Kategori: Forever And Always
Datum:

Kapitel 37 - It's A Girl

 Det blev helt tyst i rummet, och jag tittade runt på alla som såg verkligen helt chockade och överraskade ut. Efter ännu några sekunders tystnad hörde man Louis röst högt och tydligt "Vad...trevligt" Efter att Louis yttrat orden började nästan alla prata samtidigt "Grattis!" "Så roligt!" "Jag är så glad för er!" "DÖP DEN TILL LOUIS" Jag skrattade och skakade på huvudet "Vi vet inte ens om det är en kille eller tjej" "Enkelt, kille, Louis, tjej, Louisa" Niall och jag himlade med ögonen "Vad tänkte ni döpa den?" Undrade Liam med ett leende. Jag och Niall tittade på varandra "Vet inte" Svarade Niall kort "Jag vet ett fint namn!" Våra blickar vändes mot Louis "Louis!" Niall suckade "Vi tänker inte döpa den till Louis, Louis!" Louis suckade "Visst"
 
"Det här blir en jättefin färg" Niall log nöjt mot den ljusblåa färgen på väggarna "Eller vad tycker du?"
Jag tittade runt i rummet innan jag svarade"Jo, det är väldigt-" Jag hann inte säga klart min mening innan Niall började hyscha på mig. Jag gav honom en bisarr blick "Jag pratade inte med dig" Jag fortsatte med den bisarra blicken "Vad tycker du, kompis?" Han ställde sig på knä framför mig och tryckte hans ena öra mot magen. Som att han verkligen trodde att bebisen skulle svara "Jag tror den sa att den gillar det" Jag skrattade tyst, och följde Nialls ögon med blicken när han ställde sig upp och log mot mig "Tycker du vi borde ta reda på om det en liten kille eller tjej?" Jag log tillbaks "Det vore roligt att veta" Han gav mig en mjuk puss på munnen "Vad sägs om att göra det idag?" Jag log större "Om det finns tid så ja, visst" Han log "Jag kollar upp det direkt när vi har målat klart" Jag nickade, och han gav mig en sista puss innan han vände sig om och gick mot väggen och fortsatte måla på färgen. Jag tog upp en av penslarna och gick fram till Niall och målade på hans rygg. 
Jag skyndade mig tillbaka till väggen jag skulle måla, men hann inte börja måla förrän Niall var på väg mot mig. Jag skrek till och försökte springa bort, men hann inte då Nialls hand grep tag runt min handled. Han började kyssa mig, vilket inte alls var det jag förväntat mig. Men jag klagade inte alls och kysste tillbaka. Efter attvi kyssts ett tag då kände jag något kallt på min kind. Jag avbröt kyssen och backade undan. Niall började le medan jag förde handen mot kinden och strök av det mesta av den kalla saken och tittade sedan på handen. Blå målarfärg. Jag flämtade till, delvis på skoj och delvis på riktigt innan jag strök av färgen mot hans kind. Han började le 
"Vi måste sluta leka med målarfärgen annars kommer bebisen att få ett prickigt rum" Jag skrattade innan
jag nickade instämmande "Det har du rätt i" 
 
 
Vi kom in i rummet där receptionisten hade sagt att vi skulle vara. Det var ett vitmålat rum, och en kvinna stod i mitten av det och log trevligt mot oss. "Mr och Ms. Horan?" Undrade hon, och jag nickade, log mot henne
"Det är alltså då jag som ska utföra ultraljudet" Berättade hon och jag nickade och skakade hennes hand, vilket även Niall gjorde. "Du kan lägga dig ner Ms Horan" Sa hon och gjorde en enkel gest mot en slags utav säng i rummet. Jag gjorde som jag sa och Niall satte sig bredvid mig på en stol som var placerad där och jag följde kvinnan med blicken. Hon gick fram mot mig och började sprida ut en blåa kräm
över min mage och jag bet mig själv i läppen över den kalla saken som kom i kontakt med
min hud. Jag blickade mot Niall som satt och log mot mig, och tog stöttandes tag i min hand. Kvinnan tog sedan någon slags apparat, mer såg jag inte då jag tittade på Niall, som strök med sin tumme över min hand. 
Niall log stort mot mig och kramade om min hand lite hårdare när det dök upp en bild på skärmen. Bilden var otydlig, inga skarpa linjer direkt, och kvinnan gick närmre skärmen innan hon gav oss en leende "Det är en flicka" Jag började le stort, och tittade på Niall, som hade ett likadant leende "Så det blir en liten prinsessa"
Jag bet mig själv leendes i läppen, försökte hindra tårar att uppenbara sig. Glädje tårar såklart. Jag var för upptagen att stirra leendes in i Nialls ögon för att märka att kvinnan hade tagit bort den blåa saken och jag drog snabbt ner tröjan. 
 
Vi trodde att tillbakavägen till bilen skulle bli likadan som vägen bort från den, men den tanken förstördes då massa fotografer dök upp från ingenstans. Jag tryckte mig närmre Niall och han drog handen tajtare runt mig "Nella?! Varför är du så tjock, är du gravid?!" "Är det ditt barn, Niall?!" "Vart har ni varit?!" "Vart ska ni?!"
De kastade massa frågor mot oss, och allt jag gjorde var att titta ner i marken, tills jag kände hur en fotograf körde in sin armbåge i min rygg kraftigt, och ett högt "Aoch!" Flög ut ur min mun. Niall tittade oroligt på mig, om det var med meningen eller inte som fotografen gjort det visste jag inte, men jag visste att det gjorde jätte ont.
"Hörni! Om någon skadar Nella eller barnet kommer jag döda er, personligen!" Skrek Niall ut, jag blickade upp på honom. Hans blick var intensiv och full med hat, vilket antagligen var anledningen till att de mesta backade, efter att ha tagit ett foto till. Niall öppnade sedan bilen som vi kommit fram till och hjälpte mig in i den, och stängde sedan dörren. Han satte sig i förarsätet och tog min hand. Jag tittade upp honom. När han mötte min blick så utbyttes hans hatiska blick mot en mjuk och vänlig "Hur gick det?" Jag log "Det gick bra, för bebis Horan också" Han log och gav mig en snabb puss på kinden "Bra" Mumlade han innan han startade motorn "Jag vet inte vad jag skulle ta mig till om det hände något med någon av er" 
Vad TYCKEEER ni ?! :D
//Hilda
Kommentera för mer!!

Kategori: Forever And Always
Datum:

Kapitel 36 - We're Having A Baby

"Vi har ändrat oss, vi vill ha det här barnet" Berättade Niall stolt, och tog min hand leendes. Kvinnan tittade surt på oss, likaså de andra i rummet, men vi brydde oss inte. Niall bara tog min hand snabbt och gick snabbt ut ur byggnaden. Jag log när jag gick ut ifrån dörrarna. Jag trodde att när jag skulle gå tillbaka ut ur dom, så skulle jag inte ha kvar barnet, men så blev det inte alls. Niall log mot mig när vi kommit utanför dörrarna "Jag är så lycklig, Nella, är det är tjej eller kille?! Vad ska den heta? Vi behöver dekorera i rummet! Jag älskar dig!" Hans prat blev avbrutet då han snabbt placerade sina läppar mot mina. Jag kysste tillbaka, såklart, och så stod vi ett tag, på gatan med folk som gick förbi oss, och stirrade på oss. Men vi kunde inte bry oss mindre, för vi skulle bli föräldrar.
 
"Jag bjöd över killarna och tjejerna" Niall satte sig på sängkanten, i sängen jag låg trött i.  Jag höjde ena ögonbrynet mot honom "Killarna och tjejerna?" "Du vet, Harry, Liam, Zayn, Li-" "Ja, men varför?" "Jag tycker att vi ska berätta för dom" Niall började plötsligt prata i tystnaden medan han blickade ner mot min mage och jag tittade oförståendes på honom "Vad menar du?" "Berätta, om barnet, jag vill berätta det för alla" Han la sin hand på min mage och strök den försiktigt "Definiera alla" Log jag mot honom, och han började le också "Min mamma, min pappa, Greg, din mamma, din pappa, Harry, Zayn, Liam, Louis, Danielle, Perrie, alla" Jag log, åt Niall som mötte min blick glatt "Fast, Danielle och Perrie vet redan" Niall rynkade pannan "Hur? Har du berättat?" Jag nickade "Jag liksom, köpte graviditets testen med dom, när vi shoppade" Niall satte sig upp i sängen, såg oförståendes ut "Berättade du för dom innan mig?" Han såg besviken ut, och jag suckade "Jag är ledsen, jag ville bara...jag ville inte oroa dig om barnet och sånt, och jag ville inte berätta förrän det var helt säkert att jag var det, och jag ville inte gå själv för att det vore pinsamt, och...jag, jag är ledsen" Han tittade oförståendes på mig "Vad får dig att tro att jag skulle oroa mig om det?" Jag suckade "Jag vet inte, okej? Kan vi bara...glömma det, snälla?" Han stirrade på mig ett tag och log sedan smått "Okej, dom kommer snart, så jag skulle tro att du skulle vilja gå upp ur sängen. Jag gör något att äta" Han pussade mig i pannan innan han ställde sig upp från sängkanten och jag log åt honom "Det här är varför jag älskar dig" Han sköt mig ett stort leende och gick sedan ut ur dörren. Jag vred mig lite till i sängen innan jag steg upp och sträckte på mig. Jag plockade fram kläder i garderoben som jag sedan satte på mig, och började sedan gå mot Niall i köket.
 
