Kategori: You Are My Everything
Datum:

Kapitel 62 - Nialls Ex Girlfriend

  "Kom nu, efterrätt" Nella vände sig om och gick ner för trappan. Jag suckade, för att jag inte fick kyssa klart. Men gick sedan ner för trappan bakom Nella. Om Nella bara visste vad jag hade planerat. Det som skulle hända imorgon på morgonen, hoppas bara Nella tycker om det.

Bild 1: Maura och Niall
Bild 2: Paparazzi
Bild 3: Hjärtformade bröd
Bild 4: Flygplatsen
 "Min lilla solstråle?" hörde jag hur någon viskade. Det tog några sekunder innan mitt medvetande kom tillbaka och jag insåg att jag var i mitt hem med Niall. "Nella...?" Jag öppnade ögonen och såg Niall. Han började le mot mig "God morgon" log han. Jag log tillbaka, och blundade när Niall började kyssa mig "Vad menar du med min lilla solstråle?" Mumlade jag trött "Min, för att du är min, bara min, och lilla, för att du är ett åt yngre än mig, och solstråle, för att du lyser upp mitt liv" Jag rodnade och gömde mitt ansikte i mitt täcke. Niall log stort "Jag har gjort frukost..." Det var då Niall yttrat orden som jag insåg att han verkade helt färdig att gå ut igenom dörren "Åt du utan mig?" Jag lät besviken, fast det var mer en fråga "Ja, ledsen, sweetie" mumlade Niall och såg plågad ut.  "Äh, det gör inget..." Mumlade jag och blickade ut över frukosten. Rostat bröd format som hjärtan, jordgubbar, min favorit yoghurt, juice och kaffe "Jag skulle gjort te, men det var slut..." "Nej, det gör inget, det är perfekt. Tack så mycket" mumlade jag och kysste honom innan jag började trycka i mig den underbara maten.  
 
 
"Vart ska vi?" undrade jag otåligt för kanske den fjärde gången bara den här minuten. Niall letade försiktigt upp min hand medan hans ögon var på vägen. "Vi är snart framme, och då får du se" Jag suckade, det värsta var att nog inte visste vart vi ska. När jag tänkte att jag satt i en bil och inte visste vart den var på väg växte det sig panik inuti mig. Men allt försvann när jag på mindes om att det var Niall som körde. "Kan jag få en ledtråd?" Niall log "Grönt" Jag rynkade pannan "Grönt?" ekade jag och Niall nickade svagt. "Ska vi till Grönland?" Niall skrattade "Nära" "Island?" Niall tittade på mig med en menande min och tittade sedan tillbaka på vägen "Nej" Jag log och tittade på vägen jag med, även fast jag inte behövde. "Flygplatsen?" frågade jag undrandes när vi svängde in på stadens närmaste flygplats. "Japp" sa Niall, medan hans ögon letade efter en parkeringsplats "Så vi ska verkligen till Island?" Niall skrattade "Nej, faktiskt så ska vi till..." Niall drog ut på orden, som för att öka spänningen "...Irland" sa Niall när han parkerat och tittade sedan på mig. Jag höjde på både ögonbrynen "Irland?" ekade jag och log. "Ja, om det är okej...?" Jag nickade snabbt innan Niall ens hunnit avsluta meningen. "Jag tänkte att du skulle kunna träffa min familj och så" Jag log till en början, men när Niall klivit ur bilen så försvann det. Tänk om dom verkligen inte gillar mig? Att dom tycker att jag och Niall inte passar ihop, och att det gör så att jag och Niall glider isär varandra. Niall dök upp utanför bildörren och öppnade den sedan. "Tack" fick jag ur mig svagt. Niall stängde bildörren när jag gått ut, och gick sedan till bakluckan där han tog ut alla vår fyra väskor "Niall, jag kan bära" Niall gick ett steg närmre och pussade mig sedan på huvudet "Nej, det är lugnt, jag bär dom" Han började sedan rulla in väskorna in i flygplatsen med mig några meter efter.
 
