Kategori: Forbidden Love
Datum:

Kapitel 10 - Babe

 
 
"Vart är tröjan?" Han höjde upp påsen, som ett svar "Jaha, em...tack så mycket" mumlade jag "Varsågod, men nu, när jag köpt en tröja, kan jag få en kyss?" Jag rynkade på pannan och skakade på huvudet "Om jag köper en till tröja?" Jag skakade ännu en gång på huvudet "Louis, du kan få en kyss när som helst bara när ingen ser" Han tittade på mig med stora ögon "Får jag?!" Jag nickade lite, och precis som när han knuffade in mig på ginatricot, knuffade han nu in mig på toaletten, låste dörren, och började kyssa mig.  
 
Jag såg pappa vid bussen, vilket fick mig att snabbt ta bort Louis grepp om mig, och han förstod nog för han gick ett litet steg ifrån mig. Pappa fick syn på oss och jag såg hur han suckade djupt innan han gick med bestämda steg mot oss "Mathilda, och måste prata med dig, NU" sa han, bestämt. Jag gav honom en förvirrad blick "Varför?" "Det får du veta när vi pratar om det" Jag suckade, innan jag gav Louis en liten ursäktande blick, han nickade förstående "Jag finns på vårt rum" viskade han när han gick förbi mig och fortsatte sedan in i bussen "Vad har du och Louis gjort?" "Shoppat" svarade jag enkelt "Jag menar innan det. Är ni ihop?" frågade han med en arg ton. Jag gav pappa en sur blick "Vad spelar det för roll?" Undrade jag "Jag vill inte att min sexton åriga dotter ska vara ihop med en tjugoett årig oansvarig kille" "Han är inte oansvarig" skyndade jag mig med att säga "Han är barnslig" "Det kallas att vara rolig, och när det har hänt något allvarligt kan han ta ansvar" Pappa skakade på huvudet och verkade ignorera mitt försvar "Jag har fått höra att ni kysser varandra, är det sant?" "Vem har sagt det?" "Det spelar ingen roll" Det blev tyst ett tag och jag undvek pappas allvarliga blick "Svara på frågan" bad han, lite snällare den här gången "Nej" sa jag och slog ut armarna i en oskyldig gest "Det har vi inte" "Bra" sa pappa, och gav mig en sista allvarlig blick, innan han tillät mig att rusa in i bussen. Jag skyndade mig till mitt och Louis rum, och drog frustrerat handen igenom mitt hår. Exakt varför bryr pappa sig? Han har inget med det att göra faktiskt.
Jag öppnade snabbt dörren och lät den sedan smällas igen bakom mig. Louis tittade upp, men hann knappt se att det var jag förrän jag hade slängt mig i hans famn. Han verkade se att jag var sur och drog handen lugnande igenom mitt hår "Vad sa han?" undrade Louis, som verkade förstå att det var något som pappa sagt "Inget speciellt" mumlade jag, även fast det var en lögn. "Säkert?" Jag nickade kort "Det är..." jag viftade lite med handen "...lugnt" Louis såg mig i ögonen "Okej" mumlade han sedan kort, innan han drog mig närmre honom. Stämningen blev nästan lite tyst, "Kan jag ha på mig nya tröjan?" Louis log, och nickade kort mot påsen, innan han släppte taget om mig "Varsågod" Jag log mot honom, och kunde inte låta bli att ge honom en kort kyss, bara för att han är så söt när han ler. Jag gick och hämtade ginatricot kassen och rev ut den snygga tröjan, jag hade nästan glömt hur snygg den var. Jag tänkte precis dra av tröjan för att utbyta den med den nya, då jag såg i spegeln hur Louis låg och tittade på mig, nästan roat. Jag gjorde en grimas åt honom i spegeln, och han skrattade, innan han fick tag runt min handled och drog in mig i en kyss "Du är perfekt" mumlade han mot mina läppar. Jag avbröt kyssen "Ska du säga" fnös jag "Hannah Montana ljög för mig" Louis skrattade och gav mig en blick som sa att jag var galen "Va?" "Nobodys perfect" sjöng jag med en konstig ton. Louis skrattade "Vad fint du sjunger" sa han ironiskt "Jag sjöng så bara för att du hörde" försvarade jag mig. louis nickade långsamt och sprang långsamt upp i ett leende
 
"Ja, det är ju därför" 

 
 
 
Jag skrattade, och han precis kyssa mig igen, då jag drog bort hans hand från mig och gick och snabbt drog av mig tröjan och utbytte den med den nya, helt fritt från speglar och med ryggen mot Louis. "Jag fattar inte, ibland sover du med underkläder, och då ser jag ju dig, men du kan inte dra av dig tröjan?" Jag himlade med ögonen, och slängde gamla tröjan i Louis ansikte. Ingen reaktion från hans sida, förutom ett skratt som nästan blev kvävt bakom tröjan. Han slängde sedan tillbaka den till mig, men missade så den flög och hamlade på teven "Oj, vad du siktar bra" sa jag, lika ironiskt som när han sa att jag sjöng bra. Louis började låtsas gråta med världens konstigaste min
 
