Kategori: You Are My Everything
Datum:

Kapitel 32 - Never Kissed

Niall sa inget mer, utan gick bara fram tll mig, svepte bort mina tårar med tummen och kramade om mig. Jag kramade honom med al kraft jag hade kvar. "Nella, ssnälla gråt inte, jag klarar inte av att se dig gråta" Jag släppte kramen motvilligt. "Nu måste jag sova" sa jag tyst och hest. Jag la mig ner i sängen med täcket över mig. Niall släckte och jag hörde sedan hur han la sig ner bredvid mig.

 Den natten somnade jag med en klump i magen.


 

 
Bild 1: Olly
Bild 2: Choklad asken
Bild 3: Affären som Niall går till
 
 

Jag drog snabbt på mig tröjan medan jag tittade på ängeln som låg och sov i sängen. Hon såg så oskyldig ut. Man unde aldrig tro att en ängel som Nella skulle vara otrogen. Jag tog tag i byxorna, och skulle precis sätta på mig dom, när Nella snarkade till. Inte högt, utann tyst och diskret.Om någon hade pratat i bakgrunden hade ingen märkt det,så tyst var det. Jag kunde inte låta bli att le en aning "Och du säger att jag snarkar" viskade jag till henne, fast jag visste att hon inte kunde höra. Jag gick några steg mot henne och pussade henne på munnen, och hoppades innerligt att hon inte skulle vakna. Hon rörde sig inte ens, vilket var tur. Jag satte snabbt på mig byxorna, och pussade henne sedan i pannan. Jag kunde nästan inte tro att hon varit otrogen mot mig. Jag kan inte fatta att hon ljugit. Men igår fick hon det verkligen att låta som att dom inte hade kyssts, som att hon är ihop med mig för att hon gillar mig. Jag gick ut till hallen, tog på mig mina vanliga slitna skor och promenerade sedan ut i solskenet. Jag ska bara en sväng förbi någon livsmedelsaffär, det finns inte mycket mat hemma och jag vet att både jag och Nella tar illa upp då. Jag kanske ändå borde lämnat en lapp åt henne. Eftersom vi är i ett litet... gräl, så tänkte jag inte på det. Men jag tänker fortfarande på det hon sa ´titta på bilden i skuggan´
Jag drog upp min mobil ur fickan och skrev ett sms till Eleanor
"Hej El, kan du skicka bilden? Kram Niall" sedan la jag ner mobilen i fickan igen. Jag gick snabbare mot butiken som jag nu kunde se. Min mobil pep till och jag drog upp den
"Tja Niall, här är bilden... Kram El" Jag sparade bilden och tittade ut över gatan igen.
Mina ögon hamnade på en kille, som var lik Olly. Det är nog den där killen från tivolit...
Men när han tittade rakt över gatan, såg jag att det var Olly. Han är ju lite läskig, han är ju överallt. Då kom jag att tänka på det andra Nella saa ´fråga Olly om vi har kyssts då´
"Ey, Olly!" ropade jag över gatan. Olly stannade och tittade på mig, vinkade sedan. Jag vinkade tillbaks och sprang över gatan. "Hey Niall" log Olly "Hej" log jag tillbaka. "Jag har en fråga" "Svaret är nej, tröjan passar inte med skorna" "Nej inte det, jag..." jag tittade ner på mina skor "... passar tröjan inte?" "Naee, skorna sticker ut så väldigt, jag menar grå vit ranndig tröja, gråa byxor occh illröda skor? Det är ju lite konstigt" "Jag tänkte lite färg på den annars tråkiga looken..." jag avbröt mig själv eftersom vi kommit in på helt fel ämne "...varför pratar vi mode!? Jag undrar om du kysst Nella?" Olly log "Inte än" "Säger..." jag drog upp mobilen "...den här bilden dig något?" Jag visade bilden när dom kysstes" "Oh My Godness, är det där jag och Nella i framtiden? Score! Jag vann henne" han snurrade runt som i någon slags utav dans "Har ni inte kysst varandra nu?" "Nej" "har ni inte gjort det?" Han skakade på huvudet "Förvånad? Jag med, jag fattar inte att jag inte tagit det steget än, äv..." "Hur kan den här bilden då finnas?" avbröt jag honom. "Men man ser ju att den är fake" han gjorde enn gest mot mobilen. Jag tittade på den en gång. Japp, nu såg jag. Det var ett svart sträck runt Ollys huvud, man ser att den är inklippt. "Ska dra nu, ses" sa han och klappade till mig på ryggen innan han började gå.

