Kategori: Forever And Always
Datum:

Kapitel 28 - Do I Know You?

 "Verkligen?" "Ja, Nella, verkligen, verkligen, vetkligen. Så sluta gråta och fortsätt att ha det där leendet på dina läppar, det är den vackraste saken du kan bära" Jag log större, och lutade mig in mot Niall. Han la armarna runt mig och tryckte mig hårt mot hans bröstkorg. Ljudet av hans hjärta som slog gjorde så att jag kände mig trygg, och han lutade sig tillbaka i sängen då han låg ner, och jag låg alldeles bredvid honom, med som sagt mitt huvud vilat mot hans bröst. "Jag älskar dig, Nella Mirabelle Horan" Jag log, åt hur hans - jag menar vårt - efternamn passade så bra in "Jag älskar dig med Niall James Horan" 
 
 
En hög knackning från dörren avbröt mig och Niall i vårt teve tittande. Jag ställde mig upp och gick bort till dörren, och öppnade dörren. Utanför stod två poliser, och jag tittade nyfiket på dom "Hej" Sa jag, undrandes "Hej" Svarade en av dom. De både verkade väldigt unga, och den ena räckte fram handen "Jag heter Alex, det här är Joakim" Jag skakade de bådas händer "Nella" Berättade jag mig som och jag kände efteråt en hand runt min midja. Jag vred på huvudet och fick se Niall som tittade på poliserna. "Niall" Presenterade han sig som och skakade vänligt deras händer medan dom upprepade sina namn "Vi är här för att prata om igår kväll" jag nickade förståendes och öppnade dörren mer "Kom in" Poliserna klev in med ett tacksamt leende och tittade sedan runt om i vårt hus. "Vi hade inte tänkt stanna länge, vi hade bara tänkt ställa några frågor till Mr. Horan" Niall och jag nickade samtidigt "Så, Niall, har du möjligtvis något spår efter vem det kunde varit" Niall sneglade upp på mig, och direkt när vi gjorde ögonkontakt, så mötte hans blick golvet "Ursäkta, Nella, men kan du vara snäll att gå ut?" Jag tittade oförståendes på honom medan Alex och Joakims blickar föll på mig, väntade på att jag skulle börja gå. Niall tog inte upp blicken från golvet en enda sekund. "Visst..." Mumlade jag tyst, medan jag började gå mot dörren. Jag öppnade den för att sedan försöka möta Nialls blick, något som han verkade vägra få han bara tittade ner i golvet. Jag gjorde sedan som han bett mig och stängde dörren efter mig. 
 
 
 
Poliserna hade gått för en timme sedan, jag låg i sängen med Nellas huvud mot mitt bröst. Hon andades tungt, och då och då kunde man höra små, diskreta snarkningar, vilket fick mig att le större varje gång. Jag bad henne endast att gå ut, för jag bet att det måste varit svårt för henne om hon skulle höra allt. Jag bad henne göra det för hennes egna bästa, det är bäst om hon inte får reda på något. Om hon bara visste hur mycket jag älskar henne, jag tänker på henne hela tiden. Det är som att hon har skrivit sitt namn i mitt huvud med permanent bläck, som aldrig försvinner. Jag strök försiktigt i hennes hår medan jag tryckte henne om möjligt närmre mig. Långsamt andades jag in doften av hennes hår. Mitt brutna ben och alla blåmärken på min kropp slutade helt göra ont. Hon är ett hjälpmedel mot all min smärta. Jag hoppas det är likadant för henne. Vad som orsakade mitt brutna ben och blåmärkena, ångrar jag inte alls. Jag skulle göra absolut vad som helst för Nella, och jag skulle även kunna göra vad som helst mot en person som gjort henne illa, fast då på ett dåligt sätt. När jag förlorade fighten, så kändes det som om jag svikit Nella, det är en känsla jag hatade.
 
Solen sken när jag gjorde min väg mot Starbucks, för att köpa en milkshake till Nella, precis som hon önskat sig. Jag vet inte vad som fått henne att bli så sur, men jag hoppas det inte är något allvarligt. Jag var inne i skogen, en genväg till Starbucks, så det skulle bara ta fem minuter att komma fram till  Starbucks. Jag hörde hur någon förvånande nig ropade mitt namn, och jag vände mig om. Jag såg en kille med brunt hår komma emot mig och han log. Jag log en aning förvånat tillbaks, då jag inte riktigt vad jag skulle göra. Han kanske var en fan? "Hej, Niall" Sa han när han kommit fram. Kontrasten på längden mellan oss var läskig, han såg ut som en jätte ur min synvinkel "Hej" Jag tänkte efter ett tag innan jag frågade en följd fråga "Känner jag dig?" Han skrattade kort, anledningen var helt okänd för mig och jag bara stirrade oförståendes på honom. "Tja, vi känner inte varandra så bra. Men jag känner din flickvän" Eftersom han sa flickvän, var jag inte säker på om han hade varit medveten om att vi gift oss, och därför tyckte jag det var lite skumt. Om han skulle varit Nellas vän, skulle han väl ha vetat det. "Jaha, hur?" Han började le, leendet såg nästan obekvämt ut, och gav mig kalla kårar längs ryggen. "Jag är hennes ex pojkvän, Kent" Så fort han nämnde hans namn utbyttes min blick från en oförståendes till en hatandes. Så den här idioten är den som utsätt min ängel för alla de där hemska sakerna? "Slår vad om att Nella har berättat massa om mig, eller hur?" Jag tittade argt på honom "Vågar du röra henne någonsin igen, så-" "Vad, lilla mes? Slå mig?" Han skrattade, hånfullt. Jag kunde inte hålla tillbaka allt hat jag kände i hela min kropp. Jag slog till honom det hårdaste jag hade kraft för i hans mage, och backade undan "Så, jag gissar att du vill slåss?" Han skrattade dovt innan hans knytnäve kom från ingenstans och slog till mig kraftigt i ansiktet. Jag flämtade till tyst, och skulle ha slutat om inte jag påmindes om allt han gjort mot Nella, hur många år av slag och tårar hon har kämpat sig igenom tack vare honom. Jag slog till honom igen, och det var början på ett slagsmål som jag förlorade. 
Sååååå hur tror ni att Nella kommer reagera när hon får reda på vem det var?! :)
Ledsen för sent kapitel! :(
//Hilda
Kommentera för mer!!

Kommentarer
Namn: Johanna

Usch va hemskt!!:( Hoppas att dom anmäler honom!!:/

Svar: Ja, vi får se.. :) :/
Hilda Nellie

Datum: 01 Maj 2014 Tid: 20:11
Namn: Anonym

Sååå braa!! Tror att hon blir chockad och arg på Kent

Svar: Tack såååååå hemskt myckeet!! :)
Hilda Nellie

Datum: 01 Maj 2014 Tid: 20:55
Namn: Anonym

Superbra!

Svar: Taaaaaaack sååå mkt!! :)
Hilda Nellie

Datum: 01 Maj 2014 Tid: 22:49
Namn: Henrietta

Jag är så ledsen att jag inte har kommenterat på jag vet inte vad flera år typ men vår datorer har haft virus och har varit inne på lagning i typ en evighet hoppas ni kan förlåta mig

Svar: Haha, det gör absolut ingenting :D :)
Hilda Nellie

Datum: 04 Maj 2014 Tid: 15:44

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Blogg:

Kommentar:

Trackback