Det knackade på dörren och jag reste mig upp ur soffan. Jag små sprang mot ytterdörren, och öppnade efter att jag tagit ett djupt andetag. "Hej" Log jag och välkomnade de alla med en kram. Niall dök upp bakom mig och gjorde detsamma, förutom med killarna där han istället bara gav dom en vanlig killkram. "Okej, så, det måste finnas en anledning till varför ni bjöd över oss, vad är det?" Louis verkade gå rakt på sak, och jag gjorde genast ögonkontakt med Niall. Lika bra att berätta det på en gång."Ehm, det är så att..." Började jag, försökte förklara, men inget kom ut ur min mun efter det. "Vi..." Niall tog ett djupt andetag, men det verkade hända samma sak för honom som det gjorde för mig. "Ni?" Försökte Zayn att hjälpa oss "Danielle och Perrie vet redan det här" Berättade jag lågmält, alla blickar vändes mot dom, som nu börjat le i förståelse. "Nella är gravid" Alla blickar hamnade på Niall som yttrat orden, och alla såg helt chockade ut. Niall började le "Vi ska ha ett barn" 
 
 
 
Det blev helt tyst i rummet, och jag tittade runt på alla som såg verkligen helt chockade och överraskade ut. Efter ännu några sekunders tystnad hörde man Louis röst högt och tydligt "Vad...trevligt" Efter att Louis yttrat orden började nästan alla prata samtidigt "Grattis!" "Så roligt!" "Jag är så glad för er!" "DÖP DEN TILL LOUIS" Jag skrattade och skakade på huvudet "Vi vet inte ens om det är en kille eller tjej" "Enkelt, kille, Louis, tjej, Louisa" Niall och jag himlade med ögonen "Vad tänkte ni döpa den?" Undrade Liam med ett leende. Jag och Niall tittade på varandra "Vet inte" Svarade Niall kort "Jag vet ett fint namn!" Våra blickar vändes mot Louis "Louis!" Niall suckade "Vi tänker inte döpa den till Louis, Louis!" Louis suckade "Visst"
Ganska kort, men vad tycker ni? 
OBS! Som ni kanske märkt har kapitlen blivit kortare och det har blivit dålig uppdatering.  Anledningen till det är att vi tappat skrivlusten en aning för novellen, vi vet inte varför. Så det kommer kanske bli runt 40 kapitel på novellen, som en förvarning. Men nästa novell har vi som det verkar nu mycket skrivlust, och vi har kommit på handlingen och så :) Hoppas det går bra så!
//Nellie
Kommentera för mer!!

Kategori: Forever And Always
Datum:

Kapitel 35 - Parents

"Bebis?" Undrade jag och han började le trött "Märkte du?" Log han och jag nickade, ivrig att f veta vad anledningen var "Varför skrev du det?" Niall log och hävde sig upp på ena armbågen. "Tanken kom bara till mig, att du var gravid" Jag tittade storögd på honom "Och vi skulle ha ett barn, i framtiden du vet. Jag längtar tills dess" Han placerade en puss på min panna och sträckte sig sedan över mig för att släcka lampan, medan jag långsamt la mig ner, och Niall la armen runt mig "Godnatt, Nella" Jag bet mig själv löst i läppen "Godnatt" 
 
"Nella..." Började Niall långsamt medan han gick mot rummet jag satt i, och vred upp huvudet mot honom och nickade långsamt, bad honom att fortsätta "Får jag fråga dig en sak?" Han gick långsamt mot mig och jag nickade igen "Det är bara att fråga" Log jag, en aning nyfiket medan jag tittade förväntansfullt på honom. Han suckade, och tog ännu ett steg mot mig innan hans blick åkte ner till golvet, men mötte sedan uppriktigt min blick "Nella, är du gravid?" Mitt leende försvann och jag tittade förvånades på honom "Ursäkta?" "Förlåt, du har bara varit så känslosam på sistone, och du har ont, du mår illa, kräks, äter mer än vanligt. Är du gravid eller inte?" Jag suckade och min blick mötte marken medan jag tänkte. "Nej, Niall, jag är inte gravid" Svaret förvånade både han och mig, men allra mest mig. Jag är gravid, varför sa jag så? Det var ett perfekt tillfälle att berätta det, det var till och med han som tog upp ämnet, och jag förstörde chansen. "Okej..." Mumlade han ut långsamt "...men, vad är det som har gjort dig såhär? Är det-" han avbröt sig själv, och avbröt våran ögonkontakt för att han skulle titta ner i golvet. Han verkade rädd, och nästan ångerfull "Ångrar du dig?" Jag tittade oförståendes på honom, och rynkade min panna "Vad menar du?" Han gjorde ett försök i att möta min blick, men så fort han såg min oförstående blick, så tittade sedan ner i marken. "Att...att vi gifte oss" Min rynkade panna försvann och jag suckade, och gick för att krama om honom, hårt. Långsamt tog han upp armarna och besvarade omfamningen "Så, svaret är ja? Du ångrar dig?" Jag hörde hur han kort snyftade till mot min axel och jag suckade åter igen "Nej, Niall, jag lovar, jag ångrar mig inte alls." Jag avbröt kramen för att titta i i hans tårfyllda ögon, och han suckade också "Men varför har du varit så sur och ledsen ibland då? Det är den enda anledningen om du inte är gravid" Jag bet mot själv i läppen löst "Jag vet inte, Niall, men det är inte det att jag ångrar mig. Jag lovar, jag älskar dig" Han började le och kramade om mig igen "Jag älskar dig med"  
 
"Ouch" Mumlade jag ut medan jag drog handen igenom mitt trassliga hår och drog mins ben mot min mage. "Nella, har du ont?!" Ropade Niall ifrån köket, självklart var han i köket. "Nej, jag ropade ouch som ett rop att jag mår perfekt" Svarade jag med stark ironi i rösten, och jag hörde hur Niall försökte hålla in ett skratt när han gick mot mig "Magen igen?" Undrade han sedan och satte sig bredvid mig och tog stöttandes min hand "Ja" grymtade jag ut innan jag suckade efteråt. "Är det något jag kan göra för dig?" Undrade Niall, som och la sig bredvid mig. Han började hålla på med mitt hår. "Ja, ge mig en macka. Jag är vrål hungrig" Mumlade jag fram och han nickade "Såklart, vilket pålägg?" Jag tvekade en aning i tystnad, men bestämde mig sedan "Skinka" Niall nickade och ställde sig snabbt och gick snabbt ut ur sovrummet, och jag började sedan höra hur massa buller startade i köket. Jag vred mig hastigt i sängen så jag låg på mage, men vred sedan igen på mig. Ännu en gång stönade jag av smärta medan jag sträckte på mig "Här" Niall dök snabbt upp och räckte fram mackan mot mig. Synen och lukten av den fick mig att inse att jag mycket hellre ville ha en ostsmörgås. "Jag sa att jag ville ha ost!" Utbrast jag surt och slog bort mackan ur hans hand, mycket medveten om att jag inte sa det. "Okej, okej, förlåt!" Han plockade upp mackan från golvet innan han gick ut ur sovrummet. 
 