 
 
Jag vaknade av Nialls kyss "Nella..." uppfattade jag att han sa mot mina läppar i kyssen "...vakna" Jag kysste tillbaka i några sekunder och  öppnade sedan ögonen. Niall log, men man såg att han var besvärad "Vad?" undrade jag med en gäsp. "Jag måste gå på  toaletten." Jag skrattade "Men gör det då, toalett är ju där." Han gjorde ännu en basvärad min "Flygplans toaletter? Nej, tack." Jag skrattade igen "Då får du tyvärr inte gå på toaletten, det är den ända som finns här i närheten." Niall såg sig besvärat omkring och gav sedan killen som hällde upp kaffe i en kopp en sur min. Jag skrattade och tog hans hand "Niall, det är inte hans fel att du behöver gå på toaletten" Niall suckade, och trampade stressat med fötterna i golvet. "Vi är framme snart, Niall, ta det lungt" Niall pressade ihop läpparna till ett sträck. "Vi har till och med börjat landa" 
  
*
 
Direkt när toaletterna var synliga rusade Niall in på killtoaletten. Jag kunde  inte låta bli att skratta för mig själv och jag ställde mig utanför toaletten och väntade. Jag såg en papparazi-grupp gå vid gaten jag och Niall nyss hade rusat igenom för att Niall skulle gå på toaletten. Det var som att dom stod och väntade på att någon skulle gå ut därifrån. I ögonvrån såg jag hur en blond kille tittade på mig, jag tog för givet att det var Niall, men när jag vände på huvvudet var det en okänd kille. Han log mot mig och blinkade med ena ögat och ställde sig framför mig "Hej" log han. "Hej" svarade jag och kände mig en aning obekväm. "Vad heter du? Jag heter Brad" "Nella" svarade jag tyst "Vart kommer du ifrån?" Jag förstod först inte vad han menande, men sedan fattade jag. Han ville veta vilket land jag kommer ifrån "Jag är född i Sverige, men bor i England, jag är här med min pojkvän" Jag sa ordet pojkvän med ett annat tonläge så att han skulle förstå. Han verkade inte lyssna på det sista ordet jag sa "Jag kommer från Frankrike" Jag nickade ointresserat och tittade mig omkring. "Du är söt" Jag mötte hans blick, men tittade genast ner igen "Ehm...tack" sa jag  väldigt tyst. "Har du några planer för ikväll?" Jag nickade "Jag ska vara med min pojkvän"Han log "Ska jag hämta dig vid sju, vart bor du?" "Jag har en pojkvän" Jag mötte hans blick och han log större "Snart har du en ny" Jag skrattade "Nej, tack, absolut nej" "Jag hämtar dig vid åtta, så kan vi gå ut på middag" "Hej" hörde jag Nialls röst och han räckte fram sin hand mot Brad "Niall, Nellas pojkvän" presenterade han sig som "Brad" hälsade han "Jag bara pratade lite med Nella, hon verkade uttråkad, jag skulle precis gå" "Bra" sa Niall. Brad tittade surt på Niall och vände sedan sin blick till mig "Här" Han tog upp en papperslapp ut fickan och gav den till mig. Jag tog sakta emot den "Mitt nummer, ring någon gång" Brad blinkade med ena ögat och gick sedan iväg. Jag tittade på Niall, som ett 'vem var det där?' Niall mötte