Kategori: Forever And Always
Datum:

Kapitel 23 - My Little Girl

"Men gud, Nella, vad hemskt!" Hon gav mig en stöttande kram innan Niall började ge mig pussar i mitt hår, och Danielle började förstå att han nog ville vara ensam med mig "Men ja, okej, ledsen Niall, för att jag trodde det" Danielle gav oss ett kort leende innan hon försvann mot rummet där alla andra var, och verkade helt ha glömt anledningen varför hon gick in hit.  Niall vände mig då om och började kyssa mig. Jag la armarna runt hans nacke och hans armar hamnade tajtare runt min midja. "Jag skulle aldrig någonsin skada dig, det vet du, va?" Jag nickade och log mot honom "Ja, det vet jag"
 
"Hejdå" Jag log mot killarna, Danielle och Perrie medan jag stängde dörren. Niall stod bakom mig och vinkade hej då lätt, och direkt när dörren stängts helt så bokstavligen pressade mig mot dörren och började kyssa mig passionerat. Jag fnissade till i kyssen vilket fick Niall att le stort, vilket förstörde kyssen tillsammans med mitt fnissade "Jag har längtat att de skulle gå ut igenom dörren så jag skulle kunna göra det här" Jag tittade oförståendes på honom "Varför inte göra det medan dom var här?" Han suckade "Har du inte sett hur Harry tittade på mig när jag ens nuddade dig?" Jag log snett "Stackarn är väl avundsjuk för att han inte har en tjej än, han vill verkligen ha någon" Niall nickade medan han placerade en puss i min panna "Ingen har lika tur som jag och hitta kärleken så här tidigt. Ingen har eller turen att hitta en sån vacker, söt, rolig, underbar, fantastisk..." Mellan varje komplimang placerade han pussar på min hals längre och längre upp mot min mun. Det kändes som om han skulle kunna pågå med komplimangerna i en evighet, vilket fick mig att le stort "...snygg, fin, smart, bara perfekt" Avslutade han och avslutade även alla pussar med en stor kyss.
 
Jag vaknade i mitten av natten av att jag mådde dåligt, den illamående känslan måste ha kommit tillbaka under natten. Jag vände mig om för att förväntas att hitta Niall bredvid mig, men jag blev förvånad när det enda jag hittade där var en tom säng. Jag förstod varför när jag hörde hur duschen var på i badrummet. Långsamt kröp jag till sängkanten och satte sedan försiktigt ner mina varma fötter på det kalla golvet. Jag gick försiktigt mot dörren och knackade försiktigt på "Niall, är du där?" Det tog ett tag innan jag fick ett svar, som jag faktiskt inte direkt väntat mig "Nej" Jag log kort, men fortsatte sedan prata "Mår du bra?" Även den här gången tog det ett tag innan ett svar kom "Ja" Jag hörde däremot på hans röst att han försökte dölja någon typ utav smärta i hans röst. Jag suckade "Niall" Sa jag allvarligt och jag hörde hur även han suckade innan badrumsdörren öppnades. "Okej, jag ljög. Jag är här" Jag såg i ljuset från badrummet hur han hade en handduk runt midjan, vilket avslöjade att han hade duschat tillsammans med ångan i badrummet och det faktum att han var blöt. Man såg även att han hade en svag rodnad på hans  kinder, men inte för att han blivit generad, eller för att jag sa något, utan stackarn såg sjuk ut. Trötta ögon, men ändå ett svagt leende på läpparna. "Ljög du om att du mådde bra också?" Han nickade kort och hans leende försvann en aning. Jag ställde mig försiktigt på tå för att krama om honom, och jag kände hur hans ena hand släppte handduken för att omfamna mig ordentligt "Vart har du ont?" Han suckade lätt "Huvudet, och jag har feber" Jag avbröt kramen för att titta in i hans ögon "Tror du jag har smittar dig?" Oroligheten sken igenom mina ord och Niall skakade på huvudet "Nej, gumman, du hade någon slags utav magsjuka, jag har bara vanlig feber" Jag nickade kort, och började kyssa honom, vilket han reagerade på direkt och ryggade undan "Babe, jag får inte smitta dig, du har redan en sjukdom" Jag suckade lätt "Niall, jag har nyss kramat dig och delat i princip samma luft, om jag nu skulle bli smittad har jag redan blivit det" Niall suckade kort, men log sedan och pressade sig mot mig och kysste mig "Nella, det är verkligen sjukt det du gör med mig" Mumlade han mot mina läppar, och började en helt annan diskussion medan han gick mot sängen, vilket fick mig som då blev som han puttade mig mot den och jag landade mjukt i den. Han la sig bredvid mig "Jag har inte kunnat sluta tänka på dig, sedan första gången jag såg dig. Jag insåg att det är sjukt, ingen har någonsin fått mig känna såhär" Jag log mot honom, "Niall, du är väl medveten om att du är otroligt söt när du säger så?" Han log "Inte lika söt som du är när du ler, eller bara gör ingenting alls"
 
