Kategori: You Are My Everything
Datum:

Kapitel 65 - Cupcakes

"Vad gör du?" "Duschar" Niall mötte min blick "Vart är Nella?" Skrek Greg, för att det skulle höras melan baddrumsdörren. "Hon är här, hon duschar också" "Eh...Okej, ni får vara ifred" Jag suckade och Niall klev ut ur duschen. Jag tog snabbt hans handduk åt honom och lindade den runt hans midja "Tack" skrattade han. Jag log "Skynda nu, jag vill byta om" Niall gick fram till dörren och låste upp. Vi gick in på hans rum och bytte om.

Bild 1: Brad
Bild 2: En av Nellas Cupcakes
 
Efter frukosten så stod alla i köket, förutom jag då, som satt i soffan. Dom viskade saker, som att ingen annan fick höra. Jag ställde mig upp och tänkte gå in i köket, men stannade utanför och lyssnade "Ska du!?" utbrast Greg "Shhh!" hyshade Niall "Ja, fast jag är lite nervös. Hon kanske..." Jag ville inte tjuvlyssna, så jag gick bara snabbt tillbaka till soffan och satte mig där. Efter mer än en minut kom Niall och log mot mig. Jag log tillbaka och Niall satte sig ner bredvid mig "Vad pratade ni om i köket?" undrade jag. Niall pussade mig på munnen "Inget speciellt" Jag höjde ena ögonbrynet "Så du har hemligheter för mig?" Niall log "Jag skulle inte se det som hemligheter" Jag orkade inte fortsätta på ämnet så jag bara gosade in mig i hans famn "Japp, Greg och jag handlar!" utropade Maura och gick mot hallen med Greg släpandes efter sig. "Men jag vill inte!" gnällde Greg "Jo, Nella och Niall behöver lite ensam tid, tror jag" Greg suckade och trampade i sig skorna, och verkade inte bry sig om att knyta dom. Maura log varmt mot mig och Niall "Hej då" log hon och både försvann sedan ut igenom dörren. Man hörde hur bilen åkte iväg nerför grus uppfarten och sedan hur dom åkte längre och längre bort. Niall tog tag om min hand och drog mig närmre honom. "Vad menade Maura med ensam tid?" undrade jag och tittade på Niall "Kanske något sånt härt?" mumlade Niall och tryckte mig ännunärmre honom, samtidigt som hans armar åkte innanför min tröja och han slingrade sina armar runt min midja. Så att det blev hud mot hud, och sen började han kyssa mig. Jag kysste tillbaka och Niall la sig på mig som vanligt. Jag avbröt kyssen och vred på mig under Niall, så att Niall skulle fatta att jag ville stå upp. Men han bara låg kvar på mig och log. "En kyss och jag rullar av dig" Jag log "Utpressning" sa jag, innan jag började kyssa honom. Niall började pussa mig på olika ställen i ansiktet när kyssen var slut och jag skrattade "Niall, du sa en kyss" Niall suckade, men ställde sig lydigt upp. Jag ställde mig också upp "Ska vi baka något tills dom kommer tillbaka?" undrade jag. Niall log "Det är min Nella, alltid omtänksam" log Niall och pussade mig på kinden. Jag log mot honom "Vi gör det" sa han sedan och tog min hand och gick in i köket. "Vad sägs om cupcakes?" frågade jag. Niall nickade stort "Perfekt. Mamma har ett speciellt recept för det" mumlade han och rotade bland några hyllor och gick sedan nöjt fram till mig med en papperslapp "Smör, vetemjöl, ägg, kakao, vaniljsocker..." Jag plockade snabbt fram allt Niall ropat upp och vi satte igång med smeten.
 