Jag skrattade och började kyssa honom. Vi blev totalt avbrutna av en knackning på dörren "Mathilda och Louis?" hörde jag Nialls röst. Jag slingrade mig loss från Louis grepp och gick och öppnade dörren "Va?" "Ville bara säga att vi har lite movie-time och..." Niall avbröt sig och granskade mig uppifrån och ner. "Ny tröja?" Undrade han och drog lite i magtröjan, jag nickade "Japp, visst är den snygg? Louis köpte den till mig" jag kastade en kort blick mot Louis, som fortfarande låg i sängen. "Ja, det är den. Men kom om ni vill vi ser klart på den där skräckfilmen MAMA" Jag nickade kort "Okej, tack för infot" Han log som ett varsågod "Är Eleanor med?" undrade jag "Hon har ju gått av?" berättade Niall med rynkad panna "Va?!" utbrast jag "Ja, hon gick ju av i New York istället för New Jerseys, vi är ju på väg till New Jersey nu,  om du vill prata med henne, så kommer hon ju vara där" sa han. Jag nickade lite kort "Okej, tack" mumlade jag, men visste faktiskt inte varför jag sa tack. Han log lite och försvann sedan nerför korridoren. Jag stängde dörren efter honom och tittade på Louis "Jag börjar fundera på om det är tröjan som är snygg, eller om det är du som gör den snygg" Jag brydde mig inte ens om att försöka dölja rodnaden "Ska vi gå och kolla på filmen?" Han nickade, och ställde sig upp med en suck, och tog sedan ett grepp runt min midja och började gå mot det så kallade vardagsrummet. När vi gick in satt alla och var djupt inne i filmen, jag drog chokerande efter andan "Har ni börjat filmen utan oss?!" tjöt jag, och alla tittade skrämt upp på mig, och pustade sedan ut "Gud, vad du skräms, vi tittar faktiskt på en skräckfilm här!" andades Liam ut "Och det är anledningen till varför jag skrek, ni ser filmen, utan oss!" Killarna verkade märka vad jag hade på mig och tittade på tröjan "Vad är det för fel på min tröja?!" skrattade jag och slog ut armarna i en gest. "jag brukar ha magtröja, den här kanske är lite uringad men inte mycket" "Inget, den är fin." Jag tackade Zayn med ett leende och följde sedan efter Louis till soffan, och tänkte precis sätta mig bredvid Louis, då han drog ner mig i sin famn istället "Tror du verkligen jag tänker låta dig sitta där när vi har en skräckfilm framför oss? Isåfall trodde du så fel" mumlade Louis. Jag skruvade lite på mig i Louis famn när en äcklig scen dök upp på filmen, massvis med blod, överallt. "Det är bara en film, babe" viskade Louis i mitt öra. Jag kände en liten rodnad, babe? "Jag vet, babe" svarade jag likadant, han skrattade tyst och tryckte mig hårdare mot sig. Jag märkte då att Harry hade huvudet vänt mot oss. Jag lyfte blicken från filmen och tittade in i Harrys ögon. Han besvarade blicken i några sekunder, och vände sedan långsamt blicken tillbaka till teven. Jag tittade på resten av killarna. Alla, satt och stirrade på oss, och vände snabbt tillbaka huvudet mot filmen när jag tittade på dom. 

KAPITEL 10!!! Vad tycker ni?! Det blec två gifs (rörliga bilder) för dom passade in så bra! :D
men vad tycker ni? :) 
//Hilda
Kommentera för mer!!

Kommentarer
Namn: roshan

wow wow det fins inte ord för så bra er novell är
<3

Svar: Tack tack tack såå mycket! :) <3
Hilda Nellie

Datum: 10 November 2013 Tid: 12:36
Namn: frida

Jättebra! I love it :)

Svar: Taaaaccckkk sssååå mmmkkktt!! :)
Hilda Nellie

Datum: 10 November 2013 Tid: 16:06
Namn: Maja

Asbra kapitel meer:)

Svar: Taaaack sjukt mycketttt! :)
Hilda Nellie

Datum: 10 November 2013 Tid: 21:41
Namn: Emma

Bra del. Jo, det är så att jag vill läsa den novellen ni skrev innan, men jag kan bara hitta till och med del 25... Var är delarna innan den?

Svar: Taaack! :) och det beror på att vi hade en blogg innan, och resten finns där den heter 1dnovel.devote.se
Hilda Nellie

Datum: 11 November 2013 Tid: 19:32
Blogg: http://Novellfoton.blogg.se
Namn: Alicia♥

Hej!
Hittade bloggen idag och jag tror jag ALDRIG har läst så nogrant som nu!! Den är så jäävla (sry) braa!!!!!!! Meer :D

Svar: Haha, tack sååå mycket!! Värmer verkligen! :)
Hilda Nellie

Datum: 14 November 2013 Tid: 19:07

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Blogg:

Kommentar:

Trackback