Nialls huvud var placerad i mitt knä medan en bok var placerad i mina händer. Niall verkade sova tungt, skulle jag tro, jag var för upptagen av boken för att titta ner på honom. Plötsligt kände jag hur någon pussade på mitt ben. En aning förvånad som jag var tittade jag ner i mitt knä och fick se Niall som vaknat och verkade nu vara för upptagen med att placera mjuka pussar på mitt ben för att titta upp på mig "Niall, babe, vad håller du på med?" Niall log och tittade upp på mig medan han sträckte på sig. "Bara pussar min underbara fru på det första stället jag kom åt" Jag höjde ena ögonbrynet "Mina lår?" Han nickade kort, och satte sig upp för att ge mig en kyss. En stund senare la han sig ner bredvid mig och öppnade sin famn "Kom här, min lilla flicka" Jag förstod direkt vad han ville att jag skulle göra. Jag skattade kort åt hans konstiga smeknamn på mig, men struntade sedan i boken och la den någonstans. Detta någonstans verkade vara i luften då man plötsligt hörde att boken träffade golvet hårt. Däremot kunde jag inte bry mig mindre och la mig sedan på Niall, som direkt la armarna tajt runt mig och tryckte mig närmre honom om det ens var möjligt. Hans hand började försiktigt stryka min arm och jag log under beröringen. "Du är min, eller hur?" Jag nickade kort, eller rättare sagt försökte då mitt huvud var pressat hårt mot hans bröst "Ja" "Säg det" Bad han och pussade mig försiktigt i hårbotten "Jag är din" Jag kände hans leende mot mitt hår "Och jag är din" 

Händeselöst och kort, ursäkta! Men vad tkr ni? :)
//Hilda
Kommentera för mer!!
 

Kommentarer
Namn: Johanna

Naaaaaaaajs

Svar: Taaaaaack såå mkt!! :)
Hilda Nellie

Datum: 11 April 2014 Tid: 21:59
Namn: Nora

när är der drama kan det inte hända något med niall för att det händer nästa alltid något med tjejen?

Svar: Japp, det kommer inom typ 2 kapitel :)
Hilda Nellie

Datum: 12 April 2014 Tid: 15:39
Namn: Tilda

Skiitbra som vanligt!

Svar: Tack sååååå jätte mycket!! :)
Hilda Nellie

Datum: 13 April 2014 Tid: 00:24
Namn: jennie

På you are my everything så kommer man inte längre bak än till kapitel 25..Jag skulle gärna vilja läsa hela :). Kan ni fixa det på något vis?
Kram

Svar: Det är för att vi hade en blogg innan och den heter 1dnovel.blogg.se och där finns resten av kapitlerna :)
Kram:)
Hilda Nellie

Datum: 14 April 2014 Tid: 23:18
Namn: alice

Meeri älskar det världens bästa 1D novell♥♥

Svar: Tack såååååå sjuuuuukt mycket!! :D Mer kommer så snabbt som möjligt! :) ♥♥
Hilda Nellie

Datum: 15 April 2014 Tid: 12:18

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Blogg:

Kommentar:

Trackback