min blick och tittade sedan på papperslappen jag osäkert höll i händerna. Jag såg direkt i Nialls ögon att han var avundsjuk, så jag tog upp papperslappen och rev sönder den i små, små bitar. Niall skrattade och tog min hand "Vem var det?" "Brad" Niall mötte min blick "Känner du honom?" Jag skakade på huvudet "Aldrig sett honom" Han pussade mig på kinden "Sa du att du hade en pojkvän?" Jag skrattade till "Jag sa det säkert 10 gånger, han ville bara inte lyssna" Jag märkte att paparazzin verkade ha gett upp, men när dom fick syn på oss, då blev det liv i dom. Dom började jogga mot os "Eh, Niall?" sa jag osäkert med riktning mot papparazin. "Det är lungt, sweetie, vi bara fortsätte gå" viskade han och tog resväskorna. 
"Niall, vem är det där?" sa en av dom "Är det där Nella?" "Är det sant att hon är gravid!?" 
Alla frågor som dom ställde bara yrade i luften och det var allt från att jag var gravid till att Niall hade slått mig. Niall suckade "Vi ger dom vad dom vill ha, så går dom" viskade Niall och ställde sig sedan mot kamera- människorna. Hälften av klumpen hade filmkameror, och hälften hade vanliga kameror. "Det här är Nella Roach, hon är min flickvän och jag är hennes pojkvän, det är sant.  Kan ni gå nu?"
"ÄR HON GRAVID!?" Skrek en kille ut. "Vad då, ser det ut som det?" skrattade Niall i och gjorde en gest mot min mage "Är du dum, eller? Om man är gravid är man tjock" sa en kille i klumpen till killen som frågat. Jag tittade ner på mina skor för att dölja min rodnad. Alla säger att jag är smal, det käns nästa verkligt. "ÄR DET SANT ATT NELLA ÄR TILLSAMMANS MED HARRY SAMTIDIGT SOM DIG?!" "Nej" utbrast Niall snabbt och skakade på huvudet för att understryka ordet. "KAN NI HÅNGLA LITE INFÖR KAMERAN?" Jag skakade på huvudet snabbt, och Niall tittade på mig "Nej, hejdå!" Hela massan fylldes av kommentarer som 'kom igen!' 'Våga visa att ni är kära i varandra!' 'Bara lite?' Niall gick  närmre mig "Bara en liten kyss så dom kan gå?" undrade han. Jag suckade "Okej" Niall tryckte lätt sina läppar mot mina och han la sina amar runt min midja. Applåder och ljud av en blixt från kamerorna fyllde rummet. När kyssen varit i några sekunder, så backade jag från Niall. Utan att någon av oss sagt något gick alla iväg. Niall pressade sina läppar mot mina igen, men jag ryggade undan "Nej! Endast en kyss per dag" Niall tittade med stora ögon på mig "EN kyss!? Vad är det för regel!?" Jag skrattade "Nej, jag bara skojade, men om vi ska kyssas får vi göra det där ingen ser" Niall nickade samtidigt som vi gick in i hissen, som skulle ta oss till själva flygplatsen. I samma sekund som hisdörrarna stängdes igen nästintill kastade sig Niall över mig och började kyssa mig. Jag kysste tillbaks och placerade armara på det vanliga stället, Nialls nacke. "Jag älskar dig verkligen, Nella" mumlade Niall "Väldigt mycket" Jag log "Jag älskar dig med, Niall"
 