 
Fem minuter senare var vi klara med smeten och hade hällt upp den i formar. Jag sköt in cupcaksen i ugnen och satte på timer. Jag vände mig om för att prata med Niall, och blev väldigt rädd när han stod exakt bakom mig. Det första han gjorde var att sticka händerna innanför tröjan och la armarna slappt runt min midja. Som han hade gjort i soffan, hud mot hud, vilket gjorde mig galen.Han började kyssa mig och vände sig sedan om och tryckte mig enkelt mot väggen. Kyssen ökade tempot och blev mer intensivare. Hans kalla fingertoppar strök mig över ryggen och gjorde så att jag rös en aning. Hans fångrar nådde tillslut mitt bh band och han började fingra på det- Mitt skratt förstörde kyssen och Niall log "Du har blivit mycket dirty, Niall" skrattade jag. "Jag!? Vad har jag gjort" skrattade han "Som just nu, där du har händerna, och du tafsar" Niall himlade med ögonen "Det blir så ibland" skratttade han "Fast om du inte vill, så säg då, för..." Jag avbröt honom "Vill och vill, det är okej" Niall log mot mig "Nu vill jag gå tillbaka till den underbara kyssen vi höll på att göra." Jag skrattade och han började kyssa mig igen och hans händer var givetvis tillbaka på bh bandet. Jag slingrade mig ur hans grepp och ut från köket. Jag hörde att Niall följde efter mig när jag gick upp för trappan.Jag fortsatte in på Nialls rum och såg direkt vad jag letade efter, min mobil. Jag slog snabbt in lösenordet 1231 och det jag såg först var sex missade samtal. "Nu vet jag vad du har för lösenord" hörde jag Niall säga bakom mig och sedan slingrade han armarna runt min midja, fast denna gången inte innanför tröjan. Jag log "Jag vet vad du har för kod också, Niall 9867 Horan" Niall skrattade och pussade mig i hårbotten. "Sex missadesamtal från okänt nummer" läste Niall "Och åtta olästa meddelanden" Niall tog min mobil och gick in på meddelande. Jag lutade mig tillbaka i Nialls famn "Eh..vem är det här?" undrade Niall och jag tittade på mobilen och blev väldigt förvånad över det jag såg.
Åtta meddelanden från en okänd person
 
"Tja sexy, jag hittade ditt nummer. Jag vet att du är kär i mig <3 Och förresten när det gäller din pojkvän så är han lam puss"
"Nella svara, jag vet att du kan se det här. Jag hämtar dig klockan åtta, ska vi säga så? <3 puss"
"Nella svara då annars kommer jag och rycker upp dörren och störtar in <3 så mycket betyder du för mig"
"Förresten så bryr din pojkvän inte sig om dig, han är ju helt såld på den där andra blondinen med den pipiga rösten <3 puss"
"Kom ut så jag kan se dig <3 puss"
"Drömde om dig inatt, du var lika vacker som du är på riktigt <3 puss"
"Och det bästa i drömmen var att du var min <3 älskar dig myckeeeeeet <3 puss"
"Vad gör du, sexy? Själv tänker jag på dig <3 puss"
 
"Va?" utbrast jag "Vem är det du smsar med?!" "Jag vet inte ens vem det är" suckade jag. Niall mötte min blick "Gör du inte?" jag skakade på hucudet "Men med tanke på att han skrev 'Jag hämtar dig vid åtta' så gissar jag att det är Brad" gissade jag. Niall tittade surt på smsen "Vad äckligt, han kallar dig sexy" Jag tittade ner på smset där han skrivit det. Niall började knappa in ett svar till honom
 
"Låt Nella vara ditt äckel"
"Niall, jag är lite rädd för honom nu" mumlade jag. Niall pussade mig på huvudet "Bra, för då håller du dig borta från det äcklet" Jag log mot Niall. Då hörde jag pipande och förstod direkt att det var cupcaksen som var klara.
Jag nästintill slet loss mig från Nialls famn och dunsade ner för trapporna och rakt in i köket. Jag tog up cupcaksen och satte dom på bordet. Niall kom in i rummet och jag log "Nu kommer det roliga, att dekorera dom" log jag. Niall pussade mig lätt på munnen innan han öppnade skåpet, och plockade ut massa strössel och spritsar och la dom sedan på bordet. Jag snappade direkt åt mig den rosa och började spritsa på cupcaken.  
  