 
"Nella, sötnos" Niall kom in i rummet, han lät på något sätt besviken och ledsam. Jag släppte blicken från teven för att titta på honom "Va?" Jag såg att han höll något i handen, men brydde mig inte riktigt om det tills han sträckte fram dom mot mig, och visade graviditets testen för mig. Snabbt klev jag upp ur soffan, och slet dom ur hans hand "För sent, jag har redan sätt" Nästintill viskade han ut, medan han tittade ledsamt på mig. "Du sa att du inte var det..." Mumlade han tyst "Jag vet, jag bara...jag vet inte" Det blev tyst ett tag innan Nialls stämma fyllde rummet tyst "Så...så du är gravid?" Undrade han,  bara för att klargöra.  Jag bet mig i läppen och tittade ner mot marken. Nu fanns det inga bortförklaringar, bara sanningen. Jag kunde sagt att det var Danielles eller Perries, men jag ville inte dra in dom i det här igen. "Ja, Niall, jag är gravid" Hans bekymrade ansiktsuttryck började avta och ersattes av ett stort leende "Jag kommer bli en pappa?" Han lät glad när han sa det, även var det mer som en fråga. "Ja, Niall" Han skrattade till lyckligt, och kramade om mig ett långt tag. Jag kramade tillbaka hårt, men hann inte göra det så länge förrän Niall hade lyft upp mig och snurrade sakta runt mig, verkade på något sätt rädd att skada bebisen. "Jag kommer bli en pappa. Du kommer bli en mamma. Föräldrar. Ett barn, jag är så lycklig, Nell!" Han skrattade, verkade knappt tro det, jag skrattade också till en början, men sedan suddades mitt leende sakta ut "Vad är det Nella?" Hans leende avbröts också, och jag suckade "Jag vill inte ha barnet, Niall" Hans bekymrade ansiktsuttryck dök upp igen "Varför inte?" "Jag är inte redo, Niall, jag vill inte ha det här barnet" han stirrade på mig i förvirring "...va?" Han verkade inte riktigt förstå varför. "Jag tänker göra abort" Hans förvirrade ansiktsuttryck utbyttes till ett surt.
 Han svalde hårt och tittade argt på mig "Så du tänker döda vårt barn?" Jag suckade "Niall, säg det inte så, du får det att låta så hemskt" Han backade ett steg från mig och höjde rösten "Men det är exakt det du gör Nella, dödar vårt barn! Ett oskyldigt litet barn som inte har gjort något alls, har inte ens fått leva livet!" Jag tittade ner på golvet "Jag tillåter det inte, Nella, jag vill ha det här barnet med dig! Jag förbjuder dig från att ta bort det!" Jag blev sur, så nu bestämmer han över mig eller? "Du bestämmer inte över mig, om jag inte vill ha barnet behöver jag inte det. Det är inte så att jag behöver pappans tillåtelse att ta bort det" Det såg ut som om han skulle börja gråta, och en tår trillade ner från hans kind, vilket inte alls förvånade mig. "Nella, gör inte såhär mot vårt barn! Den förtjänar ett liv!" Jag suckade "Niall, jag..." "Vet du vad?! Glöm det!" Han rusade ut ur huset medan jag stod kvar, utan att ha fått yttra mina ord.  Jag bet mig hårt i insidan av kinden för att inte börja gråta. Anledningen till att jag inte ville ha barnet var självklart för mig. Jag är inte redo för all smärta och trötthet som det kommer att ta. Inte än. Jag damp ner i soffan bakom mig och min blick gled mot teven.  Nyheterna stod på, där en tjej annonserade om att vädret skulle bli bra. Tyvärr kunde jag inte bry mig mindre. 
 
 
"Nella" Jag kände en hand som strök mig försiktigt på armen, förmodligen Nialls hand. Jag öppnade ögonen och min gissning var rätt, Niall satt framför mig, på soffan medan jag låg på den. "Jag är ledsen" Han tog upp en bukett med rosor som han haft bakom ryggen och gav dom till mig med ett svagt leende "Om du inte vill ha bebisen, behöver du inte, jag borde inte försökt tvinga dig. Det är ju trots allt du som skulle ha den inom dig i nio månader. Jag känner mig som ett monster, och du har all rätt att vara sur på mig. Om det gör dig något gladare så har jag bokat in dig på ett akut abort. Men om du ångrar dig är det bara att ställa in" Han ströknågra hårslingor som låg i mitt ansikte bakåt. "Dödar jag barnet, Niall?" Mumlade jag oroat ut, jag hade inte tänkt på det på det sättet. Han suckade "Nella, barnet har knappt fått liv, så du dödar det väl inte" Hans försök att pigga upp mig gick inte så bra, då jag visste innerst inne att jag faktiskt dödar det då. "Jag vill bara göra abort, tack för att du bokade tid. När?" Han suckade, men log sedan "Det var ett akut abort, så klockan tre idag. Jag vill bara ha det över snabbt och jag gissar att du också vill det" Jag nickade "Är du säker, Nella? Du vet, om abort?" Jag nickade innan jag hunnit tänka igenom det hela.  Han suckade igen "Okej, då" 
 
 
Väntesalen såg trevlig ut, om man tänkte bort alla tjejer som såg ganska olyckliga ut. De flesta satt ensamma, och några satt med en lille bredvid sig. Det såg hemskt ut. "Pappa är ledsen, mitt lilla barn" Mumlade Niall i riktning mot min mage, medan han försiktigt strök den. Hans ord fick mig att nästan börja gråta, han är pappan, jag är mamman, och vi ska döda vårt barn? Det låter verkligen hemskt, men vi ska göra det. Det finns igen tillbakaväg, jag suckade djupt. Medan jag tänkte så kände jag plötsligt någon konstig känsla i magen, det gjorde inte ont eller något, det kändes bara obehagligt. Efter ett tag insåg jag vad det var "Niall" Flämtade jag, och Niall släppte blicken från magen och tittade upp på mig "Den sparkade" Niall rynkade pannan "Vad?" "Bebisen, den sparkade" Han började le och tittade ner mot magen "Är det trångt där inne?" Viskade han tyst, men tyst nog för att jag skulle höra det. Det var då jag insåg det, jag vill ha det här barnet. Det som stoppar mig är bara smärtan, att jag inte vill ha mer ont, men när jag tänker så är jag ju bara självisk. Niall vill ha kvar barnet, och om barnet hade en åsikt skulle den nog också vilja vara vid liv. Jag avbröt i hans mumlade till bebisen "Niall, jag vill inte" Förvånat tittade Niall upp på mig, letade efter bekräftelse om jag menade vad han trodde jag menade "Va?" Jag mötte hans blick "Jag vill inte ta bort det, jag vill ha det" Niall började långsamt spricka upp i ett stort leende "Säkert!?" Utropade han lyckligt, vilket fick alla i rummet att titta på oss "Ja" Andades jag ut. Han släppte ut ett lyckligt litet skratt innan han ställde sig upp och sträckte ut handen mot mig "Kom, min ängel, vi behöver inte vara här" Jag log och tog tag i hans hand, och han drog upp mig. Han la armarna runt mig och kramade mig hårt "Jag älskar dig, N-" "Nella Horan" Nialls röst blev avbruten av en kvinnas röst och han släppte kramen för att titta på henne. "Din tur" Jag bet mig själv i tungan, nej, jag vill inte "Vi har ändrat oss, vi vill ha det här barnet" Berättade Niall stolt, och tog min hand leendes. Kvinnan tittade surt på oss, likaså de andra i rummet, men vi brydde oss inte. Niall bara tog min hand snabbt och gick snabbt ut ur byggnaden. Jag log när jag gick ut ifrån dörrarna. Jag trodde att när jag skulle gå tillbaka ut ur dom, så skulle jag inte ha kvar barnet, men så blev det inte alls. Niall log mot mig när vi kommit utanför dörrarna "Jag är så lycklig, Nella, är det är tjej eller kille?! Vad ska den heta? Vi behöver dekorera i rummet! Jag älskar dig!" Hans prat blev avbrutet då han snabbt placerade sina läppar mot mina. Jag kysste tillbaka, såklart, och så stod vi ett tag, på gatan med folk som gick förbi oss, och stirrade på oss. Men vi kunde inte bry oss mindre, för vi skulle bli föräldrar.
 
Vad tyckte ni?! Och vad tror ni kommer hända?! ;)
BLOGGEN ETT ÅR! JIPPIE!
//Hilda & Nellie
Kommentera för mer!!

Kategori: Meddelanden
Datum:

News

Först och främst vill vi börja med ett stort FÖRLÅT. vi har inte uppdaterat på länge, som ni kanske märkt. Men vi har som en kompensation! På lördag fyller bloggen 1 år, och då har vi skrivit ett långt kapitel! Längre än vanligt! där det händer mycket, om du frågar oss. Så det kommer dyka upp på lördag, och förlåt för alla dessa dagar utan ett kapitel! 
 
 
//Hilda & Nellie

Kategori: Forever And Always
Datum:

Kapitel 34 - Don´t Hit Me

  "Jag litar på dig, Nella, jag ville bara..." Jag hittade ingen annan förklaring och rullade in läpparna till ett sträck. Nella höjde ena ögonbrynet "Du ville bara vad?" Jag förblev tyst "Exakt Niall, det finns ingen annan förklaring. Gud så jobbig du är!" Hon började med bestämda steg gå iväg, men stannade sedan tvärt och vände sig om "Du hann väl inte läsa något...eller?" Jag skakade på huvudet, jag hann läsa det senaste smset, men det berättade inte så mycket, så enligt min logik hade jag inte läst det viktiga. Hon fnös innan hon med sura steg gick iväg mot något rum "Bra" 
 
