Kategori: Forbidden Love
Datum:

Kapitel 32 - Twelve Letters, Three Words

 Jag blev tacklad av Louis, så vi både rullade i leran, och han hamnade på mig, rakt framför lyktstolpen. Vi både skrattade, innan han böjde sig ner och gav mig en kyss. Som varje gång vi kysser varandra, skapades det fyrverkerier i min mage. Efter kyssen log vi både stort åt varandra "Och Louis?" Han nickade "Vad?" Jag log ett busigt leende, samtidigt som jag sträckte ut handen och rörde lyktstolpen. "Jag vann"
 
 
 "Baby?" Jag öppnade ögonen och blickade upp på Louis "Ja?" mumlade jag. När jag inte hade orkat gå mer, så hade Louis burit upp mig, och lyft mig, vilket jag tyckte var väldigt skönt. "Det här verkar som ett bra hotell" Jag vred huvudet, och mina ögon fördubblades från den normala storleken när jag såg hotellet. Det såg så lyxigt ut, där det stod med glasväggar, så man kunde se in på repetitionen. "Ska vi bo här?!" Louis nickade kort, samtidigt som han satte ner mig "Jag kan då inte se något annat hotell" berättade han medan han började gå in. Jag gick efter honom, och tittade fascinerat på alla saker vi gick förbi. Vi kom in i lobyn, och en man stod i repetitionen och pratade i telefon, men la genast ner telefonen när han såg oss "Kan jag hjälpa er?" "Ehm..." Louis gick fram mot disken, och nästan slängde upp sin ryggsäck på disken, vilket fick mannen att ge honom en konstig blick. "...har ni ett rum för två?" Jag lät min blick glida till väggen, där de stolt hade hängt fram massa diplom och...fem stjärnor. Jag fnissade till tyst när jag förstod att två leriga och ganska ohyfsade människor kom in i ett femstjärniga hotell och den ena slängde upp väskan på disken. "Låt mig se" Han gick mot datorn som var placerad en bit bort från honom, och han bevakade oss samtidigt som han gick iväg långsamt, som om han trodde vi skulle göra något. Jag gick långsamt och ställde mig bredvid Louis, och han la ena armen runt mig. "Ja, ett på våning sju, om det går bra" Louis nickade "Det blir perfekt" "Det kostar ett tusen" Jag var nära på att flämta till, ett tusen?! Louis bara nickade, och nästan ryckte åt sig kortläsaren och satte in sitt kort. Jag tittade upp på mannen, som tittade på mig "Far och dotter, förstår jag?" Jag gav mannen en bisarr blick, medan Louis suckade, men nickade "Ja, visst..." Han drog ut sitt kort och mannen drog tillbaka kortläsaren "Tack, och här är ert kort, man sätter den framför ko..." Jag tog kortet "Vi är inte nittio år, vi vet hur det funkar" fnös jag, och Louis drog upp sin väska "Tack!" Log han mot mannen innan han gick efter mig, "DEN SOM ÄR FÖRST UPP TILL VÅNING SJU ÄR BÄST!" Jag skrattade medan jag började springa. Jag kunde känna hur mannen stirrade på oss. 
 
 
"Det här är bara så mysigt..." mumlade jag, medan min blick svepte ut igenom fönstret. "Jag håller verkligen med" mumlade Louis, innan han kröp ner bredvid mig  i sängen.  Jag log, och la bort mobilen för att få fulla uppmärksamheten på honom, och han la armarna runt mig. "Mathilda..." började han tyst, och jag nickade smått "Ja?" Han såg först lite nervös ut, men började sedan le mot mig "Tolv bokstäver, tre ord. Gissa vad det är jag försökeer säga, och du vinner en stor kyss" Jag tänkte efter lite, innan jag började le stort "Jag älskar dig?" Han nickade "Och vi har en vinnare..." log han, innan han började kyssa mig. "Imorgon ska du och jag ha roligt" mumlade han, och la armarna runt mig med ett leende. Jag log  stort tllbaks "Vadå rå?" "Första dagen, i Belgien, solen kommer skina, såklart vi måste göra något" Jag log "Du har rätt..." mumlade jag, samtidigt som jag gäspade "Åh, vill du sova, babe?" Jag nickade "Tja, synd, för jag fick nyss reda på att hotellet har en bubbel pool, och du ska helt klart med mig" Jag skrattade "Du är taskig" "Du är tråkig" Jag höjde ena ögonbrynet "Åh, skulle en tråkig person följa med dig till poolen?" "Nej, bara en jätte cool person, fast du ville ju hellre sova" Jag gav honom en blick "Är bubbel poolen varm?" Han nickade "Japp" "Okej, var redo på att dela en pool med världens coolaste person" Han började le stort "Perfekt"

¨Vad tycker ni om kapitlet nurå!? Kommentera! :)
//Nellie
Kommentera för mer!!

Kommentarer
Namn: Johanna

:)

Svar: :)
Hilda Nellie

Datum: 09 Januari 2014 Tid: 15:41
Namn: Roshan

Wow så söta det är och kapitlet var jätte bada

Svar: Taaaaack så mycket! :)
Hilda Nellie

Datum: 09 Januari 2014 Tid: 17:56
Namn: LiamLover!

När kommer nästa one shot?

Svar: Så fort som möjligt ! :)
Hilda Nellie

Datum: 10 Januari 2014 Tid: 16:03
Namn: Bella

Jättebra :)

Svar: Taaack såå mycket! :)
Hilda Nellie

Datum: 10 Januari 2014 Tid: 18:53
Namn: Roshan

Asbra :)

Svar: Taaaack så mkt ! :)
Hilda Nellie

Datum: 11 Januari 2014 Tid: 16:03
Namn: Bella

Hur många kapitel är det kvar på den novell? Kommer det en fortsättning eller kommer ni skriva en ny novell? :)

Svar: Vi tror det kommer vara runt 50 kapitel eller något sådant på den här, och vi kommer fortsätta med You Are My Everything efter den här :)
Hilda Nellie

Datum: 12 Januari 2014 Tid: 09:27
Namn: Bella

okej :) vilken kille kommer det handla om? :) är det en ny novell då? :) eller är det en fortsättning på denna novell? :)

Svar: Det är en fortsättning på novellen You Are My Everything som vi skrev innan :) den handlar om Niall :)
Hilda Nellie

Datum: 12 Januari 2014 Tid: 15:39
Namn: Bella

måste man har läst everything about you om man ska förstå nästa? :) skulle man kunna får vara med och vara Liams flickvän? :)

Svar: Nej det tror jag inte man behöver :) och Danielle ska vara Liams flickvän, tyvärr :(
Hilda Nellie

Datum: 12 Januari 2014 Tid: 21:46
Namn: Bella

Kan jag vara Harrys flickvän? Louis har ju el. Men snälla svara på denna kommentar? Är inte arg :) xx

Svar: Har mailat svaret :)
Hilda Nellie

Datum: 13 Januari 2014 Tid: 19:34

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Blogg:

Kommentar:

Trackback