Kategori: Forever And Always
Datum:

Kapitel 16 - It Proves Nothing

 "Vissa blir ju aggressiva när dom dricker, du blir bara väldigt skum" Niall skrattade åt mig "Du sjöng konstiga jul sånger hela tiden" Jag skrattade kort åt minnet, innan Niall la sina armar runt mig och drog mig intill sig "Det sista jag kom ihåg var att den där idioten tog din hand" Berättade Niall, innan han drog mig mot sig. "Du är min, bara min" Hörde jag Niall viska för sig själv innan han böjde sig fram för att ge mig ännu en kyss.
 
 
"Nämen vad gör du då?" Niall dök upp bredvid mig medan jag höll på med lunchen "Gör lunch, eller ja, försöker i alla fall" Niall la armarna runt mig bakifrån, medan han lät en lätt puss hamna på min kind. "Med tanke på den underbara lukten tycker jag du lyckas ganska så bra" Berättade han, vilket fick ett leende placeras på mina läppar innan jag stängde av plattan "Ja, maten är klar" Mumlade jag ut, och skulle precis börja ösa upp pastan jag lagat på ett fat, då Niall tog tag runt min midja, som för att förhindra så att jag inte skulle gå någonstans. "Du är så vacker" Mumlade han fram, medan han placerade en lätt puss på min nästipp. Jag fnittrade en aning generat medan jag drog mina armar runt hans nacke. Han lät sina läppar möta mina medan han tog tag runt mina lår och lyfte upp mig som om jag inte vägde något alls. Han placerade mig på köksön medan mina händer åkte upp till hans hår och han drog mig närmre sig. Jag avbröt kyssen "Vi måste äta" Niall nickade långsamt, medan han bar ner mig från bänken, och pussade mig lätt i håret innan han började hjälpa mig med dukningen.
 
Vi satt ute på balkongen vid vårat hus. Jag satt och fnissade tyst åt Niall som verkade missa munnen när han åt. "Vad är det?" Jag lutade mig över bordet, och tog upp en servett innan jag började torka honom runt munnen "Påminn mig att aldrig gå till en restaurang med dig" Flinade jag och han gav mig ett vackert leende "Skulle jag skämma ut dig, babe?" Jag nickade stort "Så kladdigt äter jag väl ändå inte?" Jag skattade åt hans ord "Som en femåring" Berättade jag, och han skrattade kort innan han skakade på huvudet. "Som en femåring, med en underbar flickvän" Jag himlade kort med ögonen men lät honom ändå sträcka sig över bordet för att ta min hand. "Jag hatar att sitta så långt ifrån dig, jag vill ha min arm runt din midja" Berättade han lågmält medan hans blick gled ner mot våra händer samtidigt som han flätade in sina fingrar mellan mina. Jag log åt honom innan jag böjde mig ännu en gång över bordet, men denna gång för att ge honom en kyss innan jag tog våra tomma tallrikar och bar in dom mot köket. Niall kom efter mig med de tomma kastrullerna maten varit i, och ställde dom, precis som jag gjort, på bänken "Vem diskar?" Undrade jag "Jag" Mumlade han ut och jag nickade kort innan jag började skratta "Som en femåring" Repeterade jag snabbt när jag såg att det var stora fläckar från maten på hans t-shirt. Hans tittade på den "Till mitt försvar så kanske jag ville få mat på tröjan" Jag höjde ena ögonbrynet "Ville få mat på tröjan?" Ekade jag menandes "Ja, jag kanske tyckte det var så gott så jag tänkte varför inte ta lite på tröjan" Jag log åt honom medan jag skakade på huvudet "Det bevisar inget" Sa jag snabbt innan jag gav honom en snabb puss och lämnade honom sedan i rummet för att gå ut och hämta resten av disken.
 
Jag gosade ner mig i sängen bredvid min ängel. Min arm hamnade runt hennes midja och hon vände sig om med hennes ansikte mot mig. "Godnatt" Jag log mot henne i mörkret "Godnatt" Hon hoppade närmre mig, men kysste mig däremot inte, bara lät sina läppar snudda vid mina för att sedan dras tillbaka. "Nella, en kyss..." Jag lutade mig in mot henne för att ge henne en, men hon höll mig borta med en hand på mitt bröst. "Inte just nu" Jag drog ett frustrerat andetag medan jag bedjandes fångade upp hennes blick "Nella..." Mumlade jag frustrerat ut "Som sagt, inte just nu" Jag la mig så nära henne jag kunde, hon verkade inte ha något emot det då hon gjorde samma sak. Hennes läppar snuddade vid mina då och då, som om hon bara retades med mig. "Nella" Lät jag hennes namn ännu en gång komma ut från min mun i ett frustrerat tonläge. Jag hörde hennes suck innan hon äntligen kraschade sina läppar mot mina. Jag kysste nästan desperat tillbaka och la armarna hårdare runt henne "Du kan verkligen inte acceptera ett nej, va?" Log hon efter kyssen. Jag besvarade leendet "Nej, tyvärr" 

Händeselöst, och lång tid tog det att skriva det. Förlåt! 
Men ang dramat så har vi bestämt att inte ta med det i de kommande kapitlerna, sen, så, men inte nu. Vi har tänkt och tycker att det vore väldigt tråkigt om det hände på just deras smekmånad. Men vad tyckerni? :)
//Nellie
Kommentera för mer!!

Kommentarer
Namn: Bella

Jättebra :)

Svar: Tack såååååå myckeeet! :)
Hilda Nellie

Datum: 22 Mars 2014 Tid: 22:08
Namn: Tilda

Jag håller med! Kanske inte just under smekmånaden?:) men jätte bra i alla fall!:D

Svar: Ja :) och tack såååååå sjuuuuukt mycket!! :D
Hilda Nellie

Datum: 22 Mars 2014 Tid: 22:14
Namn: Linnea - Through the dark 1D novell

Awesome verkligen :)

Svar: Tack sååååå jätte mycket!! :)
Hilda Nellie

Datum: 22 Mars 2014 Tid: 22:59
Blogg: http://throughthedark.devote.se
Namn: Johanna

Applåder ;)

Svar: Tackar ;)
Hilda Nellie

Datum: 23 Mars 2014 Tid: 06:28
Namn: Mikaela

Mer snälla! Den är så bra!

Svar: Tack sååååå myckeet!!! :) mer kommer så fort som möjligt! :)
Hilda Nellie

Datum: 23 Mars 2014 Tid: 11:06
Namn: Anonym

Kan inte Niall bli sjuk?

Svar: Jo, vi hade planerat det, lite för längre fram på novellen :)
Hilda Nellie

Datum: 23 Mars 2014 Tid: 22:25

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Blogg:

Kommentar:

Trackback