   
Jag log åt mina mästerverks cupcakes och tittade sedan på Niall. "Få se på dina" sa Niall. Jag sköt dit dom och Niall tittade på dom. Jag passade då på att snappa åt mig hans. En med irländska flaggan, en där han hade försökt rita av en apa "En apa?" skrattade jag "Va? Jag har inte ritat någon apa" sa Niall undrandes och lutade sig mot cupcaksen. "Det är du" skrattade Niall fram. Jag började också skratta "Du är inte bra på att rita med sprits, Niall, tyvärr" Niall pussade mig på huvudet "Jag gjorde hälften av mina cupcakes till dig och du har inte gjort en enda till mig" Jag skrattade "Ledsen, jag kan göra om en" "Nej!" utbrast Niall "Dom var så fina, ta inte bort dom. Du kan göra om där jag ritat irländska flaggan "Nej, det tänker jag inte, den var fin" mumlade jag och tittade på resten av hans cupcakes "Den var fin" log jag och pekade på en cupcake med massa hjärtan på "Jag tänkte på dig när jag gjorde den" mumlade Niall. Jag log och tittade på Niall. När han märkte att jag vänt på huvudet tittade han på mig. Han la sedan händerna på mina kinder och kysste mig. Jag kysste tillbaka och la händerna runt hans hals. "Du är den sötaste i världen" mumlade jag väldigt tyst mot hans läppar. Niall skakade på huvudet "Finns ingensom är sötare än dig, Nella" Jag log och kände den där speciella känslan. Inte bara i magen, utan i hela kroppen. "Jag är galen i dig, Nella" nästintill viskade han. Jag började kyssa honom försiktigt igen. Hans händer åkte innanför min tröja och började fingra på bh bandet igen. "HALLÅ!?" ropade Maura och Niall backade genast ifrån mig ett litet steg och tog snabbt bort händerna. Det var då jag kände var Niall hade gjort, knäppt upp min bh. "Niall!" viskade jag och han tittade på mig "Du knäppte upp min bh! Knäpp den igen" Niall suckade "Måste mamma komma och störa mitt i allt" suckade Niall och ställde sig bakom mig och gjorde som jag bett honom "Vad gör du, Niall?" undrade Maura och satte upp några kassor på diskbänken. "Knäpper Nellas bh" sa han långsamt "Vad sa du?" Niall stannade upp, och verkade precis inse att han sagt det högt "Eh... Jag hjälper Nellas...lehå" Maura höjde på ena ögonbrynet "Lehå?" undrade hon "Vad är det?" "Eh...Det är en sorts klåda på ryggen, som... jag kliade på åt henne" "Oh, är det jobbigt, Nella?" Jag knep ihop läpparna till ett sträck och tittade surt på Niall. "Ja, det är jobbigt att ha...lehå, men det är borta snart antagligen" Maura log mot mig "Skönt att höra. Åh, cupcakes!" När Greg hörde ordet cupcakes sprang han ifrån hallen och in i köket "VART!?" Jag skrattade "Nu ser jag likheterna mellan dig och Niall" Niall skrattade och la armarna runt mig midja. "Det står ju Nella på hälften av dom?" suckade Greg "Då vill jag inte äta dom" "Varför inte? Nella är ett vackert namn" Jag rodnade och tittade ner i golvet "Men då är det väl Nellas cupcakes?" Niall skakade på huvudet "Ja!" utropade Greg och tog minst tre stycken och gick sedan ut och satte sig i soffan.

Vad tycks? Vad tror ni Niall pch dom pratade om i köket?? Några gissningar? ;-)
//Nellie
Kommentera för mer!!

Kommentarer
Namn: Johanna

Jag har gissningar!! Att Niall o Nella ska antingen förlova sejj elr gifta sejj!?:)❤️ Verkligen älskar sånna här 'gulligull' kapitel!:*<3
Xx Johanna

Svar: Bra gissning, kanske, kanske inte ;-) Och tack så sjukt mycket! :-) //Nellie
Hilda Nellie

Datum: 01 Oktober 2013 Tid: 21:13
Namn: Maja

Haha lehå ;) asbra som vanligt meeeeeeeeer

Svar: :D Taack så sjukt mycket! :-) //Nellie
Hilda Nellie

Datum: 02 Oktober 2013 Tid: 20:56
Namn: Anonym

As bra men han Brad och Niall kan dom inte börja bråka och slå varandra

Svar: Tack så mycket! Och ja, vi kan väl kanske fixa det :) Vi kommer gerkligen försöka, men bli inte besviken om det inte blir så. Vi kommer i alla fall försöka så gott vi kan! :-) //Nellie
Hilda Nellie

Datum: 03 Oktober 2013 Tid: 08:28

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Blogg:

Kommentar:

Trackback