Kategori: Forbidden Love
Datum:

Kapitel 38 - Idiots

 "Tungan ut" befallde han, och jag gjorde som han sa med ett skratt "Ögonen i kors" Jag gjorde någon galen min med ögonen i kors, och man hörde hur min mobil klickade till många gånger av att Louis bombade med foton "Och sen en kyss, hela finalen liksom" Jag log, och vände mig om mot honom innan jag mötte hans mjuka läppar. "Den bilden förtjänar att vara bakgrundsbild, tycker du inte det?" frågade Louis och nickade mot min mobil där fotot när vi kysstes fyllde bilden "Okej, gör det du" mumlade jag medan jag lutade huvudet mot hans axel, gud, jag är världens lyckligaste tjej.
 
Louis arm var placerad runt mig och han gick långsamt med mig bredvid sig samtidigt som vi åt på varsin glass "Så din pappa är bort rest i en vecka, men varför?" Jag åt lite mer på min glass medan jag suckade åt svaret "Han är i Venedig med Marie?" "Din elaka styvmamma?" Jag gav Louis en leendes blick "Japp, hon kommer in i mig liv och tror att jon kan ersätta min mammas plats" Jag fnös "Knappast" Medan jag tog en tugga av glassen såg jag hur solen sken rakt ner på lekplatsen. Barnen i parken sprang runt och lekte, och tjöt och skrek av lycka, och skrattade. Jag log mot dom "De är så söta" log jag, med blicken fast klistrad på barnen"Ja, visst är jag..." mumlade Louis något omedvetet om vad jag pratade om "Inte du" skrattade jag och slog till honompå armen, vilket fick hans fulla uppmärksamhet på mig "Jag menar barnen" "Om du gillar barn så måste du träffa mina lilla systrar, de är tvillingar" Louis satte nästan i halsen efter han sagt meningen, vilket fick mig att titta på honom med en konstig blick "Just det, du måste ju träffa mina föräldrar!" Jag gav honom en tveksam blick "Är det så bra då? Jag menar de kommer nog inte tycka om att vi är tillsammans, exakt som min pappa" "Du, va inte orolig för det, mina föräldrar vet att när jag tar hem en tjej att träffa mina henne måste det vara något seriöst, för jag gör annars aldrig det" Jag nickade kort, och litade på orden som kom ut från min pojkväns mun, "Okej, men just nu vill jag bara njuta av min jordgubbsglass"
 
"Här" viskade Leo åt mig på lektionen. Jag vände huvudet mot honom. Han gav mig försiktigt en telefon som var fullproppad med rosa glitter. "Katies mobil" Jag log mot honom, och han log tillbaka. "Tog du den?" Leo nickade "Va fan, Leo" skrattade jag "Jag har alltid vetat att du var en tjuv" Han himlade med ögonen "Försök komma på koden" Jag log mot honom igen innan jag tryckte på hemknappen. Mina ögon vidgades en aning när jag såg vad Katie hade som bakgrundsbild. Louis, min pojkvän. "Vafan..." Mumlade jag till mig själv. En hand ryckte plötsligt åt sig mobilen. Jag tittade upp och fann Katie stå där och stirra på mig ovänligt. "Varför tog du min mobil?!" Jag ignorerade frågan totalt "Varför har du Louis som bakgrund?" Undrade jag. Katie fnös "För att han är het" Jag gav henne en sur blick "Vad då, vad har du då?" Jag lät henne ta min mobil, som låg på bänken., då jag trodde att jag hade den vanliga ego bilden på mig. Men kom på mig själv med att Louis hade bytt, till en bild där vi pussades "Fan, ge hit den!" Skrek jag, men för sent, Katies haka föll till golvet och hennes ögon blev stora som jordklot "Va?!" Skrek hon ut. Jag ryckte snabbt åt mig min mobil och låste den "Va... Men är du tillsammans med Louis?!" Jag skakade snabbt förskräckt på huvudet "Nej, jag b...Pfffttt... Vad fick du det ifrån!? Nej!" Katie tittade misstroget på mig "Inte? Hur kunde du göra den där bilden?" "Photoshopad" sa jag snabbt "Det syntes ingen svart linje runt" "Jo, du tittade inte lika noga. Kom inte med någon bullshit, bitch" fräste jag. Katie tittade surt på mig, men gick sedan. "Meaw" imiterade Leo en katt och ungefär klöste i luften. Jag skrattade.
 
