Kategori: Forever And Always
Datum:

Kapitel 17 - You Are Right To Feel Stupid

"Som sagt, inte just nu" Jag la mig så nära henne jag kunde, hon verkade inte ha något emot det då hon gjorde samma sak. Hennes läppar snuddade vid mina då och då, som om hon bara retades med mig. "Nella" Lät jag hennes namn ännu en gång komma ut från min mun i ett frustrerat tonläge. Jag hörde hennes suck innan hon äntligen kraschade sina läppar mot mina. Jag kysste nästan desperat tillbaka och la armarna hårdare runt henne "Du kan verkligen inte acceptera ett nej, va?" Log hon efter kyssen. Jag besvarade leendet "Nej, tyvärr" 
 
Jag mumlade ut något medan jag utvilat sträckte på mig i den stora sängen. Vände mig sedan om för att hitta Niall ligga, sovandes, och andades tungt. Jag log åt honom och placerade en lätt puss i hans hårbotten innan jag ställde mig upp från sängen och vandrade bort mot garderoberna. Jag drog snabbt av min pyjamas tröja, som det stod I Love Breakfast på, och lät även pyjamas shortsen åka av. När jag precis skulle dra linnet jag hade valt ut för dagen över huvudet hörde jag hur någon harklade sig bakom mig. Skrämd av ljudet tittade jag snabbt bakom mig, och fann den logiska förklaringen. Niall hade vaknat. Jag log  innan jag gick mot honom och böjde mig fram för att kyssa honom. Han drog direkt armarna runt min midja och drog ner mig i sängen, på honom. Mitt skratt avbröt kyssen "Niall, jag måste byta om..." Jag skulle precis ställa mig upp, då Niall inte tillät det igenom att inte släppa min midja. Han drog täcket över mig med och la sig sedan med ansiktet mot mitt. "Du måste absolut inget, bara ligga här ett tag med mig" Jag log mot honom och placerade en puss på hans kind "Niall..." Jag gav honom en menandes blick och han suckade, men gav mig sedan ett leende innan han släppte taget om mig. Jag reste mig upp från sängen och drog ett linne över huvudet och några shorts. Jag såg i spegeln hur Niall satte sig upp i sängen "Vad ska vi göra idag?" Undrade jag, medan jag tog upp hans kläder han hade plockat fram kvällen innan "Stranden?" Jag log mot honom och slängde sedan hans kläder på honom "Toppen"
 
 
Vågorna åkte upp längs stranden, och jag satt på filten jag och Niall tagit med oss, och åt sakta på en jordgubbe. Niall satt bredvid mig och log åt mig, men jag hade ingen aning om vad han log åt. "Vad?" Undrade jag med ett leende när hans leende började växa sig större. "Inget, du passar bara riktigt bra i min tröja" Jag log mot honom, Niall hade gett mig hans t-shirt då jag bara var i bikini och vinden verkade vara emot det. "Du passar riktigt bra i allt" Mumlade han innan han böjde sig mot mig för att ge mig en kyss "Jag kommer snart" Tvärt ställde han sig upp och skulle börja gå iväg, men jag stoppade honom "Vänta! Vart ska du? Jag följer med" "Nej, du måste passa grejorna, och jag ska hämta en sak jag glömde i bilen" Jag nickade kort, och lät honom gå iväg bort mot bilen som stod bara en bit ifrån på parkeringen. Jag släppte blicken från Niall för att ta upp ännu en jordgubbe och stoppa in den i munnen. Jag avbröts i mitt ätande av en kille som stod intill filten och stirrade ner på mig. Jag blickade upp, och han började le "Hej" Jag stirrade på honom i någon sekund, och svarade sedan osäkert "Hej..." "Du är riktigt söt" Full av obehag blickade jag ner i mitt knä "T-tack..." Mumlade jag osäkert ut medan jag tittade upp och fick syn på Niall som med ett bekymrat ansiktsuttryck närmade sig oss. Jag följde hans rörelser, och han stannade tillslut framför filten och stirrade ovänligt på killen. "Ursäkta men varför pratar du med m..." Han avbröt sig mitt i meningen, när killen vände huvudet mot honom. "Nash!" Utbrast Niall medan jag stirrade på de både två. Jag trodde Niall skulle skälla ut honom, istället började han le och gav honom en så kallad killkram. Jag satt som ett levande frågetecken och stirrade på dom"Eh, Nella, det här är Nash, min kompis" Killen, eller Nash, log mot mig och jag log kort tillbaka. "Så, det här är Nella?!" Niall nickade och lät Nashs blick glida över mig "Hon är snygg" Niall nickade "Jag har hört så mycket om dig, tro mig, alldeles för mycket" Han tittade anklagandes på Niall och jag skrattade tyst och ställde mig upp från filten "Så, jag tänker inte låta henne gå hem utan att ha träffat Trent och William!" Jag tittade oförståendes på han. "Mina andra vänner" Förklarade Niall när han såg mitt medvetande ansiktsuttryck. "Åh, eh, okej..." Mumlade jag ut, och gav ifrån mig ett leende  "Nu känner jag mig dum, jag flirtade lite med henne" Niall nickade "Du gör rätt i att känna dig dum" 
Okeeyy, sååå vi både två verkar ha lite inspirationsbrist, har ni möjligtvis någon idé vad som kan hända? :)
Kort kapitel, men ville verkligen få ut det idag! 
OCH vad tycker ni om kapitlet? :)
//Hilda
Kommentera för mer!!

Kommentarer
Namn: Johanna

Asså inget illa menat, men det känns som att det är lite livlösa kapitel....? Men hoppas att ni hittar inspirationen igen!

Svar: Ja, vi vet :) men, vi försöker så får vi se om inspirationen återvänder :)
Hilda Nellie

Datum: 24 Mars 2014 Tid: 22:02
Namn: bella

jättebra :)

Svar: Tack såååå mycket!! :)
Hilda Nellie

Datum: 25 Mars 2014 Tid: 06:53
Namn: Tilda

Bra som vanligt:) Det där med graviditet kanske kan komma upp snart? Eller när smekmånaden är slut träffar Nella och Niall dom andra killarna, och att det blir bråk mellan Harry och Niall (om Nella).

Svar: Tack såååå hemskt mycket! För idéerna med :) Tack!
Hilda Nellie

Datum: 25 Mars 2014 Tid: 09:31
Namn: Anonym

när kommer nästa och när åker det hem från smekmånaden?

Svar: Nästa kommer så snabbt som möjligt och snart antar jag :)
Hilda Nellie

Datum: 26 Mars 2014 Tid: 22:16

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Blogg:

Kommentar:

Trackback