"Förresten, Nella, vad köpte du igår egentligen?" Undrade han medan hand fingrar åkte igenom mitt hår "En tröja, och förresten, det var den här jätte snälla tjejen, får jag berätta?" Han nickade med ett leende "Självklart" Jag satte mig rakt och tittade på honom "Okej, så jag var på apoteket och den här tjejen i kassan var så snäll, hon bjöd på typ två hundralappar, så jag fick testen för två hundra, snällt, va?" Niall nickade och log, men slutade sedan le och tittade på mig oförståendes "Test?" undrade Niall med en rynkad panna. Jag slutade också le när jag insåg att jag hade sagt det "Sa jag test?" Skrattade jag och försökte skoja bort ämnet, men mitt skratt lät mer falskt och nervöst än normalt. "Jag menade body lotion" Han höjde ena ögonbrynet "Det är två ord som inte är så lika" Jag tittade konstigt på honom, och försökte ge honom det bästa konstiga ansiktsuttrycket jag kunde åstadkomma "Jag menade body lotion test, du vet, man fick det för 400, dom är väldigt dyra, du vet" Han tittade på mig, "Nella, ljuger du?" Jag skakade snabbt på huvudet "Nej" Ljög jag, igen. "Nella, varför ljuger du så mycket och håller så mycket ifrån mig? Vad döljer du?" Jag suckade "Niall, jag bara..." "Nej, Nella, berätta sanningen och inga bortförklaringar. Du vet absolut allt om mig, och allt jag gjort, alla hemligheter. Du ska inte ha några hemligheter för mig!" Utbrast han, surt nu och ställde sig snabbt upp "Exakt varför inte?!" Jag visste svaret, men ställde ändå frågan. "För att jag älskar dig! Därför vill jag att du ska veta allt om mig, varför känner du inte samma sak?!" Jag suckade "Niall, jag gör det, jag älskar dig, jag bara är..." Jag försökte ta hans hand, det var alltid gjort honom mer lugn när vi bråkar, men nu ryckte han bort handen. "Bortförklaringar är vad det är du säger nu, Nella! Jag fattar bara inte varför du vill hålla allt hemligt från mig? Vad smsade du om med Danielle?!" Jag tittade ner mot marken, jag var verkligen inte redo att berätta. "Svara!" Skrek han otåligt ut, och gestikulerade med ena handen. När hans hand åkte upp så ryggade jag automatiskt undan och försökte skydda mig med händerna "Gör det inte!" Jag tittade försiktigt upp från golvet för att se Niall stå där som stod och bara stirrade på mig. "Gör vad?!" Frågade Niall surt. "Slå mig inte" Det blev tyst i rummet vi var i ett tag. Niall bara stod där och stirrade på mig "Slå dig?" Hans ord kom ut som en viskning "Varför skulle jag någonsin slå dig? Jag älskar dig, jag är ledsen för att jag skrämde dig. Det spelar ingen roll hur arg jag blir, jag kommer aldrig göra dig illa!" Berättade han och kramade om mig hårt. Jag suckade "Jag vet, gammal vana" Niall suckade också och släppte kramen för att ge mig en kort, men meningsfull och kärleksfull kyss. "Jag ska gå och göra lite snacks till dig, babe, sätt dig i soffan, välj en film, så tittar vi, okej? Förlåt mig" Jag skakade på huvudet "Det gör inget, och det låter perfekt" Han log och pussade mig på pannan innan han gick in i köket, och jag satte mig leendes i soffan.  
 
Jag låg på sängen och försökte sova. Nialls fingertoppar strök över min rygg, vilket hjälpte mig att bli tröttare. Min hjärna var upptagen med att få ihop meningar, därför att Niall skrev olika bokstäver på min rygg. V låg så under tystnad och jag bara blundade och kände. Det började med att han skrev 'Jag älskar dig' och nu har han skrivit saker som 'Du är mitt allt' och 'du är vacker'. Han skrev liksom in olika komplimanger på min rygg och jag tog åt mig av varje ord. Plötsligt började Niall bilda ett ord som fick mig att stelna till. Det började med ett B, och sedan ett E, sen kom ett B, och sen ett I, och jag låg spänd och kände efter om det skulle komma ett S. Efter ett tag, var det exakt det som hände. B-E-B-I-S. Niall ritade sedan ett hjärta på min rygg med sina fingertoppar, och jag låg fortfarande helt still. Visste han? Jag hävde mig upp från min position och tände lampan, och vände mig om mot Niall som kisade mot mig. "Bebis?" Undrade jag och han började le trött "Märkte du?" Log han och jag nickade, ivrig att f veta vad anledningen var "Varför skrev du det?" Niall log och hävde sig upp på ena armbågen. "Tanken kom bara till mig, att du var gravid" Jag tittade storögd på honom "Och vi skulle ha ett barn, i framtiden du vet. Jag längtar tills dess" Han placerade en puss på min panna och sträckte sig sedan över mig för att släcka lampan, medan jag långsamt la mig ner, och Niall la armen runt mig "Godnatt, Nella" Jag bet mig själv löst i läppen "Godnatt" 
Kort, tråkigt, ledsen, men kapitel som denna behövs ibland, på något sätt...?
//Hilda
Kommentera för mer!!

Kategori: Forever And Always
Datum:

Kapitel 33 - Did You See Anything?

 "Så, vad har du köpt?" Han räckte sig efter påsen medan jag bara snabbt tog den bakom ryggen. Niall skrattade år min plötsliga reaktion "Okej, behåll din lilla hemlighet om vad du har köpt på forever21, men jag kommer lista ut det" Han pussade mig lätt på munnen "Middag står på bordet" Log Niall  "Okej, kommer snart" Han gav mig en till puss fast nu på pannan innan han gick mot köket. Jag bet mig hårt i läppen medan jag gick in på toaletten, och rev ut alla graviditets test. Några minuter senare satt jag med alla färdiga test framför mig, och alla hade samma resultat. Positivt.
 
Jag satt på soffan i vardagsrummet. Jag stönade ångerfullt medan jag frustrerat drog handen igenom håret, medan min blick gled försiktigt ner till min mage. Jag kunde inte ens fantisera om att det var en bebis där just nu. Jag suckade och drog upp min mobil ur min ficka, och skrev direkt ett sms till Danielle.
Till Dani: Japp, jag är gravid. Vad ska jag göra nu? :/
Det tog inte alls lång tid innan jag fått ett svar.
Från Dani: Berätta för Niall när du får ett bra tillfälle! Det är ju trots allt han som är pappan, eller hur?
Till Dani: Ja, såklart
Från Dani: Då bara berätta, men vad ska du döpa den?!
Till Dani: jag är inte ens säker om jag vill behålla den
Från Dani: VA?! Varför inte?!
Till Dani: jag vet inte, om han inte vill ha den, då?
Från Dani: såklart han vill, han älskar dig lika mycket som du älskar honom, okej? Slut på diskussionen, du ska behålla den och nu ska döpa den efter mig för att jag är väldigt cool 
Jag skrattade för mig själv, typiskt Danielles humor. Att hon är 'cool' betyder inte att vi ska döpa barnet efter henne. 
Till Dani:  haha drömma kan du, men jag känner verkligen inte för att berätta för Niall, du får verkligen inte berätta. Han kommer säkert lämna mig då.
"Vem pratar du med?" Nialls låga röst hördes alldeles bakom mig medan han la armarna runt mig bakifrån. Snabbt gömde jag mobilen och tittade skrämt upp på honom som började titta med en konstig min på mig "Ingen" Svarade jag alltför snabbt och tittade oroligt på honom "Allvarligt, vem är det?" Niall försökte ta mobilen ifrån mig men jag höll bara i den hårdare och låste skärmen. "Döljer du något för mig?" Han lät sårad på rösten och jag började skaka på huvudet, även fast det var som en lögn "Nej, Niall, det var Danielle" Berättade jag, sanningsenligt. "Varför gömmer du mobilen för mig, då?" Undrade Niall oroligt "Den saken vi pratar om vill jag helst hålla för mig själv ett tag, Niall" Mumlade jag surt, ibland var hans över beskyddande och avundsjuka sida söt, men just nu var den ganska irriterande. "Såg du något?" Han skakade bekymrad på huvudet "Nej, men jag önskar att jag gjort det. Varför är du så hemlighetsfull?" Jag suckade "Niall, snälla, jag känner mig inte för att berätta just nu, snälla förstå" Han tittade sårat ner på mig "Du kan lita på mig, varför gör du inte det? Det är meningen att vi ska dela hemligheter, inte ha hemligheter för varandra" Mumlade han tystlåtet "Jag litar på dig, det är bara det att jag vill inte ta den här diskussionen just nu" Han tittade ner mot golvet "Ä-är det är kille?" Jag stirrade bara på honom ett tag, där han stod och tittade sårat och besviket ner i golvet. Trodde han att jag var otrogen eller något? "Jag har redan sagt, det är Danielle, och det kanske är du som inte litar på mig, tror du att jag är otrogen?" Han skakade snabbt på huvudet och mötte min blick "Nej, Nella, det är inte så. Jag litar bara inte på alla killar dom finns ute i världen, okej? Jag vill inte att du ska råka ut för något" Jag log kort "Niall, det är lugnt, du skyddar mig, det vet jag" Han log och gick runt soffan och satte sig bredvid mig. Utan att säga något, så började han kyssa mig. Det vi hade pratat om innan var som bortglömt när jag kysste tillbaka.
 