Det var efter skolan, och jag la in mina böcker i skåpet. Zack hade precis gått, vilket betydde att jag tror jag var den enda kvar i skolan. "Men kolla vem det är" Katie dök upp bakom mig med sina följeslagare Amanda och Lisa bakom sig, som log mot mig hotfullt "Nej men ser man på, är det inte bitchen själv" sa jag och ansträngde mig för att få fram ett leende. "Vet ni vad, hon trodde typ att hon var tillsammans med Louis Tomlinson" Alla tre skrattade och jag höjde på ena ögonbrynet "Det sa jag aldrig" "Nej, för du är alldeles för ful för honom" Jag himlade med ögonen, innan jag slog igen skåpet, och tänkte precis börja gå mot dörren då min mobil ringde. Jag suckade högt och tydligt, innan jsg krånglade ut mobilen ur min väska, och svarade, utan att se em det var "Ja?" undrade jag, lite irriterat av allt krångel. "Hey babe, kommer du snart, jag väntar utanför med min bil" "Ja, jag kommer snart, jag ska bara...tja, gå di" Den sista meningen skrattade jag ut, för jag är så dmi huvudet. Louis verkade inte veta vad jag skrattade åt, men skrattade med mig ändå. "Okej, skynda, jag saknar dig..." "Vem pratar du med? Din påhittade pojkvän?" Jag hörde hur Lisa och Amanda skrattade ännu en gång. Jag suckade och himlade stort med ögonen "Mathilda? Vem var det?" "Nej, ingen, det var bara..." "Även fast han kanske är osynlig, är han snyggare än Mathilda, alla är väl typ det. Önska bara att Mathilda själv kunde bli osynlig så man slapp kräkas i sin munnär man såg henne" Nu skrattade de tre högre, medan jag bara suckade "Vem sa det?!" Nu lät inte Louis nyfiken, utan mer arg "Nej, det var ingen..." "Eller vet du vad?! Hej då!" Jag rynkade pannan "Eh...ja ha...hej, då...?" mumlade jag tveksamt ut medan jag blickade ner på telefonen 
Samtal avslutat.
Lade han på? Jag ryckte på axlarna för mig själv, innan jag började gå ut. "Hallå, Mathilda, vart ska du då? Ska vi inte gå till en skönhetssalong och fixa det utseende? Jag tror förresten det krävs mer än det för att fixa...det där" Gud tjejen går mig på nerverna. Louis stormade in igenom dörren och tittade på Amanda, Katie och Lisa. "Vem fan kallade min underbara flickvän för ful?!"
Tystnad.
Hans axlar sänktes upp och ner i väldigt tunga och argsinta andetag. Jag hörde personer flämta bakom mig, och vände mig om, och fick se Katie, Amanda och Lisa, stå i chocktillstånd och stirra på min pojkvän. "Louis, bry dig inte om dom, dom är helt dumma i huvudet, kom nu" Han gjorde motsatsen och gick raka vägen fram till dom "Det som ni nyss gjorde, kallas för mobbning, och det är inte tillåtet i skolor, jag tänker se till att eran lärare ska få reda på det här, för det är sjukt. Ni har inte en jävla anledning att ge er på en person, Mathilda är en person, och hon är en underbar person dessutom, till skillnad från er. Jag känner er inte, men det ni kallade mig flickvän fick mig att veta allt jag behöver veta om er, ni är idioter" De stirrade, han stirrade och jag stirrade. Det var så tyst så man kunde höra lärarna prata i fikarummet, vilket ändå låg väldigt långt bort härifrån "Kom, Mathilda, nu går vi" fräste Louis, han fräste mot Katie's gäng, men han sa orden till mig. Han tog tag i min hand och började leda bort mig, ut från skolan.

Vad tycker ni om det som Louis sa till Katie och dom? :)
förresten, vi har ju sagt att vi beräknar omkring 50 kapitel på den här novellen, men det blir nog bara fyrtio. Dvs den är slut om ca 2 kapitel..
//Nellie
Kommentera för mer!!

Kommentarer
Namn: Lisa

Superbra! Herregud vad modigt av Louis, jag skulle typ ha dött ❤️ xx

Svar: Haha, tack så super duper mkt ! :D :) <3 xx
Hilda Nellie

Datum: 27 Januari 2014 Tid: 20:44
Blogg: http://Novellonedi.bloggplatsen.se
Namn: Bella

Jättebra :)

Svar: :) tack så jääääätttteeee mycket! :)
Hilda Nellie

Datum: 27 Januari 2014 Tid: 20:46
Namn: Johanna

Hahahaha braaa Lou!!^^ go pöjk ;)

Svar: Haaha, tack sååå jätte myckeet ! :D
Hilda Nellie

Datum: 28 Januari 2014 Tid: 17:01

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Blogg:

Kommentar:

Trackback