Kategori: Forbidden Love
Datum:

Kapitel 33 - Train Station

 "Åh, vill du sova, babe?" Jag nickade "Tja, synd, för jag fick nyss reda på att hotellet har en bubbel pool, och du ska helt klart med mig" Jag skrattade "Du är taskig" "Du är tråkig" Jag höjde ena ögonbrynet "Åh, skulle en trråkig person följa med dig till poolen?" "Nej, bara en jätte cool person, fast du ville ju hellre sova" Jag gav honom en blick "Är bubbel poolen varm?" Han nickade "Japp" "Okej, var redo på att dela en pool med världens coolaste person" Han började le stort "Perfekt"
 
 
 "Jag trodde inte McDonalds skulle ha så god frukost, fast det var synd  att de inte hade pomfritt att beställa" Louis tittade på mig "Men Mathilda, inte pomfritt på morgonen!" Jag tittade menandes på Louis "Snälla, innerst inne vet du att du också skulle tagit pomfritt om dom hade det" Louis suckade smått "Okej då, det skulle jag faktiskt" Jag gav ifrån mig ett leende, medan vi vandrade in på hotellet igen. "God morgon, fadern,ggod morgon dottern" Tilltalade mannen i receptionen oss när vi klev innan för dörrarna, vi nästan bara stirrade på honom, som om vi undrade varför han sa så. Han log däremot bara vänligt mot oss "Tror han på allvar att jag är din pappa?" viskade Louis mot mig. "Verkar så" svaarade jag, innan vi började gå upp för trapporna, men det blev återigen som en tävling då vi både började springa.
 
 "Så vad händer om något tåg kommer?" undrade jag, när Louis la sig tvärs över tågspåret "Tja, ingen skulle väl vara kvar på spåret? Vi bara flyttar oss" Jag nickade, och försökte bygga upp ett säkert ansiktsuttryck, men tvekan lös igenom. "Babe, det finns inget att oroa sig för, vi  förvarnas när ett tåg kommer, rälsen skakar, och vi ser det" Hans säkerhet bara smittade av sig och innan jag hunnit reagera hade jag suttit mig försiktigt ner på rälsen. Louis placerade sitt huvud i mitt knä, och  jag tittade ner på honom med ett leende "Är inte det här mysigt?" Jag nickade, och han fortsatte "Fåglarna kvittrar, solen skiner.." Jag fnös tyst "Du låter som min pappa när han försöker få mig att gå ut" Han skrattade kort, innan jag böjde mig ner och gav honom en snabb kyss "Att bero på Paul, jag undrar vad han och killarna gör" Jag nickade "Ja, det undrar jag med"
 
 Nialls Perspektiv
"Paul, ta det lugnt, hon mår säkert bra" Paul suckade, och gav Zayn en nästan lite rädd blick "Det är inte det jag oroar mig för, Mathilda klarar sig själv, jag oroar mig för att hon är där med...han, det gör så jag känner mig väldigt orolig" Jag tittade upp på Paul som fortsatte gå sin bana runt i lobyn. Jag är inte orolig, om det händer något, så kan Louis ta ansvar, även fast Paul inte tycker det. Eller tja, antingen tycker han det, eller så vill han bara ha en anledning till att hålla de två isär. Jag förstår mig verkligen inte på Paul, om jag var i Pauls situation skulle jag bara bli glad över att hon hittat sin livs kärlek. Det måste ju vara så stark kärlek, jag menar jag har aldrig sätt någon titta på någon som Louis tittar på Mathilda, eller Mathilda tittar på Louis. "Hur ska vi göra då?!" undrade Harry förtvivlat. Han hade gått fram och tillbaka och bara tänk, och slängt ut sig några kommentarer då och då. "Jag vet inte" andades Paul, lika förtvivlat "Hörni, ta det lugnt, det finns ju kameraövervakning på varje gata, på hotellet, och dessutom, man kan spåra mobilen, och d..." Paul avbröt Liam mitt i meningen "Mobilen! Mathilda skulle aldrig lämna sin mobil!" berättade Paul storögd. Man kunde jämföra hans ansiktsuttryck med när människorna förstod att jorden var rund. "Inte Louis eller!" utbrast Harry med samma ansiktsuttryck. Jag tror Harry var mest orolig för om de skulle göra något romantiskt, han gillar ju Mathilda. Medan dom höll på att snacka runt om vart dom kunde vara, om mak verkligen kunde spåra mobiler och massa annat, så tänkte jag bara på en sak "Hörni, hur spårar man mobilerna då?" Alla vände förvånat ansiktet mot mig, när de kom på att det totalt glömt det. "Polisen kan väl göra det?" undrade Liam "Wow, ska vi blanda in polisen?" "Två minderåriga ränner runt ensamma i Berlin, ja, vi ska blanda in polisen!" Paul drog upp din mobil ur fickan och slog in ett nummer "Louis är inte minderårig" påpekade Zayn, vilket fick Paul att sucka "Jo, i huvudet är han det, men inte enligt hans legitimation." Paul stannade upp när någon började prata i telefonen "Ja, polisen" svarade han på någon fråga, innan han började gå fram och tillbaka igen. Jag suckade och vände blicken mot killarna, alla stirrade på Paul. Paul rabblade snabbt ut Mathildas nummer, och man hörde sedan en ljus röst i telefonen, däremot hörde man inte var den ljusa rösten sa. "Okej, tack" avslutade Paul samtalet, och la snabbt på "De ska spåra Mathildas mobil" 

DUN DUN DUN!
Vad tror ni kommer hända? ;)
//Hilda
Kommentera för mer!! :)

Kommentarer
Namn: Johanna

Hoppas snuten inte hittar dom ;)

Svar: Haha, exakt ;)
Hilda Nellie

Datum: 12 Januari 2014 Tid: 20:44
Namn: Bella

jättebra :)

Svar: Tack så super mycket! :)
Hilda Nellie

Datum: 12 Januari 2014 Tid: 21:46
Namn: Roshan

Älskar den men låt inte det hitta dom

Svar: Taack så myckeeet! :D :)
Hilda Nellie

Datum: 13 Januari 2014 Tid: 18:23

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Blogg:

Kommentar:

Trackback