"Jag går och gör en macka" Meddelade Nella och log kort mot mig. Jag suckade när hon ställde sig upp från min omfamning när vi tittade på teve. Min blick gled platsen där Nella suttit nyss och upptäckte att hennes mobil låg framme. Min nyfikenhet dök upp igen, om vem hon smsade förut. Jag höll på att sträcka mig efter mobilen, då jag påmindes av en tanke. Hon sa att det bara var Danielle, ingen kille, lita på henne, Niall! Jag tog direkt tillbaka handen och min blick tvingades tillbaka till teven. Jag sneglade mot mobilen misstänksamt, som om den hade gjort något mot mig. Tillslut kunde jag inte hålla tillbaka, och tog mobilen. Det var nyfikenheten, avundsjukan och en aning orolighet som tog över när jag gick in på meddelanden och en konversation med 'Dani' dök upp. Jag log kort, såklart Nella inte skulle ljuga. Men varför var hon så hemlighetsfull? Jag läste senaste smset som var skickat från Nella. Haha drömma kan du, men jag känner verkligen inte för att berätta för Niall, du får verkligen inte berätta. Han kommer säkert lämna mig då. Jag rynkade på pannan, lämna henne? Inte ens i mina vildaste drömmar. Vad kan hon ha gjort som får henne att tro att jag kommer göra det och vad är det hon inte vill berätta för mig? Jag tänkte precis fortsätta läsa konversationen då mobilen rycktes ur min hand och Nella stod där sur, med en macka i handen. "Verkligen, Niall?!" Skamset tittade jag ner mot golvet, jag borde verkligen inte tittat. "Jag är ledsen..." Mumlade jag långsamt ut, men det hördes inte så högt direkt "Du litade inte på vad jag sa så du var tvungen att titta?" "Jag litar på dig, Nella, jag ville bara..." Jag hittade ingen annan förklaring och rullade in läpparna till ett sträck. Nella höjde ena ögonbrynet "Du ville bara vad?" Jag förblev tyst "Exakt Niall, det finns ingen annan förklaring. Gud så jobbig du är!" Hon började med bestämda steg gå iväg, men stannade sedan tvärt och vände sig om "Du hann väl inte läsa något...eller?" Jag skakade på huvudet, jag hann läsa det senaste smset, men det berättade inte så mycket, så enligt min logik hade jag inte läst det viktiga. Hon fnös innan hon med sura steg gick iväg mot något rum "Bra" 

Liite sent kapitel, men vad tycks?! :)
//Nellie
Kommentera för mer!!

Kategori: Forever And Always
Datum:

Kapitel 32 - Positive

 "Du gör det här bara för att reta mig, eller hur?" Frågade Niall, uppenbarligen en aning irriterad av att han inte fick en kyss "Kanske" Skrattade jag, roat åt Nialls desperata ansiktsuttryck. "Men vi måste sova, godnatt!" Jag placerade en snabb puss på hans kind innan jag vände ryggen mot honom och sträckte mig för att släcka lampan. Jag kände efter ett tag Nialls hans på min axel som försökte vända mig så jag låg på rygg. "Jag tänker inte sova förrän jag har fått min godnatt kyss" Han vände mig om och började kyssa tillbaks "Jag älskar dig" Andades han efter kyssen. Jag log "Älskar dig med" 
 
"Nellaaaaa...." Jag vände mig om och fick se Perrie som på skoj höll upp världens fulaste tröja "...vaaaad tycker du?" Jag fnissade tyst, och fejkade på skoj sedan ett gillandes ansiktsuttryck "Finaste tröjan någonsin!" Utbrast jag medan vi både skrattade och Perrie hängde tillbaka tröjan "Hörni, ska vi ta en fika?" Undrade Danielle som dök upp bakom mig och tittade förväntansfullt på oss "Danielle, vad tycker du om den här tröjan? Jag funderar att köpa den" Hon höll upp den fula tröjan och Danielle ryggade nästan undan "Är det en tröja?! Det ser ut som ett tortyr redskap! Bort ur mitt synfält!" Utbrast hon och vände genast ryggen mot tröjan. Jag och Perrie skrattade kort åt hennes reaktion innan hon hängde tillbaka tröjan igen "Fika låter bra" 
Ett tag senare satt vi alla tre med kaffe i händerna, och jag tänkte att det var lika bra att bara berätta det "Okej, hörni, jag måste berätta en sak..." Mumlade jag ut, vilket fångade deras uppmärksamhet direkt "Okej..." Började Danielle långsamt och förståeligt. Jag andades in för att börja prata, men kom sedan på mig själv med att jag inte visste vad jag skulle säga. "...em, eh..." Danielle och Perrie tittade förväntansfullt på mig. Danielle verkade förstå atf det skulle ta ett litet tag så hon började dricka ur sin kaffekopp "Jag tror jag är gravid" Berättade jag rakt ut. Perries ögon fördubblades medan Danielle svalde hastigt kaffet då hon höll på att spotta ut det "Va?!" Utbrast de både två samtidigt och tittade med höjda ögonbryn på mig "Jesus, ta det lugnt!" Utbrast jag åt deras reaktioner "Jag är inte säker" 
"Varför tror du det?" Jag suckade "Jag har varit sur för inget på sistone, kräkts lite, haft ont i magen och sånt. Så jag och Niall gick till en doktor och hon sa att jag kanske var gravid. Men hon sa också att jag kanske skulle vilja kolla upp det, för att vara säker, du vet" De  både två verkade fortfarande chockade "Herregud, Nella, när?!" Utbrast Danielle "Jag tror att bebisen liksom..." Jag harklade mig obekvämt "...skapades på smekmånaden, och nu börjar jag få biverkningar. Men jag är ju inte säker, så jag tänkte att vi kunde kolla upp det. "Men vi vet inte hur man gör det!" Utbrast Danielle förtvivlat "Ta det lugnt, jag menade typ ett graviditets test " Danielle log "Åh, okej" Alla tre började små fnissa åt hennes lilla misstag.
 
"Det här verkar bra, eller?" Undrade jag medan jag tog upp ett clearblue graviditet test. "Ja, ta den" Vi stod inne på ett apotek och vi var vid graviditets hyllan, vilket kändes en aning pinsamt, men ändå, ganska normalt. "Och dom här" Danielle dök upp med massvis med graviditets test och jag tittade storögd på henne "Det räcker med ett!" "Nej, tänk om det visar fel! Testa med alla de här, och om alla visar samma resultat, så är det helt enkelt resultatet" Förklarade hon enkelt innan hon gjorde sin väg bort mot disken och la upp alla olika graviditets test på disken. Tjejen i kassan tittade förbryllat på dom och tittade sedan upp på oss, och log då "Jaha, är alla ni tre gravida?" Undrade hon, som om hon hade fått en förklaring till alla olika graviditets test. "Nepp" Svarade Danielle enkelt medan jag stod lite i bakgrunden och rodnade av pinsam het. "Eh, vem eller, ja, vilka, är det här till?" Danielle och Perrie pekade både bak på mig "Vi vill vara helt säkra på svaret, graviditeten var liksom lite oväntad för henne " Tjejen nickade "Jag förstår, jag har varit där"  Hon log medan hon hällde ner alla test i påsen och jag log tillbaka "Det blir 299" Jag tittade frågandes på henne "Eh, varje test kostade runt 70 och det är typ sex test, så det borde bli något runt 422" Tjejen skakade på huvudet "Det är lugnt, jag bjuder." Jag log tacksamt mot henne, medan jag drog fram summan ur fickan "Tack så mycket" 
 
Jag stod utanför min och Nialls dörr, med två kassar i min hand. I en låg alla graviditets test, och i den andra en tröja. Med tanke om att han kanske undrade vad jag hade köpt på apoteket så tömde jag snabbt apotek kassens innehåll ner i den med tröjan i. Sedan gömde jag alla testen med hjälp av tröjan, och klev in igenom dörren. Direkt när jag öppnade dörren hörde jag hur någon sköt iväg en stol, som om någon ställde sig upp hastigt och jag hörde sedan fotsteg som närmade sig hallen medan jag tog av mig skorna. "Nella, jag var så orolig, inser du att du har varit borta i ungefär elva timmar, jag har ringt dig, och smsat, anar du hur-" jag avbröt honom igenom att bara go in i hans famn och krama om honom, han suckade lättat "Förlåt, jag blir bara så orolig." Jag log "Nej, det är lugnt" Han började le "Så, vad har du köpt?" Han räckte sig efter påsen medan jag bara snabbt tog den bakom ryggen. Niall skrattade år min plötsliga reaktion "Okej, behåll din lilla hemlighet om vad du har köpt på forever21, men jag kommer lista ut det" Han pussade mig lätt på munnen "Middag står på bordet" Log Niall  "Okej, kommer snart" Han gav mig en till puss fast nu på pannan innan han gick mot köket. Jag bet mig hårt i läppen medan jag gick in på toaletten, och rev ut alla graviditets test. Några minuter senare satt jag med alla färdiga test framför mig, och alla hade samma resultat. Positivt.
Och VAAD tycker ni om kapitlet?! :D 
//Hilda
Kommentera för mer!!

