Kategori: Forever And Always
Datum:

Kapitel 14 - If You Touch Her Again

Ingen av oss sa något mer efter kyssen, jag bara låg med huvudet vilat mot hans bröst och tittade upp på hans söta ansikte. Han drog sina armar runt mig, och log stort mot mig "Säg att du är min" Beordrade han med ett leende på läpparna "För alltid" Fyllde han i. Jag log tillbaks, medan jag lät en fjäderlätt puss placeras på hans läppar "Jag är din, för alltid"

 

 "Jag undrar vart ingången är" Sa jag ironiskt, när det var runt tio stycken stora blinkade skyltar som det stod ingång på. Nella skrattade till, vilket fick mig att le stoet, innan jag blickade mot skylten ovanför ingången. Club Sotavento, stod det med stora bokstäver. Japp, det var här. Vi gick in på klubben och jag såg direkt hur alla killar vände blicken mot Nella. Som för att visa att hon var min så la jag direkt armen runt hennes midja och drog henne skyddandes närmre mig. Några av killarna tittade bort då, när dom förstod att hon var upptagen. Men ändå var det ju några killar kvar som stirrade, som inte verkade bry sig. "Jag har en fråga" Började Nella, medan hon blickade ut över rummet "Vad ska vi göra här?" Jag log kort mot henne "Det finns allt möjligt att göra här, det finns restaurang, massa spel..." Jag blev avbruten av Nella "Spel, vilka spel?" Undrade hon medan hon fortsatte titta runt i rummet, troligen efter spelen "Som airhockey och bordsfotboll" Hon såg piggare ut när jag nämnde airhockey "Det första du sa, kan vi spela det?" Med ett kort skratt nickade jag, innan jag tog hennes hand med den handen jag inte hade runt hennes midja "Gärna" 
 
 
Niall sköt förbi den så kallade pucken rakt ini mitt mål. Jag suckade för mig själv, men gav Niall ett uppmuntrande leende. Jag behöver öva på att vara glad när andra vinner. Jag kände hur någons blick brände på mig, och det var inte bara Niall. Jag vände mig om och fick syn på killen, som stirrat på mig under hela kvällen och gjort mig orolig igenom att ge mig obehagliga leenden. Jag struntade i honom och fortsatte spela, men spelet avbröts när tiden var slut. Niall suckade "Jag går till den där killen" Jag nickade, vetandes att när Niall sa, den där killen, så menade han killen som sköter spelandet. Jag nickade kort och tog glatt emot pussen som Niall gav mig innan han gick.  Min blick åkte runt i rummet av tristess. Av en slump hamnade den på killen som stirrade på mig, som nu plötsligt flyttat sig närmre mig. Jag kände mig full av obehag och tänkte precis börja gå mot Niall, då killen som stirrat på mig,  gick fram till mig med ett obehagligt leende. "Hej, jag heter David" Jag log, ett ansträngt leende som jag inte tror såg så äkta ut "Okej" Sa jag ointresserat och försökte gå förbi honom, men han ställde sig i vägen "Vad heter du?"  "Nella" Berättade jag medan jag vände bort blicken från honom, som för att visa att jag inte var intresserad. Han verkade däremot inte bry sig "Jo, jag såg sig stirra på mig" Jag tittade oförståendes på honom. Jag, stirra på honom? Aldrig. "Så jag tänkte att vi kunde gå hem till mig du vet..." Hans hand sökte sig mot min, och tog hårt tag i den, så hårt att jag tror det skulle kunna bli ett blåmärke. Det kändes som att mina fingrar gick ur led, och jag gjorde ett smärtsamt ansiktsuttryck vid smärtan, någon som killen, David, inte verkade bry sig om. Jag skulle precis göra ett försök i att dra bort handen, då någon annan tog tag runt både våra handleder och drog isär våra händer. Jag var grymt lättad över att se Niall framför mig, men han stirrade bara ovänligt på David. Han stirrade tillbaka, och de stod där för någon minut och bara stirrade otrevligt på varandra "Rör henne igen, och jag kommer bryta alla ben i dina både händer. Vet du hur mycket ben det är?" Killen backade ett steg från Niall och mig, medan han stirrade på Niall. När killen inte svarade, så svarade Niall åt honom "Tjugosju ben. Jag krossar dom långsamt, så du gott och väl hinner räkna" Då tittade killen skrämt mot Niall, innan han gav mig en sista blick för att sedan börja gå i snabb takt i motsats riktning än där vi stod. Niall suckade lätt innan han tog tag i min hand killen hållit i och placerade en puss på den "Är du okej?" Jag gav honom ett leende, innan jag nickade "Jag mår toppen, nu i alla fall" 
 
"Vad ska du ha?" Niall tog försiktigt tag i min hand innan han tittade väntandes på mig "Eh, jag kan bara ta en cola" Berättade jag tyst för honom, och han nickade kort "En cola, och eh, sen en sån rosa, den ser söt ut" Killen i baren vände sig om och plockade först fram min cola, och började sedan fixa med Nialls. Jag tänkte precis sträcka mig efter min plånbok då jag kom på att Niall tvingade mig att lämna den hemma, och jag lät en tyst suck falla ut ur min mun när Niall betalade. Men jag log mot honom när han vände sig om mot mig och gav mig ett leende med min cola i handen. Tacksamt tog jag emot den innan jag började gå mot en soffa som äntligen inte var upptagen. Jag satte mig ner, men började direkt ställa mig upp när jag kände att jag behövde gå på toaletten "Niall kan du hålla min dricka?" Han tog emot den och nickade "Ja, vart ska du?" Jag nickade mot toaletterna och Niall nickade förståendes och gav mig sedan en enkel puss på munnen. Jag gjorde mig väg bort mot toaletterna och gick in på damernas. 
 När jag var klar gick jag ut igenom dörren och det första jag såg var något jag chockades över något rejält, och jag kände oron växa i mig. 

Vad tror ni hon såg? :)
//Nellie
Kommentera för mer!!

Kommentarer
Namn: Johanna

KEEEEEEEEENNNNNNNT.

Svar: Kanske, kanske inte ;)
Hilda Nellie

Datum: 16 Mars 2014 Tid: 18:01
Namn: Tilda

Tror också Kent!:O

Svar: Vi får se ;)
Hilda Nellie

Datum: 16 Mars 2014 Tid: 18:13
Namn: Anonym

Han killen i början är på Niall!

Svar: Bra gissning! :)
Hilda Nellie

Datum: 16 Mars 2014 Tid: 18:23
Namn: Nora

Så bra när kommer nästa!

Svar: Tack såååå mycket, så fort som möjligt! :)
Hilda Nellie

Datum: 16 Mars 2014 Tid: 18:47
Namn: Felicia

Antagligen killen i början eller Kent, bra kapitel!

Svar: Taaack såååååå hemskt mycket!! :)
Hilda Nellie

Datum: 16 Mars 2014 Tid: 18:59
Namn: Bella

Jättebra! :)

Svar: Tack såååå myckeeet!! :)
Hilda Nellie

Datum: 16 Mars 2014 Tid: 21:33

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Blogg:

Kommentar:

Trackback