Kategori: You Are My Everything
Datum:

Kapitel 55 - Let Me Take Your Hand

Billy började skälla och hoppade sedan upp i mitt knä. Olly skrattade "Billy gillar dig"  Jag skrattade också och började klappa honom. Billy rullade ihop sig till en boll i mitt knä och la sig sedan ner. "Jag önska jag vore Billy" sa Olly och jag skrattade  en aning medan jag tittade ner på honom "Vad är det för ras?" undrade jag "Australian shepherd" svarade Olly. Jag nickade och tittadde intresserat på Billy. Olly får mig att må bättre, det är som om jag nästan har glömt bråket nu. 

 
 
Bild 1: Nella
Bild 2: Fil
Jag vaknade långsamt upp av solen som irriterande nog hamnade rakt i mitt ansikte. Jag gäspade och satte mig sömnigt upp i det jag trodde var en säng, men insåg senare att det var en soffa. Först var jag förvånad och en aning chokad, men när jag hörde Olly nynna i köket kom minnerna tillbaka. Jag sov ju över hos honom. Olly gick in i vardagsrummet jag var i och stannade upp när han såg mig. Han sprang upp i ett leende "Godmorgon" "Godmorgon" mumlade jag till svars "Frukost står på bordet, de e bara att ta sig" Jag nickade och gav 
honom ett leende "Tack" Olly log varmt som ett varsågod innan han fortsatte in i ett rum. 
Jag gäspade och tvingade upp mig själv ur soffan och gick och tog frukost. 
 
*
 
Olly följde mig tillbaka hem till Niall. Jag öppnade dörren till huset och ställde mig sedan i dörröppningen och vände mig tillbaka till Olly, som stod utanför dörren. "Ja, hejdå. Ses förhoppningsvis snart" log Olly och jag nickade "Det gör vi" Olly log och gav mig en enkel puss på kinden innan han vände och började gå hem igen. Varför gav Olly mig en puss? Han är ju ändå elva år äldre än mig. Jag är 18, han är 29. Jag vände mig om och hoppade till när Niall stod nästan exakt bakom mig med axeln lutad mot väggen. Han tittade ner i marken först men sen sökte sig hans blick upp till mina ögon.
 
 Untitled | via Tumblr
"Så, du är... kär, i Olly?" sa Niall en aning tyst och en aning hest. "Ja" sa jag, även fast det inte var så och jag gick in till soffan och satte direkt på TVn. "Jag har gjort frukost åt dig" sa Niall mjukt. Jag gav honom inte ens en blick "Jag åt hos Olly" sa jag och hade en hård blick på TVn. Niall rörde sig inte en lång stund och sa inget eller, bara stirrade på mig. Jag tittade på honom "Vad?" Han höll kvar blicken i mina ögon en stund, men skakade på huvudet och blickade ner på marken "Inget" sa han och gick långsamt in mot köket. Jag kände mig taskig, men det är han som var otrogen, inte jag, jag har all rätt att vara sur på honom.
 
 
 
"Louis ringde" sa jag från köket medan jag plockade undan Nellas frukost. "Mmm..." mumlade Nella från vardagsrummet. "Han sa att..." jag plockade undan det sista av frukosten och gick och satte mig bredvid henne. Hon flyttade sig så långt ifrån mig som möjligt. Jag tittade en aning sorgset på henne, men fortsatte "...att vi var bjudna till honom klockan tolv, och vi skulle ha med oss badkläder" Hon tittade surt på TVn, som om hon var sur på den. "Men jag är ju inte din flickvän länngre" Så fort hon yttrat orden bildades det tårar i min ögon och jag gjorde allt jag kunde för att dom inte skulle visa sig "Ja, jag berättade att vi hade bråkat och...det där, men han sa att du fortfarande är deras vän" Hon nickade "Kommer du gå på det?" undrade hon "Ja, det är ju mina bästa vänner" mumlade jag "Jag går bara för det är mina vänner, så du vet" Jag nickade en aning och försökte få tag i hennes hand, men hon drog bort den. Jag ville röra henne, om jag inte får kyssa henne måste jag i alla fall få röra henne. Jag försökte ta hennes hand igen, men sama sak hände "Sweetie, snälla, låt mig bara ta din hand" Hon gav ifrån sig en suck och la surt sin hand i mitt knä, och jag tog den direkt med mina båda händer. Hon hade valt och titta på BBC nyheter. Det handlade om något att man luras att äta kattt kött på någon resturang som jag som tur aldrig hade ätigt på. Jag fifflade lite med hennes hand och flätade ihop mina fingrar med hennes. Jag tittade inte eller mer på TVn, utan bara på våra händer. Jag försökte komma så  nära henne som det gick, och hon verkade inte närka när jag satte mig exakt bredvid henne. Hon la sitt huvud på min bröstkorg, men störtade genast upp när hon lagt huvudet till rätta "Ren reflex" muttrade hon. "Nej, ligg kvar" bad jag och tog min hand på hennes huvud och la försiktigt tillbaka hennes huvud så hon låg som hon gjorde först. Hon verkade väldigt stel, men det gjorde inget för mig. Jag bara njöt av hennes närhet. 
 
 TASKIGT av Nella elr vad tycker ni??
//Hilda
Kommentera för mer!!!

Kommentarer
Namn: Johanna

Hahaha d va taskigt!:) Förlåt att jag inte komenterade på förra kapitlet, tror att ni vet vad jag tkr ändå!;)
Xx Johanna ❤

Svar: Haha, taaackk!! :) //Hilda
Hilda Nellie

Datum: 04 September 2013 Tid: 18:06
Namn: Maja

Ja det var lite taskigt och jag vill ha meeeeer ;)

Svar: Taaaack så mkt ! //Hilda
Hilda Nellie

Datum: 04 September 2013 Tid: 21:10

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Blogg:

Kommentar:

Trackback