Nu förstår jag inte riktigt? Var Nella aldrig otrogen? När jag insåg det sprack jag upp i ett stort leende. "Jippie!" ropade jag ut utan att tänka mig för. Flera personer kollade på mig med en konstig blick, så jag gick snabbt in i affären med världens största smile på läpparna för att handla det jag skulle. 

 

Jag vaknade långsamt av upp av massa kalla saker som var över hela mitt ansikte. Det tog ett tag för mig att inse att finse var Nialls läppar och att han pussade mig. "Niall..." mumlade jag och han gav ifrån sig ett "mmm" innan haan gav mig en sista ppuss på munnen och satte sig sedan upp. "..är inte du sur på mig?" jag väände blicken mot honom. "Nej, jag träffade på Olly och han berättade att ni aldrig kyssts. Plus att jag såg att bilden var fake" han satte sig tillrätta i sängen. "Olly? När var Olly här" sa jag lågt, mest för att jag inte brukar eller kan ta i så mycket när jag ska prata och är nyvaken. "Han var inte här, jag stötte på honom när jag skulle köpa det här till dig"Han sträckte sig efter något som verkade ligga under sängen och satte sig sedan upp "Här" han gav mig en choklad ask och en ros som låg på. Jag log stort "Vad sött, tack så mycket" log jag och kysste honom. "Förresten, vad tycker du omm min nya teknik?" "Va?" sa jag "Jamen, det du vaknade av" "Jaha, eh, jag föredrar det du brukar göra" Niall tittade på mig med rynkad panna "Vad brykar jag göra?" Jag log en aning större. "Kyssa mig en lång stund tills jag vaknar" "Du kan få den långa kyssen nu" sa han fllirtigt och började luta sig mot mig, men jag stoppade honom igenom en hand på hans axel. "Just nyuplanerar jag att använda min mun till något annat" "Vad" Jag pekade på choklad asken och Niall skrattade "Om du ger mig" Jag nickade "absolut, sötnos" Niall höjde ögonbrynet. "Sen när har du börjat ge mig smeknamn?" "Sötnos ser inte jag som ett smeknamn, jag ser det som ett ord som passar in på dig bara" Han log mot mig "Ska du öppna chokladasken eller inte?" "Ja..." sa jag som en mumling och tog av plasten. "Och förresten, en sak om din ´nya teknik´" Niall nickade "Dina läppar var kalla" Niall log flirtigt "Du kan göra dom varma, om du vill" Jag skrattade till och skakade på huvudet och tittade ner i mitt knä, där asken var placerad och lppnade den. Jag hade precis tänkt smaka, när Niall la två fingrar på min kind och styrde mitt huvud mot honom, sedan kysste han mig en lång stund och jag besvarade den långa kyssen. Fyverkirier var i min mage, och det pirrade i hela min kropp. Fantastirkt att bara en person kunde få mig att känna såhär. Kyssen avslutades och jag log stort. "Värst vad du var flirtig idag då" Niall skrattade till och jag vände huvudet ännu en gång åt choklaad asken. "Vill du ha" frågade jag Niall. "Jaa" sa han snabbt och tog en choklad bit.


LOVE IS IN THE AIIIR!!!!!

Angående uppdateringen:

Vi har bestämt oss att om kapitlet är färdigt så väntar vi två dagar innan vi publicerar, annars så publicerar vi bara såfort kapitlet blivit klart :)

(Om någon av oss skriver klart, som Nellie gjorde på förra kapitlet, att man skrivit klart och det inte gått två dagar, då publicerar vi inte det förren det gåt två dagar)

Det blir ju tråkigt om man inte får vänta lite innan nästa kommer ut...? men det kan ju även komma tidigare eller senare men antagligen två dagar.

//Hilda

Kommentera för mer!


Kommentarer
Namn: Maja

Asbra längtar till nästa

Svar: Tack så mkt! :) //Hilda
Hilda Nellie

Datum: 30 Juni 2013 Tid: 17:07
Namn: Mikan

lägtar tills nästa

Svar: Tack så mkt :) //Hilda
Hilda Nellie

Datum: 30 Juni 2013 Tid: 23:56
Blogg: http://edlit.blogg.se

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Blogg:

Kommentar:

Trackback