Kategori: Forever And Always
Datum:

Kapitel 31 - Just To Tease

 Jag suckade "Inget, Niall" Suckade jag. Jag ville i alla fall först få bekräftat att jag var gravid innan jag berättade för honom. "Något måste ju hänt, Nella, jag vill veta!" Jag suckade "Niall, snälla!" Niall verkade inte tolerera ett nej, då han snabbt ställde sig framför mig, och förhindrade mig att gå, och tog tag i mina axlar. "Nella, jag bryr mig om dig, väldigt mycket, jag vill veta! Är det något allvarligt?" Jag skakade på huvudet "Nej, det är det inte, Niall, jag lovar att berätta sen!" Han suckade, men släppte min axlar, och gled till sidan innan han tog tag i min hand "Okej, men du kommer inte undan så lätt. Jag kommer be dig att berätta det sen" Jag log mot honom "Okej" 
 
Jag slog snabbt in Danielles nummer och tryckte sedan telefonen mot örat. Jag blickade bort mot Niall som satt i köket och åt på rester från gårdagen.  Han åt långsamt medan hans blick var nere i maten, tänkte på annat, exakt som jag. Mina tankar vandrade omkring vad jag skulle göra om jag var gravid, hur jag skulle hantera det, och framförallt, hur skulle jag berätta det för Niall? Jag var lång borta i mina tankar när jag hörde Danielles röst "Heeej!" Jag rycktes tillbaka till verkligheten och harklade mig innan jag svarade snabbt. "Hej, Danielle, ehm..." När Niall hörde hur jag började prata vände han huvudet mot mig och stirrade på mig, och verkade lyssna noga. Han hade nog inte ens någon aning om att jag ringde "...eh, så, jag tänkte att vi kunde gå ut och shoppa lite?
Du vet, bara du och jag och Perrie?" Niall rynkade pannan och la ner gaffeln, gav mig ett oförståendes ansiktsuttryck. Vi hade inte pratat alls om att jag skulle iväg någonstans, och det verkade förvåna Niall att jag inte sagt det till honom tidigare.
"Ja, det verkar jätte roligt! När?" Jag ryckte slappt på axlarna, men kom sedan på att hon inte kunde se mig "Så snabbt som möjligt" Niall sköt stolen ifrån sig och det höga ljudet fick mig att hoppa till och vända blicken mot honom igen. Han kom gåendes och satte sig sedan bredvid mig i soffan, fortfarande med ett oförståendes ansiktsuttryck.
"Wow, någon vill ha mer kläder?" Skrattade hon åt min framfusigt het.
Jag skrattade lite jag med, och Niall tog plötsligt min mobil ifrån mig, vilket till en början förvånade mig men sedan förstod jag när han satte på högtalaren.
"Vad sägs om imorgon vid ett tiden? Jag är ledig då. Gäller bara att du och Perrie är det" "Jag är det" Berättade jag kvickt.
 "Okej, nice, jag ringer Perrie och frågar. Kommer bli jätte roligt!" Jag började le, medan Niall inte hade rört sig över huvudtaget "Japp, ses då, om det går för Perrie. Skicka sms om det gick eller inte och vart vi kan träffas och så" "Japp!" "Hej då!"
"Hej då" Jag klickade bort samtalet och direkt då började Niall prata "Varför sa du inte till mig att ville gå ut med dom innan du ringde henne?" Undrade Niall, fortfarande en rynka i pannan. "Niall, inget illa menat, men du är så klängig! Du vill veta vad jag gör hela tiden, när, med vem och vart. Det är som att du kontrollerar mitt liv!" Den sista saken jag sa tyckte jag inte var sann, men lät den ändå komma ut ur min mun för att sedan hastigt ställa mig upp ur soffan och snabbt göra min väg mot sovrummet. Niall suckade bakom mig, och tog tag runt min handled och förhindrade mig från att gå iväg "Nella, jag är ledsen. Du är min värld och jag gissar att jag bara är över beskyddande och självisk. Jag vill inte dela med mig av dig, du är min, och bara min" Han omfamnade mig snabbt medan han gosade ner sitt huvud i mitt hår. Jag kunde inte göra något annat än krama tillbaks "Ja, Niall, jag är bara din" Försäkrade jag honom och jag kände hur han började le. "Ja, det är du" 
 
"Nella, älskling, skulle du kunna klia på min rygg?" Niall bokstavligen kastade sig ner på magen bredvid mig i sängen medan jag höll på att läsa i en bok. Jag suckade när Niall började dra upp hans tröja, men log ändå "Okej" Jag la boken upp och ner medan jag vred mig om och började klia honom på ryggen "Tack, babe, du är bäst..." Mumlade han, hans röst kvädes i kudden. Jag fnissade kort "Jag vet" Mumlade jag sedan tyst, innan jag satte mig upp. Niall verkade somna under min beröring medan jag fnissade tyst åt honom, och böjde mig fram för att placera en mjuk puss i hans hår. Han vände sig om på rygg, och jag log mot honom. Han gav mig ett dubbelt så stort leende innan han enkelt tog tag i min midja och drog ner mig på honom och placerade hans läppar mot mina. Mitt i kyssen kom jag att tänka på att jag möjligtvis var gravid, och att jag låg på magen. Det sägs att det skadar bebisen, även om jag inte var helt säker. Jag drog mig umdan ifrån kyssen och blickade ner i madrassen medan jag bildade läpparna till ett sträck. Han rynkade pannan "Vad är det?"  Jag mötte tvekandes hans oförståendes blick medan jag vred mig på rygg "Inget, känns bara lite obekvämt att ligga på mage" Han log, förståendes och vred sig sedan så det var han som låg på mage och började kyssa mig igen. Jag avbröt kyssen igen, inte för att det var något problem, bara det att en spontan tanke dök upp i mitt huvud, och jag undrade vad klockan var "Vad är det?" Undrade han åter igen medan jag lyfte på mig för att ta min mobil som konstigt nog låg under mig. 22:03 "Undrade bara vad klockan var" Berättade jag men hann inte säga meningen jag hade planerat att säga efteråt utan blev avbruten av Nialls läppar. För tredje gången avbröt jag kyssen "Du gör det här bara för att reta mig, eller hur?" Frågade Niall, uppenbarligen en aning irriterad av att han inte fick en kyss "Kanske" Skrattade jag, roat åt Nialls desperata ansiktsuttryck. "Men vi måste sova, godnatt!" Jag placerade en snabb puss på hans kind innan jag vände ryggen mot honom och sträckte mig för att släcka lampan. Jag kände efter ett tag Nialls hans på min axel som försökte vända mig så jag låg på rygg. "Jag tänker inte sova förrän jag har fått min godnatt kyss" Han vände mig om och började kyssa tillbaks "Jag älskar dig" Andades han efter kyssen. Jag log "Älskar dig med" 
Händeselöst kapitel, men vad tycks?! :)
//Nellie
Kommentera för mer!!

Kategori: Forever And Always
Datum:

Kapitel 30 - Pregnancy

 "Ursäkta?!" Niall verkade sur då han snabbt ställde sig upp från stolen och tog tag i min hand "Jag har gått fram och tillbaka för att ge dig vad du vill ha, den senaste halvtimmen. Jag förväntade mig ett tack och det jag får är att du säger att jag är världens sämsta man?!" Jag fnös och ryckte bort min arm ur hans grepp "Jag ljög ju inte direkt" Nialls ansiktsuttryck ändrades från argt till ledsen, och hans blick åkte ner till golvet, innan han, utan att säga ett ord, gick ut ur rummet. Jag hörde hur ytterdörren smälldes igen innan jag inte kunde hålla tillbaka tårarna och jag började gråta. Varför var jag såhär?
 
Jag hade gått och suttit mig i köksskåpet under diskon. Det var trångt, och mörkt, men jag brydde mig inte. Jag ville bara vara i ett ensamt, mörkt rum och tänka igenom saker. Vad anledningen var, och tanken på att Niall bara stormade ut skrämde mig. Tänk om han inte skulle komma tillbaka? Eller om han hade gett upp på oss? Mitt i mina tankar hörde jag hur ytterdörren öppnades. "Nella?!" Nialls röst ekade i lägenheten, och bara satt tyst i det mörka utrymmet och hörde hans fotsteg som tog sig runt hela huset, medan han, allt oroligare för varje steg ropade ut mitt namn, i hopp om att jag skulle svara. Skamset satt jag bara och stirrade ut i det tomma mörkret, och hörde sedan hur fotstegen ekade i köket. Det kändes som om jag var något sorts utav offer och Niall var som mördaren. Fast jag var ju varken rädd eller orolig, då det bara var Niall. Han skulle aldrig skada mig. Plötsligt öppnades dörren till skåpet, och jag kisade vid allt solljus som trängde sig in. Först såg jag bara Nialls fötter, sedan hörde jag ett tyst skratt, och han satte sig sedan på huk framför skåpet. "Nämen hej" Nialls blick gled runt i det lilla utrymmet. "Så det är här du gömmer dig" Hans blick mötte min, och jag, utan att kunna hjälpa det, log åt honom. "Mysigt ställe, du vet, jag hade förväntat mig att hitta lite köksredskap här, inte min vackra fru som uppenbarligen gömmer sig för mig." Jag himlade med ögonen, fortfarande med ett leende på läpparna, medan Niall började tränga in sig i utrymmet. Jag tittade förvånat på honom när han stängde dörren, med kunskapen om att han fick panik i trånga utrymmet. Vi omgav oss sekunden senare av mörker. Det blev tyst ett tag, innan jag öppnade munnen för att prata om bråket vi haft "Du fick det att verka som att du hade gett upp på oss, när du bara gick ut igenom dörren" Niall hittade min kind i mörkret och strök den försiktigt "Aldrig, någonsin." Hans hand hittade utifrån min kind min arm, och strök mig försiktigt på den innan hans hand vandrade ner mot min hand och flätade ihop våra fingrar. Han suckade  "Älskling, jag är så ledsen. Jag hatar mig själv för att vara anledningen till varför du gråter, jag vill aldrig lämna dig igen, och jag vill aldrig se dig gråta igen. Även om du är söt när du gör det" Hörde jag hans röst eka i skåpet "Vi måste ta hand om mitt illamående och mitt arga beteende" Suckade jag medan jag lutade bak mitt huvud mot den så kallade väggen som min rygg lutades mot. "Ska vi gå på en gång?" Jag tittade runt i mörkret, och försökte hitta Nialls ögon. En aning förvånad av hans framfusighet, och svarade, även fast jag hade ingen aning om vart vi skulle gå.  "Ja" 
 
