Kategori: Forever And Always
Datum:

Kapitel 9 - You Are The Cutest

 "Eh, Niall, det kommer f..." Jag hann inte säga klart min mening förrän Niall avbröt mig "Jag vet, men jag vill att dom ska fota oss" Jag blickade upp på honom "Varför det?" "För då kommer alla killar som någonsin se dig tänka 'Det är ju Nialls flickvän' och då vet dom att du är upptagen" Jag tittade upp på honom, med ett svagt leende på mina läppar, men mina ögon vandrade ner till golvet när ett vimmel med fotografer slöt sig runt oss.
 
 "Min solstråle?" hörde jag hur någon viskade. Det tog några sekunder innan mitt medvetande kom tillbaka och jag insåg att jag var på smekmånad, och Niall bredvid mig.  Jag log åt påminnelsen av att vi var gifta, och vände mig om mot honom. Han började le mot mig "God morgon" log han. Jag log tillbaka, och blundade när Niall började kyssa mig "Godmorgon" Mumlade jag ut efter kyssen medan jag sträckte på mig. Jag mötte Nialls blick, som låg och stirrade på mig med ett leende "Du är så söt" Jag kände hur en rodnad tog plats på mina kinder, innan jag vände mig om mot honom och la armarna runt honom, vilket var lite svårt då han låg ner. "Du är sötast..." Mumlade jag fram, medan han la sin panna mot min och tittade mig djupt in i ögonen "Och det ska komma från dig, du, är sötast" Han gav mig en blick som betydde att han var allvarlig, däremot förnekade jag det igenom att skaka på huvudet "Du är" Han gav mig någon slags utav utmanandes blick, innan han avbröt våran lilla kram stund för att sätta sig upp i sängen. Jag förstod först inte vad han skulle göra, men någon sekund senare fick jag svaret, då han började kittla mig. Jag skrek till innan jag vred mig i skatt "Sluta!" Fick jag fram mellan allt skratt "Inte förrän du säger att du är sötast" Nästintill skrek han ut för att överrösta min konstiga blandning mellan skratt och skrik. Jag kände mig för att sucka högt, men jag fick inte plats med en suck mellan skratten. "Ja ja, jag är sötast!" Skrek jag otåligt ut, medveten om hur själviskt det lät. "Bra" Log han, med nöjd och stolthet i blicken. Jag skakade på huvudet mot honom, och lät en suck falla ur min mun "Jag har gjort frukost" Berättade han några sekunder efter, med ett leende. "Åh, verkligen?" Han nickade kort, innan han ställde sig upp från sängen, och gick mot köket. Jag ställde mig också upp, men gick mot garderoben istället för mot köket. Jag tog fram ett linne och shorts, det var ju ändå ganska varmt ute. Medan jag höll på att byta om kom Niall in i rummet med en bricka i händerna. Försiktigt ställde han den på sängen, innan han gick mot mig och la armarna runt mig. Jag drog ner tröjan över magen innan jag kastade en blick åt spegeln. Kläderna satt väl...bra. "Snyggt" berömde han med ett leende. Jag log tillbaka. Det var som att ingen av oss kunde släppa den glada energin som låg i luften. Jag vände mig om mot honom innan jag lät våra läppar tryckas mot varandra.
 
 
"Ska vi bada?" Viskade Niall i mitt öra, medan hans armar slöt sig runt min midja. Jag släppte det jag höll på med, vände mig om och lät våra läppar mötas i en kort stund innan jag svarade "Okej, vilket bad menar du?" Undrade jag medan jag gick mot min garderob för att leta rätt på en bikini. "Jag tänkte våran privata pool" Jag nickade, när jag förstod att han menade poolen på baksidan. "Vilken bikini ska jag ta?" Frågade jag medan min blick åkte runt på alla bikinis i garderoben. "Den här" Sa Niall och höll upp en USA bikini utan axelband "Okej" Mumlade jag fram, och tog emot den innan jag försvann in i badrummet, det enda stället vi kunde vara på där folk inte kunde se in. Snabbt bytte jag om, innan jag vände mig om för att möta min spegelbild. Jag kände mig en aning onöjd med vad jag såg. Niall dök upp bakom mig och mötte min blick i spegeln, innan han la armarna runt mig och tryckte mig närmre honom. "Du är så vacker, Nella. Våga inte tro något annat" Jag gav honom ett leende, "Ska vi bada då?" Jag nickade snabbt, innan jag följde med honom mot poolen. När han hade nått poolkanten vände han sig om mot mig, och vinkade till sig mig med handen. Jag fnittrade till, innan jag sprang mot honom och kastade mina armar runt hans nacke, hans händer hamnade på min midja innan vi började kyssa varandra. Däremot ramlade han ner i vattnet eftersom jag kastat mig mot honom med en väldig fart, men det hindrade inte kyssen. 
 
 
 
-
 
 
"Nella..." Niall gick in i rummet, med ett leende på läpparna. Han lutade axeln mot väggen och satte ena benet korstade över det andra, hans ansiktsuttryck visade att han var nyfiken och anklagandes  "...vad är det här?" Han höll upp en påse, som kändes väldigt bekant. Jag satte mig upp i en hälften liggandes- hälften sittandes position. Det tog ett tag för mig att komma ihåg "Just det, det var den som Danielle och Perrie gav mig" Niall nickade långsamt, medan han tittade ner i påsen, och hans leende blev större, och han skrattade till "Okej, det förklarar saken" Jag tittade förvirrandes på honom "Vad då?" Jag ställde mig upp från soffan, för att ställa mig bredvid honom och titta ner i påsen. Den var fyllt av underkläder, och då menar jag alla olika, spets och allt, utan axelband, alla sorters. Det var som att en hel underklädes butik i en liten påse. Jag rodnade lätt och skakade på huvudet "Jag hatar dom..." Andades jag ut, även fast jag inte riktigt gjorde det. Just i den sekunden, i det ögonblicket så hatade jag dom lite mer. 

KApitel NiO, vad tycker nii? :D
//Hilda
Kommentera för mer!!

Kommentarer
Namn: Johanna

Guuuud va bra!! Längtar till nästa!:)

Svar: Tack såååå grymt myyckeeet!! :)
Hilda Nellie

Datum: 04 Mars 2014 Tid: 07:59
Namn: Tilda

Såå himla bra! Kan ni inte göra en väldigt lång någon gång? Vore kul att läsa!

Svar: Taack såå myyckeet!!! :) ja, vi ska verkligen försöka ! :)
Hilda Nellie

Datum: 04 Mars 2014 Tid: 16:32
Namn: bella

jättebra :)

Svar: Taaack såååå myckeet! :)
Hilda Nellie

Datum: 05 Mars 2014 Tid: 18:20
Namn: bella

är detta i framtiden? hur gamla är killarna och deras flickvänner och med mera? :)

Svar: Vi skriver det som det är nu, att Niall är 20 och så :)
Hilda Nellie

Datum: 05 Mars 2014 Tid: 18:21

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Blogg:

Kommentar:

Trackback