Kategori: Forever And Always
Datum:

Kapitel 18 - Where Were You?

"Så, det här är Nella?!" Niall nickade och lät Nashs blick glida över mig "Hon är snygg" Niall nickade "Jag har hört så mycket om dig, tro mig, alldeles för mycket" Han tittade anklagandes på Niall och jag skrattade tyst och ställde mig upp från filten "Så, jag tänker inte låta henne gå hem utan att ha träffat Trent och William!" Jag tittade oförståendes på han. "Mina andra vänner" Förklarade Niall när han såg mitt medvetande ansiktsuttryck. "Åh, eh, okej..." Mumlade jag ut, och gav ifrån mig ett leende  "Nu känner jag mig dum, jag flirtade lite med henne" Niall nickade "Du gör rätt i att känna dig dum" 
 
2 VECKOR SENARE
"Vad önskar du sig förresten?" Undrade Niall med en lågmäld röst medan en skräckfilm spelade framför oss. Vi hade bestämt oss för att se ett film-maraton med massor av skräckfilmer. "Jag önskar mig inget speciellt, Niall" Han suckade "Jag måste veta, Nella, din födelsedag är ju bara imorgon, och du har inte sagt något än" Jag log mot honm "Jag önskar mig bara tre saker, vill du veta vad?" Han nickade ivrigt och jag log mot honom och lutade mitt huvud mot hans axel "Ett, Niall Horan, två, min man, tre, den personen jag älskar mest i hela världen" Niall log mot mig, stort, för att sedan låta våra läppar mötas. "Och jag lovar att du kommer få varenda en av dom" Log han mot mina läppar efter kyssen. Jag log och böjde mig mot honom igen för en kyss. Kyssen avbröts däremot då hemtelefonen i huset började ringa i den vanliga höga tonen, och Niall suckade tungt mot mina läppar "Vem vågar störa oss i vårt viktiga film-maraton?" Undrade han med en speciell, rolig, betoning på ordet vem, vilket fick mig att fnissa kort. Han log medan han sträckte sig efter telefonen. Hans leende försvann när han läste på skärmen, och hans ansiktsuttryck ändrades snabbt till allvarligt "Jag måste ta det här, babe" Sa han snabbt innan han ställde sig upp hastigt. Mitt huvud åkte då ner och slog i kanten i soffan då mitt huvud var placerat i hans knä "Ledsen, sötnos, det är viktigt" Ursäktade han sig, medan han tryckte på svara och harklade sig kort "Hejsan" Svarade han, och gick sedan snabbt in på toaletten och låste dörren. Förbryllat tittade jag efter honom, innan jag vände blicken tillbaka till teven. Jag hörde hur han pratade tyst, som för att förhindra att jag skulle höra. Jag stirrade på den andra hemtelefonen, där det stod samtal pågår. Jag tänkte precis sträcka mig efter den i ren nyfikenhet, men hindrades sedan av mina tankar. Du måste lita på honom, det är säkert bara någon av killarna eller liknande. Jag vände blicken tillbaka mot teven, men när jag hörde Niall skratta tyst i badrummet så tog mitt tålamod slut och jag tog den andra telfonen och tryckte den mot örat
"Okej, så vad sägs om en restaurang här i närheten? Den är väldigt fin, du kan väl komma hit" Rösten tillhörde en kvinna, eller borde jag säga tjej, då rösten lät väldigt ung, i min ålder kanske. Jag kände hur oron växte i mig då jag inte kände igen den.
"Nu?" Frågade Niall, tyst.
"Ja, just nu" Det tog ett tag, innan Niall svarade
"Okej, jag kommer direkt" Man kunde höra tjejens leende
"Bra, då ses vi där" Sa hon sedan nöjt
"Ja, hej då"  Samtalets avbröt, och det tog ett tag för mig att inse att Niall då skulle komma tillbaka, och jag la snabbt tillbaka telefonen precis innan Niall kom ut igenom badrumsdörren. "Nella, babe, jag måste iväg en stund" Jag följde hans rörelser när han gick mot hallen och började ta på sig sina skor 
"Vart ska du, vem var det som ringde?" Frågade jag, undrandes om han skulle tala sanning. Han suckade tungt "Jag ska bara ut en liten sväng, och det var Harry" Jag kände hur hoppet sjönk inom mig. Är han otrogen mot mig, igen? "Jag följer med" Sa jag "Nej!" Utbrast han snabbt, alldeles för snabbt "Jag menar, nej, det går inte, jag går gärna själv, om det är okej" Jag nickade kort "Ses snart, min ängel" Log han, innan han gick ut ur rummet. Jag suckade tungt, samtidigt som en känsla spred sig i magen. Det var som att jag inte trodde det var sant. Jag hörde ett tag senare hur bilen startade, och sedan såg jag hur den rullade ner för uppfarten i mörkret och försvann sedan nerför gatan. 
 