"Nella, det kommer gå bra" Niall log mot mig när han såg mitt nervösa ansiktsuttryck "Tack, jag hoppas det"  Han placerade sin hand på minn knä innan han lutade sig mot mig för att ge mig en kyss. "Nella Horan" Ropade en tjej ut. Vi slutade direkt kyssas och när jag och Niall började ställa sig upp fann hon direkt min blick och log mot mig "Välkommen" Artigt skakade hon min hand och jag log "Tack" "Niall" Presenterade han sig som och log "Veronica, välkommen" Hon skakade sedan Nialls hand medan jag gick in i rummet. "Sätt er" Föreslog hon, och vi gjorde som hon sa. "Så..." Mumlade hon ut medan hon satte sig mitt emot oss och log varmt "...berätta om problemet" Jag gav Niall en blick, som betydde att jag ville att han skulle svara "Jo, hon har ju haft ont i magen, och så har hon varit väldigt sur" Han tittade bekymrat på mig, medan hon skrev ner allt på pappret "Har hon någon gång spytt?" Han nickade "Ja, några gånger" Jag satt bekvämt i min stol, nöjt med att Niall svarade på alla frågor. Niall fortsatte berätta, om allt möjligt, hur jag vart på sistone, hur jag är nu i jämförelse med innan. Under tiden Niall pratade gav hon mig oroliga blickar, vilket oroade mig mer för varje gång. "Okej, så jag tror att antagligen kan det vara att hon känner något slags krav på att hon ska göra något efter bröllopet, att han måste fylla någon slags plats, eller så..."   Hon tystnade, och blickade upp på mig och Niall, och sedan ner i pappret igen "Mr. Horan, skulle jag kunna få be dig att gå ut?" Förvånat mötte jag Nialls blick, hand blick var mer orolig och bekymrad än förvånad. Han nickade sedan, ställde sig upp och gav mig en snabb men stöttande puss på kinden och gick sedan ut ur rummet. Jag tittade på henne, och hon mötte min blick efter en liten suck "Nella, jag tror att  du kan  vara gravid" Jag hörde absolut inget efter det ordet gravid. Jag  satt i  min egen  lilla värld och tänkte på  det faktum att jag hade en bebis inuti min kropp. Tanken fick mig att  börja skaka på huvudet "Anledningen till att jag bad Niall att gå ut var i fall att du inte ville att han skulle veta..."  "Nej, jag tror inte det är det" "Nella, jag förstår att det är mycket att ta in, och jag vill att du direkt efter besöket köper ett graviditets test. Det behöver inte vara anledningen, och  om den nu  är  det, så finns det ju abort, där man tar bort barnet. Ni behöver inte bli föräldrar vid en sån tidig ålder" Jag tittade med en tom blick på golvet "Jag tror jag måste gå nu" Hon nickade långsamt "Okej, vill  du ha en broschyr om graviditet?" Undrade hon medan jag skakade på huvudet innan hon ens hunnit  avsluta meningen "Okej, lycka till" Jag log "Tack" Jag öppnade snabbt dörren och gick ut, där jag mötte en orolig Niall, som log mot Veronica "Tack" Jag gick snabbt ut igenom dörren, med Niall frågandes efter mig "Nella, vad var det?! Har du en sjukdom, vad har hänt?" Jag suckade "Inget, Niall" Suckade jag. Jag ville i alla fall först få bekräftat att jag var gravid innan jag berättade för honom. "Något måste ju hänt, Nella, jag vill veta!" Jag suckade "Niall, snälla!" Niall verkade inte tolerera ett nej, då han snabbt ställde sig framför mig, och förhindrade mig att gå, och tog tag i mina axlar. "Nella, jag bryr mig om dig, väldigt mycket, jag vill veta! Är det något allvarligt?" Jag skakade på huvudet "Nej, det är det inte, Niall, jag lovar att berätta sen!" Han suckade, men släppte min axlar, och gled till sidan innan han tog tag i min hand "Okej, men du kommer inte undan så lätt. Jag kommer be dig att berätta det sen" Jag log mot honom "Okej" 

Vaaaaaaad tycker ni?! :) :D Tell me!
//Hilda
Kommentera för mer!!

Kategori: Forever And Always
Datum:

Kapitel 29 - I Hate It

 "Vågar du röra henne någonsin igen, så-" "Vad, lilla mes? Slå mig?" Han skrattade, innan han inte kunde hålla tillbaka allt hat jag kände i hela min kropp. Jag slog till honom det hårdaste jag hade kraft för i hans mage, och backade undan "Så, jag gissar att du vill slåss?" Han skrattade dovt innan hans knytnäve kom från ingenstans och slog till mig kraftigt i ansiktet. Jag flämtade till tyst, och skulle ha slutat om inte jag påmindes om allt han gjort mot Nella, hur många år av slag och tårar hon har kämpat sig igenom tack vare honom. Jag slog till honom igen, och det var början på ett slagsmål som jag förlorade. 
 
Jag suckade djupt. Smärtan i min mage verkade aldrig ta slut. Det har hållit på länge nu, och jag kräktes igen igår. Jag vred på mig i sängen och fann Niall bredvid mig, djupt sovandes. Jag tittade surt på honom. Den är tre på natten, jag skulle mycket hellre vilja sova som honom. Gipset på hans ben blev avtaget för någon dag sedan, medan blåmärkena på hans ansikte, armarna och så fortfarande var synligt. Jag hade fortfarande ingen aning vem som gjort det. Min första tanke var Kent, men han var väl där vi var på vår smekmånad? Har han kommit hit nu också? Jag orkade inte ens tänka. Jag begravde bara mitt huvud i Nialls bröst. "Nella, hur mår du?" Jag tittade upp och såg Nialls vackra ögon som tittade oroligt på mig. "Det gör ont" Konstaterade jag och kände sedan Nialls hand som strök mig försiktigt i håret "Min stackars lilla prinsessa" Viskade han tyst medan han tryckte mig närmre honom. "Det går snart över, vill du ha en värktablett?" Jag nickade svagt och Niall pussade mig i hårbotten. Han ställde sig upp, och jag kände direkt när hans varma och trygga omfamning försvann så blev jag kall. "Niall! Lämna mig inte" Utropade jag medan jag tog tag i hans hand och hindrade honom från att gå iväg "Jag kommer inte lämna dig, jag ska bara hämta-" "Men lämna mig inte ensam!" Utan någon förvarning så kände jag hur han lyfte upp mig och började gå någonstans "Då tar jag dig med mig... " Mumlade han, och det lät nästan som om han sa det för sig själv.
 
Morgonen därpå vaknade jag, av Niall som försiktigt strök min kind. Jag stönade trött och sträckte på mig, medan Niall log mot mig "God morgon" Log han och gav mig en puss på pannan. Jag kunde inte motstå leendet jag fick på läpparna medan jag öppnade ögonen, för att få se Niall le tillbaka, medan en bricka, som vanligt, låg på sängen "Här är din frukost" Berättade han när han såg vart mina ögon hamnat, och jag tittade drömmandes på all frukten som låg på fatet "Eller ja, början, resten är i köket. Jag hämtar det sen, frukten är bra för kramperna i din mage" Jag pussade honom snabbt på kinden "Tack så jätte mycket för att du tar hand om mig" Jag sköt sedan brickan mot mig och skulle precis börja äta då det kändes som om någon slog till mig hårt i magen. Ingen gjorde ju det, men värken och mina humörsvängningar kom tillbaka. Jag började äta under tystnad, och hörde efter ett tag hur Niall suckade bredvid mig. "Det var Kent" De tre orden lämnade snabbt Niall läppar, och tittade sedan osäkert upp i mina ögon. Som för att titta hur jag reagerade."Va?" Undrade jag och svalde jordgubben som jag hade i munnen snabbt "Som orsakade, du vet, sjukhussaken. Jag visste inte hur jag skulle säga det, så jag bara säger det. Jag har anmält honom till polisen, för om han kan gå rakt fram till mig och göra så, kan han göra det på dig också. Och jag vi,l aldrig att det ska hända igen." Han tog snabbt både mina händer och tittade djupt in i mina ögon. Jag drog bort hans händer från mig. Jag visade för tillfället inga känslor och bara stirrade på honom, medan jag nästan både skrek och grät inombords. "Nella, du-" Han böjde sig mot mig för att försiktigt ta tag i min överarm, men jag ryggade undan "Varför har du inte berättat, efter en månad?!" Utbrast jag förskräckt "Vad hände?! Varför?!" Niall suckade när han såg hur en tår letade sig igenom mina ögon, som kämpade för att hålla dom tillbaka. "Därför. Jag visste att du skulle bli upprörd, och ditt illamående och sura attityd är nog för dig att klara av just nu" Jag suckade, och försökte att lugna ner mig själv "Berätta bara vad som hänt" I lugn takt berättade han allt som hänt, hur han tog en genväg igenom skogen, stötte på Kent och de började bråka. Jag satt som förstenad och bara stirrade in i Nialls ögon när han berättade, jag satt likadant när han slutat berätta "Nella, snälla, titta inte på mig sådär. Jag gör vad som helst för att du ska kunna förlåta mig, säg vad som helst och jag gör det!" Innerst inne undrade jag varför han var ledsen. Han hade brutit benet och gjort illa sig i ansiktet tack vare min ex pojkvän. Om någon skulle säga ledsen skulle det väl vara jag. Jag tog en minut för att samla mig att han berättat "Jag är törstig" Berättade jag sedan, Niall nickade, och log lättat över att vi lämnat samtalsämnet. Han ställde sig sedan upp och gick mot köket.  Jag log, på något sätt nöjt. Även fast jag fortfarande var sur, hade mitt humör utbytts mest mot ledsen och orolig, bekymrad, men nu, på något sätt hade det ändrats tillbaks. Jag hatade det.
 
