Niall, sedan till mig och den stökiga sängen. "Eh...Vad gjorde ni innan jag kom?" sa harry "Myste" sa Niall och jag slog handen mot pannan. Niall ser mys som ett sett, och Harry ett annat "Oj, förlåt, jag är ledsen att jag störde..." sa Harry långsamt "Ja, det borde du verkligen vara" sa Niall och stängde dörren. "Niall!" sa jag med ett skratt "Harry ser ju mysa som..." sa jag medan jag snabbt hoppade upp urr sängen och öppnade dörren. "Harry!" jag ropade tillbaka honom. Han hade inte hunnit så långt, men fick gå tillbaka den lilla biten. När han stod vid dörröppningen öppnade jag munnen "Vi gjorde inte det, Harry. Niall såg mysa som en annan sak" förklarade jag och tittade in i Harrys ögon. Harry tittade inte in i mina ögon, utan bara ner på min kropp. "Vadå?" sa jag och tittade ner. Onej, jag glömde ta på mig tröjan. Jag stod nu i bara underkläder inför en av min pojkväns bästa vänner... "Oj, jag glömde..." börrjade jag, men Harry avbröt mig igenom att busvissla medan hans ögon sökte upp och ner på min kropp. Jag gick bara rakt ner i sängen och la täcket över mig "Oh my godness, var det där Nella?" sa Harry förvånat "Japp" hörde jag Niall "Men gud så snygg..." "Jag vet" man kunde höra Nialls leende "Om ni gör slut någon gång paxar jag för att få henne. Hon har ju världens snyggaste kropp alltså, för att inte tala om hennes ..." jag kunde känna hur Niall blängde på honom. "...det var inget" sa han sedan "Du skojade verkligen inte när du sa att hon var snygg under kläderna..." "SSSSSSSCCCCHCHHHHHHH!!" hyschade Niall åt honom "Oj, sorry, glömde att hon fortfarande var kvar" "Okej, hejdå, och håll dig borta från henne" jag hörde hur Niall stängde dörren. Han lyfte täcket och tittade på mig "Vad gör du här under? Har du byggt en koja" Jag skrattade tilll "Ja, jag hade tänkt bo här i resten av mitt liv" log jag. Niall kröp under täcket och la sig bredvid mig. "Ja, det var väl ändå mysigt om man tänker bort att det inte finns någon luft" sa han. Jag började kyssa honom utan att riktigt veta varför. Han besvarade kyssen och tryckte sig så nära mig som det gick. Jag kunde känna hans mage mot min mage, viket var ganska mycket bättre än att känna på den. Jag avbröt kyssen och kröp fram ut täcket.

"Niall, vad menade Harry med ´snygg under kläderna´?" sa jag efter en stunds tystnad. Niall började rodna stort och tittade ner mot sina fötter. "Inget..." försökte han övertala mig. Jag gav ifrån mig en suck "Okej, om du inte vill säga det så..." mumlade jag. "Jag kom på en sak nu" sa Niall och försökte prata bort ämnet "jag skulle undersöka dig" sa han och vände sig om mot mig. "Va?" skrattade jag "Titta vad som får dig att stöna" förklarade han "Just det..." mumlade jag. "Vi får göra det sen..." sa jag och ställde mig upp "Vart ska du?" "Hämta toalett papper, det är slut här" sa jag "Just det" sa han nu. Jag satte snabbt på mig shorts och ett linne innan jag gick ut och stängde dörren efter mig.
Jag gick med snabb takt mot det allmänna toaletten för att hämta. Jag gick förbi fotbollsborrdet och kom fram till toaletten. Jag gick in och tog en toalettpappersrulle som låg i skåpet. Det fanns inga fler verkade det som. Jag gick med toalettrullen i handen och tittade ner i golvet. Varför skulle Niall överhuvud taget ´ undersöka´ mig?
Jag han inte tänka mer förren jag blev uppslängd mot väggen i en hastig takt som fick det att komma ut ett skärt litet skrik igenom min mun. Jag kände någons andetag mot mina läppar. Det var för mörkt att riktigt se vem det var, men jag kunde känna hur personen tog en hand på min höft. Jag travade efter lampan som jag visste höngde på väggen, och fick tillslut tag om lysknappen och tände lampan.

Det var Harry.


Långt kapitel! WOOOHOO! Lämnar över vad Harry gjorde till nästa kapitel...

Brorsan har ju haft en moppe, men har nu köpt sig en ny, vilket betyder att en fin svart moppe står oandvändbar i vårt garage. Jag håller ju på att skaffa moppekort, så den blir snart min... Vet att det inte har något med novellbloggen att göra, men ville bara säga det för att jag är så glad :D 

//Hilda

Kommentera för mer!

 


Kommentarer
Namn: Maja

Åh kliffhanger och meeeeeeeeer :)

Svar: Haha, tack så mycket!! :) //Hilda
Hilda Nellie

Datum: 09 Juli 2013 Tid: 21:37
Namn: Mikan

mer bra

Svar: Tack!! :) //Hilda
Hilda Nellie

Datum: 10 Juli 2013 Tid: 11:10
Blogg: http://edlit.blogg.se
Namn: Mikan

Bra mer ;)

Svar: Tack igen! :) //Hilda
Hilda Nellie

Datum: 10 Juli 2013 Tid: 22:01
Blogg: http://edlit.blogg.se
Namn: Jessica

Sjukt bra!! :)

Svar: Tack så hemskt mycket!!:) //Hilda
Hilda Nellie

Datum: 11 Juli 2013 Tid: 13:12

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Blogg:

Kommentar:

Trackback