*
 
Niall öppnade dörren till huset "Hallå!?" Ropade han, och jag klev också in. Prat hördes från ett rum, som verkad vara köket eftersom det syntes en spis. En kvinna, som jag antog var Nialls mamma, stack ut huvudet "Niall!" utropade hon glatt och gick mot honom och omfamnade honom i en kram "Hej mamma" mumlade Niall. Jag log mot dom och hörde  sedan hur någon dunsade ner för en trappa längre bort. En kille med brnt hår uppenbarade sig i hallen. "Niall!" skre han och kastade sig över honom. "Bor fortfarande hemma ser jag" skrattade Niall "Håll käften, jag är bara här i en vecka" Det hela slutade med att han och Niall låg och brottades på golvet "Du måste vara Nella!" log Nialls mamma mot mig "Jag heter Maura, jag är Nialls mamma" Jag log mot henne och skakade trevligt hennes hand "Kul att ses, Maura" log jag tillbaks. "Hur var flygresan hit?" "Toppen" försäkrade jag henne om. Niall och killen var på fötter igen och både var väldigt rufsiga i hårete och hade röda kinder. När dom stod bredvid varandra så man att dom var ganska lika "Nella, det här är Greg, min bror" berättade han "Hej" sa Greg och skakade min hand "Hej" hälsade jag tillbaka. "Trevligt att trräffa dig" Jag log "Detsamma" "Niall har pratat så mycket om dig på telefonen" Jag skrattade, en aning nervöst ochh tittade på Niall. Han log mot mig "Jag tänkte göra mat nu, det...Just det, Niall, Holly ville träffa dig när du kom, hon står nog och väntar här någonstans" Nialls ögon spärrades upp "Åh, Holly?" Maura nickade  och sekunden därpå hade Niall försvunnigt ut igenom dörren. Jag tittade en aning förvirrat efter honom "Holly är Nialls gamla barndoms vän" förklarade Maura "Åh, om han betyder mycket för Niall.." Hon" avbröt Greg "Det är en tjej, hon heter Holly" "..jaha, om hon betyder mycket för Niall, borde jag nog träffa henne" Dom nickade instämmande och jag gick ut efte honom. Niall verkade leta efter Holly, han tittade bakom träd och i buskar som att det var en hund som sprungit bort. "Niall!" hörde jag en ljus röst ropa och senare sprang en tjej med blont hår och en liten klänning mot honom "Holly!" ropade han tillbaka och fångade upp henne, och snurrade runt henne i luften, sådär lyckligt, som han brukar göra med mig ibland. "Gud, det va länge sen!" sa hon. Hon hade en väldigt ljus röst, lät nästan som en bebis "Om det var! Jag  har saknat dig så mycket, jag har tänkt på dig hela tiden!" Hon log "Ska vi göra något? Trädet!?" utbrast hon. Jag önska jag visste vad dom pratar om "Ja!" log han, väldigt glad. Jag harklade mig en aning och både blickarna vändes mot mig. "Oj, förlåt, ehm... " Niall verkade inte vilja fortsätta, så Holly gick fram till mig. Hon log och tog min hand och skakade den vänligt. Jag log tillbaks "Hej" log hon "Jag är Holly, även känd som Nialls före detta flickvän" Jag tittade på Niall, och han hade en oläsbart ansiktsuttryck. Långsamt gick han fram till mig, och tog nästan beskyddande min hand. "Holly, det här är Nella, min flickvän" Hollys min suddades sakta ut "Din flickvän, seriöst?" Niall nickade "Jag tyckte du sa att hon skulle vara snygg" Min blick åkte ner till mina skor "Holly, hon är snygg, påstå inte saker som inte är sant" "Det är mer än sant, Niall" uppkäftades Holly "Det är den största lögnen jag hört i hela mitt liv, vad har hänt med dig?" Holly tittade argt på mig, och sedan på Niall "Bra, Nella, titta vad du gjort, du har förändrat Niall helt" skrek hon och gick sedan med bestämda steg iväg "Jag fattar inte vad som hänt med henne, bry dig inte om henne. Kom, vi går in till snällare människor som inte ljuger" mumlade Niall och började gå in med mig till Maura och Greg igen. 

VAD TROR NI KOMMER HÄNDAAAA? GISSA hur länge jag suttit och tänk på vad som skulle hända i det här kapitlet. Såhär fick det bli! VWHAT do you think? 
//Hilda
Kommentera för mer!!

Kommentarer
Namn: Johanna

Svin bra!!:)

Svar: TAACK så mkt! :) //Hilda
Hilda Nellie

Datum: 22 September 2013 Tid: 20:19
Namn: nea

Bra!

Svar: Taaaccckkk så mkt ! :) //Hilda
Hilda Nellie

Datum: 22 September 2013 Tid: 21:45
Namn: Maja

Super bra kapitel!!

Svar: Taaaack såå mycke! :) //Hilda
Hilda Nellie

Datum: 22 September 2013 Tid: 22:23

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Blogg:

Kommentar:

Trackback