För den säkert tredje gången bara den här minuten kom Niall med något åt mig. Denna gången en filt. Han la den försiktigt över mina ben och log sedan mot mig utmattat "Niall, ge mig också en-" "Vänta, babe, jag måste vila" Med en utmattad suck far han ner i stolen bredvid sängen och slöt ögonen och verkade njuta av att sitta ner. "Niall, jag vill ha-" "Vänta sa jag, jag ska bara vila lite" Jag tolererade uppenbarligen inte att Niall skulle få som han ville, och inte jag, så jag blev sur. "NIALL, JAG VILL HA MIN-" Niall öppnade snabbt ögonen och tittade surt på mig. "NELLA. TA. DET. LUGNT!" "NEJ, INTE FÖRRÄN JAG FÅTT MIN MACKA" "DU HAR ÄTIT FYRA MACKOR PÅ BARA FEM MINUTER, JAG ORKAR INTE MER! GÅ SJÄLV!" Jag tittade surt på honom "Du är världens sämsta man" Yttrade jag snabbt innan jag gick upp ur sängen, och gjorde min väg mot köket "Ursäkta?!" Niall verkade sur då han snabbt ställde sig upp från stolen och tog tag i min hand "Jag har gått fram och tillbaka för att ge dig vad du vill ha, den senaste halvtimmen. Jag förväntade mig ett tack och det jag får är att du säger att jag är världens sämsta man?!" Jag fnös och ryckte bort min arm ur hans grepp "Jag ljög ju inte direkt" Nialls ansiktsuttryck ändrades från argt till ledsen, och hans blick åkte ner till golvet, innan han, utan att säga ett ord, gick ut ur rummet. Jag hörde hur ytterdörren smälldes igen innan jag inte kunde hålla tillbaka tårarna och jag började gråta. Varför var jag såhär?

vad tycker ni?! :) vad tror ni bråket kommer att leda till?? kommentera ! :)
//Nellie
Kommentera för mer!!

Kategori: Forever And Always
Datum:

Kapitel 28 - Do I Know You?

 "Verkligen?" "Ja, Nella, verkligen, verkligen, vetkligen. Så sluta gråta och fortsätt att ha det där leendet på dina läppar, det är den vackraste saken du kan bära" Jag log större, och lutade mig in mot Niall. Han la armarna runt mig och tryckte mig hårt mot hans bröstkorg. Ljudet av hans hjärta som slog gjorde så att jag kände mig trygg, och han lutade sig tillbaka i sängen då han låg ner, och jag låg alldeles bredvid honom, med som sagt mitt huvud vilat mot hans bröst. "Jag älskar dig, Nella Mirabelle Horan" Jag log, åt hur hans - jag menar vårt - efternamn passade så bra in "Jag älskar dig med Niall James Horan" 
 
 
En hög knackning från dörren avbröt mig och Niall i vårt teve tittande. Jag ställde mig upp och gick bort till dörren, och öppnade dörren. Utanför stod två poliser, och jag tittade nyfiket på dom "Hej" Sa jag, undrandes "Hej" Svarade en av dom. De både verkade väldigt unga, och den ena räckte fram handen "Jag heter Alex, det här är Joakim" Jag skakade de bådas händer "Nella" Berättade jag mig som och jag kände efteråt en hand runt min midja. Jag vred på huvudet och fick se Niall som tittade på poliserna. "Niall" Presenterade han sig som och skakade vänligt deras händer medan dom upprepade sina namn "Vi är här för att prata om igår kväll" jag nickade förståendes och öppnade dörren mer "Kom in" Poliserna klev in med ett tacksamt leende och tittade sedan runt om i vårt hus. "Vi hade inte tänkt stanna länge, vi hade bara tänkt ställa några frågor till Mr. Horan" Niall och jag nickade samtidigt "Så, Niall, har du möjligtvis något spår efter vem det kunde varit" Niall sneglade upp på mig, och direkt när vi gjorde ögonkontakt, så mötte hans blick golvet "Ursäkta, Nella, men kan du vara snäll att gå ut?" Jag tittade oförståendes på honom medan Alex och Joakims blickar föll på mig, väntade på att jag skulle börja gå. Niall tog inte upp blicken från golvet en enda sekund. "Visst..." Mumlade jag tyst, medan jag började gå mot dörren. Jag öppnade den för att sedan försöka möta Nialls blick, något som han verkade vägra få han bara tittade ner i golvet. Jag gjorde sedan som han bett mig och stängde dörren efter mig. 
 
 
 
Poliserna hade gått för en timme sedan, jag låg i sängen med Nellas huvud mot mitt bröst. Hon andades tungt, och då och då kunde man höra små, diskreta snarkningar, vilket fick mig att le större varje gång. Jag bad henne endast att gå ut, för jag bet att det måste varit svårt för henne om hon skulle höra allt. Jag bad henne göra det för hennes egna bästa, det är bäst om hon inte får reda på något. Om hon bara visste hur mycket jag älskar henne, jag tänker på henne hela tiden. Det är som att hon har skrivit sitt namn i mitt huvud med permanent bläck, som aldrig försvinner. Jag strök försiktigt i hennes hår medan jag tryckte henne om möjligt närmre mig. Långsamt andades jag in doften av hennes hår. Mitt brutna ben och alla blåmärken på min kropp slutade helt göra ont. Hon är ett hjälpmedel mot all min smärta. Jag hoppas det är likadant för henne. Vad som orsakade mitt brutna ben och blåmärkena, ångrar jag inte alls. Jag skulle göra absolut vad som helst för Nella, och jag skulle även kunna göra vad som helst mot en person som gjort henne illa, fast då på ett dåligt sätt. När jag förlorade fighten, så kändes det som om jag svikit Nella, det är en känsla jag hatade.
 
Solen sken när jag gjorde min väg mot Starbucks, för att köpa en milkshake till Nella, precis som hon önskat sig. Jag vet inte vad som fått henne att bli så sur, men jag hoppas det inte är något allvarligt. Jag var inne i skogen, en genväg till Starbucks, så det skulle bara ta fem minuter att komma fram till  Starbucks. Jag hörde hur någon förvånande nig ropade mitt namn, och jag vände mig om. Jag såg en kille med brunt hår komma emot mig och han log. Jag log en aning förvånat tillbaks, då jag inte riktigt vad jag skulle göra. Han kanske var en fan? "Hej, Niall" Sa han när han kommit fram. Kontrasten på längden mellan oss var läskig, han såg ut som en jätte ur min synvinkel "Hej" Jag tänkte efter ett tag innan jag frågade en följd fråga "Känner jag dig?" Han skrattade kort, anledningen var helt okänd för mig och jag bara stirrade oförståendes på honom. "Tja, vi känner inte varandra så bra. Men jag känner din flickvän" Eftersom han sa flickvän, var jag inte säker på om han hade varit medveten om att vi gift oss, och därför tyckte jag det var lite skumt. Om han skulle varit Nellas vän, skulle han väl ha vetat det. "Jaha, hur?" Han började le, leendet såg nästan obekvämt ut, och gav mig kalla kårar längs ryggen. "Jag är hennes ex pojkvän, Kent" Så fort han nämnde hans namn utbyttes min blick från en oförståendes till en hatandes. Så den här idioten är den som utsätt min ängel för alla de där hemska sakerna? "Slår vad om att Nella har berättat massa om mig, eller hur?" Jag tittade argt på honom "Vågar du röra henne någonsin igen, så-" "Vad, lilla mes? Slå mig?" Han skrattade, hånfullt. Jag kunde inte hålla tillbaka allt hat jag kände i hela min kropp. Jag slog till honom det hårdaste jag hade kraft för i hans mage, och backade undan "Så, jag gissar att du vill slåss?" Han skrattade dovt innan hans knytnäve kom från ingenstans och slog till mig kraftigt i ansiktet. Jag flämtade till tyst, och skulle ha slutat om inte jag påmindes om allt han gjort mot Nella, hur många år av slag och tårar hon har kämpat sig igenom tack vare honom. Jag slog till honom igen, och det var början på ett slagsmål som jag förlorade. 
Sååååå hur tror ni att Nella kommer reagera när hon får reda på vem det var?! :)
Ledsen för sent kapitel! :(
//Hilda
Kommentera för mer!!