 
Teven rullade framför mig. Jag skulle stängt av den, om jag inte vore för rädd att kliva ner på golvet framför mig. Det var som om någon var under soffan och skulle ta tag i mina ben om jag satte fötterna på marken. Därför låg jag med en filt lindad runt mig och tittade skrämt på filmen, som blev ännu läskigare när Niall gick. Tillslut tog jag mod till mig, innan jag snabbt sprang upp från soffan mot teven och stängde snabbt av den. Sedan sprang jag in mot sovrummet och slängde mig i sängen i mörkret. Jag tittade mig sedan omkring för att vara säker att ingen mördare eller liknande var i rummet. Jag la täcket över mig innan jag begravde mitt ansikte i kudden, och försökte sova till åskvädret ute, och trädets grenar som slogs mot fönstren vilket fick det att låta som om någon försökte ta sig in. Mitt i alla tankar, om vart Niall var efter tre timmar, och om jag någonsin kommer somna, alla tankar om att det var en mördare i huset, så somnade jag.
 
*
 
Jag vaknade hastigt av att någon långsamt öppnade dörren. En aning skrämt grep jag tag om täcket och gömde mig försiktigt bakom det. Jag hörde sedan hur någon stängde den, och gick mot rummet jag var i. Med tron om att det var Niall blickade jag upp, och blev väldigt lättad av att det var som jag trodde. Niall stod en bit från sängen och drog av sig tröjan snabbt, och sedan byxorna. Jag följde hans mörka gestalt är han sedan gick mot sängen och la sig ner bredvid mig. Hans arm hamnade runt min midja, och drog mig beskyddandes mot sig. Sedan låg han så, och slöt ögonen och försökte somna. "Niall, vart var du?" Niall log mot mig i mörkret "Var du vaken?" Istället för att le tittade jag strängt på honom "Vart var du?" Upprepade jag. Hans leende försvann "Eh, vadå då?" "Jag ställde en fråga" Niall suckade, och tog sedan bort armen "Vart tror du att jag var? Hos en annan tjej?" Jag svalde hårt "Berätta" Han skakade på huvudet "Jag var hos mina vänner..." Mumlade han ut, tyst. "Vilka?" "Tre killar bara" Sa han tyst, vilket fick mig att svälja hårt "Niall, du sover på soffan" Han stirrade på mig "Va?" "Jag tänker inte sova bredvid dig, ut ur sängen" Det tog några sekunder för honom att smälta det jag sagt, innan han lydigt gjorde som jag sa. Jag kastade då hårt hans kudde på honom, som han tog emot. Jag skulle precis ge honom ett täckte, då jag upptäckte att det bara var ett, inget mer. Jag suckade "Ja, godnatt" Jag la täcket över mig själv och la mig ner i den varma sängen. Niall stod kvar med kudden i famnen ett tag, innan han med långsamma, tysta, på något sätt sorgsna steg vandrade mot soffan. Jag kände mig inget annat än taskig när han gick iväg mot soffan ensam i mörkret, men när jag tänkte på telefonsamtalet med tjejen han haft försvann det. För att det var hundra gånger värre.
Vem tror ni Niall pratade med? Så ledsen för sen uppdatering!
//Nellie
Kommenera för mer!!

Kommentarer
Namn: Johanna

Usch vill inte veta vem han pratade med :/ meeeer!!

Svar: Nej :/, men mer kommer! :)
Hilda Nellie

Datum: 29 Mars 2014 Tid: 07:38
Namn: Tilda

Guuuud vad spännande! Tror kanske Demi Lovato? Eller så var det kanske Harry som försökt låta som en tjej?(haha!) nä jag skoja men jag vet faktiskt inte! Men den var skit bra!!!

Svar: Hahaha :D Bra gissningar! Tack såååå hemskt mycket!! :)
Hilda Nellie

Datum: 29 Mars 2014 Tid: 19:27
Namn: Bella

Jättebra :)

Svar: Tack sååå mycket!! :)
Hilda Nellie

Datum: 29 Mars 2014 Tid: 22:15
Namn: Anonym

Bra när kommer nästa?

Svar: Tack sååå mycket! Förhoppningsvis ikväll :)
Hilda Nellie

Datum: 01 April 2014 Tid: 21:08

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Blogg:

Kommentar:

Trackback